Esej o rasismu
-
- iPhone expert
Esej o rasismu
Musím udělat do školy esej o rasismu. Samozdřejmě že to dělám na poslední chvíli.Nechtěl by mi někdo poradit co tam mám napsat?
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3
Moto 360
Xiaomi Mi Band
-
- Mírně pokročilý
Re: Esej o rasismu
Pozitivni rasismus Pokud nemas ve tride mensiny
iPhone 4S 32GB - 6.0b1, MacBook 13" Alu (SSD + HHD) - 10.7.3
-
- Starý pes fóra :)
Hlavně do eseje nepiš "samozdřejmě, nebo dostaneš kouli za pravopis.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Klub čistého iOS
Spolužačka psala na iDnes tento článek o rasismu, ovšem pokud máš za spolužáka roma, tak bych to trochu přeformuloval.
http://jihomoravsky.blog.idnes.cz/c/213654/Gymnazium-Mikulov-Linda-Horvathova.html
PS: Docela úsměvně působí ten článek v kombinaci s jejím příjmením
http://jihomoravsky.blog.idnes.cz/c/213654/Gymnazium-Mikulov-Linda-Horvathova.html
PS: Docela úsměvně působí ten článek v kombinaci s jejím příjmením
-
- Mírně pokročilý
Hmmm ... pekne napsany.
iPhone 4S 32GB - 6.0b1, MacBook 13" Alu (SSD + HHD) - 10.7.3
-
- Administrator
muj osobni web je plnej rasizmu
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
Udělej srovnání jak se zachází s menšinama u nás , a jak v USA nebo anglii
-
- Senior uživatel
Napiš pravdu a nic než pravdu. Napiš,že utlačovaná není v naší zemi mnenšina, ale většina, že sociální dávky jsou přiznávány především menčině, nikoliv menšině, napiš, že veškeré pokusy o integraci Romů do společnosti ostatních čechů, končí vždy terorem většiny, že děcka nechodí do školy, že 2-leté dítě vede za ruku 1-dno leté a to ještě v punčocháčích, napiš prostě kurva tak, jak to je !!!!!
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
-
- Host
Esej o rasismu
Ještě že nic takovýho nemusím psát ještě bych šel v dnešní době bručet. Už ani cikán není cikán ale nejakej rom či co.
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
-
- Host
Julek píše:muj osobni web je plnej rasizmu
TO SNAD NE!!!
Doufám, že to nebylo myšleno vážně!?
Pánové názory některých jedinců tady mě přivedly do rozpaků.
To, že zde jsou problémy, avšak jako všude jinde na světě s některými nepřizpůsobivými jedinci to neznamená, že se hned musíte hlásit k hitlerjugend.
Rasismus je vždy spojen s xenofobií a fašizmem, a netýká se jen malé skupiny nepřizpůsobivých jedinců, ale může se dotknout i jiných lidí.
Pokud to majitel tohoto fóra myslel vážně, tak tohle byla moje poslední návštěva zde. Očekávám odpověď s vysvětlením a nebo v opačném případě můžete rovnou můj profil zde odstranit.
-
- iPhone expert
poslal sem dodatecnou prilohu s odkazem na julkuv web
iPhone SE 64GB Space Gray
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3
Moto 360
Xiaomi Mi Band
Mozem potvrdit sam som rom ale okradol ma rom
nemam ich rad..
Ale nie vsetci su rovnaky.
nemam ich rad..
Ale nie vsetci su rovnaky.
-
izigoneanu píše:Julek píše:muj osobni web je plnej rasizmu
TO SNAD NE!!!
Pokud to majitel tohoto fóra myslel vážně, tak tohle byla moje poslední návštěva zde. Očekávám odpověď s vysvětlením a nebo v opačném případě můžete rovnou můj profil zde odstranit.
Čekat můžeš
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
Tak Julku a omluvu musíš uveřejnit na hlavních stránkách regionálních deníků a musí být odvysílána v hlavním vysílacím čase jak komerčních, tak veřejnoprávních televizních stanic
Julkův web jsem navštěvoval a myslím, že se o nepřizpůsobivé menšině vyjadřuje ještě na můj vkus velice jemně. Až na pár výjimek je házím do jednoho pytle a nejen na základě odvysílaných TV reportáží a článků v denících, ale hlavně na základě osobní zkušenosti (a to včetně zkušenosti mé maminky). Takže kdybych se měl vyjádřit já, bylo by to možná na několikaletý vazební trest....
