Chyba foťáku
-
- Host
Chyba foťáku
Stala se mi zajímavá věc s fotákem, pri foceni se na diplayi odshora dolu zobrazuje modry prouzek o sirce cca 2pixely s jednim bílym bodem uprostred. Po vyfoceni je tento prouzek presne na okraji fotky. Restore vyzkousen, prouzek zustava. Nevim, zda chybu hledat v HW nebo v SW..nemate s tim nekdo zkusenosti?
Re: Chyba foťáku
Pokud to dela i po restoru, tak je vec asi jasna.. Jeste bych zkusil downgrade na 1.1.3 ... proste nahrat tam uplne novy soft a pokud to zustane,tak holt koupit nahradni kamerku..
-
- Administrator
popřípadě se domluvit s maczone - mají náhradní díly, pokud to bude hardwarová chyba
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Host
diky moc, pockam jeste chvili co se bude dit, az se tam nahodi novej fw a pak kdyztak zajdu do servisu:-)
Mám taky jednu perličku ted o víkendu sem vzal ráno v sobotu po večírku tel. a že vyfotím rozbytou skleničku. na displeji to vypadalo takto: a normálně se to pohybovalo a tak... prostě to jen bylo prohozené. výsledná fotka už byla v pohodě...
-
- Sons of Jailbreak
v3li: ne ze bych pochopil, co ses tu snazil sdelit.
Poraďte mi někdo prosííím!! Iphon mi fotí normálně,a bylo všechno v pořádku,ale jednoho dne se mi seknul počítač a iphone sice fotí,ale místo aby ukládat fotky,uloží jen bílý rámečky a když na ně kliknu vrátí se to do menu,prostě neukládá fotky,ais se mi něco smazalo,protože iphon normálně kounikuje nadále s itunes,ale tohle mi prostě nejde a nevím jak t dát zase dopořádku,poradíte mi prosím??
jj to vim,ale při koupě foťaku mi řekli že nemám dělat update jiank se to sekne..a když dám teda R,nestane se s tim nic i přesto že update mám zakazaný?
nevím,koupila jsem ho v maxshopu a i na internetu kde ho nabízejí to je napsáno že nesmí být update..
S474N píše:v3li: ne ze bych pochopil, co ses tu snazil sdelit.
Prostě se převrátily ty strany. Displej byl jakoby naopak. pravá část fotografie byla vlevo a levá část byla v pravo.