iTunes(PC) "determing apps to sync, determing music to sync"
iTunes(PC) "determing apps to sync, determing music to sync"
Nazdar, mam problém s iTunes, mam v nich 1134 písniček (BTW. 3 dny ) a chci si je přidat do iPhonu 4 16GB 4.3.5 (8L1), ale po zaškrtnutí "Sync music" v iTunes a následnému kliknutí na "Apply" se mi dá do iP jen asi 500 songů. Po kliknutí se objeví, jak jinak, Step 1: preparing sync; syncyng contacts, Step 2: (a tady je ten problém) determing apps to sync, Step 3: (a to mi vadí víc, protože apps mam všechny v iP i po této hlášce) determing music. Už mi to opravdu vadí nemam v iP ty skladby, co bych zrovna chtěl a co nemam naposlouchaný grrr
- rony
- Klub čistého iOS
Re: iTunes(PC) "determing apps to sync, determing music to s
sprav si playlist.
do neho z Library, Music, myskou nahadz vsetko, co chces mat v iPhone (akiste nie zrovna vsetko, co je v itunes, co casom zistis, ze je fajn)
tip: ak chces mat nejaku automatiku, zaklikaj si nejaky smartlist a pohraj sa s podmienkami vyberu veci do smarlistu...
potom pripoj iphone, v devices nan klikni. potom na Kartu Music.
zvol moznost, ze chces syncovat len playlisty a nie vsetko. nasledne zafajkni ten playlist, co si si vytvoril.
syncuj iphone.
---
ja som uz v leveli, ked mam radsej smartlisty a tie mi pri kazdpm syncpvani vyraduju veci, co som pocuval a miesto nich nestrieda veci, co som davnejsie nepocul. takze nespekulujem, co nasypat do iphonu, len ho vecer pripojim a necham syncnut.
do neho z Library, Music, myskou nahadz vsetko, co chces mat v iPhone (akiste nie zrovna vsetko, co je v itunes, co casom zistis, ze je fajn)
tip: ak chces mat nejaku automatiku, zaklikaj si nejaky smartlist a pohraj sa s podmienkami vyberu veci do smarlistu...
potom pripoj iphone, v devices nan klikni. potom na Kartu Music.
zvol moznost, ze chces syncovat len playlisty a nie vsetko. nasledne zafajkni ten playlist, co si si vytvoril.
syncuj iphone.
---
ja som uz v leveli, ked mam radsej smartlisty a tie mi pri kazdpm syncpvani vyraduju veci, co som pocuval a miesto nich nestrieda veci, co som davnejsie nepocul. takze nespekulujem, co nasypat do iphonu, len ho vecer pripojim a necham syncnut.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods