Video, fotky, vtipy - vše co vás napadne
-
- Senior uživatel
Re: Video, fotky, vtipy - vše co vás napadne
jj taky se mi zda nebo trošku přiteplenej...
iPhone 4S (32 GB) | iPad 2 (32 GB) | MacBook Pro mid 2012 (16 GB RAM, 480 GB SSD)
-
- Senior uživatel
Rozhovor na FB s kamarádem, kterej má iPod Touch a Nokii:
On: ahoj, pošli mi prosím tvoje telefoní číslo, smazal se mi celej telefon, díky
Já: jak si to dokázal? 7xx 9xx 7xx
On: prostě Nokia dík
On: ahoj, pošli mi prosím tvoje telefoní číslo, smazal se mi celej telefon, díky
Já: jak si to dokázal? 7xx 9xx 7xx
On: prostě Nokia dík
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
-
- Senior uživatel
kto tu ma skusenost stym co aj ja ? tasky z tesca sa maju po case rozlozit v lese...no mne sa rozpadne uz cestou k domu
EDIT: pribeh!
: Prideme do toho j*bnuteho Tesca, jedine co som chcel, je kupit si v pokladni cigarety a zaroven rozmenit drobne. Slusne sa spytam matrony pr*jebanej co zakladnu skolu skoncila len protekciou, ze ci bude tak laskava, a pocka so svojim dvojvozikovym nakupom, kym si za 20 sekund kupim cigarety. NIJEEE, ja tu stojim patnaast minuut a nebudem cakat vyse. ale ochotny skulavy turboko*ot brigadnik mi povie "aj tak cigarety nemam" "a to nad hlavou je co?" "nemam od toho kluce". no k*kot... otocim sa, v coffe&co mlada blondinka, chvilu pozorujem ako jednym vechtom umyva pohare a potom vitrinu so zakuskami...och ako ma vzrusuje salmonela!... hodim na nu to jedno zdrave oko ze moja rozmen mi desinku, tiez p*čuje ze nema ale nejak sa mi podari na nu hodit aj to druhe oko a nakoniec privoli, dostavam vytuzenu dvojeurovku a hor sa pre vozik. to ze som zasa nasiel taky co piska, vrzga a jedno koliesko sa netoci, nestoji za rec. 30 minut hadzem k*kotiny do vozika, od jogurtov po deostick cez pivo az po vonavu k*kotinu na zachod, ked uz tam mam utesenu kopku pridem k pokladniam. a jebne ma. instantne ma jebne. otvorena bola PRESNE JEDNA pokladna. JEDNA JEDNA V*JEBANA SK**RVENA POKLADNA. v strede. a od nej sa tahal had jak sebavedomie ibrahima maigu cez celu sirku tesca, no nech neprehanam bolo tam minimalne 35-40 ludi, z toho tak 15 ludi malo voziky nalozene kopcom. oblieva ma studeny pot, v duchu rozmyslam ze no co, otvorim si pivo a budem si citat casopis... pri poslednej pokladni stoja tri piče skurvene predavacky, z toho jedna neviem ci nebola veduca, tak ku nim pridem. nejaky mlady pan predo mnou a pyta "prosim vas, v com je problem"" "v ludoch" do mna vosli jedy 4000 "pani, my vieme ze nie v tom vam rano nedoniesli mlieko ale v ludoch, ale preco vy tri tu stojite s kavou v ruke?" "nam o desiatej padla" "je 21:50" "no ja uz do pokladne nepojdem..." do toho sa zasa zapojil ten vedla stojaci ale dostal rovnako mile odpovede "kedy otvorite dalsie pokladne?" "mozno o 10tej pridu nejaki ludia" "to tu vazne nechate tych ludi stat v tom rade hodinu?" "to neni moj problem..." okej jebem na ludi, nie som chuck norris vy*ebany nesmrtelny "dam vam 10 eur ked mi toto tu nablokujete" "ja nie som odkazana na vasich 10 eur" o*ebalo ma okolo toho vozika az sa to koliesko po*ebane zacalo znova krutit... chytam vozik, z celej sily donho j*bnem az sa pr*jebe az k informaciam... nech si ho nejaky ch*j ide zasa povykladat... este tam po nej v zachvate ziapem ze nech sa necuduje ze cely zivot sedi za pokladnou, lebo