iCloud
-
- Klub čistého iOS
Re: www.icloud.com již plně funkční
Nějaký návod jak jednoduše převést kontakty z Google contacts do iCloudu? Když chci zrušit v iPhonu synchronizaci s Google contacts, tak mě to hrozí smazáním kontaktů v iPhone....
Edit: už jsem na to přišel, napřed synchronizace s iTunes, pak vypnout Google, vypnout iCloud, zapnout iCloud
Edit: už jsem na to přišel, napřed synchronizace s iTunes, pak vypnout Google, vypnout iCloud, zapnout iCloud
Naposledy upravil(a) jeenik dne čtv říj 13, 2011 12:00 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderator fóra
www.icloud.com již plně funkční
zkratka po zapnuti icloud v iphonu a pak v lionovi pres icloud se mi znasobi kalendare, ktere se zobrazi jak v macovi, tak iphonu, jdou pak konkretni kalendare vypnout aby se ty stejne udalosti nezobrazivaly ale pak se nove pridane udalosti nezobrazi v jinem iDevice, asi je potreba synch jenom s jednoho zarizeni a v dalsich mit kalendar prazdny, a pak po zapnuti icloud se zobrazi asi jenom jednou a pridavane udalosti se zobrazuji vsude,
Blbe se to popisuje, snad jsem to napsal nejak pochopitelne.
Blbe se to popisuje, snad jsem to napsal nejak pochopitelne.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
-
- iPhone expert
U kterých účtů máš nastavené kalendáře? Jen u iCloud účtu, nebo i u např. Gmail atd.?
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
-
- Host
Zdravím, nemám žádnou zkušenost s iCloud tak se chci zeptat na pár otázek.
1. Platí se za tuto aplikaci?
2. Když mam JB, tak to asi nikdo na iCLoud nemůže zjistit ne?!
Díky
1. Platí se za tuto aplikaci?
2. Když mam JB, tak to asi nikdo na iCLoud nemůže zjistit ne?!
Díky
-
- Mírně pokročilý
Wasy, neplati, pokud nepouzivas itunes match, ktery v CR stejne zatim nejde, pak by se melo platit 25 USD rocne za pouzivani Itunes Matche (de facto uloziste Mp3).
A icloud muzes pouzivat jen se zarizenim, ktere ma Ios5, na ktery jeste neni jailbreak (aspon si to myslim).
A icloud muzes pouzivat jen se zarizenim, ktere ma Ios5, na ktery jeste neni jailbreak (aspon si to myslim).
APPLE MacBook CZ white unibody spring 2010/ C2D 2.4GHz/ 13.3" 1280x800/ 8GB RAM/ GF 320M/ 250GB 5.4k/ DVD/ WF/ BT/ CAM/ MAC OS Maverics
iMessage: vecne.zamilovana[at]gmail.com
iMessage: vecne.zamilovana[at]gmail.com
-
- Moderator fóra
www.icloud.com již plně funkční
mrzic píše:U kterých účtů máš nastavené kalendáře? Jen u iCloud účtu, nebo i u např. Gmail atd.?
Pouze icloud, predtim jsem synch pouze pres itunes s iCal v macovi.
Problem bude asi tim ze nahraji kalendar jak s iphonu tak maca, a ty se pak objevi i v opacnem zarizeni.
Kalendar potrebuji nutne, tak uz se mi s tim nechce moc experimentovat a jsem rad ze jsem zatim o nic neprisel
Manual iPhone
Manual iPhone
Jak běhá iCloud na Windows? Nebo je to nějak omezené, že to jede pouze na Macu?
-
- iPhone expert
Možná blbá otázka, ale když jsi si zapnul sync přes iCloud, odškrtnul jsi si sync v iTunes, nebo máš obě volby?
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
-
- Moderator fóra
Kdyz to zapnu v macovi pres icloud tak se to autoamticky odskrtne asi prijit na ten spravny postup
Asi vymazat kalander s iphonu, vymazat kalendar s web icloud, a pak nastavit v macovi icloud a synch kalendar mac > icloud, potom zapnout icloud kalendar v iphonu a mely by to byt ok, alespon s toho co jsem vyzkousel mi to vychazi jako jedina varianta.
Ono po zapnuti icloud v macovi se unidevice pres itunes automaticky prestanou synch kalendar, kontakty a mail,
Asi vymazat kalander s iphonu, vymazat kalendar s web icloud, a pak nastavit v macovi icloud a synch kalendar mac > icloud, potom zapnout icloud kalendar v iphonu a mely by to byt ok, alespon s toho co jsem vyzkousel mi to vychazi jako jedina varianta.
