Nokia představila modely s Windows Phone 7 (26.10.2011)

vše co vás napadne
Odpovědět
Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

Nokia představila modely s Windows Phone 7 (26.10.2011)

Příspěvek od Lincoln Six Echo »

Uplynula dlouhá doba od oznámení spolupráce Microsoftu a Nokia. Teď tyto společnosti konečně představily dva modely se systémem Windows Phone 7. Měly by se u nás začít prodávat v prvním kvartálu 2012. Musím uznat, že telefony se mi moc líbí. Pokud bych si měl vybrat alternativu k iPhonu a iOS, byla by to právě Nokia s WP7.

Nokia Lumia 800

• rozměry a hmotnost: 117 × 61 × 12 mm, 147 g
  • displej: 3,7'', AMOLED, 480 × 800, kapacitní
  • sítě: GSM (čtyři pásma), WCDMA (dvě pásma), GPRS (86|86 kb/s), EDGE (237|237 kb/s), HSPA (14,4|5,8 Mb/s)
  • konektivita: USB, Wi-Fi, Bluetooth, 3,5mm jack
  • paměť: 16 000 MB, 512 MB RAM
  • baterie: 1 450 mAh, procesor: Scorpion 1 400 MHz
  • hardware: GPS, digitální kompas, akcelerometr
  • operační systém: Windows Phone 7.5 (Mango)
  • fotoaparát: 8Mpx (3 264 × 2 448), video (1 280 × 720), autofocus, dvoudiodový blesk
  • cena: cca 12500 CZK

Obrázek

Nokia Lumia 710

• rozměry a hmotnost: 119 × 62 × 13 mm
  • displej: 3,7'', TFT LCD, 480 × 800, kapacitní
  • sítě: GSM (čtyři pásma), WCDMA (dvě pásma), GPRS (86|86 kb/s), EDGE (237|237 kb/s), HSPA (14,4|5,8 Mb/s)
  • konektivita: USB, Wi-Fi, Bluetooth, 3,5mm jack
  • paměť: 8 000 MB, 512 MB RAM
  • baterie: 1 300 mAh, procesor: Scorpion 1 400 MHz
  • hardware: GPS, digitální kompas, akcelerometr
  • operační systém: Windows Phone 7.5 (Mango)
  • fotoaparát: 5Mpx (2 592 × 1 944), video (1 280 × 720), autofocus, diodový blesk
  • cena: cca 8000 CZK

Obrázek
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen

mrzic
iPhone expert
iPhone expert

Re: Nokia představila modely s Windows Phone 7 (26.10.2011)

Příspěvek od mrzic »

OT: sledoval jsem to online na mobilmanii a jediné, co mě zaujalo, byla tato posloupnost komentářů: :D
11:01 Chybí nám možná nadšení, pojďme pro něj jinam. Radek Hulán na Twitteru: „Nokia 800 je moc pěkný telefon. Obdoba N9, úžasné zpracování, clearblack display, super foťák. WANT IT!“

10:59 Říkáme to neradi, ale už hodinu sledujeme docela nudnou prezentaci. Obyčejné telefony, stejný hardware, známý operační systém.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4

smoldik
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od smoldik »

Lumia 800 se mi líbí. Kamrád si ji koupí, jakmile bude na CZ trhu. Už se těším až si ji osahám. :)
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik

BaX
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od BaX »

ten procesor je Scorpion 1,4 GHz ano?

eRiper: to je mi jasné, jen jsem si nebyl jistý jestli se nejedná o "Scorpion 1" nataktovaný na 400MHz, což se mi zdála jako strašná blbost (požadavky MS na HW). Děkuji :-)
Naposledy upravil(a) BaX dne stř říj 26, 2011 1:09 pm, celkem upraveno 2 x.
    iPhone 7+ 128GB
    iPad 2 WiFi 16GB iOS 7

Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Lincoln Six Echo »

Ano, 1400 MHz je 1.4 GHz.
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen

eXell
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od eXell »

