tato aplkacia sice uz vysla davnejsie ale na store ju nemozem nikde najst som registrovany na slovenskom ale aj na US store. nikde nie je. Vypisuje ze v tomto regione nedostupna. ale to pise aj ked zmenim vlajocku na cesky alebo UK. viete poradit? dakujem.
VLC bylo staženo kvůli neshodám s Apple politikou, nebo tak něco, ale možná je v Cydii. Nicméně mě mrzí absence titulků, které to prostě nezobrazuje, ač by mělo. Ale nevím to na tuti, kdyžtak mě opravte/doplňte.
Edit: Tak v Cydii je ve verzi 1.1.1
Naposledy upravil(a) Scarto dne pon lis 21, 2011 7:10 pm, celkem upraveno 1 x.
iPad 64 GB WiFi 4.2.1 JB greenp0isoned iPhone 16 GB (the old bitch) 3.1.3 JB unlock
VLC, ještě kdyz byl v AppStore, jsem ho povazoval za vtip. Všude se o něm psalo, mluvilo, s prominutim, kazda lama ho doporucovala a přitom to byl odpad mezi přehrávači videa na iOS, neuměl titulky, často padal a byl hodne vybíravy, které .avi vlastne prehraje (a kdyz uz nejake AVI milostive prehral, tak stejne nesel zvuk). A kdyz se pak vyvojari VLC mezi sebou zacali hadat, zdali je vubec podle jakesi jejich open source licence legalni, ze je VLC k dispozici na uzavrene platforme (iOS), pobavilo me to jeste vice a Apple samozrejme nechtelo resit spor obou stran, takze VLC proste z appstore vyhodilo. A meli po svestkach...
Naposledy upravil(a) niky79 dne úte lis 22, 2011 8:34 am, celkem upraveno 1 x.
Mal som rovnaky nazor na JB, ale casom ta iphone zacne nudit a pravdu povediac stvat ze nevie take drobnosti ako zlozku v zlozke alebo mat v zlozke viac ako 12 apps. No a dnes tvrdim iphone bez JB je len polovicny a nieje to najlesi smartphone.
Snoopy: me nejvice stvalo neustale chozeni kamsi do nastaveni a vypinani/zapinani 3G a WIFI. Take mi vadily chybejici vibrace na klavesnici atd. Nastesti jsem to vyresil pres JB aplikace, ale je velice mozne, ze muj dalsi telefon nebude iphone, ale neco s androidem. Ano, je mene intuitivni, ale na druhou stranu, moznosti konfigurace (prostrednictvim oficialnich aplikaci z marketu) to vice nez vynahrazuji.