iCloud
-
- Klub čistého iOS
Synchronizace starších poznámek?
Trochu se s tím ještě zžívám a asi bych nikomu dalšímu nedokázal vlastně popsat, jak celá synchronizace vlastně funguje. Pro přihlášení iCloud účet používám jako id svůj soukromý e-mail a uvnitř něj je ještě mailový účet me.com
Funguje mi to prostě proto, že jsem souhlasil a s rozumem klikal na to, co mi postupně iOS 5 postupně nabízel a řekl bych, že ani není jiná cesta.
Čeho nevím jak docílit, je synchronizovat (přesunout) staré poznámky s (do) iCloud. Nově vytvořená poznámka se (samozřejmě za předpokladu, že jsem si předtím v Poznámkách přepnul účet pouze na "iCloud") správně sesynchronizuje.
Nějaké nápady kromě kopy / pasta?
Funguje mi to prostě proto, že jsem souhlasil a s rozumem klikal na to, co mi postupně iOS 5 postupně nabízel a řekl bych, že ani není jiná cesta.
Čeho nevím jak docílit, je synchronizovat (přesunout) staré poznámky s (do) iCloud. Nově vytvořená poznámka se (samozřejmě za předpokladu, že jsem si předtím v Poznámkách přepnul účet pouze na "iCloud") správně sesynchronizuje.
Nějaké nápady kromě kopy / pasta?
iPhone SE 64GB (iOS 10.3.2)
iPad 2 32GB (iOS 9.3.1 ...předtím iOS 7.1)
Watch Series 2 (OS 3.2.2)
iPhone 4 16GB (iOS 7.1.2)
iPhone 3G 8GB (iOS 4.2.1)
-
- iPhonefil
Re: iCloud
víte prosím někdo, jak změnit apple ID komplet všude v iPhonu? včetně iCloud...
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhone 6S space gray, 64GB
- rony
- Klub čistého iOS
prebehnes si cele Settings, poodhlasujes existujuce Apple ID a prihlasis sa pod novym.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Mírně pokročilý
prisiel niekto na sposob ako sucasne synchronizovat kontaky s google a iCloud?
-
- Mírně pokročilý
Kazde rano pyta iCloud na iPhone heslo. Da sa to nastavit tak, aby ma to kazdy den neotravovalo?
iPhone X black - 64GB
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz
-
- iPhone expert
Peko00001 píše:prisiel niekto na sposob ako sucasne synchronizovat kontaky s google a iCloud?
hore o pár príspevkov vyššie sa o tom píše jak dostať kontakty google na iCloud
tuto to máš znovu:
http://jablickar.cz/prechazime-na-iclou%20...%20takty-mac/
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
- rony
- Klub čistého iOS
on chce sucasne
-
- Starý pes fóra :)
Vyšel update Goodreaderu, umí ukládat soubory do iCloudu.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- iPhone expert
Aha, tak potom nič. To asi nepomôžem.
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
rony píše:nedopatrenim si to "kupil", naozaj jedina moznost je znovu support a poprosit ich o storno.
5 mailů s USA support. Pak telefon do CZ Apple Support. Ti mě odkázali znova na web support. Tam jsem se nedoklikal k odeslání mailu.
Nakonec jsem zjistil, že mám těch 20GB navíc na půl roku zdarma.
- rony
- Klub čistého iOS
to je dobrevediet. diky, ze si nam poskytol
-
- Host
iCloud - SMS
Zdravim, mam iPhone 4 a rad bych si zalohoval na iCloud SMSky. Oto jedine me jde. Ale kdyz si dam icloud.com tak tam se me akorat zalohuji kontakty, kalendar, poznamky a nejaka dokumenty. Pod tema dokumentama jsou i SMS? Nebo SMSky se zalohovat na iCloud nedaji? Dekuji za odpoved.
Zdravim, mam iPhone 4 a rad bych si zalohoval na iCloud SMSky. Oto jedine me jde. Ale kdyz si dam icloud.com tak tam se me akorat zalohuji kontakty, kalendar, poznamky a nejaka dokumenty. Pod tema dokumentama jsou i SMS? Nebo SMSky se zalohovat na iCloud nedaji? Dekuji za odpoved.
iPhone 6S Space Gray | 64 GB
MacBook Air 11'' | 128 GB | 4 GB RAM (rok 2011)
MacBook Air 11'' | 128 GB | 4 GB RAM (rok 2011)
-
- Klub čistého iOS
Rann píše:iCloud - SMS
Tusim ze SMSky jsou v ramci dokumentu, takze staci mit vsechno zaple a udelat zalohu.. Zaloha bude totozna se zalohou pres iTunes, tzn vsechno vcetne SMSek pri obnove stahnes zpatky.