Ono po zapnuti icloud v macovi se unidevice pres itunes automaticky prestanou synch kalendar, kontakty a mail,
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Klub čistého iOS
Ked pouzivam permanentne SK aj CZ account, tak mi to icloud nejako zohladni? Ci musim mat len jeden a s tym vsetko syncovat? Pretoze mam dost apps s ceskeho a neviem ako to zoberie icloud, kedsi ho dam na slovensky account.
Mari.Shinzon píše:Jak běhá iCloud na Windows? Nebo je to nějak omezené, že to jede pouze na Macu?
Mám problém s Firefoxem. Webové rozhraní musím obsluhovat přes IE9, aby bylo plně funkční. Dokonce si IE automaticky stáhl nějaký plugin. Takže jde spravovat kontakty, kalendář, vyhledat iphone, obsluhovat neco@me.com email ... bohužel chybí to podstatné, co je pro iCloud obrovská výhoda a to provázanost apple zařízení. Toto je bohužel realita a proto šetřme na iMac Macbook atd
-
- iPhone expert
lafore: Není potřeba mít sloučené Apple_ID, přes které nakupuješ, s iCloud. http://support.apple.com/kb/HT4895
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
-
- Klub čistého iOS
super diky
-
- Host
tak ja nevim, kdyz dam v iphone zalohovat do icloud, tak mi to napise: pri zalohovani se vyskytla chyba, zkuste to znovu pozdeji, telefon na wifi a nabijecce
-
- Klub čistého iOS
tak teď nevím. Nemohu se v iPhonu připojit do iTunes Store ani do appstore. Mam do obou obchodů jiný účet, než do iCloudu, ale od aktualizace na iOS5 se tam prostě nedostanu. Zkoušel jsem se v telefonu ze store v nastaveni odhlásit a opakovaně přihlásit, ale prostě to nejde. To se mi tedy moc nelíbí, nakupuji a aktualizuji aplikace i muziku z telefonu dost často
Naposledy upravil(a) cuting dne čtv říj 13, 2011 1:45 pm, celkem upraveno 1 x.
Apple hračky
-
- iPhone expert
cuting: teď jsem se odhlásil a přihlásil a funguje mi to.
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
-
- Klub čistého iOS
mě ani omylem. Vypnul jsem telefon, zapnul, přihlášení , kolečko se kroutí a nic. Docela mne to znervozňuje a netuším, kde je chyba. Od té doby, co jsem přešel s obtížemi na iCloud, tak s jiným účtem - appleID na iTunes a appstore nemám šanci. Teď jsem po třetí vypnul a zapnul telefon a opět nic.
Apple hračky
-
- iPhone expert
Také mám jeden na nákup a druhý na iCloud.
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
-
- Starý pes fóra :)
Tak mě celkem mrzí ten rozdíl mezi iCloudem na Macu a PC:
Malé OT: Na druhou stranu, když vidím (nebo spíš čtu) to, že má někdo problém od A do Z i s Macem/iPhonem, tak akorát nevím, zda je to diletantismus mezi židlí a počítačem/iPhonem, nebo má jedno či obě zařízení v prapodivném stavu... Že s přechodem budou drobné problémy (někdy i způsobené přetížením serverů v začátcích při uvedení nového iOS, vždy to bylo je a asi i bude) se dá pochopit, sem tam jsem je měl i já, ale čeho je moc...
Malé OT: Na druhou stranu, když vidím (nebo spíš čtu) to, že má někdo problém od A do Z i s Macem/iPhonem, tak akorát nevím, zda je to diletantismus mezi židlí a počítačem/iPhonem, nebo má jedno či obě zařízení v prapodivném stavu... Že s přechodem budou drobné problémy (někdy i způsobené přetížením serverů v začátcích při uvedení nového iOS, vždy to bylo je a asi i bude) se dá pochopit, sem tam jsem je měl i já, ale čeho je moc...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
-
- Klub čistého iOS
Procetl jsem cele vlakno a nikdo se o tomto problemu nezminoval, tudiz se zeptam:
Pouziva nekdo jako iTunesID email od seznamu? Chtel jsem tohle ID pouzit i pro iCloud, ale uz den cekam na notifikacni email a porad ne a ne na seznam prijit:( Z macu jsem uz ho zkousel znovuodeslat aspon desetkrat a porad nic. Byl jsem nucen si zalozit mail @me.com, ale bohuzel predpona jako mam na seznamu uz byla pouzita:((
Setkal se nekdo s timto problemem nebo jsem jediny? Existuje nejake reseni krome klikani na tlacitko pro znovuedeslani potvrzovaci zpravy na seznam?