Julkův web jsem navštěvoval a myslím, že se o nepřizpůsobivé menšině vyjadřuje ještě na můj vkus velice jemně. Až na pár výjimek je házím do jednoho pytle a nejen na základě odvysílaných TV reportáží a článků v denících, ale hlavně na základě osobní zkušenosti (a to včetně zkušenosti mé maminky). Takže kdybych se měl vyjádřit já, bylo by to možná na několikaletý vazební trest....
-
- Senior uživatel
Já zas věřím, že všechno na světě má nějakou souvislost:
- hlupák se pohádá jenom s jiným hlupákem,
- zloděje okrade zase jenom jiný zloděj,
- násilník se popere jenom zase s jiným násilníkem.
Říká se tomu kauzality.
Proto se snažím s druhými žít v klidu a míru a pokud mám na něco jiný názor, jenom ho řeknu a nehádám se kvůli tomu.
A věřím, že až se sobě podobní seperou, že já budu žít se sobě podobnými někde jinde v klidu a míru.
- hlupák se pohádá jenom s jiným hlupákem,
- zloděje okrade zase jenom jiný zloděj,
- násilník se popere jenom zase s jiným násilníkem.
Říká se tomu kauzality.
Proto se snažím s druhými žít v klidu a míru a pokud mám na něco jiný názor, jenom ho řeknu a nehádám se kvůli tomu.
A věřím, že až se sobě podobní seperou, že já budu žít se sobě podobnými někde jinde v klidu a míru.
Naposledy upravil(a) Jirkus dne pon lis 07, 2011 6:06 am, celkem upraveno 3 x.
-
- Host
Pánové, uniká vám podstata věci. Mě nezajímají vaše osobní zkušenosti s několika špatnými lidmi… ale rasizmus se týká více skupin lidí (barevných, cizinců, handicapovaných, věřících) – to tady nebudu dopodrobna rozebírat… Zajímá mě, zda tu nejsem mezi zaostale smýšlejícími lidmi, kteří fandí rasizmu.
-
- Host
to House_md
Někdy i mlčení je odpověď
Někdy i mlčení je odpověď
-
Dovolím si polemizovat s výrazem rasismus, který není roven výrazu romofobie. A otevřeně se přiznám, tou trpím já a myslím si že i většina národa a v podstatě je mi úplně jedno jestli jsem tím pro někoho zaostale smýšlející jedinec. Více už se zde vyjadřovat nebudu. Třeba budou romové rádi, že i na tomto fóru mají svého Martina Luthera Kinga.
To Freaders: možná už jen okopírováním tohoto tématu by jsi měl esej hotovou
To Freaders: možná už jen okopírováním tohoto tématu by jsi měl esej hotovou
-
- Host
crusader píše:Tak Julku a omluvu musíš uveřejnit na hlavních stránkách regionálních deníků a musí být odvysílána v hlavním vysílacím čase jak komerčních, tak veřejnoprávních televizních stanic
Já žádnou omluvu nečekám. Člověk se silnou osobností si za svými názory pevně stojí a pokud to myslel vážně tak to taky muže opakovat a hájit. Já jsem chtěl jen vědět jestli zde není plno těch co nosí hákový kříž místo jablka na telefonu jako tapetu a tím pádem já od takové komunity bych se distancoval.
ježiš izigoneanu mluvíš jak muj táta. kolik ti je? měl by ses naučit nebrat každou blbost nebo vtip co najdeš na netu vážně....
-
Myslím, že původní tazatel na svou otázku už odpověď dostal, tekže toto vlákno můžeme uzařít jako vyřešené.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Administrator
Dave píše::D tady si ještě někdo asi nezvykl na Julkovo smysl pro humor
amen
-
- Administrator
izigoneanu píše:Já žádnou omluvu nečekám. Člověk se silnou osobností si za svými názory pevně stojí a pokud to myslel vážně tak to taky muže opakovat a hájit. Já jsem chtěl jen vědět jestli zde není plno těch co nosí hákový kříž místo jablka na telefonu jako tapetu a tím pádem já od takové komunity bych se distancoval.
Fakt cekas ze se 14ti prispevkama se ti budu venovat
Tohle je forum o iPhone, me nazory sdilim a diskutuji o nich s lidma ktere znam.
A veta je ze zde plno co nosi hakovy kriz misto jablka na telefonu , ale dekuju, poflusal jsem si kavou klavesnici
jinak preju hodne stesti na jinem foru