Proč už nikdy nechci iPhone

vše co vás napadne
Zamčeno
elka
Starý pes fóra :)

Re: Proč už nikdy nechci iPhone

Příspěvek od elka »

Zakončil bych to tím, že všem případným novým majitelům telefonů s WP 7.5, kteří si je pořídili hlavně kvůli internetu, předem gratuluji. Horší paskvil, než Internet Explorer 9 na mobilní platformě neexistuje. Až budete proklínat tvůrce systému záložek, vzpomeňte na má slova :)

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

no ano.

ja mam na 2g obcas chut spustit mail. funguje primerane tomu, cim je. mam tam 3.1.2 a som v IT uz mozno 25 rokov. naucil som sa jednu vec. ked mi ktosi doniesol krabicu, ze toto je pocitac, co vyradovali po 5 rokoch v robote a mam mu pomoct, tak som mu nedovoli to ani zlozit a otvoril som mu dvere von.

pretoze on by chcel tam o dve generacie novsi windows a vlastne by som ten pomaly pocitac dusevne nezvladol. ale pred 5 rokmi bol v pohode. to je predsa logicke. je to tak, pripustili sme, ze vykonovy vyvoj tu je na NASU vlastnu ziadost :)

viem, ze napriek uisteniam Microsoftu, ze naslednik xp je rychlejsi ako xp, by som laptop stary dva roky neinstaloval na nic novsie. sprry ak si mylim roky vydani windows. napriek uisteniam, ze ten npvsi je rychlejsi.

preto by som si do 3g necpal 4.x a minimalne pockal. preto dnes mam i4 s 4.x a cakam. preto som do r. 2009 mal v PC tie xpcka a vsetci ma mali za idiota, ze som si z rapidu nestiahol hlisty. :) hned ako ich rusi ukradli microsoftu spred nosa.

trosku povolte uz uznajte logiku toho, ze podpora starsieho hw je cim dalej narocnejsia a rozhodne treba zvazovat kazdy upgrade sw. to je ta podobizen s Favoritom...

elka: vsetci si potrebujeme prejst ocistcom :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

niky79

Příspěvek od niky79 »

"Horší paskvil, než Internet Explorer 9 na mobilní platformě neexistuje"

Na druhou stranu, casem to muze byt jen lepsi a lepsi - vzhledem k tomu, ze MS ma kontrolu nad HW a aktualizacemi a pri dalsi planovane proste vsem a hromadne vnuti novou verzi IE.

elka

Příspěvek od elka »

Časem to může být lepší? No to určitě, ale já jen nechápu, že tak velká aktualizace, jako Mango, podle úst mluvčích a Hulána tisíce novinek a taková zásadní věc, jako browser má ovládání jako Trabant s řízením na střeše.

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

OT: Ale dost uz ludia :)
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

Porovnání jednotlivých OS?

OK! Tak něco udělejme.

Ne emotivní výlevy omezenců, kteří hlava nehlava hájí to svoje (protože jiné ani neviděli), ale objektivní porovnání např. pomocí screenů.

Pro začátek začněme třeba porovnáním telefonních funkcí jednotlivých OS.

Uvidíme jestli se tu najdou dostatečně schopní lidé, kteří jsou takovéhoto porovnání schopní. :)

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

jirkus, to chces komplexne myslenie, aby sa len tento aspekt popisal.

ja viem povedat, ze sa mi z iphone dobre orientuje v kontaktoch a tym padom aj vyborne iniciuje volanie. ma dobre vymyslene zdvihnutie hovoru (ked povazujem za podmienku obrazovku) a navyse dobre sa riesi odmietanie hovoru.

android ma prvu vec porovnatelnu, musim povedat, ze je neprehladnejsie pridavanie do kontaktov. nevie odmietnut hovor tlacitkom.

subjektivne si myslim, ze rozhranie androidu je vytvarne, vizualne menej prepracovane a viac z neho vidiet, ze samu nevenovali az do extremnej dokladnosti.

moje predosle telefony v tejto oblasti povazujem o triedu horsie nemam chut to popisovat.

