Proč už nikdy nechci iPhone

vše co vás napadne
Zamčeno
Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Proč už nikdy nechci iPhone

Příspěvek od Marek »

OT: Ale no tak, nechcel som sem rozvijat nejaku hadku. Islo mi len a len o to, ze keby skusi mozno nejaky novsi typ, tak by zmenil aj mozno nazor. Mal som 2G, viem o com to bolo, no tiez som vedel ze proste casom treba obmenit. A to 2G si zazilo vela, od troch utopeni vo vode a aj snehu po rozne pady, a vzdy slo vsetko ako nove, jedine baterka ziadala na vymenu, ale to som sa ho uz zbavoval. Takze aj toto je skor kus od kusu
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

shauriq
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od shauriq »

ja mam 2g dodnes. .s povodnou baterkou.. k plnej spokojnosti.. akurat zacina odchadzat mikrofon.. co ale pripisujem nesetrnemu zaobchadzaniu pri sporte (pot , a vlhkost)

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

OT: ls8: Reaguji na body ve tvém příspěvku:
1. Kdybys pozorně četl toto vlákno, věděl bys, že iPhone se porouchal (ta prokletá wifi) přesně po dvou letech. Teprve rok a půl na to jsem na něj zanevřel kvůli jeho nespolehlivosti, což způsobila baterka (vím, že není věčná, netřeba mi to znovu připomínat) a nepovažoval jsem za rozumné do zpola nefunkčního smartphonu investovat další peníze.
2. "vymanil jsem se z područí Applu" neznamená nic jiného než můj osobní útěk z "otroctví", o kterém jsem psal výše. Tím otrokem jsem se stal dobrovolně a v zaslepení a vysvětlil jsem, jak k tomu došlo - v podstatě jsem se zblbnul do iPhona a věnoval mu více času než by bylo normální.
3. iOvce není nic jiného než přirovnání k ovečkám svého pastýře (faráře, papeže, pána Boha) v náboženstvích. Nikdy jsem neoznačil povšechně tyto lidi za tupce a hlupáky, i když jsou mezi nimi dokonce lidé zfanatizovaní a někdy nebezpečně. Bohem pro iOvečky je Steve Jobs, přestože většina z nich vůbec neví, jaký člověk to byl v soukromí nebo pracovně. Ani já to nevím, ale já nikdy nebyl jeho přitakávající ovečka, neznám ani Boha, neb jsem ateista, svůj negativní vztah k náboženství tu ale nebudu rozvíjet.
4. Souhlasím s tebou, že fanatismus je hnusná věc a to, že to vztahuješ na sebe, je opravdu jen tvůj problém. Pokud jsem ale někoho konkrétně označil za fanatika, tak se mu ze srdce omlouvám.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.

macuser

Příspěvek od macuser »

Cele toto vlakno povazuji uplne za zbytecne a smeruje k nizke urovni diskuzi, kterych je plny net a konci obycejne flamem. Presel jsi, tak jsi presel. 99% uzivatelu fora ci uzivatelu iPhone to absolutne nezajima a nezajima ani proc. Nevim proc tomu venovat topic, chces tady lidi konvertovat na jinou "viru" (pouziti tvych vyrazu) nebo o co jako jde? To, ze mas na to jiny nazor beru, ale nedokazu si predstavit, ze bych na android foru zalozil podobny topic a nedokazu si predstavit, proc bych to mel delat (snad vis sam, proc tady marnis cas a ceho chces dosahnout). Doufam, ze se najde nekdo rozumny s odvahou a zamkne to.

aramis1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od aramis1 »

OT: kdo by si prosím tě nebral urážku osobně? Aha, už vím, jen ti, kteří se vymanili z krutých spárů Apple a dnes si mohou plně užívat jednoduchost a lehkost Androidu :)
vlastním ještě iPhone 3GS bez JB
utraceno v App Store 25,12+ €

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

macuser: vždyť to vlákno nemusíš číst a už vůbec ne do něj přispívat. Tohle není Android fórum a sekce Ostatní/Vše ostatní je tu od toho, aby se zde psalo i o něčem jiném. Anebo máš něco proti vláknům o motorkách, hodinkách nebo o tom čím kdo jezdí?
Jak myslíš, že vlákno někdo zamkne, přeci víš, že ho mohu znovu odemknout. Ty se pokládáš za rozumného člověka s odvahou? Mohl bys tedy fungovat jako poradce některého moderátora bez odvahy.
Aramis1: Tvoje rýpnutí neberu jinak než jako rýpnutí. A proč sem taháš Android, já o něm nemluvil? A když už, máš proti němu něco? Anebo jen pochoduješ ve stádu přikyvujících a servilních oveček?

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Barberry.pha »

Omlouvam se ale nemam silu se tim tady probirat, ale chtel jsem se Bea zeptat copak nakonec zvolil za ten pristroj? I pres nektere veci ktere ti vadily ten HTC Radar?
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

macuser

Příspěvek od macuser »

Vzdycky se tu zaviraly temata vedouci ke flamu, toto tam jasne vede a tva "rozumnost a odvaha" tomu napomaha. Vetsinou si te pamatuju jako rozvazneho cloveka s chladnou hlavou, ale nyni se mi zda, ze se jedna o vykriky do tmy, o nekolik desitek let mladsiho jedince.

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Ano, HTC Radar. Nemožnost vyndání baterky jsem oželel, pokud odejde, budu řešit, vyplatí-li se výměna v servisu. Jinak nesmírná spokojenost. :)
Macuser: tak třeba mládnu, dobře mi tak.
Flamy tu nedělám já, pouze reaguji a většinou na uživatele, kteří diskutují, aniž by v tomto vlákně pozorně četli, co píšu. Já uvádím věci na pravou míru a většinou opakuji nebo vysvětluji již řečené.

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Barberry.pha »

Tak spokojenost je dulezita ;)
No jak jsem psal, je to jediny pristroj o kterem bych taky uvazoval :) tak at slouzi ;) a presvedcovani nekterych lidi tady o necem o cem druhy neni presvedceny, nejak nepochopim, holt pro nektere to je pouze cerna a bila ;)
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Máš pravdu a já jsem si toho vědom. Nazval jsem to zaslepeností.

macuser

Příspěvek od macuser »

OT: Tak to mam brouka v hlave. :-) Premyslel jsem nad Nexus S a ted budu muset do hledacku zaradit i Radar.

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

To napsal opravdu stejný macuser, jako v předchozích příspěvcích? Doufám, že to není od tebe ironie. Jen mě udivuje, že vedle sebe kladeš telefony s Androidem a WP 7.5. Nejprve bys měl zaostřit pozornost na OS a jeho užitnou hodnotu konkrétně pro tebe, pak teprve můžeš vybírat železo.

macuser

Příspěvek od macuser »

Ja nejsem zastancem jedne technologie. Jen jsem se domnival, ze je zbytecne, aby se o tom lide hadali. Kazdemu vyhovuje neco jineho. Nikde nepisu, ze nadevse miluju iPhone a budeme spolu az do smrti. :-)

Vidim jake problemy ma 4S a dokazu priznat, ze jeho cena je fakt vysoka. Pro me je to telefon, ktery za ty prachy proste uz nestoji a jine mi splni dost podobnou fci. Ani u jednoho se nedostanu na takove propojeni s Mac OS X (Windows nepouzivam a nemam v planu pouzivat jeho sluzby, to se tyka i Googlu), tedy vyhod a nevyhod tam moc neni. Aplikace, ktere nejvice pouzivam existuji na vsech platformach. V systemu se nestouram a pouzivam zakladni fce, ktere oba systemy zvladaji. Mobilu s WP 7.5 moc neni. Do Nokii se mi jit zatim nechce. Osobne u me vitezi Nexus, predevsim kvuli cene a prislibu ruske zmrzliny.

Jedine, co mi bude chybet a proc zmenu odkladam je sync iTunes, iMessage a propojeni s Mac OS X.

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Tak jako tak je zmena dulezita aby mohl clovek porovnat. Tech faktorů co ke změně vede muze byt mnoho. Sám na jaře budu stát na rozcestníku jestli IP nebo jiny chytry telefon.
Tohle vlákno se prectu znova a z chutí :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Tohle vlákno se prectu znova a z chutí...

Pokud ho nějaký "rozumný odvážlivec" neodstraní :D

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

proc by to nekdo smazal ..

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

OT: Myslel jsem to s nadsázkou. Již tady padl návrh na zamknutí vlákna někým odvážným, tak proč ne na smazání, že jo? Nevím, čeho se někteří lidé bojí.

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

2 Bea: Já si dulezita vlakna fotim pres utilitku pro Firefox, vyfoti to cele vlakno a ulozi treba do jpg. To je jistota i když treba by nebylo internetove pripojeni :-)
iPhone SE 2022

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Pochopil jsem z tvých vět správně, že je tohle vlákno důležité? :D

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Pochopil. Vzdy je treba vyslechnout si obě strany, když si sem chodi lidi pro radu jestli je lepsi PC Mac nebo PC Windows a najivne si myslí že dostanou nestranou radu, tak jdu opravdu do kolen :-) zvlast když si tu 90% myslí že opak MACu je PC :D

Je to tak, bohužel uživatelé zdejšího fóra tu nejsou nestranní. A většina z nich si ani druhou stranu neumí ani vyslechnout. MG
iPhone SE 2022

mefistos

Příspěvek od mefistos »

OT: nevim proc se jedno nazyva mac a druhy PC... oboji je PC mac je jen nazev pro jiny operacni system ne? kdyz uz tak to je macbook vs HP treba ale mac jako takovy nema zadnej vyznam a uz vubec ne s apple (MAC je pouzivano v internetu)

mgo
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od mgo »

Beavers píše:Velmi smutné je to, že od vydání 4S se zde množí nepříznivé zkušenosti s tímto přístrojem a čím víc je čtu, tím raději jsem, že jsem se dokázal vymanit z područí Apple. A protože nejsem iOvce (jak trefně označila zfanatizované majitele produktů této firmy), nedalo mi to moc práce. S odchodem Jobse se začíná vytrácet kvalita a pozlátko ji nezachrání. V povědomí veřejnosti značka žije prozatím z někdejší slávy, ale to nebude trvat věčně, pokud se vedení Apple nevzpamatuje. Bohužel to na mě takto působí a zajisté nejsem sám. Úroveň Apple upadá a soupeři na tohle čekají.

...každý produkt - dokonce i firma - mají svoji křivku vývoje ... v podstatě jsem zažil podobný příběh jako "Bea", taky už mám "svůj věk", začal jsem s 2G a pamatuji stejné příhody s češtinou, jako má Bea (od té doby jsem taky tady registrován), po roce jsem se 2G zbavil se slovy "už nikdy...". Pak jsem vystřídal pár nokií, naposledy E72, a nyní zas - od 28.10. - 4GS. Navíc u T-mobile. Uvažoval jsem i o Androidím nebo WM stroji. Proč iP? Jsem hračička - baví mě mít rychlej hw, hry jako Rope'n'Fly, ..., mít možnost výběru. Naštěstí se mi vyhýbají problémy, co mají ostatní s TM. Jsem spokojen s výdrží, data datujou, telefon telefonuje... Syn chce nový telefon - určitě prý Android :) Tak aspoň porovnám...

avixe
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od avixe »

no prave toto... kazdy produkt ma svoju sinusoidu

ja mam dnes iphone preto ze ako produkt je prave teraz na svojom vrchole, nebol taky vymakany ani za cias 2g ani za cias 3g.. ci pojde este vyssie to sa ukaze...
v casoch kedy iphone prisiel to az taka supa nebola si myslim, akurat ze nemal konkurenciu... :-)

o taky rok.. dva.. to vidim na nokiu a wp
"audietur et altera pars"

wolf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od wolf »

mefistos píše:OT: nevim proc se jedno nazyva mac a druhy PC... oboji je PC mac je jen nazev pro jiny operacni system ne? kdyz uz tak to je macbook vs HP treba ale mac jako takovy nema zadnej vyznam a uz vubec ne s apple (MAC je pouzivano v internetu)

ono za startu to byly hlavně Macintoshe, tak proto tomu všichni říkají, že mají Maca..
pro úplnost:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Macintosh

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Tak, a už se zase vrátíme k tématu, co říkáte? :)

genius7

Příspěvek od genius7 »

to Beavers:

macuser píše:Cele toto vlakno povazuji uplne za zbytecne a smeruje k nizke urovni diskuzi, kterych je plny net a konci obycejne flamem. Presel jsi, tak jsi presel. 99% uzivatelu fora ci uzivatelu iPhone to absolutne nezajima a nezajima ani proc. Nevim proc tomu venovat topic, chces tady lidi konvertovat na jinou "viru" (pouziti tvych vyrazu) nebo o co jako jde? To, ze mas na to jiny nazor beru, ale nedokazu si predstavit, ze bych na android foru zalozil podobny topic a nedokazu si predstavit, proc bych to mel delat (snad vis sam, proc tady marnis cas a ceho chces dosahnout). Doufam, ze se najde nekdo rozumny s odvahou a zamkne to.

