My jsme ale blbej národ!
-
- Moderator fóra
My jsme ale blbej národ!
Dnes jsem viděl na Prima FTV reportáž z pohřbu mladého Roma...
Hodinu na to jsem našel tohle http://www.ostrava-online.cz/blogy/cika ... em-v-praze
Raději nemám slov. Asi by tam nepřevládaly slušné výrazy. Taky, k čemu by to bylo?
Hodinu na to jsem našel tohle http://www.ostrava-online.cz/blogy/cika ... em-v-praze
Raději nemám slov. Asi by tam nepřevládaly slušné výrazy. Taky, k čemu by to bylo?
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.
-
- iPhone expert
Re: My jsme ale blbej národ!
Zas...ý č...ý ci.... KDYBY ŠLI RADŠI DO ŠKOLY!
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
-
- Moderator fóra
Nemám slov a mínění o našich jistých spoluobčanech (či jejich drtivé většině) mám udělaný obrázek dlouho, jelikož jsem se s nimi setkával ve škole i v blízkosti bydliště. Čest jedné rodině, kterou jsem znal a která je výjimkou, ale zbytek… A bude hůř. Nevím, z čeho jsou ti navrchu tak pokakaní.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
- Moderator fóra
Freaders: Nechtěl jsem tím rozpoutávat nějaké rasistické reakce. Je třeba držet si svou úroveň a neklesnout na tu jejich. O to žádám i ostatní rozhořčené.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.
-
- iPhone expert
Chcel by som vedieť, koľko rokov by súd uznal bielemu, keby to urobil cigánovi.
///M
-
- Moderator fóra
Sphyn0x: Hmm, 15 rokov +?...
Poviem len jedno.. Sú to mentálne retardované ku***. Uprimne, mám 16, neznášam ich. Nie preto, lebo sú "čierny", ale preto, ako sa správaju, a je mi jedno kde, kto a ako. Nemal by som nič proti, keby sa správaju normálne, ale oni normálny niesu, a aj keď sa nejaký nájde, v génoch má zväčša tak či tak to isté. Dennodenne sa s nimi stretávam, a iný výraz ako ku*** povedať neviem. Sorry, ale je to proste môj názor a ten nezmením, tak ako sa nezmenia oni. A je to len na tích dalších k****och hore, kedy s tím začnú konečne niečo robiť.
Sám som sa raz pustil do bitky, lepšie povedané do mňa sa pustil jeden cigán, rozbil mi okuliare, rozbil obočie a urobil monokol, polícia vysluch bla bla bla, a doteraz som z toho nevidel ani cent.
Poviem len jedno.. Sú to mentálne retardované ku***. Uprimne, mám 16, neznášam ich. Nie preto, lebo sú "čierny", ale preto, ako sa správaju, a je mi jedno kde, kto a ako. Nemal by som nič proti, keby sa správaju normálne, ale oni normálny niesu, a aj keď sa nejaký nájde, v génoch má zväčša tak či tak to isté. Dennodenne sa s nimi stretávam, a iný výraz ako ku*** povedať neviem. Sorry, ale je to proste môj názor a ten nezmením, tak ako sa nezmenia oni. A je to len na tích dalších k****och hore, kedy s tím začnú konečne niečo robiť.
Sám som sa raz pustil do bitky, lepšie povedané do mňa sa pustil jeden cigán, rozbil mi okuliare, rozbil obočie a urobil monokol, polícia vysluch bla bla bla, a doteraz som z toho nevidel ani cent.
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Moderatorka fóra
Když tady naši černí spoluobčané chodí po městě a bezdůvodně fyzicky napadají své bílé spoluobčany, tak oni sedět nepůjdou, to přece není trestný čin někoho zmlátit, zkopat do bezvědomí s trvalými následky, to je pouze přestupek proti občanskému soužití! Bacha na to. Na ty k*** černé nemám už slušného slova.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
My jsme ale blbej národ!