Predem diky
Pouziva nekdo jako iTunesID email od seznamu? Chtel jsem tohle ID pouzit i pro iCloud, ale uz den cekam na notifikacni email a porad ne a ne na seznam prijit:( Z macu jsem uz ho zkousel znovuodeslat aspon desetkrat a porad nic. Byl jsem nucen si zalozit mail @me.com, ale bohuzel predpona jako mam na seznamu uz byla pouzita:((
Setkal se nekdo s timto problemem nebo jsem jediny? Existuje nejake reseni krome klikani na tlacitko pro znovuedeslani potvrzovaci zpravy na seznam?
Predem diky
-
- Host
Já jsem používal seznam adresu jako Apple ID, potvrzovácí email budeš mít ve spamu!
Tam jsem ho našel já.
Tam jsem ho našel já.
iPhone 5 64GB iOS7 White iPad mini 64GB White iPhone 4 16GB Black iMac 21,5" Apple Developer
-
- Klub čistého iOS
Tak a ted už mě to ale opravdu začíná sr... . Udělal jsem restore telefonu. nejenom, že se nedostanu stale na appstore a ani na iTunes store, ale navic mi iCloud nenačítá ani e-maily. A to nejenom v počítači, ale ani v telefonu. Takže mám docela chuť ten telefon prohodit oknem, je mi líto akorát toho skla....
Apple hračky
-
- iPhone expert
S maily teď mají nějaký problém, už cca 3 hodiny mi vyskakuje špatné heslo na me.com.
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
-
- Klub čistého iOS
Koukám, že ten e-mail nejde ani na webu. Ale už mne to vážně přestává bavit. Je skoro půl páté, ale ještě jsem to dnes od rána od 8 hodin nezprovoznil, aby to bylo v pořádku. A i když jsem člověk jinak docela klidný, tak se mi zvyšuje krevní tlak
Smazal jsem iCloud z telefonu i z počítače, ale z telefonu se ani tak prostě do appstore ani do iTunes store nedostanu. Do toho ještě ten e-mail na iCloudu .... Bublá to ve mě docela dost a má to zvyšující rytmus.
Smazal jsem iCloud z telefonu i z počítače, ale z telefonu se ani tak prostě do appstore ani do iTunes store nedostanu. Do toho ještě ten e-mail na iCloudu .... Bublá to ve mě docela dost a má to zvyšující rytmus.
Apple hračky
dalas píše:tak ja nevim, kdyz dam v iphone zalohovat do icloud, tak mi to napise: pri zalohovani se vyskytla chyba, zkuste to znovu pozdeji, telefon na wifi a nabijecce
Mám stejný problém.. Přišel si na to nějak?
-
- iPhone guru
Asi to bude chtit pockat a zkusit to pozdeji Vypada to, ze ma Apple problem s prilivem dat od lidi, kteri si stahli novy SW a ted hromadne zalohuji.
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.7
iMac 27" 3.0GHz/32GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.7
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.7
-
- iPhone expert
iCloud fakt super všetko mi krásne funguje aj MBP som si dal vyhľadať, zaujímalo ma že čo to vlastne ukáže
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- iPhone guru
Pro ty kteri nepochopili jak si zalozit @me.com adresu.
Pri prvnim prihlaseni na iOS5 jste pozadani bud o zrizeni noveho uctu (iCloud) a nebo zadani stavajiciho AppleID. Pokud pouzijete stavajici AppleID tak probehne kompletni nastaveni az na zrizeni @me.com. Pro zrizeni @me.com adresy (aliasu) je potreba jit do nastaveni iCloudu v telefonu a nastavit si synchronizaci emailu (defaultne je vypnuta). Pri zapnuti se system zepta zda chcete zridit @me.com adresu a tu pak priradi jako alias k vasemu stavajicimu AppleID (jde se tedy potom prihlasit bud pomoci stavajiciho AppleID nebo pmoci nove @me.com adresy).
