Přihlášení do iTunes Store

Odpovědět
Cartmen.K

Přihlášení do iTunes Store

Příspěvek od Cartmen.K »

Zdravím všechny, od začátku stažení programu "iTunes" mi to hned při připojení Iphonu napíše chybu

http://2i.cz/16c20d27f4

Ani mi nejdou aktualizace na Iphone

http://2i.cz/f82ce3c91a

Když se zaloguju na iTunes Store, tak mi to nejde dokončit to vytvoření účtu, protože tam je zvolení platby a teď ty kreditky a je tam pouze Visa, a já mám Visa electron. Když opominu tohle a zadám vše, stejně mi to napíše error že je chybný security code.
Poradím mi někdo pls?

Předem díky

Cartmen.K
Naposledy upravil(a) Cartmen.K dne ned led 08, 2012 9:03 pm, celkem upraveno 1 x.

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Re: Přihlášení do iTunes Store

Příspěvek od Metalgirl »

Zkus se podívat do ovládacích panelů, tam do možnosti internetu, tam se přepnout na záložku připojení a dole kliknout na nastavení místní sítě, jestli tam nemáš nastavený proxy server, jestli jo, tak odškrtnout tu volbu a nechat připojení bez proxy serveru.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Cartmen.K

Příspěvek od Cartmen.K »

Předchozí příspěvek se necituje. eRiper

Tak tohle by mě fakt nikdy nenapadlo. Děkuji strašně moc!
Prosím o smazání nebo uzamčení topicu. Je vše vyřešeno. Děkuji

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Ještě s tou kartou, mám taky visa electron a v pořádku mi ji iTunes přijaly. Zvolila jsem z nabídky Visa. Máš určitě povoleny platby na internet? I když s visa electron by to mělo být automaticky. Já to pro jistotu bance nahlašovala, že chci mít povolené platby na internetu.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Cartmen.K

Příspěvek od Cartmen.K »

Taky už mi to šlo, založil jsem si nový účet a vše v pořádku, nevím, proč to před tím nešlo. tak děkuju všem za rady

Odpovědět