K jakému typu iphonu je tato kamera?

Odpovědět
Deraspoth
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Deraspoth »

Zdravím, měl jsem u sebe jeden iphone 4 se špatnou kamerou a tak jsem objednal novou a dnes mi přišla, ale je to bohužel nějaký jiný typ. Prvně jsem si říkal že je to asi od iphone 4s ale na netu jsem na některých stránkách našel pro ip4s jinou kameru. Nevíte někdo k jakému typu iphonu je tato kamera?
http://db.tt/fjm1MpDw

Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: K jakému typu iphonu je tato kamera?

Příspěvek od Lincoln Six Echo »

Je tam dírka na LED, takže na starší iPhony není. Buď 4 nebo 4S nebo tě někdo ošulil.
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen

Deraspoth
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Deraspoth »

No tak jako nepočítam že by to bylo k 3Gs to je jasný,ale je divný že třeba na některých stránkách je obrázek tohoto typu kamery a uvádí, že je pro ip4-nekde zase že je to k ip4s ale zase na youtube jsem koukal na videa kde rozebírají ip4s a tam taková kamera nebyla-a do ip4 prostě nemůže být.Ještě jsem si ríkal že by to možná mohlo být k ip4 CDMA

Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: K jakému typu iphonu je tato kamera?

Příspěvek od Lincoln Six Echo »

Čoveče, to je možné. Mi se to zdá stejné, akorát na iFixitu to mají jinak zohlé (jestli to je ohebné teda).

http://guide-images.ifixit.net/igi/WdVL ... KY43n.huge

Edit: Tak ne, není to camera pro Verizon iPhone. Ta má tu obroučku u LED více hranatou.
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen

Deraspoth
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Deraspoth »

Taky jsem na to teď koukal...ta je takova stejná jak u GSM ip4-fakt netuším k čemu to je. Ten typ co mi přišel jsem viděl v starším článku kde se domnívali, že je to uniklá součástka z ip5 :-) Ach jo to mě štve-poprvé jsem ip rozdělaval-úplně nervózní a pak zjistim že jsem trubka a mám jiný díl-ach jo :-)

Odpovědět