Proč už nikdy nechci iPhone
-
- Moderator fóra
Re: Proč už nikdy nechci iPhone
murder: potrefena husa se vzdy ozve.
Bea: stojim za tebou a vim ze nejsem sam.
Bea: stojim za tebou a vim ze nejsem sam.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Moderator fóra
Murder: OT: nemusíš mít obavy, i když jsem tvé nahlášení uzavřel, nebylo smazáno a ostatní je mohli číst. Ty to nevíš, ale moderátorovi u nahlášených příspěvků svítí červený vykřičník, který zmizí po uzavření tohoto ohlášení. Dělám to tak vždy a pro svůj vlastní pořádek. Snad proti tomu nebudeš nic mít. (Nakonec, až konečně dosáhneš postu moderátora, vyzkoušíš si to sám.)
Abys ale byl úplně klidný, tak pro případ, že by se tvé vyznání nedostalo k povolaným očím, udělal jsem jeho kopii a umístil do moderátorské sekce. Takto si ho přečte každý, kdo do ní má přístup. Toť vše směrem k tobě.
Byl bych rád, kdyby některý z moderátorů pročistil toto vlákno od zbytečného balastu, který sem nepatří. Mohu to udělat sám, ale nerad bych byl označen nějakými murdery za zbabělce.
Abys ale byl úplně klidný, tak pro případ, že by se tvé vyznání nedostalo k povolaným očím, udělal jsem jeho kopii a umístil do moderátorské sekce. Takto si ho přečte každý, kdo do ní má přístup. Toť vše směrem k tobě.
Byl bych rád, kdyby některý z moderátorů pročistil toto vlákno od zbytečného balastu, který sem nepatří. Mohu to udělat sám, ale nerad bych byl označen nějakými murdery za zbabělce.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.
-
- Pokročilý uživatel
Můžu se zeptat v čem jsem potrefený v tomto vlákně snažícím se provokovat a neřešícím nic vycházející ze zaměření tohoto fóra?
Pokud by tady napsal vlastní zkušenost o přechodu na jinou platformu, takové jednostranné srovnání, tak ani nemuknu. Každý byť hodně subjektivní názor je pro budoucí rozhodování o tom či tom zajímavější, než prázdné plácnutí do vody, že se mu rozbilo jedno zařízení a proto na něj zanevřel a koupil něco jiného. Nejlepší je jak pokaždé napíše zeptejte se mě a já vám odpovím a odpověď je vždy na tohle tady nebudu odpovídat, najdi si to na jinak zaměřeném fóru. Tak sakra o čem je tohle vlákno, než o napadání komunity kolem tohohle fóra??? Opakuji, je mi ukradené co za systém používá, je mi jedno jestli někdo používá win, linux, ios... zajímají mě reálné osobní zkušenosti ze srovnání "konkurenčních" platforem, je jedno, že v daném okamžiku budou ovlivněny nasraností na jednu a nadšením z druhé platformy, ale budu si schopen poskládat z více podobných přechodů tam i zpět docela přesnou zkušenost. Což jak píšu už opakovaně Beavers nechce, chce jen provokovat....
Beaversi svůj předchozí příspěvek jsem posílal i Julkovi, takže kopii si dělat nemusel. Nejlepší by bylo smazat celé vlákno, které je bez tvých odpovědí k věci o ničem.... A klidně maž i ty, jen opravdu nechápu význam tohoto vlákna, pro komunitu iPhone.cz
Pokud by tady napsal vlastní zkušenost o přechodu na jinou platformu, takové jednostranné srovnání, tak ani nemuknu. Každý byť hodně subjektivní názor je pro budoucí rozhodování o tom či tom zajímavější, než prázdné plácnutí do vody, že se mu rozbilo jedno zařízení a proto na něj zanevřel a koupil něco jiného. Nejlepší je jak pokaždé napíše zeptejte se mě a já vám odpovím a odpověď je vždy na tohle tady nebudu odpovídat, najdi si to na jinak zaměřeném fóru. Tak sakra o čem je tohle vlákno, než o napadání komunity kolem tohohle fóra??? Opakuji, je mi ukradené co za systém používá, je mi jedno jestli někdo používá win, linux, ios... zajímají mě reálné osobní zkušenosti ze srovnání "konkurenčních" platforem, je jedno, že v daném okamžiku budou ovlivněny nasraností na jednu a nadšením z druhé platformy, ale budu si schopen poskládat z více podobných přechodů tam i zpět docela přesnou zkušenost. Což jak píšu už opakovaně Beavers nechce, chce jen provokovat....
