iTunes Match - bude fungovat v ČR?

Odpovědět
toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Z pondělní keynote mě zaujala tato služba. Bohužel zatím jsem k ní nenašel, žádné podmínky či bližší informace.

Co taky nevím, zda bude možné mít hudbu (iTunes knihovnu) v cloudu také u nás - čili v zemích, kde není iTunes store vůbec dostupný. Něco mi ovšem říká, že tomu tak nebude a ostrouháme.

Jinak princip iTunes match se mi líbí, jen v tom pořád hledám nějaký háček. Opravdu to bude fungovat tak, že mi za 25 dolarů "zlegalizuje" celou mou knihovnu pozbíranou bůh ví kde? Vypadá to zajímavě, ovšem nevím, zda bych neměl obavu, aby mi jednou na dveře nezaklepala BSA se seznamem hudby, a bude po mě chtít CDčka, ze kterých jsem to ripoval. :) Nicméně možná jsem příliš paranoidní.

Další otázkou je cena. 25dolarů je roční paušál, který je nutné platit každý rok nebo to znamená, že zaplatím 25dolarů, rok to můžu používat, nicméně i po roce zůstanou mé skladby "legální", akorát už nebude možné matchovat nové skladby?
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

Kulhos

Re: iTunes Match - bude fungovat v ČR?

Příspěvek od Kulhos »

k té BSA....
V Čr nepotřebuješ mít doloženo, odkud tu hudbu máš. Nikdo ti nemůže nic udělat za to, že svojí hudbu nebo filmy stahuješ z internetu (pokud je nesdílíš). Takže mít v počítači hudbu staženou z internetu JE u nás legální. Pokud by iTunes MATCH fungoval na principu uploadování hudby na internet, asi bych se toho obával, protože v takovém případě tu hudbu "sdílíš". V tomto případě se ale do tvého "cloudu" nahraje jen jakýsi seznam skladeb, které v pc máš, nikoliv hudba samotná. Je to asi to samé, jako kdyby jsi seznam tvých alb napsal zde na fóru, nevidím na tom nic nelegálního.

Každopádně pokud jsem to pochopil správně, za 25 dolarů si celou tvou knihovnu "zlegalizuješ" a budeš si jí pak moct stáhnout kdekoliv na světě. Když máš v knihovně 10 000 skladeb, vyjde tě jedna na 0,0005 dolaru. A to už za to stojí. Řekl bych, že Aplle bude většinu z této sumy posílat nahrávacím společnostem, se kterými má smlouvu a díky kterým je tato služba možná.

Doufejme, že se to Applu podaří (nebo už podařilo) vyřešit i u nás

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Určitě to za těch 25 dolarů stojí, právě proto mě zajímá, zda to bude fungovat i v ČR. :)
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB

DD_
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od DD_ »

No asi co mam info o tom jak to ma fungovat tak hudbu, kterou mas a oni ji najdou ve sve databazi, tak ti ji nabidnou v kvalite 256kbs AAC. Pokud ji tam nenajdou tak se tam ta tvoje nahraje.
Nevim kde jsi prisel na to ze kdyz ji nekam nahrajes tak ji sdilis. Ja si klidne celou svoji sbirku muzu nahrat na rapidshare, pokud ty linky nebudu nikde publikovat. Ty mas pravo si delat zalohu.
Legalizovat ale pouze pokud bude platit 25$ rocne, jakmile platit prestanes tak o ten pristup k te 'legalizovane' hudbe prijdes.
Stejne tak si tu hudbu od tama nestahnes nikam jinam nez do zarizeni, ktere budes mit autorizovane pro ten ucet, tudiz iPhony, Macy ci iPody ale nepocitej ze si ji nahrajes nekam do nejakeho jineho Mp3 prehravace.

Nicmene si stejne nemyslim ze bude tato sluzba dostupna v CR, ale to uz je pouze muj nazor.
---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Nikde nepíšu o tom, že hudbu budu někde nahrávat.