Designově poměrně pěkné kousky (oproti nevzhledným HTC), ale ten širokoúhlý display bych po třech letech s 3:2 u iPhone asi nesnesl :). Každopádně snad to bude dobrý krok Nokie.
iPhone 6 64GB SG
Macbook Pro 13 2010

gulii
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gulii »

Mi se taktéž 800 líbí. Mám telefon s WP7 a uvažuji o koupi této Nokie, záleží s jakou nabídkou přijde můj operátor.

macodk3
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od macodk3 »

V nokii lumii je pod troma tlačidlami strašne veľký nevyužitý priestor, to je jediné čo sa mi nepáči.
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Nevím, z jakého jsou vyrobeny materiálu, ale dle obrázků na mě působí příliš "plastově", a Lumia 800 je navíc vyvedena v barvách. Osobně se mi více líbí HTC, který svým matným titanovým povrchem kovového pouzdra vypadá více "přístrojově". To říkám nikoli proto, že ho vlastním, ale tyto designy se mi líbí. To je jen postřeh k povrchové úpravě.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.

pistak
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od pistak »

Mne tá Nokia Lumia 800 pripomína iPod nano 6 :)

dodulo
Starý pes fóra :)

Příspěvek od dodulo »

Skvela a objektivna recenzia od cloveka, ktoreho meno sa nevyslovuje.

najdete tu: link

naozaj zaujimave citanie :wink:
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

eXell
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od eXell »

Ano, pan o kterém se nemluví zase krásně argumentuje na komentáře pod článkem, v článku Nokii vychvaluje jako nejlepší telefon současnosti a na nedostatky které lidi popisují v komentářích argumentuje s tím, že je to pouze první model a určitě přijde spousta dalších modelů (důvod, proč bych nikdy nechtěl jiný telefon než iPhone). Každopádně za 12 tisíc budiž, já bych se toho ale bál a na zkoušku zkusil tu levnější 710.
iPhone 6 64GB SG
Macbook Pro 13 2010

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

OT: Problém všech těch, co tu apriori odsuzují jiný systém, nepřipustí si ho k tělu ani ve svou mysl je v tom, že jsou velmi úzce (někdy až fanaticky) zahleděni do Apple produktů a to jim brání v tom, aby - než začnou něco a někoho kritizovat, odsuzovat a pomlouvat - nejprve vyzkoušeli nebo se blíže seznámili s odmítaným předmětem jejich nezájmu.
Před časem se tu rozpoutala kampaň proti panu Hulánovi a jeho názorům. K tomu jsem se ale stavěl neutrálně, protože i když mám iPhone a líbí se mi, na druhé straně mě ale zklamal a tak vím, že to zase až takový zázrak není, abych se do něj zbláznil a odmítal vše ostatní (nakonec je to patrné i z témat a příspěvků tím, co zde řeší). Této kampani jsem nerozuměl, protože jsem nechápal ani jednu stranu. Mnohé názory na toho člověka hraničily se slušným chováním a pro mě to vlastně byla reklama, pobídka, abych se o něm dozvěděl víc. A protože netrpím vlčí mlhou po vyslovení jeho jména a protože nejsem ten, kdo se málem modlí ke svému iPhonku, posuzoval jsem jeho komentáře objektivně. Nikdy mi ale nezpůsobily jakoukoli újmu a pokud jde o vyjadřování, mnozí ze zdejších uživatelů mu nesahají ani po kotníky. Pokud on někdy napadal iPhone, byl tady odsud za to kamenován, což je pochopitelné: jsme na fóru iPhone. Ale mnozí se snížili k tomu, že se chovali jako on nebo ještě hůře, protože útočili přímo na jeho osobu. Myslel jsem si doposud, že jsme inteligentní a kultivované fórum, ale tito lidé mi dokazovali, že tomu tak není. Došlo to až tak daleko, že bylo napadáno vše, co jen zavanulo Microsoftem, poznal jsem i jeho hanlivé přezdívky (např. Mrkvosoft) a nyní, kdy přichází nový systém do smartphonů, je to živnou půdou pro tyto odpůrce. I kdyby byl tento OS sebelepší, oni to nepřiznají. Mají zase téma k "diskusi" a to je pro ně to hlavní.
Diskutujte tedy, ale na úrovni, argumentujte zdravě bez papouškování a ukažte svou morální vyspělost, jinak je to mlácení prázdné slámy.
BTW: to, že si zákazník může vybrat telefon se stejným systémem podle svého vkusu a oblíbenosti výrobce, považuji za velmi dobré. iPhone je vždycky jenom jeden a ne každému musí padnout do oka. Mít na výběr 10 - 20 různých modelů je rozhodně lepší.

dodulo

Příspěvek od dodulo »

ja som nepovedal, ze WP7 je spatny system, len mne sa osobne zda dost neprehladny, metro mi jednoducho nesedi, moze to byt a samozrejme asi aj bude sposobene tym, ze iPhone uz pouzivam 3 roky, pre cloveka, ktory nepoziva denno-denne navigaciu a podobne aplikacie moze WP7 uplne dostacovat, zariadenia s WP7 su neporovnatelne lacnejsie s iPhonmi s tym samozrejme suhlasim, no ja osobne si napr. neviem predstavit uz svoj telefon bez TomTomu ano konkretne bez neho lebo mam aj Navigon, ale to tu nejdem rozoberat o tom sa uz popisalo vsakze :D. Toto bol len priklad za mna. S tym co si pisal, ze mas na vyber 10-20 roznych verzii pre teba vyhoda, pre mna zase nie, to ze je iPhone jeden dava moznost OS bajecne vyladit na zelezo, co pri viacerych zariadeniach je problem, tiez mnozstvo zariadeni s roznymi rozliseniami, taky Android mozes dat snad na akekolvek rozlisenie a aplikacie? Potom hladaj, ktora ti pojde. Mne sa toto na konkurencii nepaci. Zariadenia s WP7 maju asi vacsina rovnake rozlisenie ( alebo uplne vsetky? pytam sa lebo som neskumal :) ) to je urcite vyhoda proti Androidu. Momentalne vlastnim iPhone 4 a keby so ho mal zajtra menit ( co nebudem ) tak by som mal jasno co si kupim, nikdy nehovor nikdy, ale zatial ma na trhu telefonov nic nenadchlo tak aby som si kupil nieco ine ako ohlodane jablko :D aj ked som iPhone 4 vtedy nechcel ceny boli niekde inde ako su dnes, no naskytla sa mi vtedy moznost kupit "stvorku" za super peniaze, predal som svoj 2-rocny 3G 16GB biely doplatil 124€ a iPhone 4 16GB bol doma (pozn. iPhone mi vybral kamarat z Orange a suma uz zahrna rozdiel keby bral pausal bez mobilu, to len aby nedoslo k tomu, ze si nieco prikraslujem :) ). Toto by sa mi u HTC ci uz s WP7 alebo Androidom asi nepodarilo :). Este raz naozaj nechcem vyvolavat flame, je to moj osobny nazor. WP7 si urcite najde svojich zakaznikov, no ja to nebudem, ale drzim im palce lebo cim vacsia konkurencia tym lepsie aj pre nas ako zakaznikov Apple. No musis uznat, ze (povedzme hovorme mu Radek H.) nevidi nic ine len svoj Microsoft, WP7, WM a nic ine...pozri co pisal v dobe WM6.1, 6.5 tu to akym sposobom on odsudzuje a nadava na Apple je myslim na zamyslenie, bud to pise iba preto aby vyvolal flame ( ocividne sa mu to niekedy dari ) alebo to nema v hlave s prepacenim v poriadku, ja nikdy neodsudzujem inych, ze si kupia to a to, nech si kazdy kupi kto co chce a na co ma, ale preco by som mal nadavat na cloveka, ze je chumaj lebo si kupil Android, iPhone...NIKDY som nikomu neradil aby si kupil iPhone, zaujimave je preto to, ze v mojom okolii postupne pribudaju ludia, co si iPhone zaobstaravaju.

eXell
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od eXell »