Slusny clovek nema proti propracovanemu systemu velkych, urvanych, agresivnich tlup sanci. Bohuzel se na tomto velkou merou podili politicti prihrivaci polevek se svoji pokroucenou rasovou politikou. Pokud nebude platit nedelas nedostane, delas bordel dostanes co proto, nikdy to nebude fungovat.
-
- iPhone expert
Jinak asi opravdu nemá cena se tím trápit, jen mi je opravdu líto lidí, které tento obrácený rasismus potkal a nemůžou s tím nic dělat, když už i soudy jdou nelogickým směrem proti slušným pracujícím občanům.
-
- Moderator fóra
Jejich asociace do společnosti je naprosto nerálná, pokud budou zákony jednat v jejich prospěch a oni budou jen parazitovat na naší práci, daních. To se ale musí něco stát tam nahoře, kde se ty peníze rozdeluji a zákony schvalují. My můžeme jen nadávat, bědovat a platit...
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
-
- Klub čistého iOS
Autor svymi slovy "nechce rozpoutávat rasistické reakce", ale neudělal nic jiného. Ať už záměrně a nebo z nevědomosti pod tlakem emocí. Nechci se nikoho zastávat, ani já nemám rád příživníky, ale těch je mezi tzv. bílými mnohem víc. A cikáni se přiživují v celém světě , zdaleka nejen tady. Například ve státech jezdí ze státu do státu, vždy se na rok a nebo dva usadí, vyčerpají, co mohou, ať už bydlení a další , a když už nemají nárok,jedou dál. Než objedou 52 zemí unie, tak jsou v pohodě. Ale opakuji, zdaleka nejenom cikáni. Rozumím, že mnozí tzv. "slušní a pracovití" jsou naštvaní, ale ruku na srdce- chtěli by jste být v jejich tnavé kůži, která je předem odstraňuje na okraj společnosti? Zaměstnali by jste ve své firmě a nebo obchodu cikána? Drtivá většina z vás ani omylem, a to bez sebemenší znalosti dotyčného ,jen díky svým předsudkům a " zkušenostem" z doslechu. Nedivte se pak, že se často chovají, jak se chovají. Vy by jste se na jejich místě nechovali jinak, kolikrát mám pocit, že se ti "slušní a pracovití" chovají výrazně agresivněji, než cikáni a odírají tzv. společnou kasu na všelijakých dávkách daleko víc.
Apple hračky
-
- iPhone expert
Až půjdou demonstrovat kvůli snížení sociálních dávek tak bych na ně sr*l a ještě bych do toho davu hodil granát nebo něco - jak tady někdo psal - nebudu na ně měnit názor dokud se oni nezmění..... znám pouze jedinou vyjímku, všecko ostatní jsou ko*oti - jel jsem na motorce a ten malej tlustej z*ur**syn po ní za jízdy hodil šutr - maska v prdeli, takže mojich 2 000 taky a nikdo mi škodu neuhradí a nesnažte se ho nikdo omluvat, toho k tomu nemělo co vést, ten měl v hlavě prostě naje*áno..
No ale to víte, s tím se bude něco dělat až napadnou politika.... (už aby to bylo)
No ale to víte, s tím se bude něco dělat až napadnou politika.... (už aby to bylo)
Naposledy upravil(a) TDa dne ned led 08, 2012 12:53 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Klub čistého iOS
Nějak se vám to vážení modi vymyká z rukou. Nemyslíte? Zejména, když to rozpoutává jeden z vás. Je mi z toho nevolno, víc, než z chování mnohých cikánů.
Apple hračky
-
- Moderator fóra
Lock
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
- Moderatorka fóra
cuting: Z předsudků a zkušenostem z doslechu? Hovno! Krutá realita, kterou tady zažívám denně. Jen v mém městě ti můžu najít x případů, kde tady cigáni páchají trestnou činnost všeho druhu. Od toho, že tu chodí a mlátí lidi na ulici, až po kradení majetku občanů. Kdo v tom nežije, tak prostě nepochopí!
A bílí příživníci? Jo to bys nesměl žít tady na severu moravy.
A bílí příživníci? Jo to bys nesměl žít tady na severu moravy.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.