Naprostá spokojenost a mohu jen doporučit kdo chce flash videa atd. Zkoušel ruzné stranky s flash a všude funguje. Našel jsem to v top chart na US a všichni to chvalej tak jsem to zkusil a opravdu to neni špatný asi 100% to nebude ale 100% lepší jak skyfire. A třeba s update to budou zlepšovat a zlepšovat.
Edit:aj videacesky.cz s titulky jdou
iP5 64GB ● iP4 16GB ● iPad mini 64GB cellular ● MB Air 13' ● iMac 21' ● Apple TV 3 ● Time Capsule 2TB ● Airport Express
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Omlouvam se psal jsem to ve spechu. Ale rony jako promin kdyz uz jsi nasadil takovy akcent stacilo dat do vyhledavace v appstore photon a bylo by jak tezke.
iP5 64GB ● iP4 16GB ● iPad mini 64GB cellular ● MB Air 13' ● iMac 21' ● Apple TV 3 ● Time Capsule 2TB ● Airport Express
ja mam aj skyfire a ked som sa tu dopocul o tomto, tak som nemohol odolat a naozaj funguje to aj ked ako pise koleda je to niekedy kostrbate, ale ako nudzovka pre mna to postaci, cez skyfire napr. nefunguje archiv TV Markiza, cez Photon to funguje a aj dalsie weby, ktore cez skyfire nesli, akurat zatial dve nevyhody, ze skyfire same naslo flash video na stranke a ked sa spustilo pekne ho roztiahlo na cely displej, u Photon-u treba spustit normalne ( pravdepodobne sa jedna o vzdialenu plochu ) a video treba roztiahnut dvomi prstami, druhym mensim nedostatkom je, ze Photon nie je optimalizovany pre retinu, ale to snad vyriesi nejaky dalsi update.
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak