VLC player pre Ipad
VLC player pre Ipad
tato aplkacia sice uz vysla davnejsie ale na store ju nemozem nikde najst som registrovany na slovenskom ale aj na US store. nikde nie je. Vypisuje ze v tomto regione nedostupna. ale to pise aj ked zmenim vlajocku na cesky alebo UK.
viete poradit? dakujem.
viete poradit? dakujem.
-
- Moderator fóra
VLC player pre Ipad
Tento prehravac, pokud se nemylim, byl s appstoru stazen. Tedka je snad v cydii.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
-
- Host
Re: VLC player pre Ipad
VLC bylo staženo kvůli neshodám s Apple politikou, nebo tak něco, ale možná je v Cydii. Nicméně mě mrzí absence titulků, které to prostě nezobrazuje, ač by mělo.
Ale nevím to na tuti, kdyžtak mě opravte/doplňte.
Edit:
Tak v Cydii je ve verzi 1.1.1
Ale nevím to na tuti, kdyžtak mě opravte/doplňte.
Edit:
Tak v Cydii je ve verzi 1.1.1
Naposledy upravil(a) Scarto dne pon lis 21, 2011 7:10 pm, celkem upraveno 1 x.
iPad 64 GB WiFi 4.2.1 JB greenp0isoned
iPhone 16 GB (the old bitch) 3.1.3 JB unlock
fuha to nie je dobre a viete poradit daky free dobry prehravac ? mne ide hlavne o .avi subory. vdaka.
-
- Moderator fóra
VLC player pre Ipad
Oplayer ma lite verzi, jinak pak nejaky zakoupit, a pokud to budes pouzivat tak asi nebude problem. Buzz player, oplayer, avplayer.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Host
Pokud máš jailbreak a nevadí ti absence titulků tak jedině doporučuju, sám VLC používám dnes a denně
iPad 64 GB WiFi 4.2.1 JB greenp0isoned
VLC player pre Ipad
Doporučuju buzz player.
VLC, ještě kdyz byl v AppStore, jsem ho povazoval za vtip. Všude se o něm psalo, mluvilo, s prominutim, kazda lama ho doporucovala a přitom to byl odpad mezi přehrávači videa na iOS, neuměl titulky, často padal a byl hodne vybíravy, které .avi vlastne prehraje (a kdyz uz nejake AVI milostive prehral, tak stejne nesel zvuk). A kdyz se pak vyvojari VLC mezi sebou zacali hadat, zdali je vubec podle jakesi jejich open source licence legalni, ze je VLC k dispozici na uzavrene platforme (iOS), pobavilo me to jeste vice a Apple samozrejme nechtelo resit spor obou stran, takze VLC proste z appstore vyhodilo. A meli po svestkach...
VLC, ještě kdyz byl v AppStore, jsem ho povazoval za vtip. Všude se o něm psalo, mluvilo, s prominutim, kazda lama ho doporucovala a přitom to byl odpad mezi přehrávači videa na iOS, neuměl titulky, často padal a byl hodne vybíravy, které .avi vlastne prehraje (a kdyz uz nejake AVI milostive prehral, tak stejne nesel zvuk). A kdyz se pak vyvojari VLC mezi sebou zacali hadat, zdali je vubec podle jakesi jejich open source licence legalni, ze je VLC k dispozici na uzavrene platforme (iOS), pobavilo me to jeste vice a Apple samozrejme nechtelo resit spor obou stran, takze VLC proste z appstore vyhodilo. A meli po svestkach...
Naposledy upravil(a) niky79 dne úte lis 22, 2011 8:34 am, celkem upraveno 1 x.
Mal som rovnaky nazor na JB, ale casom ta iphone zacne nudit a pravdu povediac stvat ze nevie take drobnosti ako zlozku v zlozke alebo mat v zlozke viac ako 12 apps.
No a dnes tvrdim iphone bez JB je len polovicny a nieje to najlesi smartphone.
No a dnes tvrdim iphone bez JB je len polovicny a nieje to najlesi smartphone.
Snoopy: me nejvice stvalo neustale chozeni kamsi do nastaveni a vypinani/zapinani 3G a WIFI. Take mi vadily chybejici vibrace na klavesnici atd. Nastesti jsem to vyresil pres JB aplikace, ale je velice mozne, ze muj dalsi telefon nebude iphone, ale neco s androidem. Ano, je mene intuitivni, ale na druhou stranu, moznosti konfigurace (prostrednictvim oficialnich aplikaci z marketu) to vice nez vynahrazuji.
Nicmene, jsme OT
Nicmene, jsme OT