Změna storu bez platebních údajů
-
- Mírně pokročilý
Chtěl jsem si změnit US store na CZ store, ale narazil jsem s tím, že po mě byla požadována kreditní karta. Je nějaký způsob, jak jí tam nezadat?
iPhone 5 8.1.3 nonJB + iPad 3 8.2 nonJB
-
- Mírně pokročilý
Re: Změna storu bez platebních údajů
Určitě dlouho jsem to nedělal ale jak se vybíra jaký typ kreditky to je tak by tam mela byt volba "none"
iP5 64GB ● iP4 16GB ● iPad mini 64GB cellular ● MB Air 13' ● iMac 21' ● Apple TV 3 ● Time Capsule 2TB ● Airport Express
-
- Host
-
- Mírně pokročilý
Já tedy ano tak nevim. Pokud dobře rozumím otázce tak v accountu nechces zadávat kreditku. Pokud jsem to dobře pochopil tak otevři iTunes store v iTunes v pravo hore tvoje id rozklikni daj account potom payment information daj edit a tam já mam jakou mám kreditku VISA , MASTERCARD , AMEX a None.
iP5 64GB ● iP4 16GB ● iPad mini 64GB cellular ● MB Air 13' ● iMac 21' ● Apple TV 3 ● Time Capsule 2TB ● Airport Express
-
- Moderator fóra
None jde myslím zaškrtout až když jsi měl alespoň jednou zadánu platnou kartu. Ale ruku do ohně za to nedám.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
- Host
hmmm, v českým appstore to fakt bez karty asi nejde, takže máme smůlu a od vodafonu máme kulový
R: tape loading error 10:2
-
- iPhone expert
None se zobrazi pouze pri vytvareni accountu a to v pripade, ze nejdrive "zakoupis" nejakou free aplikaci a iTunes Te vyzve k zalozeni noveho accountu. Pak se zobrazi moznost "none". Pokud vytvaris account bez "zakoupeni" aplikace, tato moznost tam neni. Aspon takhle to bylo, kdyz jsem si zakladal US ucet.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
-
- Moderator fóra
jezyn píše:hmmm, v českým appstore to fakt bez karty asi nejde, takže máme smůlu a od vodafonu máme kulový
Jde to postupem o příspěvek výše. Tady se ale jedná o zrušení karty z již stávajícího účtu. Už vůbec netuším, co s tím má co dělat Vodafone…
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
No a já se teda zeptám
... Když mám cs store a chci appku z usstore, tak jak to mám nejlépe udělat?
... Když mám cs store a chci appku z usstore, tak jak to mám nejlépe udělat?
-
- Host
A nes mažou se mi při přihlášeni všechny app z jiného store???
-
- Mírně pokročilý
nemazou. mam US i CZ store a bez problemu
APPLE MacBook CZ white unibody spring 2010/ C2D 2.4GHz/ 13.3" 1280x800/ 8GB RAM/ GF 320M/ 250GB 5.4k/ DVD/ WF/ BT/ CAM/ MAC OS Maverics
iMessage: vecne.zamilovana[at]gmail.com
iMessage: vecne.zamilovana[at]gmail.com
možno mimo, ale chcel by som sa opýtať či sa dá neako zmeniť app store napr. z môjho SK na US pretože plno hier z appstore nemám lebo nie sú na Sk dostupné
- rony
- Klub čistého iOS
nemusis nic menit, zaloz si dalsie Apple ID v regione US. Aj tak tam nebudes moct vlozit udaje platobnej karty vydanej na slovensku.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
rony píše:nemusis nic menit, zaloz si dalsie Apple ID v regione US. Aj tak tam nebudes moct vlozit udaje platobnej karty vydanej na slovensku.
nezmaže mi to veci stiahnuté na iphone náhodou ?
- rony
- Klub čistého iOS
nie, ved s povodne Apple ID nelikviduj. Len si v pocitaci v iTunes zaregistruj dalsie. Autorizuj ho. Viac myslim nemusis ani robit, ani v telefone nie. Ked budes chciet nazriet na americky appstore, v itunes v pocitaci sa odhlasis a prihlasis. Ja to tak robim od zaciatku AppStore, ked bol iba US a neskor ked pribudol Cz/Sk appstore.
jak se aktualne vytvari US AppleID? Chtel jsem pouzit stavajici Apple ID, ktere uz mam (drive vytvorene) k jinym ucelum (jako game center, face time), tedy k AppStore zatim nebylo pouzite, ale i kdyz stahuji free app (jak pres PC iTunes, tak pres AppStore v iOS), tak to chce zadavat kartu (nezkousel jsem, chci ten ucet na bezplatne App).
Znamena to, ze musim vytvorit uplne nove ID? A pak to pujde aktualne pres free app zalozit bez zadani karty?
Znamena to, ze musim vytvorit uplne nove ID? A pak to pujde aktualne pres free app zalozit bez zadani karty?
- rony
- Klub čistého iOS
ano
Presne tak a neodporucam ti menit krajinu je som mal este pred tyzdnom sk ucet a nakupene apps za par sto eur a ja blbecek som ho zmenil na cz ani uz neviem preco a teraz nemam ziadnu app kupenu na sk ucte v itunes polozke purchase nemam nic.
Ak si chcem pozriet zoznam app zakupenych na sk ucte terajsom cz tak musim zmenit store na sk a tak ich zobrazi ale ziadnu nestiahnem pretoze ma itunes odrazi hlaskamy o tom ze som v sk store a ja mam cz![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
Opatovna zmena na sk zial nepomohla tak som ho vratil na cz.
Ak si chcem pozriet zoznam app zakupenych na sk ucte terajsom cz tak musim zmenit store na sk a tak ich zobrazi ale ziadnu nestiahnem pretoze ma itunes odrazi hlaskamy o tom ze som v sk store a ja mam cz
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
Opatovna zmena na sk zial nepomohla tak som ho vratil na cz.
maji v tom soudruzi trochu asi totalitni bor... zjevne chteji aby pro kazdy store tu app koupil znova
ve tvym pripade bych ale asi kontaktoval apple support aby ti vratili zakoupene aplikace to musi byt nejaka chyba ne? anebo to nekde maji popsane v nekolikastrankovych podminkach, ktere nikdo asi necetl..
ve tvym pripade bych ale asi kontaktoval apple support aby ti vratili zakoupene aplikace to musi byt nejaka chyba ne? anebo to nekde maji popsane v nekolikastrankovych podminkach, ktere nikdo asi necetl..