Beaversi svůj předchozí příspěvek jsem posílal i Julkovi, takže kopii si dělat nemusel. Nejlepší by bylo smazat celé vlákno, které je bez tvých odpovědí k věci o ničem.... A klidně maž i ty, jen opravdu nechápu význam tohoto vlákna, pro komunitu iPhone.cz
-
- Moderator fóra
OT: Nechápej si, co je ti libo, nechť je ti ukradeno, co je ti libo, ale neustále mě nesuď. Jestli tě to vlákno nezajímá, tak ho ignoruj. Já také nečtu vlákno o motorkách a autech.
Jestliže jsem napsal, že milerád zodpovím dotazy ohledně jiného zařízení, tak to udělám. Ale zatím se mě NIKDO na nic konkrétního nezeptal. Pro mě není v tomto ohledu konkrétní dotaz typu: Jaké jsou rozdíly mezi tím a tamtím přístrojem? To je dotaz globální a na netu je toho napsáno již dost, aby mohl člověk porovnávat (i já jsem porovnával). Konkrétní dotaz je např.: má HTC Radar FM rádio s RDS a jak vypadá jeho prostředí?
Jestliže jsem napsal, že milerád zodpovím dotazy ohledně jiného zařízení, tak to udělám. Ale zatím se mě NIKDO na nic konkrétního nezeptal. Pro mě není v tomto ohledu konkrétní dotaz typu: Jaké jsou rozdíly mezi tím a tamtím přístrojem? To je dotaz globální a na netu je toho napsáno již dost, aby mohl člověk porovnávat (i já jsem porovnával). Konkrétní dotaz je např.: má HTC Radar FM rádio s RDS a jak vypadá jeho prostředí?
Ja za Bea nestojim. Jeho narazky na prispevky uzivatelu, kterym se tema nelibi a nezda opodstatnene (hovadiny o iPhone 2G), jsou vetsinou arogantni a utocne, provokuji hadku.
Sam vlastne ani nenapsal, co mu vybrany system prinasi (odkaz pouze na weby).
Rozhodl se na zaklade dosluhujiciho, 4 roky stareho telefonu ci kachny na webu?
Jeho popsane zkusenosti s iPhonem 2G jsou nam absolutne k nicemu (nejmene 5 dlouhych prispevku). K cemu pak toto tema, kdyz se tu resi 4 roky stary telefon, nic konktretniho, lide hadaji, tento clovek nema zkusenosti s zadnym novejsim iPhonem, jejich problematiku nezna a moc aktivne neprispival k reseni problemu na foru.
Zni to asi tak: iPhone 2G mi prestal fungovat, je to strasny smejd, Apple to osekava, je mi jedno, co vydali po iPhone 2G, ale nikdy iPhone nechci, proste iPhone fakt ne, nemel pred 4 roky MMS, byl blokovany...
Sam vlastne ani nenapsal, co mu vybrany system prinasi (odkaz pouze na weby).
Rozhodl se na zaklade dosluhujiciho, 4 roky stareho telefonu ci kachny na webu?
Jeho popsane zkusenosti s iPhonem 2G jsou nam absolutne k nicemu (nejmene 5 dlouhych prispevku). K cemu pak toto tema, kdyz se tu resi 4 roky stary telefon, nic konktretniho, lide hadaji, tento clovek nema zkusenosti s zadnym novejsim iPhonem, jejich problematiku nezna a moc aktivne neprispival k reseni problemu na foru.
Zni to asi tak: iPhone 2G mi prestal fungovat, je to strasny smejd, Apple to osekava, je mi jedno, co vydali po iPhone 2G, ale nikdy iPhone nechci, proste iPhone fakt ne, nemel pred 4 roky MMS, byl blokovany...
-
- Moderator fóra
OT: Už jsem to psal murderovi: Jestli tě to vlákno nezajímá, tak ho ignoruj. Já také nečtu vlákna o motorkách a autech.
Přestaňte už řešit mě, a pokud nic nemáte k tématu, tak nereagujte. Každý tu moralizuje a sám má morálku nechci říct kde.
Přestaňte už řešit mě, a pokud nic nemáte k tématu, tak nereagujte. Každý tu moralizuje a sám má morálku nechci říct kde.
-
- Host
Tak nepíši příspěvky často, ale tady se to rozjelo tak mě napadlo že možná některé lidi provokuje ten název topicu - Proč už nikdy nechci iPhone - kdyby tam bylo - Proč jsem odešel od iPhonu k xxx - asi by ta diskuze nebyla tak vyhrocená
No One Lives Forever
-
- Starý pes fóra :)
Já nechápu proč vás některé toto téma tak prudí? Myslím, že hlavní důvody přechodu na jinou platformu zde Beavers uvedl a další flame jste si tu rozvířili sami. Ja zajímavé, že u tématu "Jakou spotřebu má BMW řady 5" jste nikdo (ani ty murdere) nebyl arogantní a neposílal uživatele na BMW fórum.
Toto téma je uvedené v sekci "Vše ostatní", takže je v souladu s pravidly tohoto fóra. Jak již bylo výše psáno: nezajímá vás to, tak to nečtěte a budete mít klidnější spaní a nižší krevní tlak.
Toto téma je uvedené v sekci "Vše ostatní", takže je v souladu s pravidly tohoto fóra. Jak již bylo výše psáno: nezajímá vás to, tak to nečtěte a budete mít klidnější spaní a nižší krevní tlak.
-
- Pokročilý uživatel
Tímto se omlouvám, špatně jsem pochopil předešlou diskuzi a myslel jsem, že vlákno už bylo byť jen chvilku zamčeno, což není pravda. Ostatní názory platí, jen jsem podal mylnou informaci o zamčení.
Nolf: název vlákna to není, vždyť je pravdivý. Bea už nikdy nechce iPhone. Já myslím, že jsme čekali od tohoto vlákna i nějaké srovnání, což by mělo pro několik docela velký význam, což Bea bohužel odmítá a tím nám utíká význam vlákna. A pak se samozřejmě nabaluje i balast, který toto vlákno učinil nečitelným z důvodu flame (malého, ale flame).
crusader: vlákno o BMW, vlákno o autech, vlákno o hodinkách.... dává nějakou informaci, ale tady jsem byl zvědavý na reálné srovnání, které bohužel není. Jediná informace, která tady padla že končí s iPhone a jde k HTC a to mi přijde na 5 stránek málo. A já nikam Beaverse nevyhazuji, to opravdu ne.
Mé poslední vyjádření v tomto vlákně, pokud Bea nenapíše přeci jen nějaké osobní srovnání, potom bych si možná dovolil položit nějaké doplňující dotazy.
Nolf: název vlákna to není, vždyť je pravdivý. Bea už nikdy nechce iPhone. Já myslím, že jsme čekali od tohoto vlákna i nějaké srovnání, což by mělo pro několik docela velký význam, což Bea bohužel odmítá a tím nám utíká význam vlákna. A pak se samozřejmě nabaluje i balast, který toto vlákno učinil nečitelným z důvodu flame (malého, ale flame).
crusader: vlákno o BMW, vlákno o autech, vlákno o hodinkách.... dává nějakou informaci, ale tady jsem byl zvědavý na reálné srovnání, které bohužel není. Jediná informace, která tady padla že končí s iPhone a jde k HTC a to mi přijde na 5 stránek málo. A já nikam Beaverse nevyhazuji, to opravdu ne.
Mé poslední vyjádření v tomto vlákně, pokud Bea nenapíše přeci jen nějaké osobní srovnání, potom bych si možná dovolil položit nějaké doplňující dotazy.
-
- Moderator fóra
nez sem stacil procist vlakno a urcit ktere prispevky pri pristim cteni vymazu tak tu je zase dalsich 5 prispevku a mam soukromou zpravu :D
murder: potrefena husa si pro to, ze napriklad me tyhle diksuze nechavaji naprosto chladnym protoze vim ze beavers je uvedomely a nema zapotrebi kohokoli kdekoli provokovat. to ze si jeho slova beres osobne pro me znamena ze si iOvce a ze kdyz te to provokuje tak te to asi i urazi.. viz
a trefna odpoved
a stejne tak posledni odpoved crusadera: proc vam toto vlakno tak vadi? protoze vam otevira oci a "urazi" neco v co tak pevne verite ze je dokonale a kdyz mi nekdo rika ze nemam pravdu tak mi to vadi - to je v lidech hluboce zakoreneno a nedivim se vam, jen se chovate jak male deti kterym tatinek rika ze jsou smoulove lepsi jak pokemoni a vy jako deti tomu neverite protoze ve smoulech je tatka smoula ktereho mate tak moc radi.
takle chapu tu beaversovu "provokaci" ja.
konkretni dotaz na beaverse tykajici se OS mango:
1. na iphonu vyzaduji moznost stahovani videii z youtube, jde to jak s JB tak i s nonJB, jak na tom je mango? umoznuje mango stahovat v nativni aplikaci youtube? je tam nativni aplikace youtube? (vse si mohu zjistit na internetu, ale radeji se zaptem cloveka ktery na podobne dotazy ceka protoze pokud nezna odpoved alespon ho to donuti k zjisteni pozadovanych faktu a treba se neco i priuci kdyz je novacek u noveho OS)
2. v android marketu jsem nedavno videl hru fruit ninja(nebo angry birds uz presne nevim) za cca 80Kc, jak na tom jsou ceny v marketu(nazev?) u manga s porovnani s iOS (cena hry cca 20kc)
3. na neco jeste prijdu co by me konkretne zajimalo.
prozatim diky.
murder: potrefena husa si pro to, ze napriklad me tyhle diksuze nechavaji naprosto chladnym protoze vim ze beavers je uvedomely a nema zapotrebi kohokoli kdekoli provokovat. to ze si jeho slova beres osobne pro me znamena ze si iOvce a ze kdyz te to provokuje tak te to asi i urazi.. viz
ls8 píše:Beaversi, chápu, že jsi zklamaný, že se tvůj tři a půl roku starý iPhone porouchal, ale slova jako "vymanil jsem se z područí Applu" (on na tebe Apple vyvíjel nějaký natlak, nebo tě nějak nutil používat jeho produkty?), označování někoho jako iOvce (tedy přirovnání k hloupému a tupému zvířeti), nebo dokonce o někom odvážně tvrdit že je někým zfanatizovaný (jakýkoliv fanatizmus je hodně hnusná věc), to je na jednu stranu fakt srandovní, na druhou stranu mě to docela uráží, protože si to beru celkem osobně.
a trefna odpoved
Metalgirl píše:OT: Když si to bereš tak osobně, v tom případě to mluví za vše....
a stejne tak posledni odpoved crusadera: proc vam toto vlakno tak vadi? protoze vam otevira oci a "urazi" neco v co tak pevne verite ze je dokonale a kdyz mi nekdo rika ze nemam pravdu tak mi to vadi - to je v lidech hluboce zakoreneno a nedivim se vam, jen se chovate jak male deti kterym tatinek rika ze jsou smoulove lepsi jak pokemoni a vy jako deti tomu neverite protoze ve smoulech je tatka smoula ktereho mate tak moc radi.
takle chapu tu beaversovu "provokaci" ja.
konkretni dotaz na beaverse tykajici se OS mango:
1. na iphonu vyzaduji moznost stahovani videii z youtube, jde to jak s JB tak i s nonJB, jak na tom je mango? umoznuje mango stahovat v nativni aplikaci youtube? je tam nativni aplikace youtube? (vse si mohu zjistit na internetu, ale radeji se zaptem cloveka ktery na podobne dotazy ceka protoze pokud nezna odpoved alespon ho to donuti k zjisteni pozadovanych faktu a treba se neco i priuci kdyz je novacek u noveho OS)
2. v android marketu jsem nedavno videl hru fruit ninja(nebo angry birds uz presne nevim) za cca 80Kc, jak na tom jsou ceny v marketu(nazev?) u manga s porovnani s iOS (cena hry cca 20kc)
3. na neco jeste prijdu co by me konkretne zajimalo.
prozatim diky.
-
Proč už nikdy nechci iPhone
To murder: Jen prosím napiš, jakou informaci ti například ve vlákně o hodinkách dá přispěvek typu "tak se taky musím pochlubit, koupil jsem si tyhle hodinky" + foto? A takových je tam nespočet a ty ti nevadí?
-
- Moderator fóra
jackherrer píše:1. na iphonu vyzaduji moznost stahovani videii z youtube, jde to jak s JB tak i s nonJB, jak na tom je mango? umoznuje mango stahovat v nativni aplikaci youtube? je tam nativni aplikace youtube? (vse si mohu zjistit na internetu, ale radeji se zaptem cloveka ktery na podobne dotazy ceka protoze pokud nezna odpoved alespon ho to donuti k zjisteni pozadovanych faktu a treba se neco i priuci kdyz je novacek u noveho OS)
Budu se bavit o svém telefonu, který nemá JB a unlock. Veškeré aplikace jsou legální (zdarma nebo placené). Já jsem zatím žádnou kupovat nepotřeboval.
1. Stahování videí z YouTube: WP nativní aplikaci pro toto nemá, ani žádnou jinou pro YT. V Marketplace je ale několik free i placených aplikací, stačí si jen vybrat. I když jsem ještě nic nestahoval, mám nainstalovanou app SuperTube (mám ji na vyzkoušení, placená stojí 27 Kč), která umí ukládat videa do mobilu - nezjistil jsem zatím, zda se videa dají stáhnout do PC, ale to je asi zbytečné, když se dají stáhnout do PC přímo z YouTube (uváděný název na webu je SuperTube – YouTube Player and Downloader For WP7). Jinak používám free YouTube, což je pouhý prohlížeč videí na YouTube.
2. Hra Angry Birds stojí 62,50 Kč, Fruit Ninja také tolik.
(K cenám je nutno zaujmout praktické stanovisko, v podstatě se trh s aplikacemi teprve rozjíždí, i když už je jich hodně moc a denně přibývají další, spousta jich je free a ceny jsou od 21 Kč, ale i tisíce třeba u navigací. Ceny jsou řízeny počtem prodaných telefonů s WP OS, takže s narůstající základnou uživatelů se pochopitelně očekává pokles cen. I tak si myslím, že 63 korun za vysoce hodnocenou hru není zase tak velká láce, jsou to cca 3 piva v restauraci.)
-
Bea, jak se platí na marketplace? Jde to přes paypal nebo taky jenom kreditkou?
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Moderator fóra
kdo ma problem s nazory v tomto vlakne at se na patricneho uzivatele obrati v PM, veskere jine prispevky ktere se nebudou tykat konkretniho dotazu k Mangu budeme mazat. Beavers nechtel rozjet flamewar ale zase nadruhou stranu chtel odpovedet vsem a to byl kamen urazu. Takze prosim: postujte konkretni dotazy tykajici se systemu Mango pripadne odlisnosti od iOS, aby toto vlakno pomohlo nahlodanym lidem(jak trefne uvedl elka) kteri zvazuji prechod na jinou platformu.
-
- Moderator fóra
House: platba se realizuje přes LiveID platební kartou.
-
- Moderator fóra
Up: Stahování videí z You Tube - editováno.
-
- Administrator
primarne je nase forum urceno pro uzivatele apple, kdo tu chce rsit jinou platformu, chapu to, to co nechapu je sileny flame ..
pkud se dotazy nebudou tykat rozdilu mezi systemy a jen vzajemne napadani o nicem smazu to tady ..
pokud tu Lado chces obhajovat mongo proti iOS to jsi na spatnem foru.
To ze mas jine zarizeni chapu, neznemena to ale ze je lepsi nebo horsi, proto se drze vecnych pripominek ..
pkud se dotazy nebudou tykat rozdilu mezi systemy a jen vzajemne napadani o nicem smazu to tady ..
pokud tu Lado chces obhajovat mongo proti iOS to jsi na spatnem foru.
To ze mas jine zarizeni chapu, neznemena to ale ze je lepsi nebo horsi, proto se drze vecnych pripominek ..
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
Toď zaujimava tema. Preletel som to tak letmo, nemal som chut citat vsetky tie hadky a vymeny nazorov ale aj tak, skusim sa k tomu mierne vyjadrit.
Beavers, ono cely tvoj postoj ma jeden obrovsky problem. Na vsetkych trhoch kde sa iPhone (Ci uz 2G, 3G, 3GS,4 alebo 4Gs) predaval je mozne ho reklamovat.
Ak ti odisla WiFi, skocim do AppleStore, pripadne do obchodu kde som ho kupil, kde mi ho vymenia kus za kus bez jedineho skaredeho slova. Ak som ho kupil z druhej ruky alebo ako Import z USA tak nemozem byt zly na znacku. Isiel si do toho s vedomim ze uz to nebude "košér"
Apple dokonca nema problem s reklamaciou iPhonu s nizkou vydrzou baterky. Ak je telefon este v rocnej US zaruke (+pripadna AppleCare) tak je ti vymeneny kus za kus. Kedze telefon nie je "dovolene" rozoberat, tak ma plne pravo na zidanie tohoto ukonu po vyrobcovi.
Ked si tak vezmes kapacitu bateriek ... Ano Nokia vydrzi 7dni v pohotovosti a dva dni v zatazi, ale skus ju zatazit mailami, pravidelnym prezeranim stranok a sme tam kde sme boli u iPhonu.
Este raz sa vratim k vydrzi, zober si notebooky lubovolnej znacky ... Notebook po dvoch rokoch moze byt rad, ked bude mat 50% kapacity, pri nespravnom pouzivani klakne kapacita aj na 30%. Ale tam to nikomu neprekaza.
Ziadna technologia nie je dokonala a je len nasa blbost, ze to od nej ocakavame.
A ked tak dojdem k problemu iOS4 a iPhone 3G ... Je to marketing, ktory nebol zvladnuty bravurne. iPhone 3G bol priam HardWarovo identicky ako 2G a nie je mozne to neho vsetko tlacit bez nasledkov.
Kedy by ste boli spokojnejsi? Keby povedali pardon 3G nezvlada iOS4 a nedame vam ho? Alebo dame vam jeho funkcie ale budete musiet vydrzat so spomalenim?
Ono podpora je dost krehka vec ... Preco tvorcovia Cut The Rope neurobili update svojej App a nedohodili tam tie levely ale spravili uplne novu? Lebo sa zaseknes na mieste. To iste Angry Birds. Mohli natlacit Rio aj Seasons do jednej App.
Ale takto to fungovat proste nemoze lebo aj tu podporu musis z niecoho hradit. Nikto vam nikdy nic neda zadarmo bez toho aby za tym nebol nejaky umysel.
Ono staci sa pozriet na vsetky ostatne znacky. Android je cista katastrofa. Vydava telefony ktore bezia uz na starom OS v dni uvedenia a s chybami sa musi pobit samotny uzivatel. Ked dojde update tak max o jednu alebo dve verzie vyssie.
Windows Phone 7 tiez ... HTC zo svojou HD7 spravilo maximalny kix ked spristupnilo mango stylom "na, zaduste sa nim" a bola v nom chyba ked telefon nevydrzal v pohotovosti ani den. A bez "hacku" bol ten telefon dobry akurat ako prudova zataz pre baterky.
Kazdy vyrobca spravi nejaku chybu, ci uz naschval alebo nechtiac. Chyby spravene nechtiac su opravovane Applom do mesiaca. U ostatnych bud vobec alebo neochotne.
Beavers, ono cely tvoj postoj ma jeden obrovsky problem. Na vsetkych trhoch kde sa iPhone (Ci uz 2G, 3G, 3GS,4 alebo 4Gs) predaval je mozne ho reklamovat.