bavime sa vyhradne o smartphonoch, dufam :))

nemyslim si, ci to ma zmysel, drviva vacsina prejavov o telefonoch tohto typu je na 100% len otazka sympatii.
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Vy se tady dohadujete a já mezitím objevuji to, co jsem na iPhone nikdy neměl. Zatím jsem pořád nadšen. Nemohu se dostat na konec seznamu aplikací a to prohlížím už raději v PC a jen ty, co jsou zdarma. Nebere to konce.
Trošku nejasné je tam nastavování e-mailu, ale to nikdy nebyla moje silná stránka nastavit mail. Nastavil jsem již GMail a přenesl kontakty z PC Outlooku do GMailu. Outlook na mobilu se mi nepodařilo zprovoznit. Stahování a instalace apps je excelentní. Dále si nemyslím, že by IE9 byl špatný, v iPhone jsem nepociťoval větší rychlost. Navíc IE neřeším (zatím).
A přestaňte se tu tolik hádat, vždyť je to k ničemu. Všechno má svoje, buďte rádi, že vám vaše iPhony šlapou, já to štěstí neměl a při tom jsem kupoval naprosto nový, jen byl připravený k provozu a s češtinou.
Porovnávání těchto OS je asi nereálné a pokud ano, již to za vás někdo jistě udělal. Je toho plný internet. Já to rozhodně porovnávat nebudu, mně jde o to, aby to fungovalo a nepotřebuji se čepýřit, že tohle je na WP lepší než na iOS. Vždyť to není k ničemu, jen možná k tomu, že se ten i ten můžou utěšovat, že mají něco lepšího než jejich soused.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

Tak nic. Chápu že většina zná jenom iPhonek a udělat obrázek obrazovky a krátký popis funkcí telefonní části opračních sysrémů iOS, Android nebo WP7 (pokud je používají) bude nad jejich síly. :)
Naposledy upravil(a) Jirkus dne sob říj 22, 2011 6:49 pm, celkem upraveno 1 x.

elka

Příspěvek od elka »

Beavers, nejde o rychlost, ale o použitelnost IE9. Až se dvacetkrát za den budeš přepínat mezi otevřenými stránkami pomocí 3 tapnutí (tedy 20 x 3), tak budeš toho vola, který má tohle na svědomí proklínat :)

Ale když už mluvíš o rychlosti, tak další vlastní zkušenost: v IPhone4 iOS5 načtu nějakou delší stránku v Safari. Scroluju rychleji prstem, na krátkou chvilku se objeví šachovnice a stránka se načte. Při scrolování zpět už žádná šachovnice. Stránka je celá načtena zřejmě do interní paměti. Ne tak u WP 7.5. Načtu stránku v IE. Rychle zascroluju, znatelně déle je vidět jen šedivá plocha, pak se to dorenderuje. Scrolnu zpátky a opět delší dobu šedá plocha. Na zabití...

To vše na stejné domácí wifi. Pro mě nepoužitelné. Respektive, proč bych jezdil do práce parním válcem, když můžu jet Fordem :)

A abych nebyl úplně OT, tak tady video se srovnáním WP 7.5 a iOS

Zobrazit video na http://youtu.be/IKfvUIZn7PA
Kód do fóra: [youtube]IKfvUIZn7PA[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov

EDIT:
Jirkus, když už mluvíš o tom, jak je udělat opis obrazovek WP 7.5 nad něčí síly, tak si nejprve přečti někde, že to je zrovna jediný systém, kde to standardními prostředky nejde :-) Což je podle mě fail jako prase.
Naposledy upravil(a) elka dne sob říj 22, 2011 6:51 pm, celkem upraveno 1 x.

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

elka:

Nemám důvod vyvolávat nějakou kontroverzi a poučovat, že když se chce, tak že všechno jde, že existují fotoaparáty atd ...

Myslel jsem, že by se tady mohli najít lidé, kteří mají zkušenosti i s jinými OS a jsou schopní svoje poznatky zprostředkovat druhým.

