Aku LCD LED TV by ste odporucili?
-
- Mírně pokročilý
Re: Aku LCD LED TV by ste odporucili?
Takze je jedno ktorý z tých samsungov zoberieme? Obidva budú dobre?
By som bol rad keby mi vedel niekto povedať niečo k tomu sharpu
By som bol rad keby mi vedel niekto povedať niečo k tomu sharpu
-
- Mírně pokročilý
Ked vies kupit D8000 za tych 1.1000 tak nevahaj, Andrea shop je OK, okrem toho dostavas Samsung zaruku, ked sa ti nieco pokazi, pride k tebe technik Samsungu. Co sa tyka horeuvedenych poznamok, sami predajcovia, ked som chodil po predajniach a vyberal, tvrdili, ze D8000 je lepsia ako V3O plazma od Panasonicu (vahal som medzi oboma).
Som nesmierne spokojny s TV, clouding skoro ziaden, farby ziarive a velke moznosti konfiguracie obrazu.
3D je skvela, HD obraz od Skylinku super (hlavne HBO HD, Esrosport HD-ten vysiela nativne HD, nie je o com vahat ak je tam ta cena co pises...Nevahaj a kupuj...
Som nesmierne spokojny s TV, clouding skoro ziaden, farby ziarive a velke moznosti konfiguracie obrazu.
3D je skvela, HD obraz od Skylinku super (hlavne HBO HD, Esrosport HD-ten vysiela nativne HD, nie je o com vahat ak je tam ta cena co pises...Nevahaj a kupuj...
macbook pro 13", i5, model 2011, OS Maverick 10.9.1, iPad Mini Retina, 128 GB, Wifi Cellular.
-
- Mírně pokročilý
Neviem toho andreashop sa bojim lebo som na nete čítal skusenosti čo mali ľudia s nimi a viac na nich nadavali ako chvalili ale ta cena u nich je super za 1100 tu 8000 nezozenies nikde
-
- Moderator fóra
Vulgi, myslím, že už jsi z těch informací totálně v čudu a teď nevíš vlastně, jak se rozhodnout. Tak už to ale bývá. Nějaké tipy máš, nyní je řada na tátovi, ten ji nakonec bude kupovat. Rozhodování je ale opravdu těžké, to chápu.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.
-
- Mírně pokročilý
UE46D6530
UE46D6570
medzi tymito dvomi samsungmi je prosim vas vlastne aky rozdiel?? lebo uz sa rozhodujeme medzi tymito dik
UE46D6570
medzi tymito dvomi samsungmi je prosim vas vlastne aky rozdiel?? lebo uz sa rozhodujeme medzi tymito dik
-
- Moderator fóra
Tento nezodpovězený dotaz jsem našel na Heuréka.cz (snad i ty bys mohl takto pátrat):
V dotazu jsou zároveň obsaženy i tazatelovy dvě odpovědi.
Jaký je rozdíl mezi údajně starším modelem UE46D6530, kromě toho že novější model UE46D6570 je dražší a má o jeden připojovací USB port míň?
V dotazu jsou zároveň obsaženy i tazatelovy dvě odpovědi.
-
- Mírně pokročilý
To som našiel aj ja ale on sa len pýtal a neodpovedal mu tam tuším nikto a jeden aj druhý tv má 3x USB čiže preto som to sem pisal
-
- Moderator fóra
Ten novější model je, jak uvádí, dražší. Myslím, že rozdílů moc nebude. Stejně za pár týdnů nasadí do prodeje zase nový model, zase dražší a kolotoč se točí dál. Tohle je nekonečný příběh. I kdybys viděl mou dva roky starou FullHD TV, tak by sis z obrazu sedl na...židli, možná i na záchod. A při tom to není LED, ale klasická LCD se zářivkou. Tehdy stála tolik, co tebou vybraný model. Před měsícem jsem si koupil do ložnice malou (60 cm) LED Samsung, také FullHD, jsou tam nějaká vylepšení v nastavování, ale v podstatě je to stále stejný princip, jak jej dělá Samsung. Tato TV byla v akci, přestože to je nejnovější model. Stejná, ale starší model, byla paradoxně o 1000 Kč levnější, protože nebyla v akci.
Další věc je, co jsem se dozvěděl od informovaného prodavače, že značení modelů je děláno tak, že např. modelová řada UE46D65XX je shodná a XX jsou kódy prodejců, takže UE46D6500 může mít e-shop, UE46D6530 např. PT-Elektro, UE46D6570 ElectroWorld... atd. Alespoň při bližším pátrání v době, kdy jsem si já TV kupoval, tomu tak bylo. Ten tazatel vychází z informací na e-shopech a zřejmě odtud získal rozdíly v ceně.
Doporučuji ti zavolat na kontaktní telefon e-shopů a informovat se přímo u nich. Mnohdy tito lidé vědí o přístrojích dost, alespoň dle mých zkušeností.
Další věc je, co jsem se dozvěděl od informovaného prodavače, že značení modelů je děláno tak, že např. modelová řada UE46D65XX je shodná a XX jsou kódy prodejců, takže UE46D6500 může mít e-shop, UE46D6530 např. PT-Elektro, UE46D6570 ElectroWorld... atd. Alespoň při bližším pátrání v době, kdy jsem si já TV kupoval, tomu tak bylo. Ten tazatel vychází z informací na e-shopech a zřejmě odtud získal rozdíly v ceně.
Doporučuji ti zavolat na kontaktní telefon e-shopů a informovat se přímo u nich. Mnohdy tito lidé vědí o přístrojích dost, alespoň dle mých zkušeností.
- rony
- Klub čistého iOS
dobre je mrknut na hlavny produktovy web samsungu a tie cisla si tam preverit, Beavers ma myslim pravdu u Samsungu tie tV maju posledne dve cisla podla vsetkeho regionalny vyznam.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Moderator fóra
Nevíte někdo, jaký je rozdíl u Samsung televizí mezi "zábavním centerm" Internet TV a nově Smart TV?
Přijde mi to jako hodně podobné, tak v čem je rozdíl? Nikde jsem o tom moc nenašel.
Přijde mi to jako hodně podobné, tak v čem je rozdíl? Nikde jsem o tom moc nenašel.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
-
- Starý pes fóra :)
No, je to v podstatě to stejný, akorát ty starší televize mají ty funkce ořezané oproti tomu, co má teď Smart TV. Co já vím, je tam navíc akorát prohlížeč webu a možná ČT má aplikaci pro přístup do archivu...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Moderator fóra
A lze udělat na starších TV upgrade na Smart TV? televizi mám asi 2 měsíce, tak je divný, že na internet TV zapomněli a teď bude jen Smart TV.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar