notebook nenájde wifi

vše co vás napadne
Odpovědět
patofbc

notebook nenájde wifi

Příspěvek od patofbc »

Potreboval by som súrne poradiť s týmto problémom. Stalo sa mi to len dnes a notebook mám už od vianoc minulého roka. Stalo sa to keď som vytiahol wifi router zo zástrčky aby som rozmotal káble čo som tam mal, no a teraz som prišiel nato že notebook nemôže nájsť moje wifi (teraz píšem z PC). Net ide v pohode, aj keď zapnem wifi na iPode tak ma normálne pripojí, len ten notebook to nájsť nemôže. Niekedy mi notebook spravil to že mi vypol wifi a ostal zapnutý len bluetooth, no v tom problém nebude, wifi mám na notebooku zapnúté..... Neviete kde by mohol byť problém keď sa to stalo len po vypojení a zapojení routeru do elektriky ?

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: notebook nenájde wifi

Příspěvek od Marek »

Skus vymazať wifi z pamäte a znova sa pripojiť. Tak tiež ešte raz reštartni wifi. Pripadne potom obnov notebook (na nejaký nedávny bod obnovy)
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

patofbc

Re: notebook nenájde wifi

Příspěvek od patofbc »

No tak nakoniec pomohohlo vybrať zo zástrčky ešte raz ten router a naspäť ho zastrčiť, čo nechápem :D lebo na iPod som sa v pohode pripojil, preto so mmyslel že chyba v notebooku. Prepáčte ak so mvytvoril zbytočn temu ale bolo to v tejto chvili dôležite ! :D diky :)

Odpovědět