Pri prvnim prihlaseni na iOS5 jste pozadani bud o zrizeni noveho uctu (iCloud) a nebo zadani stavajiciho AppleID. Pokud pouzijete stavajici AppleID tak probehne kompletni nastaveni az na zrizeni @me.com. Pro zrizeni @me.com adresy (aliasu) je potreba jit do nastaveni iCloudu v telefonu a nastavit si synchronizaci emailu (defaultne je vypnuta). Pri zapnuti se system zepta zda chcete zridit @me.com adresu a tu pak priradi jako alias k vasemu stavajicimu AppleID (jde se tedy potom prihlasit bud pomoci stavajiciho AppleID nebo pmoci nove @me.com adresy).
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví
-
- Mírně pokročilý
je mozne nejakym sposobom vzajomne synchronizovat gmail a icloud kontakty?
-
- Host
e-mail iCloud
Účet lze sice vytvořit,malér však nastane při pokusu
o kontrolu pošty,v záhlaví okna se stále točí kolečko
a dole je nápis "připojuji".Ostatní schránky,např. Seznam
a Atlas se aktualizují prakticky okamžitě.Vzhledem
k totální nefunkčnosti jsem prozatím celé slavné iCloud
zrušil,je zkrátka k ničemu.
o kontrolu pošty,v záhlaví okna se stále točí kolečko
a dole je nápis "připojuji".Ostatní schránky,např. Seznam
a Atlas se aktualizují prakticky okamžitě.Vzhledem
k totální nefunkčnosti jsem prozatím celé slavné iCloud
zrušil,je zkrátka k ničemu.
-
iCloud nestíhá, Apple to řeší.
http://www.cultofmac.com/123265/many-ic ... -on-a-fix/
http://www.cultofmac.com/123265/many-ic ... -on-a-fix/
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Klub čistého iOS
Re: iCloud
Tak na itunes a appstore už se z telefonu dostanu, ale ty e-maily jsou mimo hru. Nejdou nikde - ani v počítači, ani v telefonu a ani v iCloud. Asi se jim zbořily servery. Což se není nakonec čemu divit.... No , snad to daji brzy dohromady. ale nepamatuji, že by takové problémy měli někdy v minulosti např. ještě s mac a nebo s me com.
Apple hračky
-
- Senior uživatel
Ahojte, práve si zakladám účet @me.com Keďže sa už potom nedá zmeniť, tak sa chcem opýtať, v akom tvare môže byť? Iba meno@me.com alebo aj meno.priezvisko@me.com?
Dikes
Dikes
-
-
KIWI píše:funguje icloud i s windows stejně jako s mac osx ?
Koukám, že číst je pro kdekoho nadlidský úkol... sice jen základní obrázek, ale hodně vypovídající: viewtopic.php?p=462986#p462986
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
-
- Senior uživatel
A ešte jednu otázku mám, keď si nastavím napríklad iba poznámky a kontakty zálohu na iCloud, tak mi tým pádom nebude robiť vôbec zálohy do PC pre kontakty a poznámky a napríklad fotky čo nezálohujem na iCloud, tak tie mi bude zálohovať v počítači?
Diky.
Diky.
Golf píše:KIWI píše:funguje icloud i s windows stejně jako s mac osx ?
Koukám, že číst je pro kdekoho nadlidský úkol... sice jen základní obrázek, ale hodně vypovídající: viewtopic.php?p=462986#p462986
děkuji
-
- Host
Sony123: Nevymýšlej nesmysly . Mnělo by to být jak říkáš, ale:
1-zapnout fotostream v iPhone
2-nainstalovat iCloud do PC nebo MAC
To je vše. V iCloud v počítači si zvolíš složku na fotky a budeš jen fotit. V počítači se fotky budou objevovat samy.
Kdo vyzkouší už nebude vymýšlet nic jiného. To mi věř. Používám to už od iOS 5 beta 4 tuším a opravdu pohodová fičura je to.
1-zapnout fotostream v iPhone
2-nainstalovat iCloud do PC nebo MAC
To je vše. V iCloud v počítači si zvolíš složku na fotky a budeš jen fotit. V počítači se fotky budou objevovat samy.
Kdo vyzkouší už nebude vymýšlet nic jiného. To mi věř. Používám to už od iOS 5 beta 4 tuším a opravdu pohodová fičura je to.
-
Ja som na tom s mailon rovnako jednoducho nefunguje... najprv prestali ist push notifikacie a teraz uz mail vobec nefunguje. Vcera hned po uvolneni iCloudu mi to fachalo skvelo tak dufam ze to odstrania co najskor aby to fungovalo lebo sa mi iCloud velmi paci!
dodo
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead