Dako na jar som menil komplet cely predok sklo displej apod.. Este stale je folia na displeji..
No ale teraz mi zacalo robit to ze proste taky 1 cm pás na displeji nejde ..neviete ci by sa to dalo nejako opravit,alebo len vymena dotykovej vrstvy.. skusal som dotlacit konektory ale nepomohlo.. sem som ulozil screenshot tohohttp://www.uloz.to/10772343/fotka-png
iphone 3G na urcitom mieste nereaguje dotykova vrstva ..
-
- Starý pes fóra :)
Re: iphone 3G na urcitom mieste nereaguje dotykova vrstva ..
Může být povolený datový flex kabel k LCD, ale spíše bych to viděl na vadný touchscree. Naštěstí u tohoto modelu to není žádná cenová tragédie, takže bych měnil to sklo.
> > > www.PDA-Prislusenstvi.cz < < <
-
- Host
Mam stejny problem, bohuzel u 3g se to pry stava.
Digitizer uz sem si vymenil (z aukra 3oo i s naradim), ale zadna zmena. Obcas kdyz pohnu s kabelem tak to nabehne, tak se obavam ze je chyba u zakladovky.
Nejaky napad co s tim? Napadlo me pripajet digitizer k zakladovce na tvrdo, ale nevim jestli by to pak nebylo az prilis vodivy
Digitizer uz sem si vymenil (z aukra 3oo i s naradim), ale zadna zmena. Obcas kdyz pohnu s kabelem tak to nabehne, tak se obavam ze je chyba u zakladovky.
Nejaky napad co s tim? Napadlo me pripajet digitizer k zakladovce na tvrdo, ale nevim jestli by to pak nebylo az prilis vodivy
Dal som do servisu vymenit dotykovu vrstvu cena 25€ a problem vyrieseny .. vraj aby som si daval pozor a nenosil telefon v zadnom vrecku ze tym ohybanim sa to stava ..
stava se to u neroiginalních dílů sám jsem to měl poté jsem kopil originál a všechno šlape jak má.
-
- Host
tenhle tam mel origo dily a byl i v servisu, nevedi co s nim