To si já zase nemyslím, potom je koncový zákazník zmatený výběrem a mnohdy potom koupí něco, co původně ani nechtěl. Mně osobně se líbí že Nokia vydala 2 modely, ale kdybych si tu Nokii chtěl koupit, tak bych chtěl mít tu jistotu, že dřív jak za půl roku nevydají dalších 5 modelů, které ten, za který jsem v tuto dobu utratil nemalé peníze pošlou tzv. "do kytek". Tím se jen obracím na tu argumentaci Radka Hulána, který si tím vyloženě protiřečí. Mimochodem, odmítavý přístup jde z jeho článků cítit stále, a to jak k iOS, tak k Androidu. Ale tím už jsme trochu OT, tak bych to uzavřel a nechal Radka Radkem :)
iPhone 6 64GB SG
Macbook Pro 13 2010

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

2 Dodulo: nic z toho, co jsem psal, nebylo namířeno na tebe, ani na nikoho jiného konkrétního, proto moje slova na sebe tolik nevztahuj.
Pokud jde o to, že WP je a bude dáván do různých modelů, znamená to, že hardwareově musí být dodrženy podmínky na HW, stanovené Microsoftem. Tak bude zajištěna správná funkce systému na všech modelech. To má docela význam i pro méně majetné zájemce: telefon bude muset "chodit" stejně v kterékoli cenové kategorii. Jedna věc je OS, druhá je krabička, ve které je umístěn. Aby mohl MS svůj systém neustále vyvíjet, musí se tomu podřídit i výrobci a dodržet parametry HW.
Pokud jde o navigace, za prvé někdo je chce, někdo ne (např. já, preferuji navigaci do auta samostatnou, nikoli v mobilu). Pokud vím, navigaci do iPhone je nutno si zakoupit jakožto aplikaci. Totéž platí u WP.
Ještě bych ti poradil, abys kvůli vlastní osvětě na chvíli překročil hranici Apple a začetl se do popisů tohoto WP 7.5, případně shlédnul i videa s různými modely telefonů. Bude to nejen pro tebe dobré, když budeš více informován. Pak teprve můžeš porovnávat, případně kritizovat, chválit a hanět. U mě to bylo také tak. Strávil jsem pár dní osvětou (a to byl na světě stále předchozí WP 7, který měl mnoho nectností, 7.5 se teprve pomalu objevovala v popisech a na videích) a pak jsem se rozhodl. To už jsem psal jinde. Pomohlo mi také to, že jsem nikdy nebyl tolik duševně spjat s iPhonem a to, že mě iP zklamal.
Na WP jsem objevil pár příjemných věcí, které mi nesmírně vyhovují.
Jak už někdo psal, podoba iTunes a Zune sice je, ale tím veškerá podobnost končí. Zune jsem zvládl za den, iTunes nemám rád dodnes, nesedí mi, protože to není "windowsácký" program a nechová se tak, pouze se o to snaží. Všechna čest, že existuje i verze pro Windows, ale dál už je to jiné.
2 eXell: Proč by měl být koncový zákazník zmatený? Všechny telefony pracují velmi podobně, protože v nich je stejný OS. Jen ty krabičky vypadají jinak, hardwareově jsou v základu ale na stanovené úrovni, kterou nelze výrobcem nedodržet. Pokud má něco navíc, to už nesouvisí s OS. Tohle přeci nelze srovnávat s nějakým Androidem. A nebavme se o panu Hulánovi, ten není hlavním předmětem diskuse, i když jsem se o něm zmínil.
Vlákno je o nových Nokiích, ale tím bychom ho už mohli uzavřít. Očividně s nimi zdejší uživatelé nemají a zřejmě nebudou mít zkušenosti. Nokia je právě příkladem toho, co zde nazývám krabičkou.

shauriq
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od shauriq »

este jedna vec k hulanovi... neda mi: vychvaluje design 800ky... ale akosi sa absolutne zabudol zmienit.. ze tento design uz mala davno predtym ina nokia s inym operacnym systemom ako windows.. mne to skor pripada , ze v kazdom clanku, ktory pan H. napise.. sa snazi za kazdu cenu najst argument preco je ta ci ona vec lepsia ako apple..