niekto jej ponuka 300 korun za 5 minut roboty, co keby som mohol si za to do pokladne sadnem aj na rok... ale nie piča ma hrdost a melta kavu v hrnceku so slonim k*kotom namiesto ucha. cez zatvorenu pokladnu chcem prejst, otvorim tu k*kotinu zatarasu, spusti sa alarm, uplne hnusny zvuk, pribieha sedivy pajdajuci kokot sbskar a uz sa po mne chnape... revem po nom ze sa ma dotkne a jeho vlastnymi plastovymi putami ho priputam k tej pokladni, aj tak ma zdrapi za ruku, odsotim ho a idem d*piče. niekto vypol ten alarm, moj sused s usmevom taktiez presiel tou pokladnou...znova spustil alarm, zazelal vratnikovi aby mu to vrieskalo az do rana a ideme prec. tu prisaham na vlastnu smrt, pohyblivost svojich spermii a postove tajomstvo kyberie, ze do tesca v Petrzalke minimalne 1 rok nevstupim. z*pičenci z*pičeni v*jebani, a takychto k*kotov este niekto podporuje, niekto z mojich dani nejakymi ulavami, davkami a p*čovami lebo k*kot vychodi zakladnu skolu a nevie ani rozky cez pokladnu pr*jebat
EDIT: pribeh!
: Prideme do toho j*bnuteho Tesca, jedine co som chcel, je kupit si v pokladni cigarety a zaroven rozmenit drobne. Slusne sa spytam matrony pr*jebanej co zakladnu skolu skoncila len protekciou, ze ci bude tak laskava, a pocka so svojim dvojvozikovym nakupom, kym si za 20 sekund kupim cigarety. NIJEEE, ja tu stojim patnaast minuut a nebudem cakat vyse. ale ochotny skulavy turboko*ot brigadnik mi povie "aj tak cigarety nemam" "a to nad hlavou je co?" "nemam od toho kluce". no k*kot... otocim sa, v coffe&co mlada blondinka, chvilu pozorujem ako jednym vechtom umyva pohare a potom vitrinu so zakuskami...och ako ma vzrusuje salmonela!... hodim na nu to jedno zdrave oko ze moja rozmen mi desinku, tiez p*čuje ze nema ale nejak sa mi podari na nu hodit aj to druhe oko a nakoniec privoli, dostavam vytuzenu dvojeurovku a hor sa pre vozik. to ze som zasa nasiel taky co piska, vrzga a jedno koliesko sa netoci, nestoji za rec. 30 minut hadzem k*kotiny do vozika, od jogurtov po deostick cez pivo az po vonavu k*kotinu na zachod, ked uz tam mam utesenu kopku pridem k pokladniam. a jebne ma. instantne ma jebne. otvorena bola PRESNE JEDNA pokladna. JEDNA JEDNA V*JEBANA SK**RVENA POKLADNA. v strede. a od nej sa tahal had jak sebavedomie ibrahima maigu cez celu sirku tesca, no nech neprehanam bolo tam minimalne 35-40 ludi, z toho tak 15 ludi malo voziky nalozene kopcom. oblieva ma studeny pot, v duchu rozmyslam ze no co, otvorim si pivo a budem si citat casopis... pri poslednej pokladni stoja tri piče skurvene predavacky, z toho jedna neviem ci nebola veduca, tak ku nim pridem. nejaky mlady pan predo mnou a pyta "prosim vas, v com je problem"" "v ludoch" do mna vosli jedy 4000 "pani, my vieme ze nie v tom vam rano nedoniesli mlieko ale v ludoch, ale preco vy tri tu stojite s kavou v ruke?" "nam o desiatej padla" "je 21:50" "no ja uz do pokladne nepojdem..." do toho sa zasa zapojil ten vedla stojaci ale dostal rovnako mile odpovede "kedy otvorite dalsie pokladne?" "mozno o 10tej pridu nejaki ludia" "to tu vazne nechate tych ludi stat v tom rade hodinu?" "to neni moj problem..." okej jebem na ludi, nie som chuck norris vy*ebany nesmrtelny "dam vam 10 eur ked mi toto tu nablokujete" "ja nie som odkazana na vasich 10 eur" o*ebalo ma okolo toho vozika az sa to koliesko po*ebane zacalo znova krutit... chytam vozik, z celej sily donho j*bnem az sa pr*jebe az k informaciam... nech si ho nejaky ch*j ide zasa povykladat... este tam po nej v zachvate ziapem ze nech sa necuduje ze cely zivot sedi za pokladnou, lebo niekto jej ponuka 300 korun za 5 minut roboty, co keby som mohol si za to do pokladne sadnem aj na rok... ale nie piča ma hrdost a melta kavu v hrnceku so slonim k*kotom namiesto ucha. cez zatvorenu pokladnu chcem prejst, otvorim tu k*kotinu zatarasu, spusti sa alarm, uplne hnusny zvuk, pribieha sedivy pajdajuci kokot sbskar a uz sa po mne chnape... revem po nom ze sa ma dotkne a jeho vlastnymi plastovymi putami ho priputam k tej pokladni, aj tak ma zdrapi za ruku, odsotim ho a idem d*piče. niekto vypol ten alarm, moj sused s usmevom taktiez presiel tou pokladnou...znova spustil alarm, zazelal vratnikovi aby mu to vrieskalo az do rana a ideme prec. tu prisaham na vlastnu smrt, pohyblivost svojich spermii a postove tajomstvo kyberie, ze do tesca v Petrzalke minimalne 1 rok nevstupim. z*pičenci z*pičeni v*jebani, a takychto k*kotov este niekto podporuje, niekto z mojich dani nejakymi ulavami, davkami a p*čovami lebo k*kot vychodi zakladnu skolu a nevie ani rozky cez pokladnu pr*jebat
Naposledy upravil(a) Zecko dne pon říj 31, 2011 10:29 am, celkem upraveno 3 x.
- iPhone 6 64gb [iOS 8.2 nonJB]
-
- iPhone expert
-
- iPhone expert
zecko: pekný príbeh
Máš ale pravdu. Mňa to tiež vytáča keď vidím, že je len jedna pokladňa otvorená na celý obchod a to sa nejedná len o Tesco. Dobre si im to tam dal
Máš ale pravdu. Mňa to tiež vytáča keď vidím, že je len jedna pokladňa otvorená na celý obchod a to sa nejedná len o Tesco. Dobre si im to tam dal
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- iPhone expert
Zecko: Prečo len niektoré nadávky sú vycenzúrované?
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
-
- iPhone expert
To asi preto, že ešte aj teraz je vytočený z toho Tesca a už sa mu nechcelo cenzurovať
Edit:
Nie je vám toto nejak povedomé?
Edit:
Nie je vám toto nejak povedomé?
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Senior uživatel
Už som dal dalšie Ostatné sa mi nechcúú
-
- Host
Tak jestli tohle delaji ted v Anglii a Irsku, tak se iPhonu nedockame nikdy.
Zobrazit video na http://youtu.be/9ZmurU51DXU
Kód do fóra: [youtube]9ZmurU51DXU[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Zobrazit video na http://youtu.be/9ZmurU51DXU
Kód do fóra: [youtube]9ZmurU51DXU[/youtube]
IPhone 4S 16GB white|Powered by
-
- Senior uživatel
Toto som náhodne našiel na webe
Pozor na Tesco !!!
Vážení, neviem, či nakupujete v Tescu, ale toto vám môže byť užitočné.
Chcem vás varovať pred niečím, čo sa mi stalo. Stal som sa obeťou
šikovných podvodníčok. Ako podvodníčky pracujú dve pekné 20-ročné
dievčatá prídu k vášmu autu, keď dávate nákup do kufra. Začnú vám umývať sklo a ich prsia vypadávajú z blúzky. Kto by sa nepozrel, že?
Keď im poďakujete a ponúknete peniaze za prácu, povedia: 'Nie' a
požiadajú vás, či by ste ich nezaviezli k ďalšiemu supermarketu. Keď
súhlasíte, obe sa posadia na zadné sedadlo. Počas cesty sa začnú
navzájom sexuálne dráždiť. Potom jedna z nich prelezie na predné sedadlo a urobí vám to ústami, zatiaľ čo druhá vám ukradne peňaženku. Moju peňaženku mi ukradli
minulý utorok, v stredu, dva razy vo štvrtok, v sobotu a takisto včera...
-
- iPhone expert
tak dám si prázdnu peňaženku do vrecka a hurá pred tesco
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- iPhone expert
Alexander Graham Bell, kdyz konecne sestrojil telefon a zapojil ho, tak mu zapipal a prisly mu 3 promeskane hovory od Jary Cimrmana.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
-
- Starý pes fóra :)
Byl to opravdu Jára? Spíše bych to viděl na Julka
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White
Zecko : prosím skráť ten príbeh do pár viet očo tam ide, nechce sa mi to čítať celé
-
- iPhone expert
To sa skrátiť nedá, oplatí sa to celé prečítať
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Mírně pokročilý
Je to asi zajimave, prelozte mi to do cestiny prosim. Ja tomu moc nerozumim
-
- iPhone expert
Nie som síce Čech, ale snažil som sa
Pozor na Tesco !!!
Vážení, nevím, jestli nakupujete v Tescu, ale tohle vám může byť užitečný.
Chci vás varovat před něčím, co se mi stalo. Stal jsem se obětí
šikovných podvodníček. Jako podvodníčky pracují dvě pěkné 20-roční
holky, které přijedou ke vašemu autu, když dáváte nákup do kufru. Začnou vám mýt sklo a jejich prsa vypadávají z halenky. Kdo by se nepodíval, že?
Když jim poděkujete a nabídnete peníze za práci, řeknou: 'Ne' a
požádají vás, zda by jste jejich neodvezli k dalšímu supermarketu. Když
souhlasíte, obě se posadí na zadní sedadlo. Během cesty se začnou
navzájem sexuálně dráždit. Pak jedna z nich přeleze na přední sedadlo a udělá vám to ústy, zatím co druhá vám ukradne peněženku. Mojí peněženku mi ukradli
minulý úterý, ve středu, dvakrát ve čtvrtek, v sobotu a také včera...
Pozor na Tesco !!!
Vážení, nevím, jestli nakupujete v Tescu, ale tohle vám může byť užitečný.
Chci vás varovat před něčím, co se mi stalo. Stal jsem se obětí
šikovných podvodníček. Jako podvodníčky pracují dvě pěkné 20-roční
holky, které přijedou ke vašemu autu, když dáváte nákup do kufru. Začnou vám mýt sklo a jejich prsa vypadávají z halenky. Kdo by se nepodíval, že?
Když jim poděkujete a nabídnete peníze za práci, řeknou: 'Ne' a
požádají vás, zda by jste jejich neodvezli k dalšímu supermarketu. Když
souhlasíte, obě se posadí na zadní sedadlo. Během cesty se začnou
navzájem sexuálně dráždit. Pak jedna z nich přeleze na přední sedadlo a udělá vám to ústy, zatím co druhá vám ukradne peněženku. Mojí peněženku mi ukradli
minulý úterý, ve středu, dvakrát ve čtvrtek, v sobotu a také včera...
///M
-
- iPhone expert
Pochybuju, že ti někdo bude překládat takovej kus textu Kdyby to bylo kratší, tak bych se možná i obětoval. Ale stejně většina slov jsou nadávky - těm musíš rozumět.
Ale tak shrnutí: Přijde do Tesca, aby si koupil cigarety o rozměnil drobný -> Turbo *okot v*yjebaný brigádník na pokladně nemá klíče od tý "klece" s cigaretama –> Rozmění si v kavárně a beží pro vozík (rozvrzaný se zaseklým kolečkem) -> Nahazí nákup do vozíku a zjistí, že přes celý Tesco se táhne dlouhá fronta, protože je otevřená jen jedna pokladna, a 3 pokladní si tam pijou kafe s tim, že už dneska končí -> Pak na ně zase nadává, až se naštve a kopne vozík až informacím ať si to tam někdo vyloží -> Odchází -> Spustí se alarm -> Seřve ochranku -> konec
Ale tak shrnutí: Přijde do Tesca, aby si koupil cigarety o rozměnil drobný -> Turbo *okot v*yjebaný brigádník na pokladně nemá klíče od tý "klece" s cigaretama –> Rozmění si v kavárně a beží pro vozík (rozvrzaný se zaseklým kolečkem) -> Nahazí nákup do vozíku a zjistí, že přes celý Tesco se táhne dlouhá fronta, protože je otevřená jen jedna pokladna, a 3 pokladní si tam pijou kafe s tim, že už dneska končí -> Pak na ně zase nadává, až se naštve a kopne vozík až informacím ať si to tam někdo vyloží -> Odchází -> Spustí se alarm -> Seřve ochranku -> konec
MacBook Pro (2008)
-
- iPhone expert
Nemyslel on náhodou ten text o Tescu a podvodníčkach? Ten som preložil
///M
-
- Mírně pokročilý
Sphyn0x:Jses hodnej, ale ten jsem nemyslel:) Kazdopadne dekuju
Martyn: Diky
Martyn: Diky
-
- iPhone expert
Jak tak na to koukám, tak to shrnutí bylo spíš pro patofbc - trochu jsem se překouknul.
MacBook Pro (2008)
-
- Senior uživatel
ale tak to uplne straca pointu :/
Martyn píše:Jak tak na to koukám, tak to shrnutí bylo spíš pro patofbc - trochu jsem se překouknul.
dik
edit: tak si to idem precitat cele no
edit: oplatilo sa DDDDDDDDDDDDDDDDD
-
- Klub čistého iOS
Cigánka vraví doktorovi."Pán doktor,ja som "normálna",brat je "normálny" a deti máme je8nuté?!
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3
-
- Pokročilý uživatel
Manželský pár z Minneapolis se rozhodl odletět na Floridu, aby se vyhnul obzvlášť studené zimě doma. Manželka potřebovala v zaměstnání dokončit ještě nějaký úkol, a tak se rozhodli, že manžel poletí ve středu a jeho žena jej bude následovat až příští den.
Manžel po příletu do Miami v hotelu zjistil, že má ve svém apartmá k dispozici i počítač s internetovým připojením. Rozhodl se tedy poslat manželce e-mail. Při psaní adresy ale vynechal jedno písmenko, chybu nepostřehl, a e-mail tak odeslal na špatnou adresu.
Mezitím, kdesi v Houstonu, se vracela jedna žena z pohřbu svého zesnulého manžela. Její manžel byl po mnoho let významný činitel, a tudíž přišlo velké množství kondolencí a některé i e-mailem. Vdova se rozhodla poštu přečíst a už po přečtení prvního e-mailu hlasitě vykřikla a v mdlobách se sesunula k zemi.
Výkřik zaslechl její syn, vběhl do místnosti, uviděl matku ležící na zemi a na stole běžící počítač. Na monitoru pak četl následující:
Komu: Mé milované ženušce
Předmět: Jsem na místě
Datum: 18.01.2006
Vím, že budeš mým e-mailem překvapena. Tady totiž jsou počítače taky a já ti tedy můžu o sobě poslat zprávu. Právě jsem dorazil a jak vidím, vše je tu připravené i pro tvůj zítřejší příchod. Moc se těším, až tě zase uvidím! Doufám, že tvá cesta sem bude stejně bezproblémová jako byla moje.
Tvůj milující manžel
P.S.: Tady dole je opravdu horko.
Manžel po příletu do Miami v hotelu zjistil, že má ve svém apartmá k dispozici i počítač s internetovým připojením. Rozhodl se tedy poslat manželce e-mail. Při psaní adresy ale vynechal jedno písmenko, chybu nepostřehl, a e-mail tak odeslal na špatnou adresu.
Mezitím, kdesi v Houstonu, se vracela jedna žena z pohřbu svého zesnulého manžela. Její manžel byl po mnoho let významný činitel, a tudíž přišlo velké množství kondolencí a některé i e-mailem. Vdova se rozhodla poštu přečíst a už po přečtení prvního e-mailu hlasitě vykřikla a v mdlobách se sesunula k zemi.
Výkřik zaslechl její syn, vběhl do místnosti, uviděl matku ležící na zemi a na stole běžící počítač. Na monitoru pak četl následující:
Komu: Mé milované ženušce
Předmět: Jsem na místě
Datum: 18.01.2006
Vím, že budeš mým e-mailem překvapena. Tady totiž jsou počítače taky a já ti tedy můžu o sobě poslat zprávu. Právě jsem dorazil a jak vidím, vše je tu připravené i pro tvůj zítřejší příchod. Moc se těším, až tě zase uvidím! Doufám, že tvá cesta sem bude stejně bezproblémová jako byla moje.
Tvůj milující manžel
P.S.: Tady dole je opravdu horko.
-
- iPhone expert
to P.S.ko Tak jestli mají v pekle wifi tak můžu bejt v klidu
-
- Senior uživatel
Chaosrx píše:Tak jestli tohle delaji ted v Anglii a Irsku, tak se iPhonu nedockame nikdy.
Nechápu tvůj komentář.
Follow me on instagram - Skoty (PS: mám na profilovce fotku pepsi)
iPhone 2G Totality Expert
-
- Senior uživatel
Dnešný diel týždňa mobilne bol o tabletoch. Niektoré komentáre sú dosť humorné. Napr. "No to je supr díl, Samsung ukazuje jak má náskok před eplem kterem umí udělat jen jedem model ročně. Samsung dokáže vyrobit a vymyslet i několik. Všechno to jsou iPad zabijáci!".
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB
-MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
-MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
sice to neni vtipny ale klobouk dolu... tohle nejsou fotky jak se zda ale nakresleny obrazky
vice viz:
http://paulcadden.deviantart.com/
vice viz:
http://paulcadden.deviantart.com/
Ve skole povida pani ucitelka: A cim je tvuj tatinek, Jirko? On je pekar. Hmm, to je hezke, na to pani ucitelka, pece nam, deti, chleb. A tvoje maminka je cim, Marusko? Sim, ona je zdravotni sestra. Aha, vidite deti, stara se o nemocne. To je krasne povolani! A co ty Honziku? Muj tatinek tancuje nahatej v gayklubu. Hmmmm, povida pani ucitelka, i takova zamestnani jsou… O prestavce prijde za Honzikem a povida: Opravdu tvuj otec tancuje v tom klubu? A Honzik odveti: Ne, on pracuje v Microsoftu, ale my se za to vsichni stydime.
-
- Moderator fóra
KIWI:
1: ,,Čím bol tvoj otec?"
2: ,,Tuberákom"
1: ,,Ale myslím čo robil..."
2: ,,No kašľal"
1: ,,Ale z toho predsa nemohol vyžiť.."
2: ,,No veď aj umrel"
1: ,,Čím bol tvoj otec?"
2: ,,Tuberákom"
1: ,,Ale myslím čo robil..."
2: ,,No kašľal"
1: ,,Ale z toho predsa nemohol vyžiť.."
2: ,,No veď aj umrel"
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Senior uživatel
Máma: Jdi už spát!
Já: Ještě jedno video na youtube.
Máma: Dobře, ale jenom jedno!
->
Zobrazit video na http://youtu.be/83M60qeRyMc
Kód do fóra: [youtube]83M60qeRyMc[/youtube]
Já: Ještě jedno video na youtube.
Máma: Dobře, ale jenom jedno!
->
Zobrazit video na http://youtu.be/83M60qeRyMc
Kód do fóra: [youtube]83M60qeRyMc[/youtube]
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink
-
- Senior uživatel
Tohle stojí za to.
Otázky assistenta SIRI a jeho odpovědi
http://mobil.idnes.cz/jaky-je-smysl-ziv ... b_tech_ham
Otázky assistenta SIRI a jeho odpovědi
http://mobil.idnes.cz/jaky-je-smysl-ziv ... b_tech_ham
Follow me on instagram - Skoty (PS: mám na profilovce fotku pepsi)
-
- iPhone expert
mefistos: Keď má niekto talent tak sa to dá a keď sú hlavne tie plagáty vo veľkých rozmeroch ako to vidno trebárs na 4.obrázku a potom nafotené do malých tak to vyzerá fakt brutálne. Treba tomu len strašne veľa času, práce a trpezlivosti a hlavne talent.
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Pokročilý uživatel
Od doby, co používám tuto orthopedickou matraci, se mi lépe spí a veškerá bolest pominula
Click for large view
Click for large view
-
- Administrator
to si dam na FB
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
- rony
- Klub čistého iOS
Laptop z roku 2008 versus pocitac z roku 1984
Zobrazit video na http://youtu.be/tmRJ649ICPU
Kód do fóra: [youtube]tmRJ649ICPU[/youtube]
ktory je rychlejsi?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Moderator fóra
Ještěže je to presentováno jako vtip. Srovnávání nesrovnatelného. To i moje 286 startovala takhle rychle. Mohli by si zasoutěžit, co a jak rychle ty počítače udělají za úkoly.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.
- rony
- Klub čistého iOS
preto je to vo vlakne s vtipmi.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz