iCloud
-
- Senior uživatel
Re: iCloud
Neví někdo jak na Výběrové mazání z Fotostream? iOS 5
- iPhone 7+ 128GB
- iPad 2 WiFi 16GB iOS 7
-
- Starý pes fóra :)
Tak maily sa rozbehli ale na iCloud maily mi nezobrazuje z ktoreho aliasu mail prisiel dufam ze toto doriesia....
dodo
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
-
- Host
Jako vubec nechapu proc se nemuzu pripojit na iCloud. Kdyz dam iClod.com a dam tam svoje Apple ID (to co mam v iTunes) tak me napise:
To sign, in with this account, use it to set up iCloud on a device.
to set up icloud , go to ios 5 settings
a kdyz dam learn more, tak me to hodi na stranku jak se nastavuj icloud nebo co. Nemam doma wi-fi ani nemam internet v mobilu, takze to musim nejdriv sprovoznit na iphonu? a az pak to pujde?
To sign, in with this account, use it to set up iCloud on a device.
to set up icloud , go to ios 5 settings
a kdyz dam learn more, tak me to hodi na stranku jak se nastavuj icloud nebo co. Nemam doma wi-fi ani nemam internet v mobilu, takze to musim nejdriv sprovoznit na iphonu? a az pak to pujde?
iPhone 6S Space Gray | 64 GB
MacBook Air 11'' | 128 GB | 4 GB RAM (rok 2011)
-
- Pokročilý uživatel
Jak by jsi chtěl používat iCloud ? Když nemáš internet v iPhonu
iPhone 6 128gb iOS 9.0 Beta 2
iPad 4, 64GB Wi-Fi + Cellular iOS 8.1.2
Macbook air 2013 13" i7 + 8gb ram
Ipod shuffle
Airport extreme
Lidé nevědí, co chtějí. Dokud jim to neukážete
Ipod shuffle
Airport extreme
-
- Senior uživatel
zkracene: ano musis to aktivovat na Iphonu
-
- Host
normalne, kdyz budu mit chut si neco zalohovat, tak z domu prez pc ne ? Nechapu vcem vidis problem. akorat jsem se ptal, jestli to mam aktivovat na iphone. ok Diky
iPhone 6S Space Gray | 64 GB
-
- iPhonefil
lidi je mozne zalohovat knihovnu iTunes pres iCloud nebo nejak jinak? treba i na externi disk? tak trochu mi k iOS 5 chybi sprosty navod v cestine... je zde celkem dost veci, ke kterym, pokud clovek nezije jen applem, ale taky praci a jinymi vecmi, tezko najde cestu... jak zprovoznit atp...
Dale by me zajimalo jak funguje zaloha aplikaci? Mam pouze iPhone, takze se me to prozatim asi netyka, nicmene asi by mi to pomohlo ve chvili, kdybych o iPhona prisel a kupoval noveho nebo proste bych chtel na jiny iPhone dostat sva data, chapu to dobre?
Dale jsem nepochopil mejl na icloud, tam nejde se nezalohuji mejly z iPhonu, ale pouze mejly prijate na novou adresu @me.com???
Dale by me zajimalo jak funguje zaloha aplikaci? Mam pouze iPhone, takze se me to prozatim asi netyka, nicmene asi by mi to pomohlo ve chvili, kdybych o iPhona prisel a kupoval noveho nebo proste bych chtel na jiny iPhone dostat sva data, chapu to dobre?
Dale jsem nepochopil mejl na icloud, tam nejde se nezalohuji mejly z iPhonu, ale pouze mejly prijate na novou adresu @me.com???
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
-
- Pokročilý uživatel
iCloud je pro zálohu dat z iPhonu..Když něco vytvoříš automaticky se to zálohuje na iCloud...Takže můj názor když nemáš internet v iPhone je ti to k ničemu ! Jestli zálohuješ jen když připojíš k PC tak ti stačí iTunes a nepotřebuješ iCloud...
