iPhone 4 - rámeček
-
- Host
iPhone 4 - rámeček
Zdar a sílu!
Byl jsem delší dobu spokojeným uživatelem Bumperu (sice ne origo, ale to je fuk), po jeho sundání jsem zjistil (jako více lidí), že mi (nějak) poškrábal ten kovový rámeček, který obepíná.
A můj dotaz zní - jde to nějak spravit? Není to nic hrozného, ale mám iPhone rád a nechci to tam!
Byl jsem delší dobu spokojeným uživatelem Bumperu (sice ne origo, ale to je fuk), po jeho sundání jsem zjistil (jako více lidí), že mi (nějak) poškrábal ten kovový rámeček, který obepíná.
A můj dotaz zní - jde to nějak spravit? Není to nic hrozného, ale mám iPhone rád a nechci to tam!
-
- Host
Re: iPhone 4 - rámeček
Bez pořádného foťáku se to fotí dost blbě. Zrakem to jde vidět mnohem lépe.
http://imageshack.us/photo/my-images/687/008ywc.jpg/
a http://imageshack.us/photo/my-images/818/004zw.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/687/008ywc.jpg/
a http://imageshack.us/photo/my-images/818/004zw.jpg/
-
- iPhone expert
Nechce sa mi veriť, že je to len od bumperu.
Však to vyzerá, ako keby ti niekoľkonásobne padol na beton.
///M
-
- Klub čistého iOS
Posledni dobou tady ctu, ze bumper zpusobuje skrabance na ramu telefonu. Bumper jsem mel na telefonu asi 10 mesicu v kuse, jedinou odreninu jsem nasel jen na levem hornim rohu u jacka... co s tim delate?:D
Jinak k te oprave, bojim se, ze cim vic by ses snazil dat to do puvodniho stavu, tim vic by se stav spise zhorsoval. Jedine reseni je podle me zalesteni (zabrouseni) celeho ramu.
Ale treba nekdo poradi neco jineho, uvidis.
Jinak k te oprave, bojim se, ze cim vic by ses snazil dat to do puvodniho stavu, tim vic by se stav spise zhorsoval. Jedine reseni je podle me zalesteni (zabrouseni) celeho ramu.
Ale treba nekdo poradi neco jineho, uvidis.
-
- Host
Sphyn0x píše:Nechce sa mi veriť, že je to len od bumperu.
Ne, opravdu ne.
Je to od bumperu.
-
- Host
Koupil jsem z druhé ruky iP 4 a ten to má taky. Levý horní strana a trochu dole. Bumper jsem zahodil. Po reklamaci nový přístroj a tento druh ochranu už fakt ne.
-
- Moderator fóra
Kdo ví, z čeho ten bumper byl vyrobený. Jestli je to nějaký čínský bazmek, tak bych se tomu ani moc nedivil, že po několika měsících vydře škrábance. Jinak ten rámeček bude asi z nějakého měkčího kovu, že?
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
- Klub čistého iOS
Nijak bych to nelestil protoze ti to udela jeste vetsi paseku nez to mas ted At to bude delat s totalne jemnym smirglem pod vodou Tak i tak budou cmouhy.. Kor na todle bys ten ram musel vyndat.. Cili zkus to tak maximalne vylestit nejakym lihem jestli to neni mastnota apod.. a nic jineho bych stim nedelal..
eRiper: Pocitam ze se to stava tak ze: se mezi ten bumper a ip4 dostane prach a smeti a ty to pouzivanim ip4 vydrou postupem casu. Dela to tak i u jinych telefonu..
eRiper: Pocitam ze se to stava tak ze: se mezi ten bumper a ip4 dostane prach a smeti a ty to pouzivanim ip4 vydrou postupem casu. Dela to tak i u jinych telefonu..
Leap motion
-
- Moderator fóra
eRiper píše:Kdo ví, z čeho ten bumper byl vyrobený. Jestli je to nějaký čínský bazmek, tak bych se tomu ani moc nedivil, že po několika měsících vydře škrábance. Jinak ten rámeček bude asi z nějakého měkčího kovu, že?
Mel jsem original Apple bumper (samo vyrabeny v Cine) a udelal to taky. Co jsem to zjistil ho nenosim...
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
-
- Moderator fóra
Tak v tom případě to bude tím třením prachu. Nikdy jsem totiž obaly nepoužíval.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
- Host
Jo, je to prachem.
Taky tajně doufám, že se mi na něm něco pokazí a dají mi nový.
No co, čekal jsem to. Brousit to určitě nebudu, blázen nejsem .
Ale díky za rady.
Taky tajně doufám, že se mi na něm něco pokazí a dají mi nový.
No co, čekal jsem to. Brousit to určitě nebudu, blázen nejsem .
Ale díky za rady.