Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Dám vyrobiť bronzovú pamätnú tabuľu s pripomienkou na S. Jobsa. Tvar a textovú časť si netrúfam rozhodnúť, preto vypisujem súťaž na celkové stvárnenie pamätnej tabule aj s textovou časťou.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
neviem sice, co je to DISOVALI, no v principe sa chcem vyhnut podobnej diskusii. Ti ludia tam si mocia do vlastnych nohavic, pretoze ak sukromna osoba zafinancuje obycajnu tabulku a pripevni ju na stenu so suhlasom majitela, tak mozu skakat kolko chcu, presne tak ako ked to iste urobili oni sami s vyvesovanim tabuliek slovenskym fasistom.
Tiež som čítal tú diskusiu a prekvapili ma názory ľudí a ako všade motaju tú politiku.. Osobne sa mi ten nápad s tabuľou páči a určite sa prídem na ňu pozrieť a zaspomínať trošku na nášho vizionára
rony píše:neviem sice, co je to DISOVALI, no v principe sa chcem vyhnut podobnej diskusii. Ti ludia tam si mocia do vlastnych nohavic, pretoze ak sukromna osoba zafinancuje obycajnu tabulku a pripevni ju na stenu so suhlasom majitela, tak mozu skakat kolko chcu, presne tak ako ked to iste urobili oni sami s vyvesovanim tabuliek slovenskym fasistom.
Som hned vedel, že nebude nikto vedieť. Odvodené od slova dislike
tak na taketo termity z vysoka pisujem. od slova pee.
Steva si vazim, ale som skor proti, pamatnu tabulu by mal mat v Cupertine, na Slovensku mi akosi chyba to spojenie, to by mohol mat tych pamatnikov stovky, v kazdom state jeden...
edit: tym chcem iba povedat ze pamatna tabula ma byt podla mna nieco unikatne a to straca ak ma byt nejaka na kazdom rohu a tento prispevok skopirujem aj do diskusie v clanku
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2 MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2 GameCenter - BlazingUFO
Vaginalita. Umístění pamětní desky SJ je akt, který by měl mít hlubší pohnutky, než jen to, že mám v kapse Apple. Není to jako nalepit cedulku na zvonek. A hlavně, místo s pamětní deskou by mělo být nějakým podstatným způsobem spojeno s osobou, která si tu pamětní desku zaslouží. Co má společného SJ se Slovenskem? No jo, ale Maďaři mají sochu!
No Madarsko ma sochu, zase bych to tak zhave nevidel, to si jen spolecnost Graphisoft (vyvojar ArchiCADu) na svem pozemku postavila sochu. Naproste vetsine Madaru je to jedno a ani o tom nevi...