Nový neomezený tarif od Vodafone za 1490Kč
-
- Host
Ahoj všem. Zjistil jsem, že spousta lidí ještě neví o novém Tarifu od Vodafonu. Zdá se mi opravdu výhodnej, tak jsem si ho hned aktivoval. Mají ho asi 2 dny jako vánoční, platící napořád. Tak si říkám, že by o tom měli vědět i ostatní. Částka je 1490 Kč vč DPH a volání neomezeně do všech sítí včetně pevný, SMS neomezeně a připojení na stálo. To mysli, že není špatný. Platil jsem neustále 4 tis.
Iphone 4 16 GB Vodafone
IPAD 4 Retina 32GB
Kiteboarding - Kiteshoping@gmail.cz
Kitefree - Trans, Ozone
Military Paintball Team Skalkajda
IPAD 4 Retina 32GB
Kitefree - Trans, Ozone
-
- Host
Re: Nový Tarif od Vodafone
Taky o nem premyslim. Ted mam O2 [:kůl:], kde je 60 minut, hlidam se, abych neprovolal moc (stejne clovek provola aspon 100 minut navic) a platim kolem 800-1000.
Btw, kdyz jsem volal na retencni oddeleni O2 s tim, ze asi vezmu tento tarif od Vodafone, jestli mi mohou taky neco nabidnout, jako stalemu zakaznikovi jiz 8 let, tak mi bylo receno, ze mi nabidnou jejich klasickou Vanocni nabidku... Tj. misto 60 minut 120 minut, ale s uvazkem na dva roky.
Jednine coeho se trosku obavam je to, ze u Vodafone slovo "NAPORAD" ne vzdy znamena naporad...
Btw, kdyz jsem volal na retencni oddeleni O2 s tim, ze asi vezmu tento tarif od Vodafone, jestli mi mohou taky neco nabidnout, jako stalemu zakaznikovi jiz 8 let, tak mi bylo receno, ze mi nabidnou jejich klasickou Vanocni nabidku... Tj. misto 60 minut 120 minut, ale s uvazkem na dva roky.
Jednine coeho se trosku obavam je to, ze u Vodafone slovo "NAPORAD" ne vzdy znamena naporad...
IPhone 4S 16GB white|Powered by
-
- Host
Tak na to jsem se taky ptal, a akce je prý do konce roku, ale tarif platí napořád. Akorát jsem zapoměl napsat jediný mínus a to je to, že není nárok na dotovanej tel..no jo no..
Iphone 4 16 GB Vodafone
IPAD 4 Retina 32GB
Kitefree - Trans, Ozone
IPAD 4 Retina 32GB
Kitefree - Trans, Ozone
-
- Starý pes fóra :)
Nový Tarif od Vodafone
Pokud vim, tak to neni pripojeni nastalo, ale nejaky ten tarif internetu v mobilu.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
-
- Host
Je to internet v mobilu naplno 600 MB
http://www.vodafone.cz/velikonoce/?ts=w ... 762x168_CZ
Na teto strance pisou ze je mozny si vzit zvyhodneny telefon tak nevim co ti rekli.
IP 4S 16GB k tomu tarifu za 9577.
http://www.vodafone.cz/velikonoce/?ts=w ... 762x168_CZ
Na teto strance pisou ze je mozny si vzit zvyhodneny telefon tak nevim co ti rekli.
IP 4S 16GB k tomu tarifu za 9577.
-
Nový Tarif od Vodafone
Kdyby tam byl vyssi datovy tarif... Takhle to pro me neni zajimave, mam 3 GB FUP za necelych 240 korun. Kolik k tomu stoji neomezene SMS? Pokud bych je vubec vyuzil, podobne jako neomezene volani. Komu volam a pisu hodne, toho mam v balicku kamaradu. Pro me jsou pak nejdulezitejsi ty data a 600 MB mi prijde malo, jsem schopny vyuzit v prumeru 100 MB denne.
-
- Host
Re: Nový neomezený tarif od Vodafone za 1490Kč
Jasně záleží kdo jak potřebuje volat. Já musim obvolávat zákazníky, takže já to využiju maximálně. Opravdu mi řekli, že sice dost ušetřím, oproti tomu co jsem platil, ale nemám nárok na zvýhodněný tel.
Iphone 4 16 GB Vodafone
IPAD 4 Retina 32GB
Kitefree - Trans, Ozone
IPAD 4 Retina 32GB
Kitefree - Trans, Ozone
-
- Host
Jinak jsem to našel zde: http://eshop.vodafone.cz/shop/offersDet ... tid=100842
Iphone 4 16 GB Vodafone
IPAD 4 Retina 32GB
Kitefree - Trans, Ozone
IPAD 4 Retina 32GB
Kitefree - Trans, Ozone
-
Tak to jo, to pak asi stoji za to. Pokud volas casto a na ruzna cisla, pak to neni spatna nabidka. A naporad.
-
- Moderator fóra
Na slovensku ma myslim O2 neobmedzene volania za 55€, a myslim ze aj iny operatory na to tiez zareagovali (orange myslim)
EDIT: tak tu http://m.o2mojafirma.sk/ je to od O2, len to musi byt na firmu (IČO)
Ma to vyhodu, ze ked neprevolas tich 55€, tak zaplatis len tolko, kolko by si mal, no nikdy viac ako 55€
EDIT: tak tu http://m.o2mojafirma.sk/ je to od O2, len to musi byt na firmu (IČO)
Ma to vyhodu, ze ked neprevolas tich 55€, tak zaplatis len tolko, kolko by si mal, no nikdy viac ako 55€
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
Me pri aktivaci tohoto tarifu řekli, že nárok na dotovany telefon mam až za 2 roky od aktivace tohoto nového tarifu a i v samoobsluze mi to ukazuje za dva roky až...
-
I o2 nabízí neomezený tarif za 14 stovek, stačí se na infolince jen zeptat. Nedávno mi ho nabízeli...
-
My ho jako firma mame za 700 bez DPH do vsech siti neomezene vcetne pevne. Je silene jak koncaky operatori silene odiraji. Zaplat banbu za virtualy...