Jestli se pletu tak pardon ..
Jestli se pletu tak pardon ..
Ipod shuffle
Airport extreme
Ipod shuffle
Airport extreme
-
- iPhonefil
jasně, že mám internet v mobilu... nevím na co by mi jinak iPhone byl... tedy pokud byl tento příspěvek pro mě...a proč jsou tedy v icloud videt jen calendar, mejl, find my... a dokkumenty? kde jsou ty zalohy? kde je toho vic?
-
- Pokročilý uživatel
příspěvěk je pro Rann..Jaké zálohy Kotelniku chceš vidět ?
Ipod shuffle
Airport extreme
Ipod shuffle
Airport extreme
-
- iPhonefil
tak obecne, kolik mam mista, kolik co zabira atd...a hlavne nevim, zda jde synchronizovat s icloud knihovnu itunes a popr jestli se sesynchronizuje s iPhonem?
-
- Pokročilý uživatel
Nastavení - Obecné - Využití...Vydíš kolik gb je zabráno na iCloudu..iPhone můžeš zálohovat a synchronizovat jak na iTunes tak na iCloud..
Nevím co myslíš knihovna iTunes...Ale písničky a aplikace nezazálohuješ..
Leda že by jsi měl všechny Písničky koupené přes iTunes...Potom při Restore a následné obnově z iCloudu se vše stáhne jak hudba tak apps...Ale bude to několik giga což znamené několik hodin stahování....
Já osobně mám vše v iTunes a navíc na iCloudu mám kalendáře,emaily,kontakty,připomínky,poznámky, věci které nejsou velké ...
Nevím co myslíš knihovna iTunes...Ale písničky a aplikace nezazálohuješ..
Leda že by jsi měl všechny Písničky koupené přes iTunes...Potom při Restore a následné obnově z iCloudu se vše stáhne jak hudba tak apps...Ale bude to několik giga což znamené několik hodin stahování....
Já osobně mám vše v iTunes a navíc na iCloudu mám kalendáře,emaily,kontakty,připomínky,poznámky, věci které nejsou velké ...
Ipod shuffle
Airport extreme
Ipod shuffle
Airport extreme
-
- Klub čistého iOS
-
- iPhonefil
jasny, knihovnou iTunes jsem myslel prave hudbu, tj skoda, ale duvody jsem pochopil, dekuji.
Nicmene nevim jak rozchodit kalendar, mam to nastavene v iPhonu, synchronizace s exchange serverem ale v iCloud to neukazuje nic... mate radu? ukazuje pouze ukoly
a k tomu mejlu, proc to nezobrazuje stejne mejly jako mam v iPhonu, tak jsem pochopil funkcnost, nepotrebuji novou mejlovou adresu... a pridavat jdou adresy pouze @me.com
Nicmene nevim jak rozchodit kalendar, mam to nastavene v iPhonu, synchronizace s exchange serverem ale v iCloud to neukazuje nic... mate radu? ukazuje pouze ukoly
a k tomu mejlu, proc to nezobrazuje stejne mejly jako mam v iPhonu, tak jsem pochopil funkcnost, nepotrebuji novou mejlovou adresu... a pridavat jdou adresy pouze @me.com
Naposledy upravil(a) kotelník dne čtv říj 13, 2011 7:21 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone expert
Na iCloudu asi nezazálohujem emaily z gmailu že, len ten nový emailový účet ktorý si vytvorím meno@me.com?
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- iPhonefil
Romane pokud to tak je, tak je to postavene na hlavu... bylo by fajn, kdyby iCloud seskupil ty schranky, ktere jsou aktivovany v iPhonu a nejlepe, kdyby to udelal automaticky...kupr ja mam gmail a exchange pracovni...
nefukční icloud
Dal jsem ios5 přes snowbreeze. Vše je ok, ale nejde nastartovat icloud, píše to něco ve smyslu,ž e se nepodařilo spustil icloud. má někdo podobný problém ?
