Zdravim, rozhodnul jsem se, ze zkusim RESTORE, protoze to je pry jedina moznost, jak opravim chybu s zalohovanim pri sychnronizaci, zkusil jsem par veci, co mi lidi poradily, jako treba odestraneni stareho backupu atd, ale nic z toho nepomaha, tak me napadl snad jen restore (aspon se iphone trosicku procisti)
Ale prave me zajima, jestly je mozne nejak udelat restore na urcitou verzi, protoze dokavad nevyjde stabilni verze noveho ios 5, tak si ho tam zatim nechci davat a radci bych zustal u verze 4.3.2 s kterou nemam uz nemam kolem jednoho roku zadny problem..
Predem dekuji za odpovedi...
Je mozna Obnova / Restore na urcitou verzi ios ?
-
- Starý pes fóra :)
Re: Je mozna Obnova / Restore na urcitou verzi ios ?
píše se jestli...
Jde to, ale musíš mít na daný iOS SHSH zálohu (zjištíš v cydia). Ale já mám iOS 5.0, taťka 5.0.1 a ani jeden z nás nemá žádný problém. Problémy mají lidi spíš na iPhonu 4S...
Jde to, ale musíš mít na daný iOS SHSH zálohu (zjištíš v cydia). Ale já mám iOS 5.0, taťka 5.0.1 a ani jeden z nás nemá žádný problém. Problémy mají lidi spíš na iPhonu 4S...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Dik za opravu a odpoved, takze se nemam bat updatovat ip 4 na 5.0.1 ? A jak je to s JB, nejsem si jistej, jestli je uz nejakej ''stabilni'' co se da udelat prez win ? Jestli bude tethered, tak mi to nevadi..
-
- Starý pes fóra :)
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
http://www.redmondpie.com/jailbreak-5.0 ... emitether/ Vyzkousim asi tohle, snad to probehne v poradku..
Tak backup se zasekne i pri restore, zkousel jsem ho udelat i na notasu, a i tam se ''bugne'', bez backupu ale stratim data jako kontakty atd.. ne ? :/ uz fakt nevim cim to muze byt, ze se nechce zalohovat...