Suhlasim s macuserom. Toto vlakno vnimam ako provokaciu alebo si jednoducho ventilujes zlost voci spolocnosti Apple, ktora mala tu drzost, ze vyrobila telefon, ktory nevydrzi aspon 3 tri roky bez jedinej poruchy.

Naozaj by ma zaujimalo, aj ked je jasne, ze nam o tom nikdy nepovies, ako dlho ti vydrzi tvoj novy HTC Radar bez nejakej poruchy, alebo ci aj na tento telefon nebudes musiet nieso furt instalovat lebo tam nieco chyba alebo tam neni take ako ti to vyhovuje, tymto narazam na to, ci sa znovu nestanes "otrokom" svojho telefonu, v tomto pripade HTC Radar.

Podla toho co pises v tomto vlakne to vyzera, ze podla tvojho nazoru, ked sa mi pokazia nokia, alebo povedzme pocas 3 rokov alebo 2 rokov mi nevydrzi bez poruch, premrhaneho casu, tak by som mal teda uplne odpisat telefony nokia, tak ako si ty odpisal iPhone?
Kedysi som mal Sony Ericsson P910i a pokazila sa mi na nom klavesnica a taktiez odisla baterka a to som ten telefon nemal ani rok. Mozno by som mal ist na Sony Ericsson forum a zalozit tam vlakno "Preco uz nikdy nechcem SE telefon" a vyjadrit im svoje pocity, co myslis?

Ked uz si sa rozhodol zalozit taketo vlakno, mal si ho zalozit na fore o HTC alebo o Windows Phone. Myslim si, ze tam by ta pochopili...

Beavers píše:Kdybys četl pozorněji moje příspěvky, dočetl by ses, že jsem se stal otrokem svého iPhonu, tzn. (trochu to rozvinu), že s ním pořád nějaké problémy byly, ne že ne. Buďto tam něco chybělo, co mívají běžně laciné telefony a muselo se to doinstalovat z Installeru, resp. z Cydie, anebo bylo nutno se s tím smířit a nebýt spokojen. Ale vrtat jsem se v něm tím pádem musel, abych ho doldil do přijatelného stavu.

Teda, pises, chybalo tam nieco co mavalu bezne lacne telefony, tak preco si si vlastne ten telefon kupoval? Chces povedat, ze si si dobrovolne kupil drahy telefon, ktoremu chybali zakladne funkcie ako MMS, 3G, nemoznost prenosu suborov cez bluetooth, videokamera, copy&paste, nemoznost vymenit baterku, ten telefon bol okrem toho blokovany, bez zaruky (nie som 100% isty ale tusim nan nebola zaruka mimo USA), nemoznost zmazat hudbu, fotky, sms, chybal pristup do suboroveho systemu atd. atd. Musel si predsa vediet do coho ides? Alebo si nevedel? (o tom pochybujem, kedze technologia je tvoj celozivotny konicek).

Beavers píše:Velmi smutné je to, že od vydání 4S se zde množí nepříznivé zkušenosti s tímto přístrojem a čím víc je čtu, tím raději jsem, že jsem se dokázal vymanit z područí Apple.

Mam jednu otazku, preco si sa nerozhodol si kupit teraz iPhone 4S namiesto nejakeho Radaru? Pytam sa preto lebo sice, ako pises, ozyvaju sa ohlasy o problemoch s iPhone 4S ale ten telefon je pod takym drobnohladom, ze keby sme na jeho miesto dali tvoj HTC Radar tak aj tam by sa urcite nasli problemy, o ktorych by sa dalo pisat. Dalej, netyka sa to samozrejme vsetkych iPhonov 4S ale len niektorych kuskov. Dalej, nemas, co stratit pretoze telefon mas teraz v 2rocnej zaruke.

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Genius7: Opravdu, pokud nemáš nic jiného na srdci než to mě neustále poučovat, vychovávat a div ne sprdávat, tak do tohoto - pro tebe zbytečného - vlákna nepřispívej. Nehodlám se před tebou neustále obhajovat a máš-li chuť mentorovat, postav si do latě své blízké a mě vynech.
Opravdu zde nebudu popisovat své trable (budou-li nějaké) kolem HTC Radar. Bylo by to nad rámec tohoto tématu. Jen pro tvůj klid: jeho otrokem opravdu nejsem, protože funguje tak, jak si přeji, až mě to překvapuje (na rozdíl od tehdejšího iPhonu).
Nevím, zda tě to uklidní, ale u mě cena telefonu nerozhoduje. Mohu si každý rok koupit čerstvou novinku. Nedělám to, neb nejsem materialista. Čili pro mě ten iPhone tenkrát nebyl drahým telefonem ve srovnání s Nokií 6310, která mě před tím stála také tolik. Znovu opakuji to, že jsem zvyklý na to, že mi věci vydrží (nemluvím jen o telefonech).
Opět tě musím (zřejmě) zklamat, ale absence MMS, 3G, BT, videonatáčení, copy-paste mi na tom iP nevadila. Jen mi chyběl výpis hovorů a doručenky, což jsem hravě vyřešil. Telefon NEBYL blokovaný, měl JB a CZ lokalizaci, po vložení SIM byl okamžitě připraven k používání. Záruku jsem na něj měl 2 roky (naštěstí jsem ji nemusel uplatnit - wifi odešla až po záruce) přímo od obchodu, kde jsem jej koupil prostřednictvím kamaráda (dokonce se slevou 1500 Kč), který byl dobrým známým šéfa prodejny, čili otázky servisu jsem nemusel řešit. Proto jsem také věděl, do čeho jdu, jen o těch doručenkách a výpisech, to jsem fakt nevěděl, ale snad to nebude taková trestuhodná chyba.
Přemýšlím, na čem bys mě ještě rád nachytal, ale spíš si přeji, abys svůj okruh zájmu přesunul z mé osoby někam jinam.

genius7

Příspěvek od genius7 »

Tak dobre teda...odteraz budem toto vlakno nie ze ignorovat ale len si ho obcas precitam.

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

Beaversi, při vší úctě k tobě. A proč nenapíšeš nějaký příspěvek, který by druhé nějak obohatil?

Cožpak jsi už zapoměl, k čemu mají diskusní fóra sloužit?

A nebo snad už neplatí, že zralost = moudrost? :)

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Jirkus: a co bys chtel vedet k obohaceni? Uz jsem toho tady napsal tolik, ze to nektere lidi neustale zveda ze zidle. Nikdo se ale nezepta na nic konkretniho.

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

Všiml jsem si, že tohle fórum navštěvuje kromě pár notorických uctívačů (které nemá smysl o něčem přesvědčovat) i spousta mladých a nezkušených lidí, kteří ve své neznalosti mohou uvěřit různým nepravdám těch uctívačů ...

Představ si takového teenegera, který uprosí svoje rodíče, aby mu dali 20.000,- na "ten nejdokonalejší telefon na světě" a který pak může být následnou realitou hodně zklamán (o případné finanční ztrátě ani nepíšu).

Takže, kdybys např. vytvořil topik: Proč je telefon xxx lepší než iPhone - udělal bys něco záslužného a užitečného pro ostatní - narozdíl od tohoto topiku, který akorát čeří vášně a jeho inhormační hodnota je 0.

Důležitý je i obsah. Když ti mladí vidí tohle prázdné tlachání, můžou to si to zafixovat jako normální způsob komunikace. A přitom tohle prázdné tlachání normální komunikací není - protože to nikam nevede.

Mysli na ty mladý, to je naše budoucnost ... Tedy pokud jsi zralý, máš všech pět pohromadě a nejsi sobec ...

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Jirkus: OT: Není problém vytvořit topic o čemkoli, problém je ten, že na fóru iPhone.cz se nehodí propagovat konkurenční výrobky. Za to bych mohl být napadán nejen svými kolegy, ale i některými zhrzenými uživateli, kteří se o něco podobného pokoušeli. Není to z mé strany strach, ale pouhá úcta k zásadám fóra, jehož jsem navíc moderátorem a již z toho titulu by bylo špatné zásady porušit. Možná je to škoda pro potenciální zájemce o cokoli včetně iPhone.
Psal jsem, že případné konkrétní dotazy zodpovím. Dle posouzení pak zvolím, zda odpovím veřejně nebo přes PM. Při tom počítám s tím, že každá zveřejněná informace o non iPhone vzbudí zájem, ale i nevoli a s ní projevy nevhodného charakteru. A budeme zase tam, o čem se zmiňuješ.

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

OT: Já hledám způsoby, ja by to mohlo fungovat a ty hledáš důvody, proč to nejde. V tom se odlišujeme. :D

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

OT: Já je nehledám, já je mám :D

avixe
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od avixe »

nechajte ho
beavers dobre si urobil

iphone 4S je obrovsky fail, nepriniesol nezainteresovanemu uzivatelovi slovakovi prakticky nic

ios 5 je nestabilny, v niektorych 4S sposobuje vyssiu spotrebu baterie, co je na tak drahy smartfon a os neakceptovatelne

treba ludi co skusia aj inu platformu a nelipnu slepo na jednej a tej istej az kym nieje uplne nepouzitelna... sam Jobs hovoril.. stay foolish, think different!

toto vlakno si budem citat kym ho niekto nezamkne a kazdu vychytavku a porovnanie wp s ios si rad nastudujem

btw. sem tam si to tu daj editnut a vycistit od OT (vratane tohto), nech su tu len uzitocne fakty

dik
"audietur et altera pars"

elka
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od elka »

Já bych ho nezamykal. Naopak bych poprosil beaverse, aby tu sepsal svoje zkušenosti. Případně aby je sepsal jinam a dal tu odkaz. Nahlodaní iPhonisti (jako např. já) to určitě ocení.

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

OT: Avixe: I zamčené vlákno si můžeš číst, ale nedozvíš se v něm už nic nového. Dokud ale budu moderátorem, téma se nezamkne. Budu podporovat zajímavou diskusi do poslední kapky krve. Obrázek
Pro ostatní: recenze a zkušenosti na jiné OS najdete na webu od fundovanějších lidí nž jsem já. Umím pouze odpovídat na konkrétní dotazy. Fakt, nechtějte po mně, prosím, abych sepisoval nějakou neodbornou recenzi.

murder
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od murder »

OT patřící do tohoto vlákna, původně jsem nahlásil a dal impuls k zamčení já. Julku, tak tě moc neposlouchají, Beavers se rozhodl udržovat flame do poslední chvíle co bude moderátorem, netvrdím, že toho pro fórum neudělal hodně, ale tohle vlákno mi připadá jako by nebylo z jeho hlavy. Konstruktivní odpověď nenapíše (asi žádnou nemá), ale hádku udržovat chce....

Je mi líto, že kdysi dobrý moderátor, se rozhodl takto škodit. Neubírám mu právo na jinou volbu, prosím pokud mu to vyhovuje, nemám s tím nejmenší problém, ale proboha proč provokuje????

Beaversi všimni si, že tobě otázka není určena, nevadí mi tvá volba, vadí mi způsob "provokace"

murder

Dne 13.11.2011 21:58, julek@iphone.cz napsal(a):
> Dobrý den murder,
>
> Hlášení, které jste zaslal kvůli příspěvku "Re: Proč už nikdy nechci
> iPhone" v "Proč už nikdy nechci iPhone" na iPhone.cz - fórum bylo uzavřeno
> moderátorem nebo administrátorem. Pro další dotazy na Beavers použijte
> soukromou zprávu.
>
Obrázek

vasa13
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od vasa13 »

Dřív jsem hodně střídal mobily, měl jsem snad všechny OS, ale jediné, které jsou (IMHO) použitelné jsou, iOS, WebOS (taková škoda, že šlo do kytek, miloval jsem ho, ale byla malá podpora) a i WP7. Androida jsem měl dlouho, ale v nikdy mi nevydržel v základním nastavení, aby běhal tak jak jsem chtěl, musel jsem měnit ROM a bůhví co ještě. Takže si myslím, že Bea udělal rozhodně správný rozhodnutí, WP7 jsou opravdu sexy.
iPhone 6S, Macbook Pro retina, Apple Watch Sport 38mm

Zamčeno