Iphone4 občas nejde zvednout příchozí hovor.
-
- Host
Stalo se Vám už někdy že při příchozím hovoru dotyková plocha prostě nereaguje? Mě se to teď docela často stavá na Ip4 ale stávalo se mi to i na starém 3gs. Není na toto nejaká finta? Nebo nějaká app přes kterou by šlo hovor přijmout třeba tlačítkem home?
-
- Moderator fóra
Re: Iphone4 občas nejde zvednout příchozí hovor.
a kdyz zkusis pri hovoru jednou zmacknout power button aby prestal vibrovat tak to taky nejde?
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Klub čistého iOS
Me se to taky obcas stalo. Od te doby co mam ze cydie call bar s tim nemam problem.
iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB
Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar
iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro
Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar
iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro
-
- Host
Dělá to i když vypnu vybrace tlačítkem power. Pokoušel jsem se o cololiv... ale jen beznaděj že nemůžu přijmout hovor. A docela se mi to stává často.
-
- Host
Taky se mi to stává a nic nezabere
Iphone 5 16GB White
-
- Host
Přidávám se k vám.. většinou při větším vytížení telefonu (spuštěná hra apod.) mi následně zamrzne telefon pro přijetí hovoru.. Zkusím výše vzpomínanou aplikaci CallBar, snad pomůže..
https://discussions.apple.com/thread/24 ... 0&tstart=0
tu je cekom velky topic o tomto probleme a mne sa to tiez stava odjakziva, mal som 3 kusy iphone 3G jak 8 tak 16 giga , s iOS3, tak teraz na 32Giga iphone 4 s 4.3.1
precital som to cele a nikto nenasiel realne riesenie takze je to bug v iOS , snad sa to 5kou spravi....
vlastne jedine riesenie co tam bolo je pouzivanie BT handsfree a to funguje za kazdych okolnosti
tu je cekom velky topic o tomto probleme a mne sa to tiez stava odjakziva, mal som 3 kusy iphone 3G jak 8 tak 16 giga , s iOS3, tak teraz na 32Giga iphone 4 s 4.3.1
precital som to cele a nikto nenasiel realne riesenie takze je to bug v iOS , snad sa to 5kou spravi....
vlastne jedine riesenie co tam bolo je pouzivanie BT handsfree a to funguje za kazdych okolnosti
-
- Klub čistého iOS
S BT to pravděpodobně nějakou souvislost a bug mít bude. Z vlastní zkušenosti si nyní uvědomuji, že když jsem měl vyjímečně občas v telefonu BT vypnuté, tak se mi to také už stalo. Ale zpravidla mám BT díky autu stále zapnuté a s tímto problémem jsem se jinak nesetkal.
Apple hračky