[HLASOVÁNI] Spokojenost s 4s - zmetek nebo ne?
Ahoj,
z důvodu, že si spousta lidí stěžuje jaký je 4S zmetek a nic na něm nefunguje, a nikde se nikdo nechlubí jak je spokojený, tak jsem založil tohle hlasování kde může každý majitel tohoto kousku hlasovat jak to tedy je, aby pravda vyšla najevo.
Aspoň pro ostatní "nevlastníky" budeme mít takovou statistiku zmetkovosti a taky nás všechny určitě zajímá jak je to nyní s kvalitou výrobků Apple.
Pokud jsem nevhodně zvolil sekci tak prosím třeba přesunout, Děkuji.
z důvodu, že si spousta lidí stěžuje jaký je 4S zmetek a nic na něm nefunguje, a nikde se nikdo nechlubí jak je spokojený, tak jsem založil tohle hlasování kde může každý majitel tohoto kousku hlasovat jak to tedy je, aby pravda vyšla najevo.
Aspoň pro ostatní "nevlastníky" budeme mít takovou statistiku zmetkovosti a taky nás všechny určitě zajímá jak je to nyní s kvalitou výrobků Apple.
Pokud jsem nevhodně zvolil sekci tak prosím třeba přesunout, Děkuji.
-
- Moderator fóra
Re: [HLASOVÁNI] Spokojenost s 4s - zmetek nebo ne?
Zatím spokojenost, až otestuji delší čas, tak uvidím.
Nabito v soboru 5.11. kvečeru
USAGE: 3h, 17 min. (nastavení, pár hovorů, fotek, SMS a intenet)
STANDBY: 2days, 10 hours. Stav baterie: 28%.
Nabito v soboru 5.11. kvečeru
USAGE: 3h, 17 min. (nastavení, pár hovorů, fotek, SMS a intenet)
STANDBY: 2days, 10 hours. Stav baterie: 28%.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Host
Nemohu si stěžovat, nejlepší telefon, jaky sem měl zatím v ruce. Vydrží dlouho, at si tady všichni říkají co chtějí, není to tak.
Úžasně rychly, silný signál, krasne fotky, SIRI je úžasná.
Co více říct...
Edit: není zvláštní, ze telefon nikomu nefunguje a uz je tady 7 hlasu, ze je vse v pořádku?
Úžasně rychly, silný signál, krasne fotky, SIRI je úžasná.
Co více říct...
Edit: není zvláštní, ze telefon nikomu nefunguje a uz je tady 7 hlasu, ze je vse v pořádku?
IPhone 4S 16GB white|Powered by
-
- Mírně pokročilý
Navrhuji, aby po zamčení vlákna s postřehy a zkušenostmi s iP 4S bylo založeno obdobné vlákno s jasně nastavenými pravidly. Jelikož plánuji přechod z 3GS na 4S tak mě zajímá jakákoliv zkušenost a postřeh. Někomu (zejména moderátorům) se může zdát, že se topic zvrhává jiným směrem (taky pravda) tak i přesto, pro mě a myslím si že nejsem sám, jsou jakékoliv informace užitečné
mě jen příjde najednou divný že si nejdřív všichni stežují a najednou je 11 spokojených uživatelů iPhone 4S....když už hlasujete napište aspon proč.
-
- iPhone expert
Protoze si stezuji jen ti, kteri maji problem. Ti, kteri ho nemaji zpravidla mlci.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
-
- Mírně pokročilý
A proč by tam nemohli psát když mají problém? Jmenuje se to zkušenosti a postřehy a tohle je jejich zkušenost. Stejně tak tam psali i lidi kteří problém neměli a i další kteří problém nemají tam můžou rovněž napsat.
V čem je tedy problém? Že kritizují něco, co je pro některé posvátným? Vždyť tam píší o problému i uživatelé kteří jsou s iPhonem od jeho první generace a mají nějaký problém s 4S. Vůbec nerozumím tomu, proč by se o takovou zkušenost nemohli podělit, od toho přece fórum je, ne?
Nebuďme/te útlocitní a nechme/te názory, zkušenosti prezentovat pakliže se držíme nějakých pravidel a nejsme OT
howgh
V čem je tedy problém? Že kritizují něco, co je pro některé posvátným? Vždyť tam píší o problému i uživatelé kteří jsou s iPhonem od jeho první generace a mají nějaký problém s 4S. Vůbec nerozumím tomu, proč by se o takovou zkušenost nemohli podělit, od toho přece fórum je, ne?
Nebuďme/te útlocitní a nechme/te názory, zkušenosti prezentovat pakliže se držíme nějakých pravidel a nejsme OT
howgh
edit: promin já myslel že to byla odpověd na mou otázku.
-
- iPhone expert
jennydrums: My si nerozumíme. Já to myslel tak, že většinou napíší lidé, kteří řeší nějaký problém apod.. Kritiku (pozitivní či negativní) nehodnotím, na tu ať si každý udělá svůj názor.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
-
- Mírně pokročilý
-
- Mírně pokročilý
Tak se pridam tedy.. Jsem sice majitel prvnichi iPhonu, tak mozna nebudu tak objektivni, ale zkusim to Tak u me samozrejme neskutecne nadseni uz od zacatku. Po dvou tydnech plneho pouzivani, krome SIRI, pouzivam temer vse co telefonv zakladu nabizi. Rychlost telefonu je podle me naprosto uzasna. Co se tyce vydrze baterky tak dva dny v pripade ze jsem porad na siti nebo se s telefonem hraju mi prijdou pomerne adekvatni. Co bysme chteli pri tomto HW, ze ano? Pri trose snahy by mohl jet i tri dny. Telefon se u nekterych her pomerne zahriva. Jeste bych dodal ze pouzivam kombinaci iPhone 4S, iOS 5.0.1, T-Mobil. A naprosto zadne, opakuji ZADNE problemy s volanim ani sygnalem nemam a to bydlim v super prdelkovicich kde je signal naprosto otresny.