Takoví lidé (jejich názory) jsou velmi cenní, protože internet je plný "dementů" (bez urážky), kteří nemají téměř žádné znalosti a "profesionálů", kteří sice znalosti mají, ale hájí svoje komerční zájmy.

Je to škoda, protože diskuzní fóra pak trochu ztrácejí svůj význam a člověk (pokud chce něco objektivně zjistit) pak musí jít a všechno si zkoušet a ověřovat.

Je to velká škoda, ale respektuji, že to tak prostě asi je ...

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Jirkus: Ale veď si na fóre o iPhonoch, nečakaj tu nejaké prevraty o obhajovani iných OS
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

jirkus: prave elka sa obcas ak ma prilezitost prave o to snazi. problem je, ze za scoje peniaze ides na istotu. za cudzie zasa mas tendenciu vychvalovat alebo naopak nemas cas na skutocne dojmy.

a nehovoriac o tom, ze kazdy ma svoje sympatie ci antipatie.

pozri beavers presiel z 2gcka, ktore dnes ani zdaleka neumoznovalo zazitky ake poskytuje i4, na inu platformu. pochopitelne je to pre neho kvalitativny skok. a tym padom musi byt neobjektivny.

ja osobne mavam pozicane veci k testovaniu, nielen mobily, nedavno roboticky vysavac, ale ked o tom pisem nehram sa na panabohapravdiveho. napisem co si myslim a co som stihol. spolieham sa skor na intuiciu ako na... porovnanie.

to nejde, nijako to nejde. nejde porovnavat s objektivnym vysledkom.

ja budem tvrdit, ze prehliadac v android tabletoch je viditelne horsi ako v ipade. a vypocuje, si kvanta nadavok, spochybnovani, urazok, osobnych invektiv. len preto, ze ... milion faktorov.

takze intuicia, odhad, skusenosti len aproximuju objektivitu. priame porovnanie funguje na detaioch, nie celkoch.

vsimaj si, ze elka sa upriamil na detail. a robi velmi dobre.

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

MaReCeQ píše:Jirkus: Ale veď si na fóre o iPhonoch, nečakaj tu nejaké prevraty o obhajovani iných OS

Představ si ideální situaci, že by se při objektivním porovnávání zjistilo, že iPhone je nejlepší. :D

Pokud by to bylo opravdu tak, tak si nedokázu představit lepší způsob, než že vedle sebe postavím obrazovky např. iOS a WP7 a řeknu. Telefonní část iPhonu má tyto a tyto funkce a např. WP tyto a tyto funkce chybí.

To by ale musela být pravda a musel by se najít někdo, kdo by to uměl zdokumentovat a popsat.

Praxe je taková, že spíše platí to, co jsem napsal o příspěvek výš.

Ale nevadí, já si potřebné věci zjistím. :)

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

neexistuje objektivne porovnanie.

ano, mozes porovnat nejake fyzicke udaje. rozmery, hmotnost. kapacitu baterky. a aj tak nebudes objektivny.

rozmery su osidna vec, vacsi je lepsi? mensi je lepsi? kapacita baterky? naozaj staci ako udaj? nie je dolezite ako setri spotrebu technika riadiaca spotrebu v telefone? ako ju ohodnotim? to nemas takmer sancu.

mna pred rokmi presvedcil Firefox, ze chcem nan prejst na zaklade toho, ze fungovala skratka alt-d.

Chosef76
Host
Host

Příspěvek od Chosef76 »

nejsem si jistý, jestli je tohle správná diskuse pro toto fórum....Mám z toho husí kůži a ježí se mi i vlasy co nemám. iGenius by z toho radost neměl :no:
Více života do toho umírání :Yahoo!:

nedelej dpoubleposty, pouzivej tlacitko upravit. jh
iPhone 4S 16GB

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

PP289: Nechci ti vnucovat svoje názory a ptát se tě, co si představuješ pod pojmem vkus. Někomu se líbí jednoduchá grafika, jinému přebarvená a třeba ve 3D, jiný chce animace atd. Steve Jobs nebyl nikým, kdo by určoval míru vkusu, byl to obyčejný člověk s nějakým cítěním a tomu podřídil i filosofii produktů. Tobě ale nepřísluší hodnotit to, kdo má lepší vkus, zda on nebo MS. My všichni jsme na to moc malí páni a můžeme mít jedině názor na to vše. Asi přeháníš, když tvrdíš, že milionkrát raději budeš používat iPhone...Pro mě to zní jako ohromná hloupost. Když se nad tím zamyslím, mobilní telefon není přístrojem, určeným specielně na to, aby se na něj člověk díval. Přeci nebudu poslouchat muziku a dívat se na obrazovku, jak tam pobíhají nějaké barevné animace. Přeci telefon strčím do kapsy.Když budu chtít volat, najdu kontakt a volám, dovolám a telefon opět putuje do kapsy. Chci si přečíst mail a co mi jde? Abych ho pohodlně přečetl. Přečtu, opět třeba pohodlně odpovím a telefon strčím do kapsy. Totéž SMS, hledání něčeho na internetu... Mě už nevadí, jestli bubliny v SMS budou zelené a krásně zaoblené nebo hranaté, jestli menu pro volby bude jednoduché, ale přehledné, je pro mě přijatelnější než jakákoli náročná grafika, která navíc zatěžuje procesor. Jak se říká: mít to černé na bílém. Až si načtu nějakou webovou stránku, pustím video, budu hrát hru, používat nějakou aplikaci...pak se budu grafikou třeba kochat nebo i ne, ale to už je záležitost toho, jak jsou tyto věci vytvořeny. Telefon sám o sobě musí být jednoduchý a zvládnutelný, a proto vítám to, když i jednoduše vypadá jeho prostředí. Toto mi hodně splňují WP. Možná právě proto lze docílit rychlosti. Nepřísluší mi, abych zde hodnotil a srovnával jednotlivé systémy, iPhone jsem měl a ještě mám a ve své době se mi líbil moc. Pak ale všichni výrobci začali dělat podobné grafické prostředí v čele s ikonami aplikací na plochách a mně se toho zdálo být už moc. Apple nasadila trend a kdekdo to kopíroval více nebo méně zdařile. A najednou se někdo rozhodl, udělat to úplně jinak. Vzbudilo to rozpaky a systém se ne a ne prosadit. Ceny telefonů s WP šly dolů. Nechci prorokovat, ale jednoduchý OS v podobě, jak ji nasadil MS, by se mohl do budoucna ujmout. Ale to si opravdu nedovolím předvídat.
Josef76: Ať je tato diskuse správná nebo ne pro toto fórum, to nerozhoduješ ty. Lidé se o tom chtějí bavit, viz hromada ohlasů v tomto tématu (ani jsem to nepředpokládal). Je vidět, že ne všichni mají zúžený pohled, v jehož zorném poli je jen iGenius a jeho Apple. Btw, s tím geniusem: chtěl bych mnohé z vás, co z něho děláte boha, vidět pod jeho šéfovskou rukou. Asi byste jeho režim dlouho nevydrželi. Soudím tak z toho, kdo sem do fóra hlavně píše pochvalné ódy na Jobse a kdo se ve vlákně o jeho úmrtí prezentoval tak, jakoby mu vymřelo půl rodiny. Chlapci, k nimž teď hovořím, učte se a neflákejte se, abyste byli schopni dosáhnout v životě alespoň tisíciny úspěchu toho vašeho iGenia, kterého si berete za vzor. Kdo si moje slova vztáhne na sebe, je jeho věc.

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Barberry.pha »

Chosef76 píše:nejsem si jistý, jestli je tohle správná diskuse pro toto fórum....Mám z toho husí kůži a ježí se mi i vlasy co nemám. iGenius by z toho radost neměl :no:
Více života do toho umírání :Yahoo!:

OT:
A pro jake forum by toto byla spravne diskuze? mobilmania?mobil.cz?

To ze si tady nekteri vymenuji nazoru na danou vec je uplne normalni, kazdy ma svuj pohled na danou vec, neni to tady zadna apple sekta a lidi kteri maji jinaci nazor neupalujeme a nelyncujeme 8)

a je to v sekci ostatni kde se probirali uz ruzne veci :D
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

avixe
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od avixe »

ios je dnes top, android mu sotva bude konkurovat... ale wp presne tak ako pise beavers ide vlastnou cestou, a vyzera byt dobrym konkurentom...
paci sa mi jednoducha grafika a aj efekty co ja viem len zatvorenia aplikacie su pre mna pritazlivejsie...
wp podla mna konkurovat bude

a ip ako kus hw az taka megasupa nieje... myslim displej, odolnost, ergonomia a podobne

ked zistis nejake nedostatky, napis prosim do vlakna... urcite nejake ma, aj ios nejake ma.. teraz mi nejde o zariadenie ale o wp, dik
"audietur et altera pars"

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Je dost choulostivé natomto fóru zacházet do podrobností o jiném OS než je iOS. Ale řeknu jen tolik, že WP už se v ničem nepodobají klasickým Windows a už vůbec by se to nemělo jmenovat Windows Phone, protože se o žádná okna nejedná. Jsou to většinou dlaždice a textová grafika.
Vše funguje opravdu rychle, v aplikacích jsou dostupné nápovědy pro ikonová tlačítka, používá se zde systém delšího přidržení prstu na položce pro vybavení kontextového menu. Odinstalace aplikací je velmi rychlá, taktéž přes kontextové menu. Nemohu ani mluvit o nedostatku free aplikací a her, ale spíš je diskutabilní jejich užitná hodnota. Placené apps jsem ještě nezkoušel kupovat. Jinak porovnávat nemohu, s iP 2G to nelze. Že třeba chybí Google mapy? Tak jsou k dispozici Mapy.cz, které jsou aktuálnější. Googlovky nepoužívají příliš aktuální letecké zobrazení, možná jsou tak 4 roky staré, ne-li víc.

avixe
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od avixe »

maily maju nejaku formu "push"? ze ta upozorni na novy mail aj bez refresh?

KIWI

Příspěvek od KIWI »

ať si každý koupí co chce přece neexistuje jenom Apple.
Moje setra se rozhodovala mezi iPhone 4 a HTC incredible S .Udělali jsme porovnání HTC s toho vyšlo líp , tak jsem řekl kup si HTC a je velice spokojená. A návíc 4 roky pro telefon je dost (moje skušenost s 3G (3,5 roka) )

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Maily: ano automatické stahování s nastavitelným intervalem 15, 30, 60 minut, ručně, případně vždy po obdržení mailu.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

nie automaticke stahovanie ale notifikacie :) to na 2g nebolo to prislo neskor :)

McDog

Příspěvek od McDog »

elka píše:Než se vrhneš do sladkých vod mango kompotu, přečti si, chceš-li, zkušenost člověka, který používal iPhone stejně dlouho, jako ty a ochutnal mango, aby jej s díky vyplivl.

Podstatny rozdiel medzi iOS a etc OS je ten,ze iOS pochopi hned aj male dieta...vlastne ani nepochopi,ale ide na to pudovo a tak to aj ide...pri ostatnych OS to tak zial nieje.A o WP7.5 ani nevravim...vsetko je to pekne a cool,ale ked dojde na lamanie chleba,tak je to cele zle