Máš nějaký zdroj, kde se píše o tom, že těch 25USD je roční paušál nutný platit opakovaně a ne jednorázový poplatek?
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB

DD_
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od DD_ »

Ty ne, kulhos ano.

http://www.lupa.cz/clanky/apple-icloud-a-utok-na-vase-zvyklosti/

Treba tady v cestine, nicmene tech zdroju je spousta.
---
iPhone 7
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Ja neviem, ci ten 25$ poplatok si "zlegalizujes" svoju hudbu. Myslim, ze to nebolo dobre pochopene. JE to skor poplatok za sluzbu samotnu. Vyvedte ma z omylu nejakym vyjadrenim Apple. Ja som to pochopil tak, ze iTunes odosle na servre zoznam mojej kniznice. Apple ho porovna so svojimi skladbami a ked najde zhodu, tak potom mozes tieto skladby akoby "stiahnut" cez bezdrotovu synchronizaciu do aplikacie ipod pretoze sa predpoklada, ze doma na pocitaci tie skladby mas. Fakticky dostanes INY subor s tou istou skladbou. Naviac v inom formate ako mp3. Vymozenost sluzby je skor v tom, ze miesto, aby si bezal domov k pocitacu, aby si si do telefonu do ipod app nasyncoval nove pesnicky, tak cez internet si natahas "svoje" skladby.

O tom, ze by si si "nakradol" celu svoju kniznicu a zaplatenim 25$ ju premenil na albumy, ktore si si kupil, to sa nikde takto nespominalo. Ina vec je, co zmienujete vyssie, ze "kradnut" muziku stahovanim z kdekade mozes "legalne", to je taky diskutabilny pojem, urcite s tym maju problem vydavatelstva, autorske organizacie a asi aj interpreti, ktori vopred deklarovali oficialny sposob ziskania takej hudby a zrejme nesuhlasili s tym, ze to visi kdesi na internete a vy to stahujete. Debata o tom, ze to platime cez vypalne je zbytocna, ani vypalne nelegalizuje taketo konanie, je to len kompenzacia takehoto konania autorskym organizaciam, cize ak to vacsina stahovacov chape ako svojsky sposob platenia, tak v podstate podporuju vypalne a hulvatske spravanie vydavatelstiev+autorskych organizacii :-)

Tato funkcia je teda len sucast zmeny sposobu synchronizacie iphone, kedy sa odputava od prikablovania k jedinemu pocitacu a synchronizuje sa voci "oblaku", co je prenesene povedane nejaky moj "pocitac" beziaci na servroch Apple s ktorym si data synchronizujem presne tak ako doteraz s tym svojim doma.

PRi rieseni tejto idey je najvacsi problem kvanta dat, ktore sa musia prenasat. Ak moja domaca kniznica ma niekolko gigabajtov, je nemyslitelne, aby kazdy z nas mal na servroch Applu taku rezervaciu, takze vymysleli Match a usetrili neuveritelne mnozstva priestoru.

Povedzme, ze Apple systemom Match vyvinul nieco velmi blizke torrentu :))))
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

DD_: No v tom článku co odkazuješ je napsáno přímo toto:

Lupa.cz píše: Když přestanete platit, tyto skladby v iCloudu zůstanou.

rony:
Chápu to stejně. On Jobs na keynote nemluvil o tom, že by si lidi svoji hudební sbírku "zlegalizovali" (asi by to takhle ani říct nemohl), ale předpokládájí, že si tu hudbu koupil někde jinde. Když to proženeš přes iTunes Match, tak se ta daná hudba bude tvářit tak, jakoby jsi ji koupil na iTunes Store a můžeš si ji kdykoliv odtud (z cloudu) stáhnout do iOS zařízení nebo do iTunes na Macu/v PC.

To že se tímto krokem vlastně hudba "zlegalizuje" jsem tak nazval sám, protože si myslím, že to tak spousta lidí pochopí (včetně mě). Ale v principu jde právě pouze o jiný způsob synchronizace. A právě o ten mi jde. Jelikož již delší dobu přemýšlím, jak doma zařídit to, abych měl iTunes knihovnu na jednom centrálním místě a mohl k ní přistupovat z jakéhokoliv zařízení v domácnosti bez ohledu na to, abych musel mít zapnutý počítač. Je tady možnost umístit ji na NAS server, ovšem přináší to pak víc problémů než užitku. Právě přímo cloud od Applu je to ideální a nejjednodušší řešení tohoto problému. :)
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB

DD_
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od DD_ »

Jj, taky koukam. No uvidime jak to ve finale bude, ja jsem stejne dosti skepticky vuci dostupnosti teto hudby v nasi krajine, vzhledem k tomu ze tu nemam iTunes Music Store a tudiz vubec dostupne pisne z iTunes.