-
- Host
Update na iOS 5 proběhl OK...ale mám věci s kterýma si nevím rady....
1-jak dostat kontakty na iCloud?? Kalendář tam mám, ale kontakty nee.... synchronizací mi to nejde - nemám je ani v IP ve skup.iCloud...a ani přes web v pc nevím jak na to - mám jednotlivé soubory - co kontakt, to jeden soubor a přetáhnout mi to nejde..
2- ještě dotaz - kde se nastavuje jak často se mi pustí zálohování na iCloud...?
pak by tu byla ještě jedna věc, ale netýká se iCloudu, tak raději nee:-)
díky...
1-jak dostat kontakty na iCloud?? Kalendář tam mám, ale kontakty nee.... synchronizací mi to nejde - nemám je ani v IP ve skup.iCloud...a ani přes web v pc nevím jak na to - mám jednotlivé soubory - co kontakt, to jeden soubor a přetáhnout mi to nejde..
2- ještě dotaz - kde se nastavuje jak často se mi pustí zálohování na iCloud...?
pak by tu byla ještě jedna věc, ale netýká se iCloudu, tak raději nee:-)
díky...
-
- Pokročilý uživatel
2. iCloud se spustí při každé změně když jsi na wifi a nebo můžeš nastavit i přes 3G a EDGE...Takže se to zálohuje hned jak něco nového vytvoříš
Ipod shuffle
Airport extreme
Ipod shuffle
Airport extreme
-
- iPhonefil
já tam mám kontakty, ale nemám tam kalendář... tak kde je problém? nevěřím, že to mají s chybama...
-
- Klub čistého iOS
Podivej se, jestli mas synchronizaci kalendaru zapnutou v nastaveni iCloud v pocitaci. Take jsem to hledal. Pripadne ji tam vypni a znovu zapni.
Apple hračky
-
- iPhonefil
kde presne pls? nekde v iTunes?
-
- Klub čistého iOS
Ne. V pocitaci v predvolbach systemu (mac i PC) musis mit extra app iCloud. Tu otevres a v ni zaskrtas, co chces synchronizovat z pocitace na iCloud, mezi jinymi i adresy. Pokud je mas nekde v pocitaci v nejakem adresari. Je mozne, ze to jen nemas zaskrtnute
Apple hračky
-
- iPhonefil
do pytle... proč vůbec nevím, že musím mít další aplikaci? kde ji pro win stáhnu? 7 64 bit... na mac ji stáhnu předpokládám v appstore...
už jsem to našel...
už jsem to našel...
-
- Klub čistého iOS
Nevim. Na PC si nehraju, tam ti neporadim. V macu se mi objevila po updatu do posledniho systemu pocitace, jak je to s PC , to nevim. Na predchozi strance tohoto vlakna ma Golf obrazky, jak to vypada v systemu mac a jak v PC. Urcite ti nekdo s peckou poradi
Apple hračky
-
- Senior uživatel
http://support.apple.com/kb/DL1455 tady mas, ale celkem me stve, ze treba synchronizace zalozek jde jenom s defaultne nastavenym IE a ja pouzivam mozzilu to same outlook
-
- iPhonefil
tak v systému jsem kalendář zapl, psalo to nastavování outlook a na iCloud niic
v outlooku se mi objevily nové tlačítka...aktualizace iCloud, nová schránka @me.com atd...ale na webu je to nulové pořád
v outlooku se mi objevily nové tlačítka...aktualizace iCloud, nová schránka @me.com atd...ale na webu je to nulové pořád
-
- Klub čistého iOS
Zkus vydrzet a nebo na webu icloud to reloadnout. Pokud je mas na webu iCloud, tak pak musis totez zaskrtnout v iCloud v iPhonu a za chvili mas kalendar v iPhonu. Tedy mel by jsi mit. Jinak uz nevim
Apple hračky
-
- Host
Mně se hlavně do iCloud Control Panel for Windows nejde přihlásit...
