Proč už nikdy nechci iPhone

vše co vás napadne
Zamčeno
avixe
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Proč už nikdy nechci iPhone

Příspěvek od avixe »

Jirkus píše:
avixe píše:...

ignorujem to a za iphone dam tolko penazi koli:

prednaskam z university of washington ktore si pravidelne stahujem ako podcasty a niektorym podcastom na vyucbu anglicstiny

...

Mohol by si dať tip alebo link? :)

no ja pozeram jeden podcast WU Law, ale ked si zadas washington university tak si dopis fakultu aku potrebujes a ti najde.. chodila nam prednasat jedna profka zo seatle, preto ja sledujem tuto univerzitu... najdes ich kopec

na vyuku som pouzival hlavn ESL englis as a second language.. ale momentalne na to nemam velmi cas, doplnam si vocabulary z inej oblasti

a este jeden vyborny podcast je: GPS s moderatorom Fared Zakira, ma aj audio aj video podcasty...
"audietur et altera pars"

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Ale, ale, to už jste dost OT.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

OT:

Prosím moderátory o přesunutí avixeova příspěvku do správného vlákna:

http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=27&t=49507

Děkuji.

Add. WP7 - ještě nenadešel ten správný čas, možná příští rok ... :)

avixe
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od avixe »

to strasne zalezi od potrieb..... beaversovi to podla mna uplne sedi

prehliadac vo wp ma address bar dole co je podla mna megasuper pohodlne ked zadavas adresu jednou rukou...
"audietur et altera pars"

Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Hape »

Tak přátelé, původní příspěvek Beavertse, mne donutil objednat si HTC Radar s operačním systémem Windows Mobile 7.5 Mango. Předem musím říct, že samotný telefon je sjkvěle zpracovaný a myslel jsem, že by mohl nahradit můj dosavadní iP 4. Vyzkoušel jsem všechny jeho možnosti a musím konstatovat......rád jsem se vrátil k iOS !!! Systém WM 7.5 není špatný, ale když jsem si kupříkladu stáhl z Marketplace Navigon a zjistil, že je německy, bylo mé nadšení to tam. Po letech strávených s iOS jsem se snažil prozkoumat něco nového, ale....ikdyž mne zkoumání novýc h telefonů vždy bavilo (měl jsem jich cca 30), tohle mi nepadlo do oka. samotný systém je svižný, ale v některých situacích pro mne příliš složitý. Těžko to lze popsat, ale iP a iOS je v současné době nejintiuvnější a uživatelsky nejpřijatelnější! Zklamaly mne věci jako automatický jas, objem aplikací ke stažení a jejich foprma (viz.Navigon v němčině), atd. Berte to jako subjektivní názor, ale iPhone bude ještě dlouho i přes tuto zkušenost mým favoritem !!!
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Jak říkáš, beru to jako tvůj subjektivní názor, přesto si myslím, že ty vykřičníky jsou tam zbytečné. Anebo se máme začít něčeho bát? :D Můj je pochopitelně zcela odlišný, ale po necelém týdnu používání se neodvažuji srovnávat. Vlastně, srovnávat mohu, protože jsem doposud měl pouze iP 2G, ostatní modely jsem neměl vůbec v ruce. Ony se liší především přidanými funkcemi (aplikacemi) a vylepšováním HW. V základu zůstává vše při starém - mám na mysli systém ovládání. Argument s Navigonem u mě neobstojí (osobně ho nepotřebuji) a považovat to za nedostatek je nesmysl. Zde se jedná o dvě roviny a těmi jsou ovládání OS a vybavenost funkcemi a aplikacemi. Nelze říci, že se vracím k iOS proto, že mě zklamala jedna aplikace. Uvědomme si, že WP7.5 je teprve 2. verze, která je zásadně přepracovaná oproti WP7. Pročítal jsem různá fóra, zaměřená na "microsoftí" systémy. Tak, jako existují přísní zastánci iOS, tak u MS systémů se uživatelé dělí na dvě skupiny: jedni nenechají dopustit na původní Windows Mobile, ti druzí jsou tolerantnější a nevidí ve WP zrovna propadák. Mnozí z nich lehce přešli k tomuto systému (tehdy ještě WP7, který byl hodně nedodělaný) a vidí v něm velkou budoucnost. MS má nelehkou pozici a tím je v nevýhodě. WP Mango je velikánskou vlaštovkou, která může zamíchat kartami.
Nehodlám tu nikoho přesvědčovat o tom, že můj telefon je nejlepší, protože tyto systémy opravdu nelze srovnávat. Každý jde svou cestou a myslím si (a nejen já), že ta, kterou se vydal MS, by mohla být ta správná. Nechci, aby se jednalo o konkurenci a jakési soupeření mezi dvěma giganty, to by bylo příliš dětinské. Jde o to, aby se obohatil trh a každý si mohl vybrat to, co mu vyhovuje.
Proto ani já nehodlám ragovat na názory fanatiků s úzkým zorným polem, kde vidí jen Apple a pak už nic jiného, kteří napadají vše, co není z jejich stáje a hloupě se tomu vysmívají. Celý problém u nich je ten, že nechtějí znát nic o čemkoli, co zavání Microsoftem, nejsou informovaní a jen souhlasně přikyvují sobě podobným. Tito lidé nepatří do diskuse.
Hape, tím vůbec nenarážím na tebe, mluvím tak proto, že jsem ovlivněn tím, co jsem si v minulých dnech četl na mnoha fórech, kde se také takoví lidé vyskytují. O těch si, s prominutím, myslím, že jsou hloupí.
Rád zodpovím konkrétní dotazy, protože jak jsem již uvedl, srovnávání je pro mě nemožné. A protože od telefonu nečekám, že to bude univerzální nástroj na vše, nejdu ani příliš hluboko do jeho tajů. To, k čemu mi má sloužit, mně bohatě vyhovuje, nadchlo mě a líbí se mi. Věřte tomu, že to je pouze o zvyku, o tom, jak se osvobodit od geniálního iOS a nezvratitelného názoru na něj. Mně to šlo lehce, protože jsem do něj až tak zahleděn nebyl. A mohu říci, že v mnohém je WP příjemnější.

h4wk3y
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od h4wk3y »

radsi jsem to tu cele necetl, protoze jak vidim po celem foru obceas prispevku opravdovych apple ovecek, tak nema cenu se s nima prit...

jen chci rict, ze kdyz jsem mel iPhone, tak jsem si rikal, jak je nejlepsi a ze uz nikdy nic jineho nebudu chtit... kombinace iPhone a Macu je fakt dobra!

Ale jak jiste vite uz z meho podpisu, poridil jsem SGS2 na zkousku... a nejak mi prirostl Android k srdci, je taky dobrej... neresim, jestli android nebo WM, proste kazdej by si to mel zkusit a objektivne porovnat, co mu vyhovuje vic a ne hanit jiny system jen kvuli tomu, ze ho mel od kamarada 2 minuty v ruce a zrovna se seknul ci co ja vim co...

Trochu nevyhoda je, ze proste podrora MAC + android je na bodu mrazu a myslim, ze to bude podobne i MAC + WM...

Ale co uz, virtual na to prehravani FW zas neni v dnesni dobe zadnej problem... A vse ostatni se syncuje zaplatpanbuh uz pres cloudy a komp k tomu neni prakticky potreba...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz

chrochliak
Host
Host

Příspěvek od chrochliak »

Osobne mi na IP4 chýbaju niektoré veci ako napr bluetooth, rádio, obyčajne pozrenie teploty z lockscreenu alebo zmena témy ( samozrejme bez JB ). Napriek všetkým týmto veciam by som iphone nevymenil ... neviem čím to je ale stal som sa väzňom apple (a vôbec mi to nevadí)...

