iOS 5.0 ke stažení
Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
-
- Mírně pokročilý
Re: iOS 5.0 ke stažení
nebylo náhodou na keynote zmiňováno, že budu moci mazat fotky, které mám synchronizovány s PC, tak jako teď muziku?
Takhle to moc "post Pc" není
Takhle to moc "post Pc" není
-
- Mírně pokročilý
Nevíte, jestli jdou zapnout odznaky na připomínkách?
-
- Senior uživatel
nechapem, prave mi dostahovalo novy firmware 5, ktory stahovalo skoro 2 hodiny a po stahovani nic, dam update znova stahuje..
-
- Starý pes fóra :)
iOS 5.0 ke stažení
To Jelen50:
Mne se to nepovedlo. Celkove me ty pripominky zklamaly, radsi jsem sahnul po aplikaci Wunderlist. Na pripominky v iOS jsem cekal, ale tohle teda ne, to pouzivat nebudu.
Mne se to nepovedlo. Celkove me ty pripominky zklamaly, radsi jsem sahnul po aplikaci Wunderlist. Na pripominky v iOS jsem cekal, ale tohle teda ne, to pouzivat nebudu.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
Připomínky mě taky zklamaly, moc jednoduchý a celkem nic to nenabízí, Wunderlist je perfektní app, souhlasím SteveJSF;)
-
- Senior uživatel
takze pokusam sa dostat iOS do iphone 4, predtym som mal 4.1 jailbreak, dal som ho do DFU mode a pri original iOS 5 stale vypise chybu 3194, skusal som aj prepisovat hosts podla navodu ale stale nic, nevie niekto pomoct?
edit: tak ak by mal niekto podobny problem, staci prepisat subor hosts na mhots, ktory sa nachadza tu : \windows\system32\drivers\etc
edit: tak ak by mal niekto podobny problem, staci prepisat subor hosts na mhots, ktory sa nachadza tu : \windows\system32\drivers\etc
Naposledy upravil(a) samson010 dne pon říj 31, 2011 12:34 am, celkem upraveno 1 x.
-
v iOS 5.0 sa mi neda fotit tlacidlami hlasitosti, ked som mal cisty iOS tak mi to fungovalo no ked som si nahadzal veci zo Cydie, tak to prestalo fungovat, vie mi niekto poradit, ci to moze sposobovat nejaky activator alebo nieco podobne? vdaka
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
- Mírně pokročilý
odpověděl jsi si vlastně sám viděl bych to na snappy/snap tap nebo aktivator. Případně postupně odinstalovávat až to začne fungovat.
Osobně bych ale doporučil DFU a nastavit jako nový tel. (sms.db si zálohuj), kontakty a zbytek PIM nahraj na icloud
Osobně bych ale doporučil DFU a nastavit jako nový tel. (sms.db si zálohuj), kontakty a zbytek PIM nahraj na icloud
-
- Senior uživatel
tak system sa mi velkom paci, tie notifikacne centra a podobne, len mam problem s push na maily, nechodia mi ani sa mi nezobeazuju, mam to teda pri push nastavene na manualne, mam tomu chapat tak ze pri maily to nefunguje klasicky ako pri ostatnych push aplikaciach ihned ale musim tam nastavit aktualizacia napriklad kazdu hodinu tak?
dalsia vec imessages, je to fajn a usetri to dost, len by sa mi viac pacilo ak by pri odosielani dalo na vyber ci to chces odoslat ako normalnu spravu alebo cez imess.., to ze po 10 minutach nedorucenia to posle ako normalnu je fajn ale predsa ak by sa dalo vyberat bolo by to asi naj
dalsia vec imessages, je to fajn a usetri to dost, len by sa mi viac pacilo ak by pri odosielani dalo na vyber ci to chces odoslat ako normalnu spravu alebo cez imess.., to ze po 10 minutach nedorucenia to posle ako normalnu je fajn ale predsa ak by sa dalo vyberat bolo by to asi naj
-
ked som daval iOS 5.0 tak som robil restore cez DFU a nastavoval ako novy tel, robim to tak vzdy , neprisiel som na to s cim sa to bilo, tak som aspon vyuzil moj kupeny SnapTap, ktory som myslel, ze uz ostane nevyuzity kedze tuto funkciu normalne iOS 5.0 obsahuje, no ako hovorim, mne ju asi zrusil activator, hlavne, ze mi to uz funguje
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
-
- Senior uživatel
hmm zoznamujem sa s tym ale niektore veci mi pridu celkom zlozite a co pozeram apple stranky atd ziadne vysvetlenie, neviem napriklad ako funguje to find my iphone, v iphone to lokalizuje, ale existuje nieco taketo aj na PC ? aby som si na PC pozrel kde je ktory iphone,
+ pri instalacii iOS mi itunes stahoval tusim aj icloud do PC ale nikde nic nevidim
+ pri instalacii iOS mi itunes stahoval tusim aj icloud do PC ale nikde nic nevidim
-
- Host
Find my iphone na pc funguje jednoduse, otevres prhlizec, prihlasis se na iCloud a tam najdes lokaci sveho iphone
co se tyka jinych iphone, taky to funguje, akorat aplikace se jmenuje Find my friends, pokud ti to lidi povoli, muzes jejich lokaci sledovat taktez na mape, a stejne tak je muzes slodovat na PC, z iCloudu
co se tyka jinych iphone, taky to funguje, akorat aplikace se jmenuje Find my friends, pokud ti to lidi povoli, muzes jejich lokaci sledovat taktez na mape, a stejne tak je muzes slodovat na PC, z iCloudu
-
- Senior uživatel
ano akurat som to nasiel teda prisiel mi mail ked som si zamkol iphone a tam bola adresa na icloud tak diky inak
-
- Moderator fóra
Tak sa spýtam ešte raz ako som sa už pýtal dávnejšie ale nikto mi neodpovedal
V škole mame wifi, neblokované, no po pripojení nás pýta heslo (z ip adresy 3.3.3.3). Tam je kolonka prihlasovacie meno a heslo a tak, pri FW 4.3.3 mi to hned ukázalo či chcem uložiť heslo alebo nie, no teraz mi to neukazuje. V nastaveniach v safari mám povolené mená a heslá, na stránkach mi to v pohode funguje, no na tomto jednom nie. Je to otravné každú prestávku dávať meno a heslo..
Keby ste vedeli ako to dať preč tak prosím dajte vedieť, aj keby s jailbreakom
V škole mame wifi, neblokované, no po pripojení nás pýta heslo (z ip adresy 3.3.3.3). Tam je kolonka prihlasovacie meno a heslo a tak, pri FW 4.3.3 mi to hned ukázalo či chcem uložiť heslo alebo nie, no teraz mi to neukazuje. V nastaveniach v safari mám povolené mená a heslá, na stránkach mi to v pohode funguje, no na tomto jednom nie. Je to otravné každú prestávku dávať meno a heslo..
Keby ste vedeli ako to dať preč tak prosím dajte vedieť, aj keby s jailbreakom
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
iOS 5.0 ke stažení
Možna nikdo meodpovedel, protože je to trochu zmatené. Mate WiFi, bez hesla a neblokovane, přesto ale jakési heslo zadavas... Proc ale nezkusis použit jiny prohlížeč?
-
- Moderator fóra
Tam nejde o prehliadac ale vseobecne o wifi. Dam pripojit, je to neblokovane, no potom naskoci tabulka o hesle ale nie do wifi, ale na net akoby. A mam tam svoje prihlasovacie udaje zo skoly
Edit: cisco zabespecenie
Edit: cisco zabespecenie
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Senior uživatel
funguje vam push na mail? mne teda maily nechodia vobec, push mam na manualne nemam ani 15 minut, 1h atd, nefunguje to ako klasicke push na facebook a podobne ze to nacita hned ked nieco dojde?
-
iOS 5.0 ke stažení
Zrovna dnes jsem to resil. Mail od Applu by mel jit pres push, tj. mel by dorazit v podstate behem chvilky. Poslal jsem si na zkousku mail z Gmailu na iCloud a cekal kdy dorazi. Jenze on nedorazil behem chvilky, nedorazil za pul hodiny a ani za hodinu - on nedorazil vubec. Pak jsem to zkusil znovu a bylo to hned. Tak z toho mam docela smisene pocity.
Schranka Gmailu je kontrolovana pres fetch v nastavenem intervalu nebo pokazde, kdyz se aplikace Mail otevre.
Schranka Gmailu je kontrolovana pres fetch v nastavenem intervalu nebo pokazde, kdyz se aplikace Mail otevre.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
-
- Klub čistého iOS
..registruji stejný prob..mail občas dorazí hned občas vůbec resp. až se vleze do appky...a ještě je zajímavé, že někdy mi mail dorazí na iPhona hned a na iPad ne a obráceně.. samozřejmě mluvím o jednom účtu ..no snad to apple brzy napraví.
MacBook Air 13"(2012), iPhone 8+, AW Sport, iPad(2017), aTV 4K
R.I.P. SJ
-
- Senior uživatel
ja som teda zaregistroval podobny problem aj na starsom iOS 4.1, nic nechodilo no na iOS 5 je to to iste na dvoch roznych iphonoch 4 to nefunguje a ako citam tak ani vam
-
- Moderator fóra
http://www.upnito.sk/0/59xx8rwj7te6dfmu ... wgada9.PNG tu je obrázok čo mi to píše po kliknutí na wifi. Nejde to, aby si to pamätalo heslo?
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Pokročilý uživatel
v tomhle typu sítě ne... máme taky dvě sítě ve škole.. zabezpečenou, kde jde uložit heslo a tak a pak druhou nechráněnou, kde se to furt zadává
Kdyby ses podival do URL, videl bys tam "https" - to znaci, ze se jedna o zabezpecene pripojeni ("s" jako "secured"). Z toho duvodu neni mozne, aby se jmeno/heslo pamatovalo v prohlizeci nebo v jakekoliv jine aplikaci, protoze pak by se mohlo zapamatovat i treba heslo do banky...
-
- Moderator fóra
Ale na 4.x to slo ulozit
EDIT: A niky, nemam to z kadial vediet
EDIT: A niky, nemam to z kadial vediet
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
Nevíte někdo, prosím, jak vypnout na lockscreenu zobrazování např. jména volajícího nebo jména kdo mi psal smsku, nebo odesílatele mailu? Tuším, že na iP 3G to kdysi šlo, ale v iOS 5 to nemůžu najít... Předem díky.
-
- Klub čistého iOS
Narazil jsem na drobny bug v me 4S, dela vam to taky?
Prepnete se do zprav, piste nekomu. Tlacitkem upravit se prepnete do vypisu zprav a nejakou zvolte. Oznacte ji a dejte vpravo dole Preposlat. Nasledne preposlani zruste vpravo nahore.
Vysledkem je posunute textove pole doleva mimo displej
Prepnete se do zprav, piste nekomu. Tlacitkem upravit se prepnete do vypisu zprav a nejakou zvolte. Oznacte ji a dejte vpravo dole Preposlat. Nasledne preposlani zruste vpravo nahore.
Vysledkem je posunute textove pole doleva mimo displej
-
- Host
Mě to nedělá... vše je ok.
-
- Mírně pokročilý
h4nz3k: zkus v nastavení oznámení pak rozklikni telefon, zprávy nebo mail a daj styl upozornění žádne a nebo vypni oznamovací centrum.
iP5 64GB ● iP4 16GB ● iPad mini 64GB cellular ● MB Air 13' ● iMac 21' ● Apple TV 3 ● Time Capsule 2TB ● Airport Express
-
- Pokročilý uživatel
Neviem ci to uz bolo spominane, ale vsimli ste si, ze iPhone konecne dokaze odoslat vizitku?! Sice ju posiela ako MMS, ale predsa!! Sme sa konecne dockali )
iPhone XS Max 256GB - Space Grey (iOS 12.1)
iPad Pro 9,7 128GB Wifi Cellular - Space Gray (iOS: 12.1)
-
- Sons of Jailbreak
Dá sa spraviť restore z iOS5 na iOS5? (Nechcem iOS 5.0.1) Chcel by som si spraviť čistý restore.
iPhone 5 32GB Black iOS7 | MacBook Pro 13,3" 2012 Intel Core i5 4GB RAM | iPhone 4 16GB White
-
- Mírně pokročilý
Arrow79 píše:Neviem ci to uz bolo spominane, ale vsimli ste si, ze iPhone konecne dokaze odoslat vizitku?! Sice ju posiela ako MMS, ale predsa!! Sme sa konecne dockali )
Posílat vizitky jako MMS umí iPhone asi 2.5 roku Tuším že od firmwaru 3.0. Každopádně já mám 3.1.3 a vizitky přes MMS jdou.
-
- Pokročilý uživatel
WebScript: neda, apple uz nepodpisuje 5.0, len 5.0.1
havran: ) Tak sorry, neviem preco som si myslel, ze to nefungovalo predtym, pravda je zas taka, ze som to nikdy nepouzil )
havran: ) Tak sorry, neviem preco som si myslel, ze to nefungovalo predtym, pravda je zas taka, ze som to nikdy nepouzil )
iPhone XS Max 256GB - Space Grey (iOS 12.1)
-
- Host
-
- patron iPhone.cz
-
- Host
Super diky... A jeste moznost umistit si do notifikaci rychle pusteni wifi asi neni ze?
iPhone 6 -> HaCked
Lidi ako funguje reader v safari v iPhone? Kliknem si na reader otvori sa mi len text a dam do reading list nie? A potom si to mozem offline pozriet v tom liste, nie ?? No tak mne to nefunguje. Ked si dam reading list tak mi to furt nacita normalnu stranku z netu miesto toho aby to otvorilo ten ulozeny text...
Pri ukladani textu sa mi aj tak v readeri nenacita cely text len tolko co sa vojde na displey...
Edit: Vam to normalne funguje?
Pri ukladani textu sa mi aj tak v readeri nenacita cely text len tolko co sa vojde na displey...
Edit: Vam to normalne funguje?
-
- Host
Reader nemá žádnou spojitost s Reading Listem.
Reader pouze zobrazí článek na stránce do jednoduchého textového souboru s větším písmem, bilým pozadím a obecně zjednoduší čitelnost, zatímco Reading list funguje jak říkáš - prostě přidáš stránku do Reading listu a můžeš si ji bez hledání přečíst, až budeš mít čas. Jestli to jde i offline to nevím, nebývám offline, tak nechi kecat.
Reader pouze zobrazí článek na stránce do jednoduchého textového souboru s větším písmem, bilým pozadím a obecně zjednoduší čitelnost, zatímco Reading list funguje jak říkáš - prostě přidáš stránku do Reading listu a můžeš si ji bez hledání přečíst, až budeš mít čas. Jestli to jde i offline to nevím, nebývám offline, tak nechi kecat.