-
- iPhonefil
tak jedine na co jsem přišel je, že když přidám do iCloud přes outlook nové věci, tak se už synchronizují správně. Takže jedině vytvořit nový. Jenže nesesynchronizuji ty staré záznamy
-
- Klub čistého iOS
Tak email pro verifikaci meho ID xxx@seznam.cz stale nedorazil, v poste ani ve spamu, proste nikde neni. Poradi nekdo co s tim?
-
- iPhonefil
já jsem to už vzdal... snad bude stačit záloha na exchange serveru, v outlooku a v iPhonu
Dotaz k fotkám - po zapnutí Fotostream, se vyfocená fotka zobrazí v albu fotostream, ale jak ji najdu na webu po přihlášení do icloud.com? Žádnou ikonu fotostream zde nemám.
-
- Klub čistého iOS
to marpuc: Abych pravdu řekl, také jsem očekával, že přes webové rozhraní bude k dispozici přímo na webu iCloud nějaký manažer pro správu fotek, ale nic takového. Nicméně to alespoň řeší aplikace, kterou si nainstaluješ do PC - http://support.apple.com/kb/DL1455
-
- Klub čistého iOS
Funguje vám někomu Photostream ? Mám jej zapnutý v nastavení v macu, v iPhotu i v iPhonu , ale žádná fotka vyfocená telefonem se mi nikam nepřenáší.
Jinak, všimli jste si, že se dá už fotit zmáčknutím tlačítka na zesílení zvuku ?
Jinak, všimli jste si, že se dá už fotit zmáčknutím tlačítka na zesílení zvuku ?
Apple hračky
marajs73 píše:Sony123: Nevymýšlej nesmysly . Mnělo by to být jak říkáš, ale:
1-zapnout fotostream v iPhone
2-nainstalovat iCloud do PC nebo MAC
To je vše. V iCloud v počítači si zvolíš složku na fotky a budeš jen fotit. V počítači se fotky budou objevovat samy.
Kdo vyzkouší už nebude vymýšlet nic jiného. To mi věř. Používám to už od iOS 5 beta 4 tuším a opravdu pohodová fičura je to.
Co je na tom pohodoveho? Ja casto udelam mnoho nekvalitnich fotek a automaticky se mi cpou do fotostreamu. Kdyz je v mobilu po prohlednui smazu, ve fotostreamu zustavaji, nejdou smazat a distribuuji se na ostatni zarizeni Takze, co je na tom pohodoveho? Ja to vidim spise tak, ze myslenka je dobra, ale prakticka pouzitelnost zatím pokulhavá.
Dotaz: kdyz si vytvorim email na me.com, umozni mi to povolit iCloud i pro emaily. Ale pro jake emaily? Jen pro ty z me.com? Nebo i pro ostatni, co mam nadefinovane v telefonu?
-
- Klub čistého iOS
Pokud máš nadefinovaných více účtů-schránek v telefonu, tak ti chodí e-maily z těchto účtů nejenom do počítače, ale kopie i do telefonu, ne ? Pokud to máš v mailech samozřejmě definované. Maily z iCloudu jsou defacto jen další schránka.
Jinak, pravda, ten fotostream se nějak "nepovedl" . Není možné fotky ze streamu v iPhotu žádným způsobem smazat, jedině vypnutím fotostreamu v nastavení iCloudu a poté resetem Photostreamu na webu iCloud . Ale v počítači , kam se před tím stáhli z iCloudu ,zůstávají a smazat nejdou. Jedině vypnutím v preferencích iCloudu. Je sice hezké, že se po vyfocení automaticky odešlou do počítače, ale co když nechci odeslat všechny fotky,ale jen některé- výběr těch dobých ? Měla by tam byt volba na vyběr fotek , označit a odeslat na iCloud jen ty vybrane. Podobně, jako se odesílají fotky na web do jiných úložišť , Picassa apod. A v iPhotu v počítači by měla být také volba editace a smazaní. Nechápu, proč není možné ty naimportované fotky v iPhotu smazat ? Jde to pět jen vypnutím Photostreamu v předvolbách systemu-iCloudu. Tohle někdo nedomyslel a co jsem koukal po světě, tak to vadí drtivé většině lidí. Snad s tím Apple něco udělá.
Jinak, pravda, ten fotostream se nějak "nepovedl" . Není možné fotky ze streamu v iPhotu žádným způsobem smazat, jedině vypnutím fotostreamu v nastavení iCloudu a poté resetem Photostreamu na webu iCloud . Ale v počítači , kam se před tím stáhli z iCloudu ,zůstávají a smazat nejdou. Jedině vypnutím v preferencích iCloudu. Je sice hezké, že se po vyfocení automaticky odešlou do počítače, ale co když nechci odeslat všechny fotky,ale jen některé- výběr těch dobých ? Měla by tam byt volba na vyběr fotek , označit a odeslat na iCloud jen ty vybrane. Podobně, jako se odesílají fotky na web do jiných úložišť , Picassa apod. A v iPhotu v počítači by měla být také volba editace a smazaní. Nechápu, proč není možné ty naimportované fotky v iPhotu smazat ? Jde to pět jen vypnutím Photostreamu v předvolbách systemu-iCloudu. Tohle někdo nedomyslel a co jsem koukal po světě, tak to vadí drtivé většině lidí. Snad s tím Apple něco udělá.
Naposledy upravil(a) cuting dne pát říj 14, 2011 10:53 am, celkem upraveno 2 x.
Apple hračky
-
- Host
Ahoj lidi,
mám dotaz,možná trochu blbý,ale našel jsem todle http://dailyiphoneblog.com/2011/10/13/iphone-ipad-ios5-get-50gb-in-the-cloud-from-box-com/
Dá se do cloudu ukládat aplikace,videa apod. misto do flash paměti iphonu?
mám dotaz,možná trochu blbý,ale našel jsem todle http://dailyiphoneblog.com/2011/10/13/iphone-ipad-ios5-get-50gb-in-the-cloud-from-box-com/
Dá se do cloudu ukládat aplikace,videa apod. misto do flash paměti iphonu?
-
- Pokročilý uživatel
Zdravím všechny... Mám dotaz funguje Vám teďka mail .me přes iCloud? Mě momentálně nejde ani na Macu ani v iPhone, ač v 9:00 jel (minimálně na iPhone).
Píše mi to chybu, že vypršel časový limit... Něco obdobného píše i iPhone, stále se načítá, ukazuje pos. aktualizaci mailů v 9.00 a pak napíše, Nelze příjmout poštu. Připojení k servu selhalo.
Hláška za MBA:
Je možné, že se vyskytly potíže s poštovním serverem nebo se sítí. Ověřte nastavení účtu „iCloud“ nebo to zkuste znovu.
Server vrátil chybu: Časový limit připojení k serveru „p02-imap.mail.me.com“ na portu 143 vypršel.
Píše mi to chybu, že vypršel časový limit... Něco obdobného píše i iPhone, stále se načítá, ukazuje pos. aktualizaci mailů v 9.00 a pak napíše, Nelze příjmout poštu. Připojení k servu selhalo.
Hláška za MBA:
Je možné, že se vyskytly potíže s poštovním serverem nebo se sítí. Ověřte nastavení účtu „iCloud“ nebo to zkuste znovu.
Server vrátil chybu: Časový limit připojení k serveru „p02-imap.mail.me.com“ na portu 143 vypršel.
Naposledy upravil(a) couplu dne pát říj 14, 2011 11:03 am, celkem upraveno 1 x.
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010