Nechcem apple nijako vychvalovať do neba a vyhlasovať ich za Bohov, ale celkový štýl, intuitívnosť a prepracovanosť iphonu ako celku je premna takmer bezchybná...
Ak sa ma aj známy pýtajú čo by som im odporučil za telefon, iphone nenavrhujem .. som si vedomí že mnoho ludí ho proste nepotrebuje .. nechcú mať telefon ako hračku a mať usage 8 hodín denne.. Kúpil som už xperiu pre holku a nevie si vynachváliť .. Všekto je to o tom čo komu vyhovuje žiadny telefon nie je taký univerzálny aby vyhovoval každemu.

páči sa mi že na tomto fore je možne viesť normálnu debatu s luďmi ktorí od iphonu upustili a rozhodli sa ho vymeniť za iný OS ... toto sa tak často nevidí :)
Ipohne 3G 8GB black JB
Ipohne 4 16GB black

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

OT poznámka: Ono by se mohlo zdát jaksi nefér mluvit tu o něčem jiném než o iDevices, fórum je na to úzce zaměřeno a díky jeho morálním zásadám je také poměrně dost vysoko hodnoceno. Ale tvoří ho lidi a pokud jsou normální a nemyslí si, že fórum je nějaká sekta, kde platí určitá tabu, budou se tu bavit i o jiných věcech. Máme tu témata o motorkách, o hodinkách, což je něco, co nesouvisí se zaměřením fóra a také to funguje a nikdo "nežárlí" na toho, kdo má ještě jiné zájmy než iPhone. To samé je tedy, když si někdo chce popovídat třeba o vaření, anebo právě o jiných telefonech. Je to vlastně osvěta, lidé se seznamují i s něčím jiným než je svět iVěcí. Právě proto, že jsme kultivované fórum, tak to funguje. Jen si hlídáme, aby to nepřešlo do konfliktů a příliš vášnivých debat a hádek.

ls8
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ls8 »

OT

h4wk3y píše:...myslim, ze to bude podobne i MAC + WM...

Sync Windows Phone na Macu není problém s oficiální aplikací Windows Phone 7 Connector.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

cheer
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cheer »

Tý jo takový starý pes fóra tu rozjel takovou debatu :-) Dóóbrý.

Celé tvé zklamání je myslím v rozbité wifi, bez které je smartphone žel málo platný. To se ti ale může stát s každým jiným. Hloupý telefon může být celkově spolehlivější a s tabletem výborná volba.

Já mám plecháčka přes 3 roky, wifina a vlastně vše šlape přes nespočet neuvěřitelných pádů, baterka vyměněna asi před rokem. Upravený FW 3.3 (whited00r) mám skoro jen kvůli unlocku (restore na něj nevyžaduje nový JB+unlock) Doporučeným příkazem jsem vypnul všechny navíc dodané procesy na pozadí a tím i uživatelsky ovládaný multitasking a pár dalších JB vymožeností. Jenže teď šlape bez problémů, stabilně bez padání. Výdrž při vytížení celý den, což bych si s novinkami všech systémů nepomohl. Pomalejší někdy na webu a při spouštění her, nu což stařeček. Všechny základní funkce používám. Londýn jsem s ním prochodil přes Google maps + GSM lokalizaci (nemá GPS), navigaci na řízení nepotřebuji a offline turistická jako byla na WM stejně na žádný nový systém zatím není.

Navíc je to úžasný hudební přehrávač s lepším sluchátkovým výstupem než po iP3G (Wolfson x Cirrus), koupil jsem již tehdy prozíravě 16GB verzi, používám lossless (ALAC) do drahých sluchátek. Tak když mě něčím přece jen naštve, si řeknu, čím bych ho jako hudební přehrávač nahradil? No asi iPodem 5G 60GB :-) A k tomu 6310i nebo T39 ve spojení s iPadem - zpět ke specializovaným přístrojům. Nebo všechno zahodit a jít do hor - je to sranda!
whited00r - stále vyvíjený custom iOS pro starší zařízení
Files - zaheslované adresáře, prohlížení a přehrávání
T-Pot - USB kopirovani Win <-> iPhone

Mac mini 2009/2,26GHz nebo pracovní Oknousy

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Starý sice jsem, staý pes bych asi byl, kdybych nedělal moderátora, ale zároveň jsem i člověk, který své zájmy v životě rozptýlil do mnoha činností a zálib. A jednu z nich jsem zmínil i v tomto vláknu. Co je na tom? Nic.
Bohužel, ta wifi není zdaleka jen můj problém, je to dost závažná závada u mnoha iPhonů na celé planetě a nejen těch 2G, ale i trojek. Stačí navštívit různá fóra s dotazem na tento problém, anebo vyhledat iPhone frozen method...ale to už bych se opakoval. A protože jsem nechtěl šlapat do stejné vody, řešil jsem to tak, jak jsem popsal. iPhone je teď bez SIMky, stojí v docku poblíž mě, neustále zapnutý ve sleep módu, třetí den a baterka má 84%. Všechno na něm funguje, co nevyžaduje připojení operátora (GSM, internet), aplikace fungují dál, přehrávač hraje také dál - je to zkrátka takový iPod. Ale moje pozornost a nadšení je soustředěno již někam jinam.

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

Chytří lidé nikdy neříkají nikdy a jesli ten nový CEO v Apple není úplný ..., tak čekám v příštím roce přijemnou změnu.

Otázkou je, jesli ten nový CEO v Apple není úplný ... :D

JoU

Příspěvek od JoU »

Mám stejné vyhlídky jako Beavers. Prvně napíšu že s Applem jsem již asi 11 let, do HW a SW jsem "investoval" asi 80tis, a ještě donedávna si chrochtal jak je vše geniální a příjemné. Bohužel, a už to tvrdím rok, dva, Applu ta sláva jde až moc na mozek, a docela jasně nám to dává najevo. Ať už jde o nejrůznější zamrzání systému, problémy s monitorem, s grafickou kartou, co nové produkty, to průser, který se týdny řeší, úspěšně či neúspěšně. Těch kauz co už bylo na stranu iPhonů, nefunkční budíky při změně času, nefunkční locknutí přístroje u různých FW, teď třeba se smartcoverem a iPadem, zpomalování 3G s 4.2.1, prblémy s baterkou u 4s, problémy s iCloudem, jeho neskutečná omezenost oproti mobile.me, omezování aplikací pouze na nejnovější FW, to vše se mně týkalo. A ta poslední kapka? iCloud pouze pro 3GS a výše, tedy žádný sync s 2G a 3G. Proč, když to s mobile.me šlo bez problému? Roky jsem si tuhle službu platil a pak mám dostat jakožto majitel 3G na prdel?

Jsem uživatel, nejsem hračička, chci všechno funkční a chytrý telefon chci používat bez problémů a komplikací, je mi jedno co v něm je. Ale aby mi někdo blokoval služby, a nutil mě tím k nákupu dalšího telefonu, to je opravdu drzost. Nepotřebuji do něj investovat dalších 15tis, a za další 3 roky řešit že zase něco zrušili a zase jsem v pr. Z utrácení desetitisíců za telefony jsem už vyrostl, od 1996 jsem měl 30 telefonů. U 3G jsem zamrznul, jelikož fungoval jak jsem chtěl. FUNGOVAL.

Sám bych si další iPhone zřejmě koupil, ale díky této metodě nátlaku už nekoupím. Jinak se situací na trhu spokojený vůbec nejsem, hloupé telefony jsou moc hloupé, a chytré, z té trojky si nevyberu. I tak to ale asi bude něco s WP, jelikož WP7 Connector funguje s iTunes tak jak chci.
iPhone 7+ 128GB black
poslední a dokonalý macbook pro 17' (i7 2,5GHz quadcore, AMD 6770 HD, 16GB RAM, 500GB SSD)
+Macbook Pro 15 retina (i7 2.6GHz quadcore, GT 650M, 16GB RAM, 512GB SSD)
Apple Watch

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

JoU, začíná se pomalu projevovat krize a lidé začínají šetřit (výrobci IT mají za rok 2011 propad skoro 30% prodejů oproti roku 2010).

Apple poslední dobu nikdo skutečně neřídil. Jobs měl jiné starosti a ten nový CEO, co ho zastupoval, musel jenom jet v Jobsových kolejích.

Ale těď se to změnilo, CEO má volné ruce a byl by to velký hlupák, kdyby se nepokusil o nějekou "revoluční změnu". Otázkou je, jestli je dostatečně schopný takovou změnu provést.

Ať chceš nebo ne, Apple si koupují většinou movití lidé a ti nakupují i v krizi.

A ta předposlední věta je důvodem, proč ještě dám v příštím roce Applu šanci ...

JoU

Příspěvek od JoU »

To není otázka financí, to je otázka principu.
iPhone 7+ 128GB black
poslední a dokonalý macbook pro 17' (i7 2,5GHz quadcore, AMD 6770 HD, 16GB RAM, 500GB SSD)
+Macbook Pro 15 retina (i7 2.6GHz quadcore, GT 650M, 16GB RAM, 512GB SSD)
Apple Watch

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

Ale ty principy nastavil Jobs, kterej tam už není ...

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Jobs ovlivnil hodne ale politiku Apple nedela jen on. Udelal z toho tovarnu na penize, už jim nejde o to aby lidi meli dobré kvalitní veci a spolehlive. už jim jde jen o buisness, každa konference zacina, kolik prodali, kolik vydelali atd... neni tam že uzivatel je spokojen, je tam kolik si muze koupit veci za kolik.... je mi z toho už zle...
Fandím O2, asi si tím padem neporidim od neho IPXXX mozna si ho neporidim vubec, ale konecne nechce poslouchat diktaturu Apple!

Ty kecy na začátku kolik čeho atd. jsou hlavně pro akcionáře, kteří mají velký zájem na tom, jak si společnost vede. Musí to tam prostě být. MG

To si každy muže precist na burze, nebo jejich webu. Ale důlezite je že to je součast marketingu a ne oznámení pro akcionare... Tea
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

Uvidíme, jak se situace vyvine ...

Ti co mne znají vědí, že jsem si minulý rok koupil IP4 a hned ho v rámci záruky spokojenosti vrátil ... , že IP4S ani raději nebudu zkoušet ... , ale přesto musím uznat, že iPhone3G mám (i přes ty problémy s přechodem na iOS4.0) déle než tři roky a stále docela dobře funguje a stále mne baví (mám cca. 1500 aplikací).

Před tím jsem žádný jiný mobil tak dlouho neměl.

mitri
Host
Host

Příspěvek od mitri »

Ahoj,mám 3G 8GB přes tři roky,Steve nastartoval určitej směr vývoje a pak usnul,chytrej telefon kterej fungoval do iOS 3,a po otravně vnucovanym upgradu na iOS4 šel do háje a v podstatě svojí rychlostí nepoužitelnej.Už nikdy v životě.Rozhraní který mi umožní připojit jen sluchátka ,k čemu to je to je jen pro malý děti.To si radši koupím HTC nebo něco podobnýho.

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

iPhone je značka telefonů od Apple a jako jediný používá iOS. HTC (Samsung, Nokia, LG...atd. jsou také značky, ale mohou používat různé OS (vyjma iOS). Spíš bys tedy měl vědět, pro jaký operační systém by ses rozhodl. Telefon si pak můžeš vybrat podle svého vkusu a HW požadavků.

Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Hape »

Chtěl bych se na tomto místě zeptat, jaký konkrétní telefon, bez ohledu na OS považujete za lepší nebo konkurenceschopný pro iP? Klidně napište klady, zápory ard....

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Telefon je hardware a OS je jeho součástí. Hardwareově může být ze zlata, ale teprve OS z něho dělá plnohodnotné zařízení. Nikdy ale žádný telefon nesplní všechny požadavky, to je utopie.

Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Hape »

To máš pravdu, ale kdyby třeba iP vůbec neexistoval vč.iOS, jaká by byla vaše volba?

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

iPhone (resp. Apple) zavedl nové trendy u chytrých telefonů. Od té doby se mnoho výrobců snažilo o něco podobného, protože bylo jasné, že to je revoluční. Proto nelze říci, kdyby nebylo iPhone... On je a ovlivnil směry, kterými se nyní ubírají téměř všichni. Proto je těžké říci, co bych volil. Před iPhone jsem měl Samsung a vyhovoval mi. Smartphony se mi nelíbily, byla to tzv. pádla, OS byl nespolehlivý a pro moje potřeby nebyl tedy takový telefon nutný.
Takže otázka možná lehká, odpověď skoro nemožná.

Anndy
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Anndy »

Hape: to je hypoteticka otazka. Najdolezitejsie momentalne pri smartphonoch je os a jeho funkcnost, na ktorom bezia. Az potom je hardware. A hardware clovek vybera podla 2-ch kriterii - jednak vykon a vybavenie a tiez aj design (aspon ja).

Napr. mne sa iphone zacal pozdavat az od v4. Jednak krasny design, ale konecne ios 4.x vedel, nielen tie svoje dobre veci, ale aj to, co konkurencia uz davno predtym (multitask, mms, gps, 3G, etc.), cize konecne to bolo (pre mna) zariadenie, ktore bolo rovnako dobre ako konkurenti vo funkcnosti a zaroven malo pridanu hodnotu v "apple dobrych veciach" plus krasny design.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey

PP289
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od PP289 »

Hape píše:Chtěl bych se na tomto místě zeptat, jaký konkrétní telefon, bez ohledu na OS považujete za lepší nebo konkurenceschopný pro iP? Klidně napište klady, zápory ard....

Řeknu to takhle,pro mě není telefon telefon,ale multimediální zařízení,od kterého čekám přehrávání hudby,filmů a hraní her.Tudíž je pro mě podstatný údaj velikost displeje,a to je taky důvod,proč už si nikdy nekoupím iPhone.A taky nemusím moc iOS a windows phone,takže mám vlastně jen jednu volbu :D
No-Motorola Milestone 3,Samsung galaxy note(jo je to pádlo,ale já mám prostě rád stylus),Motorola Photon apod.
Jinak kdyby tady nebyl iOS,pravděpodobně by tady nebyl iPad,ale dotykové smartphony s UI pro prsty ano,vždyť se podívejte na nokii N810 s maemem,to bylo UI pro prsty,nebylo jednoduché jako iOS,nemělo app store,ale ovládat prsty se to dalo
Takže kdyby tady nebyl iPhone,nebyl by tady ani android,nebo ne v takovéhle verzi,takže by podle mě vládlo Maemo a windows mobile
iPhone SE 64GB Space Grey

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

jen sem dam takovou poznamku, lidi zamyslete se vy, kteri mate 3G a starsi a nadavate, ze nemate posledni vymozenosti, jako moznost icloudu atd. Vy si myslite, ze u platformy Android nebo WP7 dostanete upgrade systemu na 3 roky stary telefon?? AAle, tam muzete byt radi, ze dostanete upgrade na pul roku stary telefon!!

a pro ostatni, co tak obhajujete iPhone: je to telefon, ktery je stejne dobry jako android/WP7..v mnoha vecech jiz dokonce Androidu kouka na zada..zamyslete se nad tim, az budete nekdy nekomu tvrdit, ze lepsi telefon neexistuje..nejlepsi telefon na trhu je takovy, ktery nejvic vyhovuje prave tomu konkretnimu jedinci...nikdy nejde rict, ze je nejlepsi a ze vsem musi vyhovovat
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

Hape píše:Chtěl bych se na tomto místě zeptat, jaký konkrétní telefon, bez ohledu na OS považujete za lepší nebo konkurenceschopný pro iP? Klidně napište klady, zápory ard....

Určitě se podívej na SAMSUNG GALAXY SII.

Je to velmi zajímavý telefon a osobně ho vnímám jako přelom (podobně jako když v roce 2008 přišel na trh iPhone3G).

EDIT: Existuje velké množství různých fór, které se tímhle telefonem zabývají. Byl jsem velmi mile překvapen, jak silnou uživatelskou podporu ten telefon má a kolik různého HW příslušenství a programů pro SGSII existuje.
Naposledy upravil(a) Jirkus dne ned lis 06, 2011 3:25 pm, celkem upraveno 1 x.

ls8

Příspěvek od ls8 »

Galaxy S II je přelom možná tak velikostí, ale nevidím žádnou zásadní novinku nebo exkluzivní technologii, kterou by měl, a konkurence ne.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Dave

Příspěvek od Dave »

mě se docela líbí Galaxy Nexus :) jakej na něj máte názor?

charlie77
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od charlie77 »

Je hezkej, ale chtělo by to max 4,3" tohle už je fakt jak plácačka na mouchy. =/
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB

Dave

Příspěvek od Dave »

to je pravda no :/ takovej menší tablet. ale líbí se mi jak když vypnete display tak je celej černej :)

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

Malé porovnání SAMSUNGU GALAXY SII se 4,3" displejem a iPhonu 4 s 3,5" displejem.

Obrázek

Rozdíl v komfortu ovládání je obrovský a SAMSUNG není zas taková velká plachta, jak někteří tvrdí ...

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Nieje až tak veľjá, ale ovládať jednou rukou pre tích, ktorý ju majú niečo menšiu je už dosť nepohodlné, naťahovať sa na druhú stranu displeja... Och, grc...
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

mne vyhovuje velkost iphonu samozrejme by sa dal este zvacsit ale som uz zviknuty na jeho rozmery a pravdu povediac ani neviem aku uhlopriecku ma preto tu neuvazdam ziadne cisla

pre mna nepodstatne info, pred predstavenim ip 4s sa hovorilo ze bude vacsi modlil som sa aby tomu tak nebolo.

Haveja
Host
Host

Příspěvek od Haveja »

tvosi:
naprosty souhlas.
na kazdy iphone je podpora SW 3 roky.
iPhone 2G - iOS1, 2, 3
iPhone 3G iOS2, 3, 4
iPhone 3GS iOS3, 4, 5
iPhone 4 iOS4, 5, 6
atd.

a nejakej android?
krom nexusu

na kazdy mobil jen dve, max 3 verze(2.1, 2.2, max 2.3), nepočítam neoff. verzi,
a dost, hned drahy novej mobil s 2.2
pak dalsi mobil s 2.3.
a ted novy mobily s ICS, kdo to ma furt kupovat. :%)

treba google nexus one, vysel v Lednu 2010, za chvili skoro 2 roky na svete a uz na nej nebude nova podpora ICS.

tak u iPhone mam jistotu ze bude aktualizovana na minimalne 3 roky :)
R.I.P. Steve Jobs

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

A k čemu to bylo mně, když mi hardwareově (a neopravitelně) "odešel" po dvou letech? I kdyby bylo 10 upgradeů, bylo by mi to houby platné. Výrobce může dělat zmetkové aktualizace a pak se klidně holedbat tím, že jich pro jeden model vydal 5 nebo víc. HW a FW musí jít společně ruku v ruce, jinak je to k ničemu.

eXell
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od eXell »

HW a FW u Apple jde společne ruku v ruce, prostě jsi měl vadný kus, to se stává, ani Apple není vyjímkou.
iPhone 6 64GB SG
Macbook Pro 13 2010

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Zaslepenost někteých lidí zde na fóru, kteří se k Apple div nemodlí, mě udivuje. Nechtěj, abych ti vyhledal (ne, to opravdu nebudu) zahraniční weby, kde jsou stovky (raději neříkám tisíce, abych neprobudil něčí nelibost) podobně "postižených" jako jsem já, kteří hold měli smůlu a dostali vadný kus. Ve všech případech stejný problém: umřel wifi modul. Jen na tomto fóru je takových chudáků dost.

Zamčeno