Ak ti odisla WiFi, skocim do AppleStore, pripadne do obchodu kde som ho kupil, kde mi ho vymenia kus za kus bez jedineho skaredeho slova. Ak som ho kupil z druhej ruky alebo ako Import z USA tak nemozem byt zly na znacku. Isiel si do toho s vedomim ze uz to nebude "košér"
Apple dokonca nema problem s reklamaciou iPhonu s nizkou vydrzou baterky. Ak je telefon este v rocnej US zaruke (+pripadna AppleCare) tak je ti vymeneny kus za kus. Kedze telefon nie je "dovolene" rozoberat, tak ma plne pravo na zidanie tohoto ukonu po vyrobcovi.
Ked si tak vezmes kapacitu bateriek ... Ano Nokia vydrzi 7dni v pohotovosti a dva dni v zatazi, ale skus ju zatazit mailami, pravidelnym prezeranim stranok a sme tam kde sme boli u iPhonu.
Este raz sa vratim k vydrzi, zober si notebooky lubovolnej znacky ... Notebook po dvoch rokoch moze byt rad, ked bude mat 50% kapacity, pri nespravnom pouzivani klakne kapacita aj na 30%. Ale tam to nikomu neprekaza.
Ziadna technologia nie je dokonala a je len nasa blbost, ze to od nej ocakavame.
A ked tak dojdem k problemu iOS4 a iPhone 3G ... Je to marketing, ktory nebol zvladnuty bravurne. iPhone 3G bol priam HardWarovo identicky ako 2G a nie je mozne to neho vsetko tlacit bez nasledkov.
Kedy by ste boli spokojnejsi? Keby povedali pardon 3G nezvlada iOS4 a nedame vam ho? Alebo dame vam jeho funkcie ale budete musiet vydrzat so spomalenim?
Ono podpora je dost krehka vec ... Preco tvorcovia Cut The Rope neurobili update svojej App a nedohodili tam tie levely ale spravili uplne novu? Lebo sa zaseknes na mieste. To iste Angry Birds. Mohli natlacit Rio aj Seasons do jednej App.
Ale takto to fungovat proste nemoze lebo aj tu podporu musis z niecoho hradit. Nikto vam nikdy nic neda zadarmo bez toho aby za tym nebol nejaky umysel.
Ono staci sa pozriet na vsetky ostatne znacky. Android je cista katastrofa. Vydava telefony ktore bezia uz na starom OS v dni uvedenia a s chybami sa musi pobit samotny uzivatel. Ked dojde update tak max o jednu alebo dve verzie vyssie.
Windows Phone 7 tiez ... HTC zo svojou HD7 spravilo maximalny kix ked spristupnilo mango stylom "na, zaduste sa nim" a bola v nom chyba ked telefon nevydrzal v pohotovosti ani den. A bez "hacku" bol ten telefon dobry akurat ako prudova zataz pre baterky.
Kazdy vyrobca spravi nejaku chybu, ci uz naschval alebo nechtiac. Chyby spravene nechtiac su opravovane Applom do mesiaca. U ostatnych bud vobec alebo neochotne.
-
- Moderator fóra
No, je vidět, že sis opravdu vlákno nepřečetl pozorně. Minimálně dvakrát zde uvádím, že se jedná o iPhone 2G, 3 a půl roku strarý, wifi mu odešla měsíc po záruce, baterka se projevovala po cca 3 letech (to ale není problém, kdyby šla wifi, baterku bych nechal v pohodě vyměnit - wifi je ale neopravitelná). Z toho všeho vyplývá, že tento telefon by mi nikde již nevyměnili a navíc byl tehdy koupen na šedém trhu, čili je to zcela jiný případ než pozdější verze, kteé se sem oficiálně dovážely. Ani s takovým bych při reklamaci neuspěl (proč já ti to vlastně znovu opakuji?!).
Další tvá nepozornost je ve tvé neinformovanosti: WP 7 není WP 7.5, zbytečně na něj nasazuješ. Ale dost už o tom, s takovými lidmi nemám chuť k žádné diskusi.
Další tvá nepozornost je ve tvé neinformovanosti: WP 7 není WP 7.5, zbytečně na něj nasazuješ. Ale dost už o tom, s takovými lidmi nemám chuť k žádné diskusi.
-
- Senior uživatel
Já bych to skoro viděl na uzamčení této diskuze. ea se rozhodl vyzkoušet jíný operační systém, je s ním spokojen, takže je vše v pořádku. Já jej vyzkoušel také, ale iOS je pro mne zatím lepší nebo spíš jsem na něj natolik zvyklý, že mi chyběl. Bea není povinen zde někomu vysvětlovat své pohnutky, důvody apod. iOS je jeden, nikoliv jediný systém pro mobilní telefony a každému vyhovuje něco jiného. Skoro bych byl proto, aby moderátoři toto vlákno uzamkli, neb stejně nikam nevede a Bea jen vysvětluje, proč přešel z iOS na jiný systém. Ale je to na zvážení moderátorů.....
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
Beavers ok, ja len uvadzam veci na spravnu mieru. Je pre mna mierne nepochopitelne zatracovat znacku a hovorit nikdy viac iPhone po tom co si vlastnil ich PRVY telefon ... Da sa povedat ze to bol ich testovaci kusok. Robili ho z nicoho. A niekde sa to muselo prejavit.
K tej neinformovanosti ... Este raz opakujem. HTC HD7 bol vydany s WP7 ... Neskor na neho bol vydany update na Mango (WP 7.5) ale nebol vobec vyladeny a obsahoval bug v sprave napajania ktory doteraz neopravili.
A nekomentoval som samotny OS (Ten mi je praveze dost sympaticky a pre mna priatelnejsi ako android alebo symbian) ale podporu vyrobcu. Nikde som nekomentoval kvalitu WP7 ci WP7.5.
Vsetky tvoje prispevky som cital, necital som len reakcie typu tl;dr
K tej neinformovanosti ... Este raz opakujem. HTC HD7 bol vydany s WP7 ... Neskor na neho bol vydany update na Mango (WP 7.5) ale nebol vobec vyladeny a obsahoval bug v sprave napajania ktory doteraz neopravili.
A nekomentoval som samotny OS (Ten mi je praveze dost sympaticky a pre mna priatelnejsi ako android alebo symbian) ale podporu vyrobcu. Nikde som nekomentoval kvalitu WP7 ci WP7.5.
-
- Moderator fóra
1. S politováním jsem tedy nucen říci, že dle tvé teorie Apple vyrobila takových testovacích kousků stovky, ba tisíce. Zničený wifi modul zdaleka nebyl jen můj případ. Ale o tom sis v tomto vláknu také nějak zapomněl přečíst.
2. Podsouváš mi to, že mám HTC HD7, čili že tento zmetek zde zároveň opěvuji. Kdybys opět četl pozorněji, věděl bys, že tento model nemám a je mi divné, jak jsi na to přišel.
Opravdu, s tebou se asi moc debatovat nedá. Byl bych rád, kdybys podobných diskusí zanechal a nenaháněk vodu na mlýn jiným nepozorným diskutérům.
2. Podsouváš mi to, že mám HTC HD7, čili že tento zmetek zde zároveň opěvuji. Kdybys opět četl pozorněji, věděl bys, že tento model nemám a je mi divné, jak jsi na to přišel.
Opravdu, s tebou se asi moc debatovat nedá. Byl bych rád, kdybys podobných diskusí zanechal a nenaháněk vodu na mlýn jiným nepozorným diskutérům.
Shark NX píše:Beavers ok, ja len uvadzam veci na spravnu mieru. Je pre mna mierne nepochopitelne zatracovat znacku a hovorit nikdy viac iPhone po tom co si vlastnil ich PRVY telefon ... Da sa povedat ze to bol ich testovaci kusok. Robili ho z nicoho. A niekde sa to muselo prejavit.
No mna najviac zarazilo,ze pokial niekto updatuje svoj mobil na WP 7.5,tak cestinu nedostane.Cestinu budu obsahovat iba telefony vydane uz z WP7.5
Téma zamykám a doufám, že se tu neobjeví nějaké podobné.