genius7 píše:to je jedno...proste si nevies priznat, ze si tvrdohlavy a z nepochopitelneho dovodu si cakal, ze ti iPhone vydrzi asi cely zivot, 2 roky je dost dlha doba, ja sam som ziadny telefon nemal viac ako rok.
Keby si mal s iPhone od zaciatku sustavne problemy, tak by to bolo nieco ine, ale on ti, ako sam pises, DVA roky fungoval bez problemov takze vobec nechapem o com sa nas tu snazis v tejto diskuzi presvedcit...
Kdybys četl pozorněji moje příspěvky, dočetl by ses, že jsem se stal otrokem svého iPhonu, tzn. (trochu to rozvinu), že s ním pořád nějaké problémy byly, ne že ne. Buďto tam něco chybělo, co mívají běžně laciné telefony a muselo se to doinstalovat z Installeru, resp. z Cydie, anebo bylo nutno se s tím smířit a nebýt spokojen. Ale vrtat jsem se v něm tím pádem musel, abych ho doldil do přijatelného stavu.
Jinak genius7, nevím, kolik je ti let, ale já za celý svůj život jsem byl zvyklý, že mi věci opravdu dlouho vydržely, mnohdy i desítky let, zatímco někdo jiný je zničil za pár měsíců. Opravdu nemohu za to, že mi vydržely, anebo vlastně jo - nechoval jsem se k nim jako dobytek. Tato morálka mi vydržela až do vysokého věku a jsem tomu rád. Přesto vím, že věci dnes rychle morálně zastarávají a jejich hodnota je proti dřívějšku mizivá (příklad: přenosná barevná TV se v 80. letech dala sehnat v Tuzexu nebo pod pultem za cca 18 000, což by dnes v poměru k výdělkům i důchodům bylo 180 000 Kč, tedy 10x tolik. Kolik dnes stojí TV si nemusíme říkat.).
Mýlíš se v tom, jak prohlašuješ, že jsem čekal, že mi iPhone vydrží celý život, neznáš mě, tak mě nehodnoť. Že TY jsi neměl telefon více než rok, je tvůj problém, rozhodně životnost (nikoli morální) je mnohem delší. Telefony, ze kterých se dá pořád volat (na to snad telefon je, ne?) mám ještě doma a jsou staré 10 a 5 let.
Nikoho se zde ale opravdu přesvědčovat nesnažím, jen konstatuji, takže ty raději trošku zklidni své rozbouřené hormony.
Btw: Metalgirl není on, ale ona a takové, jako jsi ty si hravě vetkne do kapsy.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.