ps. nove nokie sa mi moc a moc pacia.. a keby som nemal kvanta dockov a prislusenstva k iphone.. urcite do nich idem

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

A jsme u toho: Apple si mnohé své zákazníky připoutal tím, že si nakoupili hromady jeho aplikací mnohdy v hodnotě samotného telefonu a ti se pochopitelně nechtějí vzdát takové hodnoty a musí tedy pokračovat na tom kolotoči, do kterého nasedli. Tutéž politiku nyní zavádí i Microsoft. Tak nám tu vzniká lunapark s několika finančními kolotoči. Ať se tedy točí hezky dál.
Faktem je, že já nežli jsem vůbec stačil iPhone aplikace kupovat (je to tím, že nejsem až takový blázen do her a drahých aplikací) a loni na jaře, když jsem konečně upgradeoval na svém 2G FW a pár bezplatných a ještě méně placených aplikací jsem si stáhl, začala mi odcházet wifi a následovala postupná změna názoru na iPhone. Proto mě dnes netrápí těch pár korun, vydaných za apps a s klidným srdcem jsem se mohl pomalu poohlédat po něčem jiném. Nechca vstupovat do stejných vod, vyhnul jsem se iPhonu. Ten svůj jsem zatratil a nechtěl jsem v tom pokračovat u dalších modelů. Přiznejme si, že iP už není takový fenomén, má čím dál více much, o čemž svědčí bohatost příspěvků tohoto fóra.

dodulo

Příspěvek od dodulo »

Beavers, neboj nebral som to osobne, mozno to tak vyzeralo, no toto je problem internetovej komunikacie. Co sa tyka toho ze WP7 telefony musia splnovat nejake parametre to samozrejme viem ( s tym rozlisenim som si nebol isty a v clanku kde som o tychto parametroch cital som o tom nic nenasiel ). A myslim, ze aj o WP7 mam nacitane dost ( mozno nie sice tolko kolko ty, ale urcite nie je malo ) viem, ze aj WP7 ma svoje "neduhy", za ktore bol Apple tvrdo kritizovany priamo Microsoftom ( podpora SD kariet, multitasking a taktiez vytykana podpora flashu, mass storage...) no nakoniec sa rozhodli ist podobnou cestou ( nepride ti to komicke? mne ano ). Co sa mojich skusenosti s WP7, tak som dokonca nielen cital, ale dokonca som zariadenie aj drzal v ruka a bolo aj zapnute! No u mna ziadna revolucia ako u teba nenastala. No, ale teraz vazne, mal som na tyzden doma HTC HD7, ktore mi dala kamaratka aby som jej tam nejakym sposobom dostal kontakty a aspon CZ kedze chudiatko zistila, ze telefon neobsahuje SK lokalizaciu. V momente ked sa mi telefon dostal do ruk mala v nom verziu 7.0.7004.0 (nastastie), telefon som jej "jailbreakol", nasledne som musel zabranit opätovnemu zamknutiu zariadenia, potom postupne nahravat aktualizacie :fool: (toto som fakt nepochopil) preco sa na WP7 neda prejst hned z nizsieho fw na aktualne najvyssi, ale treba postupne nahravat jednotlive verzie ( ako keby ste museli postupne nahravat 4.3.1,4.3.2,4.3.3...a nemohli rovno restore na 5.0) proste jednoducho povedane stravil som u toho 5 hodin a to som stahoval 40Mbit linkou! Prehravanie fw v zariadeni trva neuveritelne dlho, niekolkokrat som uz zacal panikarit, ze to proste zamrzlo. Ked som bol na poslednej verzii pred "Mangom" tak som cez registry zapol CZ lokalizaciu, nasledne som updatol na Mango ( trvalo to vyse 1:30 hod. ) a tadaaa v zariadeni bola ceska lokalizacia, ktora tam je, len je z nepochopitelnych dovodov vypnuta. Viem, nove pristroje predavane uz s Mangom budu mat CZ v zaklade, ale mna nejaka cestina nezaujima, chcem slovencinu. Kde je, ved ju predsa slubili. Prikladam uryvok clanku z 13.10.2010

Operačný systém Windows Phone 7 po príchode na náš trh nebude úplne lokalizovaný. Prostredie bude zatiaľ dostupné iba v angličtine, francúzštine, nemčine a taliančine a nebudú fungovať niektoré funkcie, ako napr. Marketplace. Kompletná lokalizácia do slovenčiny vrátane obchodu s aplikáciami je plánovaná hneď v ďalšej vlne rozširovania nových lokalizácií a dostupnosti služieb. Presný dátum zatiaľ nebol stanovený.

nehovoriac o tom, ze mi hned po prvom update nechcelo zobrazit dalsiu aktualizaciu a ZUNE vypisovalo, ze fw v zariadeni je aktualny, bolo potrebne pouzit koumacky navod, potom to uz islo, musel som ho pouzit 2 x ( bezny clovek by si myslel, ze je vsetko v najlepsom poriadku a ma vo svojom zariadeni najnovsi soft aky moze mat )

takze asi takto nemam skusenosti s WP7, preco si ludom potom Bea nenapisal aj tie "zle" veci ked si o nich tolko cital

@: k tomu zvysujucemu sa poctu prispevkov na fore by som povedal asi len tolko, ze z 80% sa tieto veci tykaju jailbreaku a veci s tym spojenymi, to by som do jedneho vreca predsalen nehadza ;-), ale uz dost ktokolvek a cokolvek napise niekto nieco do tejto temy uz nebudem reagovat...howgh! pekny den :)

EDIT: multitasking ma, taky isty ako ma iPhone aplikacie nebezia stale na pozadi, ale sa iba "zapamata" ich posledny stav a pri naslednom vyvolani sa aplikacia samotna nezacne pustat znova, ale spusti sa odtial kde bola vypnuta, tak ako sa mnohi vyjadruju, ze iOS nema multitasking teda, ze nie plnohodnotny, tak ani ja tento vo WP7 nepovazujem za MT

PS: tie nokie sa mi pacia a rozmyslam, ze asi cervenu kupim priatelke na Vianoce, teda ak uz budu k dostaniu :)
Naposledy upravil(a) dodulo dne ned říj 30, 2011 2:16 pm, celkem upraveno 2 x.

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Nenapsal jsem ani ty "dobré" věci. Nechci tu propagovat jiný systém.
Upgrade z WP7 na WP7.5 není snadné, proto jsem čekal na tu 7.5.
7.5 multitasking má.
Nokie se u nás mají prodávat až po Novém roce. :(

mrzic
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od mrzic »

Tomu se právě divím, že až po novém roce. Největší odbyt je před Vánocemi a po nich prodej klesá. Tady trochu Nokia zaspala.
Jinak se mi design docela líbí a hlavně jde Nokia svojí cestou a nesnaží se kopírovat jako např. Samsung. Jinak doufám, že si WP pořídí někdo známý, abych si ho "ošahal". Pro lidi, kteří používali Symbian je to dobrá cesta vpřed.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4

Fanuš

Příspěvek od Fanuš »

Ono není zrovna jednoduchý zkoordinovat a naplánovat výrobu smartphonu takřka zničehonic za půl roku... Spíš mě zaráží, že v první vlně není USA.

PP289
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od PP289 »

Jenom bych chtěl tímto podotknout,že Nokia má daleko lepší design mobilů,viz N9 nebo E7 než iPhone 4...mě se prostě iPhone 4/4S nikdy nelíbíli,přijde mi že jediný povedený telefon od Applu bylo 2G..měli by vymyslet něco originálního,jako třeba nokia N9 nebo E7 či například xperia arc
viz toto http://www.youtube.com/watch?v=7mlj-ic19eU
http://www.youtube.com/watch?v=nT2eenLNsrg
Musíte uznat že to prostě vypadá líp,než vzhled iPhonu
iPhone SE 64GB Space Grey

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Neviem, mne sa iPhone páči, proste jednoduchosť :) ale to všetko je skôr vec názoru
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

Odpovědět