Nejde nahrát hudba do iPhonu

Odpovědět
JayJay17
Host
Host

Nejde nahrát hudba do iPhonu

Příspěvek od JayJay17 »

Zdravím všechny, mám iPhone 4 - iOS 5 GM a už od nějaké bety 3 mi nejde nahrávat hudba do iPhonu, nezačne se vůbec nahrávat, a když v iTunes kliknu na iPhone a rozbalím položky v něm a dám Hudba tak jsou všechny položky šedé, Hudba se do iPhonu ani nezačne synchronizovat, ale s iPadem iOS 5 GM mi jde všechno v pohodě. Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji za odpovědi

ls8
Starý pes fóra :)

Re: Nejde nahrát hudba do iPhonu

Příspěvek od ls8 »

Na kartě Summary máš zaškrtnuto co?
Na kartě Music máš zaškrtnuto co?

Ideálně pošli screeny.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

ls8

Příspěvek od ls8 »

Nemáš povolenou synchronizaci hudby, proto ti to nepovoluje synchronizaci hudby. ;)

Obrázek

JayJay17
Host
Host

Příspěvek od JayJay17 »

Díky, ale stějně když to zaškrtnu tak se mi odškrtne manuálně vybírat hudbu a videa, ale stejně se to nesesynchronizuje. Takže to nevyřeší problém

Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Lincoln Six Echo »

No ani to mít zaškrtnuté nemusí. V Souhrnu má zaškrtnuté Vybírat hudbu a videa manuálně. Stačí pak vybrané alba/songy přetáhnout nad iPhone. Tak to mám třeba i já, jelikož hudby mám hodně a kapacita v iPhonu je celkem malá.

Musíš si vybrat – buď manuálně nebo synchronizací. Oba způsoby kombinovat nelze.
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen

ls8

Příspěvek od ls8 »

Tvrdí, že mu to nefunguje ani při jednom způsobu nastavení...

JayJay17
Host
Host

Příspěvek od JayJay17 »

Ono je dole na tom grafu zobrazeno, že hudba zabírá 15 GB v iPhonu, ale ani se tam nezačala synchronizovat a když pustím iPod v iPhonu tak - Žádný obsah.
Ani když mám zvoleno manuálně, přetáhnu hudbu do iPhonu tak se pustí synchronizace, ale nezačne synchronizace te písničky.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

eRiper píše:No ani to mít zaškrtnuté nemusí. V Souhrnu má zaškrtnuté Vybírat hudbu a videa manuálně. Stačí pak vybrané alba/songy přetáhnout nad iPhone. Tak to mám třeba i já, jelikož hudby mám hodně a kapacita v iPhonu je celkem malá.

preco nepouzivas fintu cez Playlist? Potom pri manazovani hudby nemusis mat pripojeny iPhone. Co chces v nom mat, hodis do toho Playlistu. Ten mas zaskrtnuty, takze ked nakoniec pripojis iphone, stlacis len sync a nechas to dobehnut. Vyhoda jasna: nemusim hladat telefon ked ma napadne, ze chcem do neho dalsiu hudbu alebo len pozriet, co v nom mam (vidim co je v tom playliste).

Ja viem, zvyk je otravna zataz a viem, ze ta nuti pouzivat to tak, ako pises :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

JayJay17
Host
Host

Příspěvek od JayJay17 »

Ani nijak jinak to nejde, zkoušel jsem všechny možné způsoby syncování, ale stejně to nefunguje. Možná bude problém s knihovnou v iPhonu, protože když chci stáhnout přímo v iPhonu hudbu z iTunes Store tak se sice dostahuje, ale pak nabíhá zpracování a objeví se - Chyba. Zkuste znovu klepnutím. A tak pořád dokola. Já už vážně nevím

Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

Verzi iTunes máš jakou, když máš iOS 5?
  • iPhone 6s

JayJay17
Host
Host

Příspěvek od JayJay17 »

iTunes 10.5b132, ale je divné, že to na iPadu jede a na iPhonu ne.
Zkoušel jsem to i na MacBooku a tam je to stejné.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

tak sprav restore iphone a nespekuluj. najprv s restore from backup. ak nepomoze, tak ho nastav ako novy prazdny (predtym rucne co ide zalohuj). Postupy v Navody. a samozrejme poznamka s problemami s neverejnym ios 5 su vec, s ktorou sa musi pocitat
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

Tzn. na jiném počítači?

Jinak být tebou bych to asi neřešil. Za chvíli je tu finální verze iOS 5 a udělal bych čistou instalaci bez obnovení ze zálohy. Aspoň já ji budu dělat. Kdo ví, jaký balast tam po těch všech betách zůstal.
  • iPhone 6s

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Zaškrtni na záložce summary synchronizovat jen vybranou hudbu a videa, ručně ti pak půjde přetáhnout hudba do iPhonu, přetáhneš ji na ikonu iPhonu v levém sloupci.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

8apple8

Příspěvek od 8apple8 »

Zdravim všechny. Mám iPhone 4, hudba mi tam jde bez problému, ale mám problém s videem. V jakýmkoli formátu (mp4, 3gp,....) mi to nejde přesunout do iph. Když se o to pokusím napíše mi to jestli s tím souhlasím a že to vyžaduje "restore" iphonu. Pokud vím tak to znamená obnovu a smazání dat. To opravdu nechci :-) zatím si tam videa stahuji přímo z iph. přes Downloading manager. (ve formátu Mp4) Prosím poradte mi jestli nevíte co delam špatně. Děkuji :D

Odpovědět