EDIT: Tak uz vim proc koukam. Puvodne to tam nebylo, nicmene po te se na to nekdo ptal v diskuzi pod clankem a Zandl oslovil nejaka vyssi mista a odpovedi mu bylo prave to ze se plati pouze za MusicMatch tudiz proste za to ze vam tu hudbu sparuji a pridaji, ale pote ji uz mate ve sve iTunes knihovne a pristupuje se k ni stejne jakobyste ji pres itunes zakoupili, takze o ni neprijde po te co prestanete platit 25$.
---
iPhone 7
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

To je přesně ta věc na kterou jsem se ptal hned na začátku. :) Čili to není paušál, ale prostě roční poplatek, kdy během této doby můžu tuto službu využívat.

No teď jsem jenom zvědav, zda to bude fungovat i u nás. Rovněž si myslím, že nebude.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Mna zaujali poznamky o tom, ze sa tie alba budu tvarit ako zakupene v itunes store?

Ja osobne si to NEMYSLIM, a prosim aby ste miesto nazorov skusili popatrat, ci a ako to je.

Ja si totiz myslim, ze itunes store s muzikou zostane aky je, takisto moja kniznica zostane aka je, jedine, co Match urobi je to sparovanie a kvoli setreniu diskami servrov Apple mi ich blahosklonne apple zapozicia avsak v itunes store bude moja nakupna historia (ZREJME) ako doteraz, cize co som si skutocne KUPIL cez tento obchod bude oznacene ako zakupene, ale ostane aj ked sparovane veci budu len "sparovane" a nie "zakupene".

Ja to vidim ako nezmysel (obchodne to nedava logiku). Ina vec je, ze aj moje mp3ky system akceptuje, porovna, sparuje ale tym to zrejme konci. Ticho sa predpoklada, ze som si ich kupil inak a do lokalnej kniznice som si ich zaradil ja. Apple ich iba sparuje a aby nebol problem s vydavatelstvami, tak s nimi vyjednal suhlas s niecim takymto, ale naozaj VAZNE pochybujem, ze by vydavatelstva suhlasili s tym, ze v itunes store bude dany album oznaceny ako kupeny.

Toto je moj nazor na vec ako som to pochopil a ako sa mi to javi LOGICKE z pohladu biznisu s hudbou a hlavne pohladu biznisu firmy Apple s hudbou. Ak mate zdroje, ktore hodnoverne potvrdia nieco ine, sem s tym.

Vzhladom na nemoznost nakupu v itunes store je moznost vyuzitia Match mozno obmedzena ale podla toho ako to popisujem ja by sme tuto sluzbu mohli v pohode pouzivat, najma ak Apple nebude trvat na tom, ze Match bude posobit len v krajinach, kde je funkcny apple store, ale za podmienkok ako som pisal nema na to dovod.
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Kulhos

Příspěvek od Kulhos »

Citace z apple stránek:
Here’s how it works: iTunes determines which songs in your collection are available in the iTunes Store. Any music with a match is automatically added to your iCloud library for you to listen to anytime, on any device. Since there are more than 18 million songs in the iTunes Store, most of your music is probably already in iCloud. All you have to upload is what iTunes can’t match. Which is much faster than starting from scratch. And all the music iTunes matches plays back at 256-Kbps iTunes Plus quality — even if your original copy was of lower quality.

Takže... Co když si oskenuji celou svou hudební knihovnu, budu jí mít na iCloud. Většina mých starších skladeb je v horší MP3 kvalitě, tak je nahradím tou 256 kbps AAC z itunes store. Zdarma. Půjde to tak ne?

Když apple píše:
If you want all the benefits of iTunes in the Cloud for music you haven’t purchased from iTunes, iTunes Match is the perfect solution

Na internetu toho zatím moc není, můžeme opravdu jen spekulovat, ale jestli to dobře chápu, tak by se opravdu ta hudba měla tvářit jako zakoupená z iTunes. Proto tam je třeba ten poplatek, Apple i hudební společnosti ještě můžou něco málo vydělat z lidí, kteří si hudbu stáhli někde jinde.

SteveJSF
Starý pes fóra :)

Příspěvek od SteveJSF »

Ja to vidim presne tak, jak pise Rony, mozna jeste se svym vlastnim nahledem. Kazdy mame svoji hudebni knihovnu a v ni skladby - nektere legalne ziskane, nektere odnekud stazene - nebudu polemizovat o tom, jestli legalne nebo ne. Apple nam svoji sluzbou umozni cloudovy pristup k teto hudbe. Nebude to presne ta MP3 (a jina) hudba, kterou mame v pocitacich, bude to jeji obdoba v "Apple kvalite", tj. 256 kbps AAC na Apple serveru, a nikdo z nas nebude jejim vlastnikem - jsme vlastnici (pripadne zlodeji) toho, co skutecne mame. Apple nam jen poskytne sluzbu, s jejiz pomoci muzeme "jakoby nase skladby" poslouchat a pouzivat dalsim zpusobem. Vlastnictvi prav na tuto hudbu dal zustava nasi zalezitosti, tj. stale je to moje hudba, pokud mi treba od ni doma lezi CD, nebo to mam nelegalne, pokud jsem to nekde ukradl (opet upozornuju - neresim ted co je a neni legalni / nelegalni).

Vyhodu vidim v tom pripade, ze kdyz mam hudbu ulozenou v mizerne kvalite, Apple mi ji poskytne v dobre kvalite. Pokud ji bude mit. Pokud mam MP3 128 kbps od Lunetiku, zrejme ji mit Apple nebude vubec. Co pak? Pravdepodobne ji budu moci nahrat do cloudu tak, jak ji mam a v takove kvalite ji tam budu mit.

Mate nekdo jiny nazor?
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

tu druhu citaciu chapem ako nie zakupenie ale ze ziskas benefit formou lepsie enkodovanej skladby, no nie je tam na beton povedane, ze sa bude tvarit ako kupena v itunes store. chapem to ako marketingovy obrat, kde nedopovedia vsetko, len to najlepsie, co ta donuti tu sluzbu mat, no nakoniec zistim, ze plnia fakt len to co slubuje prefikana formulacia. ale uvidime.

steve to pochopil presne ako ja. nedava logiku aby nam apple pooznacoval znackou Kupene albumy v itunes store. pochybujem, ze nam umozni len tak si uploadnut kniznicu so skladami, ktore nema na svoje servre, to by uz bol praktixky torrent server. a to snad uz napadlo aj kompletneho najtupsieho idiota v kadom vydavatelstve :)

SteveJSF

Příspěvek od SteveJSF »

Jasne, pokud by tam pak byla ta moznost uploadu nejake tve hudby, kterou Apple nema, pravdepodobne by v tom cloudu byla jen pro tebe a pro nikoho jineho - nesiril bys ji tedy ani ty ani Apple nelegalne dalsim lidem. Ale jsou to zatim jen uvahy nad tim, jak by to asi mohlo fungovat.

Co se tyce toho, ze se ta hudba bude tvarit jako bys ji koupil, asi tim bude mysleno neco jineho, nez ze se ti objevi v jakemsi seznamu tve nakoupene hudby. Zkratka k ni budes mit pristup stejny se stejnymi moznostmi, jako k te od Applu koupene hudbe. To je vse. Zadna legalizace, nic takoveho. I kdyz na druhou stranu spousta uvedomelych lidi by mozna vyuzila jakesi moznosti dodatecne legalizace hudby ve sve knihovne (pokud by je to financne nepolozilo :-)) a i pro vydavatelstvi by to byl urcite prinos - lepsi neco nez nic. Myslenka to neni uplne spatna. Podobne prece pred casem vyzivaly Wokna sve uzivatele k dodatecne legalizaci.

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Je vidět, že každý to vidí trošku jinak. Uvidíme, jakmile k tomu Apple zveřejní nějaké konkrétní informace.

Bohužel Tomáš Holčík na twitteru uvedl, že iTunes Match bude dostupný pouze pro US zákazníky:

https://twitter.com/holcik/status/78895698006908928

Neuvádí tam sice žádný zdroj, ale myslím si, že má danou informaci ověřenou..
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB

SteveJSF

Příspěvek od SteveJSF »

MobileMe mam registrovane tusim normalne sem do CR, ale iTunes ucet mam US s adresou v Cupertinu. Rozhodne chci US ucet - nechci nejaka omezeni.

Jak to bude fungovat u nas, to netusim a netroufam si to odhadnout.

_tomik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od _tomik »

Stejně tak se bohužel vyjádřil i Honza Sedlák na živě.cz,
http://www.zive.cz/clanky/tyden-zive-128-lion-faceniff-a-e3/sc-3-a-157468/default.aspx
že iTunes Mach nebude pro nás dostupný :( asi to je skutečně podmíněno funkčností obchodu iTunes store s hudbou. Jsem zvědav, zda se toho někdy my dočkáme...
Obrázek iPhone 3G; iPhone 4; iPhone 5s;iPhone 6s;iPad 2
Obrázek MacBook Air 13"(2012), iPhone 8+, AW Sport, iPad(2017), aTV 4K
Obrázek R.I.P. SJ