Beavers píše:elka a jiní: předkládáte mi tady staré články z doby, kdy telefony s Mangem ještě nebyly na trhu. Aktualizace prvních WP je jedna věc, telefon s kompletním OS v češtině je věc druhá. Mnozí z vás (i podsunuté články) zde uvádíte konkrétní případy, co kdy nefungovalo podle vašich představ (nedostatek aplikací či her na jednom OS, nemožnost úpravy fotek v telefonu, nesnadné mazání fotek, malá paměť) a představte si, že já nejsem ten, kdo si zaplní telefon 20 GB muziky nebo filmů. Hudba se dá nahrát jiná a původní smazat, filmy zásadně v mobilu sledovat nemíním a užívám si je na velké HD obrazovce z BD. Aplikace mě zajímají jen některé, hry snad vůbec ne. Nepořizoval jsem si smartphone na multimediální používání, potřebuji, aby na něm jel internet, abych se mohl zkontaktovat s lidmi přes telefonní služby a také přes webové (např. e-mail) a to kdekoli a kdykoli. Představte si člověka, který má tolik zájmů, co já (četba - pořídil jsem si čtečku Kindle, filmy - HDTV a BD, hudba - stovky CD, počítač a práce na něm tj. práce s multimédii, čili remasteringy hudby, úpravy videí atd., v neposlední řadě internet a v závislosti na zájmech i studium všeho nového, práce moderátora zde na fóru) a má na to jen 24 hodin, které nelze věnovat jen tomu. Také se musím najíst a jídlo si připravit a chodit nakupovat, musím prát a uklízet, musím spát. A to nechodím do práce. Až nebudu mít jiné zájmy, což se nestane, budu se moci úzce zaměřit na mobil a jeho nabídky a věnovat čas jenom jemu.
Před více než dvěma hodinami se téměř nemožné stalo skutkem. Prošel jsem obchody s mobily v našem městě, nechal si všude vyprávět o dostupných značkách s WP 7.5, byl zrazován od koupě modelu LG (znají ho, ale nenabízejí, LG prý tolik nefrčí) a všude mi byl nabízen HTC Radar. Byl jsem ujišťován, že baterie není takový problém, i když je to servisní záležitost, ale je lehce vyměnitelná (to byla jediná překážka pro mě, vyšlá ze zkušeností s iPhonem). Designově se mi ale velmi zamlouval. Mám rád tmavo stříbrnou (titanovou) barvu a zaoblené tvary. Moc dlouho jsem se nerozmýšlel, cena v posledním navštíveném obchodě byla o 500 Kč nižší nežli jinde, prodavač byl velmi informován a když viděl, že o tom něco vím, nesnažil se mě balamutit. Přinesl mi zcela nový kus a já jsem si ho po krátkém předvedení koupil.
Protože bych už dalším popisem přesáhl rámec tohoto fóra a vím, že by se neslušelo, abych zde propagoval jiný výrobek než iDevice, nepůjdu do detailů. Jen musím říci, že práce s WP je tak snadná, že jsem nepotřeboval zatím manuál. Provedl jsem sice jen základní nastavení a pohrál si s rádiem, které mi padlo pod prst. Ladění a uložení stanic do paměti bylo dílem okamžiku, přestože na obrazovce jsou vlastně jen symboly. Žádný vyšperkovaný přehrávač, jak je známe z jiných mobilů. A proč taky. Kdo z nás se při poslechu dívá, jak na obrazovce vyskakují škály pseudo spektrálního analyzéru, případně různé efektní barvičky?
Prosím, abyste se vy, co máte nutkání se do mě pustit, od toho osvobodili.
Dodulo: nevěřím tomu, že bys jel přes celé dvě země jen kvůli starému iPhonu :lol:

No tak vec sa ma tak,ze pokial mas telefon zo starsim OS ako je 7.5,tak nemas cestinu.Cestina je iba pre nove telefony s predinstalovanym Mangom...ja som kvoli tomu zabil 2,5 dna pri kolegovom HTC HD7 a bol som brutalne na nervy
Naposledy upravil(a) McDog dne ned říj 23, 2011 4:03 pm, celkem upraveno 1 x.

ADIO45
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ADIO45 »

Myslím si Beavers udělal dobré rozhodnutí. Nebudeme otravovat - proč, blbý, baterie? pche, Android fail apod... On ví jak bude používat smartphone. Proč člověk musí mít multimédii když jsou notebook nebo televize. Proč musí hry? Lidé stárnou.

Člověk sám rozhoduje, které smartphone bude využívat. Jestli bude kvůli email tak klidně jde na BlackBerry, kdo chce hry ať pořídí iPhone a kdo chce internet tak stačí Android. Je jich hodně. A záleží, co je pro vás.
[size=85][size=85]omlouvam se za mou cestinu lepe psat neumim [/size][/size]

avixe
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od avixe »

mne na iphone vadi ten priblbly home button... keby aspon nebol mechanicky... je to otravne stlacat mechanicke tlacidlo pri kazdom prechode do inej aplikacie... a to iste plati pre siri....

edit: priblbly myslim v porovnani s napriklad dotykovymi galaxy s tlacidlami.. samozrejme oproti dakemu se joysticku je to med lizat :)

ignorujem to a za iphone dam tolko penazi koli:

prednaskam z university of washington ktore si pravidelne stahujem ako podcasty a niektorym podcastom na vyucbu anglicstiny

prerozpravaniu textu

dostupnemu prislusenstvu...

inak by som si kupil iny smartfon... lacnejsi
Naposledy upravil(a) avixe dne ned říj 23, 2011 5:57 pm, celkem upraveno 2 x.

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

O.T : To je teda dovod mechanicky home button :)
Este dostanes svalovicu :)

Ale teraz vazne ako moze niekto toto povazovat za problem, skor by som povedal ze neviete co od dobroty a chceli by ste aby vas vaš iphone okupal, nakrmil, prebalil a ulozil do postielky.

smoldik
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od smoldik »

No nevim mne zase hardwarova tlacitka vyhovuji nejvic. Potrebuju nejakou citovou odezvu, abych vedel, ze jsem to fakt zmackl. Sensorova tlacitka jsem si vazne neoblibil.
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik

avixe
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od avixe »

ono to zavibruje ked sa ho dotknes

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Velmi správně. :)

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

avixe píše:...

ignorujem to a za iphone dam tolko penazi koli:

prednaskam z university of washington ktore si pravidelne stahujem ako podcasty a niektorym podcastom na vyucbu anglicstiny

...

Mohol by si dať tip alebo link? :)

smoldik
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od smoldik »

avixe píše:ono to zavibruje ked sa ho dotknes

Ano to vím, ale stejně mi to pod kůži nevlezlo, mám raději HW tlačítka.
MacBook Pro 13" (2017)

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

HW je HW, len sa to po čase ako hlavné tlačidlo rýchlo vykliká
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

smoldik
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od smoldik »

Na to svoje klikam víc jak dva roky a furt je jak nový :)
Taky to bude o tom, jak kdo se svým zařízením zachází. :)
MacBook Pro 13" (2017)

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

smoldik píše:
avixe píše:ono to zavibruje ked sa ho dotknes

Ano to vím, ale stejně mi to pod kůži nevlezlo, mám raději HW tlačítka.

mas pravdu. preto neznasam vsetky nove monitory. lebo akoby nikto neskusal naslepo trafit tlacitka, ktore su len virtualne.

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

rony a čo povieš, keby ostal mechanicky home button, ale mal by na sebe ešte vrstvu dotykovu? Keď by si chcel odomknúť iPhone, tak ho normalne stlačiš, keby si v menu tak len dotyk
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

mefistos

Příspěvek od mefistos »

a kdybys potreboval tak by tam byl vodotrysk a sem tam by ti to udelalo espresso a taky by to grilovalo parky ale jen po odemknuti! byla by tam pojistka na deti

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

mefistos: Nemyslím si že "pridanie" ďalšieho tlačítka ako som to hore napísal by bolo až take nereálne, dá sa to urobiť jednoducho v dneštnej dobe. Priklad ako má bratova Samsung Omnia i900 v strede na tlačidle touchpad, čiže senzor aj s tlačidlom
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

MaReCeQ píše:rony a čo povieš, keby ostal mechanicky home button, ale mal by na sebe ešte vrstvu dotykovu? Keď by si chcel odomknúť iPhone, tak ho normalne stlačiš, keby si v menu tak len dotyk

Ze presne to iste ma Magic Mouse.

Zamčeno