-
- Senior uživatel
Nazdar, dá sa nejako dostať cez počítač k fotkám na iCloude?
Diky.
Diky.
-
- Senior uživatel
A na win?
Mám nainštalovaný iCloud na PC ale tam sa mi dajú pozreť len kontakty, aj keď sa prihlásim cez web na iCloud tak tiež iba kontakty.
Mám nainštalovaný iCloud na PC ale tam sa mi dajú pozreť len kontakty, aj keď sa prihlásim cez web na iCloud tak tiež iba kontakty.
-
- Mírně pokročilý
Nevíte jestli je možné exportovat kontakty z iCloud? Nikde jsem nenašel možnost dostat data z iCloudu někam jinam.
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
-
- Suspect
Kam "jinam"? Apple je uzavreny svet, kontakty z iCloud dostanes do "jakehokoliv" zarizeni od Apple......jinam, namatkou at nechodime moc daleko, do Samsungu Galaxy asi ne )
-
- Moderator fóra
Design píše:Nevíte jestli je možné exportovat kontakty z iCloud? Nikde jsem nenašel možnost dostat data z iCloudu někam jinam.
Z iCloudu můžeš kontakty synchronizovat do Adress Booku z něho do libovolného zařízení.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
-
- Mírně pokročilý
Myslel jsem to tak, abych k tomu nepotřeboval software žádný jiný. Např z google koontaktů jsem kontakty vyexportoval do vCard a ty pak vložil do iCloud, ale zpět už to nejde.
Jediné navíc co mi iCloud kontakty dávají je tvorba skupin kontaktů. To mi přes exchange nejde. Takže buď skupiny nebo gmail. Uvidíme.
Jediné navíc co mi iCloud kontakty dávají je tvorba skupin kontaktů. To mi přes exchange nejde. Takže buď skupiny nebo gmail. Uvidíme.
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
-
- Mírně pokročilý
jak se mám odhlásit z icloud aplikace? když byla iOS 5 beta, tak jsem nainstaloval palikaci pro PC. Teď chci použít aktuální verzi, a:
- stará nejde odinstalovat (prý jsem přihlášen), ale iclou odhlášen, icloud na webu odhlášen, tak co?
- přeinstalovat to nejde, protože musím nejdříve odinstalovat původní?
povypínal jsem všechny služby, které mohou být spojení s apple (bonjour, ...)
PS: Pc jsem potom restartoval
- stará nejde odinstalovat (prý jsem přihlášen), ale iclou odhlášen, icloud na webu odhlášen, tak co?
- přeinstalovat to nejde, protože musím nejdříve odinstalovat původní?
povypínal jsem všechny služby, které mohou být spojení s apple (bonjour, ...)
PS: Pc jsem potom restartoval
-
- Senior uživatel
Ako dostanem všetky fotky z iPhonu do Photostreamu? Mám tam fotky len odfotené od kedy som si nainštaloval iOS 5.
V PC mám nainčtalovanú aplikáciu iCloud, tam som nastavil adresu kde má kopírovať fotky a nech z toho istého priečinku nech kopíruje fotky do Photostreamu, ale stále sú tam neni.
Ako to spravím? Diky
V PC mám nainčtalovanú aplikáciu iCloud, tam som nastavil adresu kde má kopírovať fotky a nech z toho istého priečinku nech kopíruje fotky do Photostreamu, ale stále sú tam neni.
Ako to spravím? Diky
-
- Senior uživatel
photostream na iphonu zahrnuje jenom fotky co jsi vyfotil od doby co sis ho aktivoval, dalsi tam nepridas
-
- Senior uživatel
Ale musí to ísť, píše sa o tom aj na stránkach Applu, manuálne pridanie fotiek do photostream, aj v aplikácií iCloud ktorú mám v počítači, pri Photostream je možnosť kliknúť na "Možnosti" a tam je jasne napísané, "Fotografie pridané do priečinka odoslané, budú automaticky odoslané do Photostream."
-
- Senior uživatel
jo tak na kompu jo, to si udelas slozku, do ktere kdyz das fotku tak by se mela nahrat na photostream, ale osobne jsem to jeste nezkousel
-
- Senior uživatel
To som spravil a nič. Tak preto sa pýtam ako to spraviť.
nastavil sis to v iCloudu? ja mam tu defaultni slozku nahraju tam fotku a do par sekund je na mobilu
-
- Senior uživatel
Áno, veď píšem, že som si vytvoril novú zložku vo fotkách, tam som najskôr nakopíroval všetky fotky z iPhonu. Potom som v iCloude nastavil, že z tej zložky sa majú uploadovať fotky do iCloudu a zároveň nech sa mi do tej zložky aj kopírujú nové fotky.
-
- Senior uživatel
ty mas stejnou slozku na upload i download?
-
- Senior uživatel
Áno, to tak nemôže byť?
Myslel som, že sa mi tam tie fotky nahrajú z telefónu a hneď sa aj z tej zložky uploadnú na iCloud.
Načo budú v počítači zaberať 2x viac miesta?
Myslel som, že sa mi tam tie fotky nahrajú z telefónu a hneď sa aj z tej zložky uploadnú na iCloud.
Načo budú v počítači zaberať 2x viac miesta?
-
iCloud
Tak uz doslo i na me - proc mi kuwa nejede synchronizace kontaktu mezi iPhone 4 a MBA? Vsechno mam zapnute a nevim co vsechno funguje a co ne, ale porad jsem postradal v iPhonu fotku kontaktu, pridanou v MBA. Ted jsem zjistil, ze v MBA ji porad mam, tak jsem k tomu kontaktu pridal i poznamku a v iPhonu porad nic. Proc?!? Kdyz jsem jel na MobileMe, tak vsechno fungovalo. Fakt uz jsem docela nas.....upeny, co je tohle za sluzby? Kde je ta jablecna dokonalost? Za posledniho ctvrt roku mam se vsim od Applu jen problemy.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
-
- iPhone expert
Ono to funguje stejně, jen to hrozně dlouho trvá. U MobileMe se mi změna projevila prakticky hned, teď na iCloud čekám i několik hodin.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
-
iCloud
No jo, jenze ja na tohle cekam uz nekolik dni.
Ted koukam na iCloud na webu a vidim a ta fotka u kontaktu neni. Chvilku cekam a uz tam je. Ale poznamka u toho kontaktu porad chybi. Uvidim kdy se to konecne objevi v iPhonu a kdy se syncne ta pridana poznamka. Tohle je fakt des. Lituji toho prechodu z MobileMe.
Ted koukam na iCloud na webu a vidim a ta fotka u kontaktu neni. Chvilku cekam a uz tam je. Ale poznamka u toho kontaktu porad chybi. Uvidim kdy se to konecne objevi v iPhonu a kdy se syncne ta pridana poznamka. Tohle je fakt des. Lituji toho prechodu z MobileMe.
-
- Pokročilý uživatel
chci poprve zkusit službu iCloud......a když se chci na www.icloud.com přihlásit tak mi to píše něco že musim změnit moje appleID......proč?....jak se mam přihlasit??
-
- Moderator fóra
nejdrive v iOS zarizeni, ktere icloud vyuziva, pak ti to pujde
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
-
iCloud
Svuj problem se synchronizaci kontaktu jsem vyresil - smazal jsem ho a vytvoril novy. Problem s tim starym pricitam tomu, ze jsem ho vytvarel v dobe, kdy jsem mel iOS 5 a iCloud teprve cerstve a i iCloud samotny mel problemy s naporem novych uzivatelu.
-
- Klub čistého iOS
a ako? Mám zálohu na iCloud. Dajme tomu, že som si z mobilu vymazal nejaký kontakt a potrebujem ho z iCloud dostať do iPhone. Ako sa robí?HonzaK72 píše:... kontakty z iCloud dostanes do "jakehokoliv" zarizeni od Apple.....
-
- Pokročilý uživatel
V nastavení v iP u služby iCloud mám nastavení už svoje Appleid ale na webu se furt nemůžu přihlásit.....???
edit:tak už mi to jde stačilo provest nejdřive zalohu v iP a pak se šlo přihlasit...
edit:tak už mi to jde stačilo provest nejdřive zalohu v iP a pak se šlo přihlasit...
Naposledy upravil(a) Psychos dne pon říj 31, 2011 10:43 am, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone expert
Psychos píše:chci poprve zkusit službu iCloud......a když se chci na http://www.icloud.com přihlásit tak mi to píše něco že musim změnit moje appleID......proč?....jak se mam přihlasit??
Nemusíš najprv na iOS jak tvrdí tvosi
Ja mám len MBP a iCloud mi funguje a nemusel som nič na iOS keď ho vôbec nemám. Ja som si len pri prechodu na Lion 10.7.2 zapol iCloud a potom som sa už len na netu prihlásil pod svojim ID. Kontakty a kalendár sa mi zobrazili hneď.
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White