Gang$taUA píše:prostě co bude to bude kdyby to bylo starý 1.0 tak bych ho prodam jestli by někdo mněl zájem, stejně koupím N96 po mých zkušenostech z mojí N95 my připadal kámošuv iPhone jak blba hráčka. bez urážky apple.
Uf uf, nedalo mi to a musim reagovat. Tohle je proste hrozny blabol - Nokia N95/N96 je uzasna? Pokud mas znameho v lekarne, ktery ti prodava levne sedativa, tak je asi N95 pouzitelna, ale jinak je to priserny! Mel jsem dve N95 (jednu obyc. - moje soukroma a jednu 8GB - sluzebni). Reakce systemu [pokud se to tak jeste da nazvat] byly silene, vrzani, displej, nestabilita, ovladani, nepouzitelna gps, video pomale, audio plne systemoveho sumu + tragicky zvuk, ovladani audioprehravace nesmyslne, v zamknutem stavu nereaguji ani klavesy hlasitosti (grr), baterie vydrzela tak den az dva, fotky byly zeleny... nokia pro me skoncila! (btw mrknete na moje video, jak jsem tu svoji N95 zrusil...
http://www.youtube.com/watch?v=0uJfPxJwUKg Predem uvadim, ze nejde o fake! V pozadi nas market Albert, Nokia umrela do hodiny

. Pak jsem mel HTC TyTn a po mesici jsem ho s ulevou prodaval a koupil iPhone 16 a krom prvniho rozcarovani z bluetooth (coz jsem posleze pochopil jako vyhodu

WiFi) mam jen same pozitivni zkusenosti. Uz si neumim predstavit, ze bych zase mackal tlacitka nebo tahal stylus. iPhone je asi prvni telefon, ktery mi proste sedi.
PS: novy iPhone bude mit podporu 3G, potvrzuje to mnoho skutecnosti (apple nakoupil milion 3G chipsetu Infineon S-GOLD3H (rychlost do 7,2MB/s; teor. az 14,4MB/s - v CR tolik ale nelze), bety fw 2.0 jsou plne podpory 3G na vsech mistech. (v pristim roce bude mozna novy typ cipu HSPA+ > teor. rychlost udajne az 42MB/s!!!) ale asi ne v CR 
GPS (Broadcom SiStarIII) je take jiste, dokonce i fotak bude podporovat geotagging fotografii, takze budete vedet, kde jste konkretni fotku porizovali. A podle prvnich fotek novych iPhonu se da ocekavat priklon k designu macbook air a bude jeste o par mm tenci http://www.mobilmania.cz/default.aspx?section=21&server=1&article=1119221 , zadni cast bude asi plastova (potreba umistit mnozstvi anten a prijmacu bez ruseni kovovym telem telefonu)... Ja se tedy tesim velice... ale,
NECHME SE PREKVAPIT, verim ze ma Steve zase neco v rukavu