Beavers, neboj nebral som to osobne, mozno to tak vyzeralo, no toto je problem internetovej komunikacie. Co sa tyka toho ze WP7 telefony musia splnovat nejake parametre to samozrejme viem ( s tym rozlisenim som si nebol isty a v clanku kde som o tychto parametroch cital som o tom nic nenasiel ). A myslim, ze aj o WP7 mam nacitane dost ( mozno nie sice tolko kolko ty, ale urcite nie je malo ) viem, ze aj WP7 ma svoje "neduhy", za ktore bol Apple tvrdo kritizovany priamo Microsoftom ( podpora SD kariet, multitasking a taktiez vytykana podpora flashu, mass storage...) no nakoniec sa rozhodli ist podobnou cestou ( nepride ti to komicke? mne ano ). Co sa mojich skusenosti s WP7, tak som dokonca nielen cital, ale dokonca som zariadenie aj drzal v ruka a bolo aj zapnute! No u mna ziadna revolucia ako u teba nenastala. No, ale teraz vazne, mal som na tyzden doma HTC HD7, ktore mi dala kamaratka aby som jej tam nejakym sposobom dostal kontakty a aspon CZ kedze chudiatko zistila, ze telefon neobsahuje SK lokalizaciu. V momente ked sa mi telefon dostal do ruk mala v nom verziu 7.0.7004.0 (nastastie), telefon som jej "jailbreakol", nasledne som musel zabranit opätovnemu zamknutiu zariadenia, potom postupne nahravat aktualizacie
(toto som fakt nepochopil) preco sa na WP7 neda prejst hned z nizsieho fw na aktualne najvyssi, ale treba postupne nahravat jednotlive verzie ( ako keby ste museli postupne nahravat 4.3.1,4.3.2,4.3.3...a nemohli rovno restore na 5.0) proste jednoducho povedane stravil som u toho 5 hodin a to som stahoval 40Mbit linkou! Prehravanie fw v zariadeni trva neuveritelne dlho, niekolkokrat som uz zacal panikarit, ze to proste zamrzlo. Ked som bol na poslednej verzii pred "Mangom" tak som cez registry zapol CZ lokalizaciu, nasledne som updatol na Mango ( trvalo to vyse 1:30 hod. ) a tadaaa v zariadeni bola ceska lokalizacia, ktora tam je, len je z nepochopitelnych dovodov vypnuta. Viem, nove pristroje predavane uz s Mangom budu mat CZ v zaklade, ale mna nejaka cestina nezaujima, chcem slovencinu. Kde je, ved ju predsa slubili. Prikladam uryvok clanku z 13.10.2010
Operačný systém Windows Phone 7 po príchode na náš trh nebude úplne lokalizovaný. Prostredie bude zatiaľ dostupné iba v angličtine, francúzštine, nemčine a taliančine a nebudú fungovať niektoré funkcie, ako napr. Marketplace. Kompletná lokalizácia do slovenčiny vrátane obchodu s aplikáciami je plánovaná hneď v ďalšej vlne rozširovania nových lokalizácií a dostupnosti služieb. Presný dátum zatiaľ nebol stanovený.
nehovoriac o tom, ze mi hned po prvom update nechcelo zobrazit dalsiu aktualizaciu a ZUNE vypisovalo, ze fw v zariadeni je aktualny, bolo potrebne pouzit koumacky navod, potom to uz islo, musel som ho pouzit 2 x ( bezny clovek by si myslel, ze je vsetko v najlepsom poriadku a ma vo svojom zariadeni najnovsi soft aky moze mat )
takze asi takto nemam skusenosti s WP7, preco si ludom potom Bea nenapisal aj tie "zle" veci ked si o nich tolko cital
@: k tomu zvysujucemu sa poctu prispevkov na fore by som povedal asi len tolko, ze z 80% sa tieto veci tykaju jailbreaku a veci s tym spojenymi, to by som do jedneho vreca predsalen nehadza
, ale uz dost ktokolvek a cokolvek napise niekto nieco do tejto temy uz nebudem reagovat...howgh! pekny den
EDIT: multitasking ma, taky isty ako ma iPhone aplikacie nebezia stale na pozadi, ale sa iba "zapamata" ich posledny stav a pri naslednom vyvolani sa aplikacia samotna nezacne pustat znova, ale spusti sa odtial kde bola vypnuta, tak ako sa mnohi vyjadruju, ze iOS nema multitasking teda, ze nie plnohodnotny, tak ani ja tento vo WP7 nepovazujem za MT
PS: tie nokie sa mi pacia a rozmyslam, ze asi cervenu kupim priatelke na Vianoce, teda ak uz budu k dostaniu