Opravuje iOpravna iPhony?

Odpovědět
DAVID5
Host
Host

Opravuje iOpravna iPhony?

Příspěvek od DAVID5 »

Dobrý den, zajímalo by mne jestli má servis iOpravna právo na to rozebdrat mi iphona 4 když je ještě v záruce. Jde o to že mi blbne home button a začíná mě to štvát tak bych se chtěl zeptat jestli mi můžou telefon rozebrat a součástku vyměnit nebo když reklamaci uznaj tak mi musejí dát nový kus jako v Britexu kde na to právo nemají. Děkuji za odpověď.

ls8
Starý pes fóra :)

Re: Opravuje iOpravna iPhony?

Příspěvek od ls8 »

Britex iPhony rozebírá a opravuje. Viz megadlouhé vlákno zde na fóru. Pokud chceš vědět, jak to dělají v DirectComu (iOpravna), napiš jim email na info@iopravna.cz a dem sem vědět, co ti odpověděli.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

DAVID5
Host
Host

Příspěvek od DAVID5 »

Tak mi napsali ze povoleni rozebirat nemaji ze meni pouze kus za kus.

ls8

Příspěvek od ls8 »

Pro info: 11.12. odpoledne jsem do iOpravny donesl iPhone 5 64GB, koupený v únoru na Apple Online Store, nahlásil jsem závadu: ztrácí signál, pod 35% nabití se vypíná. Bez jakéhokoliv dalšího dotazování a testování mi reklamaci přijali a objednali nový kus, 16.12. ráno přišla SMSka, že je nový telefon připravený, a ještě ten den odpoledne jsem si ho vyzvedl. Nový iPhone má nainstalovaný iOS 6.1.4 (jupíííí).
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od cuting »

POZÁRUČNÍ servis iPhonů, iPadů apod dělá skvěle pan Veverka z firmy Quadro Computers. ( http://www.applepardubice.cz/servis ) S telefony v záruce se ale nezabývá, to je starost prodejce.
 Apple hračky 

Odpovědět