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

jestli to má angličtina pochopila správně z tohohle článku: http://www.macrumors.com/2011/08/29/itu ... -of-music/ je možné si tedy i hudbu stáhnout("zlegalizovat") k sobě do mobilu(příp. PC) a po zrušení poplatku(služby iTunes Match) ji nadále využívat, je to tak?
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

DD_
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od DD_ »

No taky to tak chapu. Akorat kdyz prestanes platit, tak prijdes o moznost toho streamingu a taky o moznost si tu hudbu stahnout do dalsich zarizeni (z cloudu, z lokalu kde ji budes mit stazenou ji do dalsich zarizeni podle mne nahrajes).
---
iPhone 7
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm

cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od cuting »

Tak iTunes Match bude zatím jen v US. Pokud mám ale účet na US iTunes a občas tam něco koupím, myslíte, že to bude s iOS 5 příští týden fungovat i zde? A druhá otázka-už někdo z vás zjistil, zda ten poplatek 25 usd je pravidelný a nebo jednorázový? Tedy konkrétně-zaplatím, převedu svou muziku do AAC 256 ,hudba se mi uloží v mém iCloudu i v mém počítači . A když za rok už nezaplatím? Zůstane má muzika v iCloudu ? Opakované platby jsou pak asi zajímavé jen pro ty, kteří kradou , jako straky a jednou ročně si to "zlegalizují" přes iTunes Match, což nebyl, není a nebude můj problém. Jiné "využití" opakovaných ročních plateb moc nevidím, i když rozumím případným námitkám, že zdaleka ne všechna muzika je na iTunes. Co myslíte o tom US účtu? Půjde to zde z Česka? Aby to nějak třeba neblokovali přes IP apod.
 Apple hračky 

francesca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od francesca »

tedka jsem zkusila zapnout itunes match, ale pro platbu chce aby u uctu byla americka kreditka....takze i s itunes creditem asi budeme mit smulu...
APPLE MacBook CZ white unibody spring 2010/ C2D 2.4GHz/ 13.3" 1280x800/ 8GB RAM/ GF 320M/ 250GB 5.4k/ DVD/ WF/ BT/ CAM/ MAC OS Maverics

iMessage: vecne.zamilovana[at]gmail.com

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

http://www.twitlonger.com/show/f98kkf

K iTunes Match malinko podrobněji, protože stručně to úplně nejde:

Vytvořil jsem si výrazně zredukovanou jsem iTunes knihovnu, vyházel z ní vše české, klasiku, soundtracky, dětské, audioknihy a veškeré mluvené slovo vůbec a nechal tam v zásadě jen zahraniční hudbu, povětšinou Rock & Pop. A koupil a pustil iTunes Match (iTM). Významně dlouho to chroustalo a výsledky jsou asi tyto:

* naprostou většinu mé oblíbené muziky to nenašlo, byť se jedná o velmi známé interprety a prakticky klasiku
* po každém zapnutí iTunes se celý proces iTM spustí znova, což u velké knihovny obnáší desítky minut intenzivního chroustání
* změna knihovny nebo přidání nadlimitního množství skladeb jsou činnosti s iTM prakticky neslučitelné, vynadá vám to, iTunes zblázní atd.
* v iOS můžete mít BUĎ audio obsah naládovaný z počítače, NEBO obsah z cloudu z iTM. Ne obojí. Aktivace iTM v iPhonu smaže všechny skladby, které v něm dosud byly.
* nepřišel jsem na to, jak se skladby z cloudu dostávají do iPhonu. Ale tak jako tak, není tam žádná selekce, co stáhnout k přehrání. Podle toho, co iPhone prováděl, soudím, že buďto se tam bude z cloudu snažit stáhnout úplně všechno, nebo stahuje onfly teprve v okamžiku, kdy to chci přehrát. V prvním případě se do iPhonu celý obsah cloudu nevejde ani náhodou (cca 7 GB místa vs desítky GB v cloudu), v druhém případě je to prima voser (zvlášť mimo wifi, neřku-li mimo signál). Po zapnutí iTM jsem v iPhonu měl seznam všech interpretů a alb z cloudu, ale všechny skladby šedé a nedostupné, po čtvrthodině čekání žádná změna, žádné oznámení aktivity. Nevím, co se děje pak, vypnul jsem to.
* poslal jsem Apple žádost o zrušení služby iTM a vrácení peněz.

Začínám mít intenzivní pocit, že tahle sračka je navržená na míru frikulínům, co mají 10 cédéček aktuálních hitparádových hitů – a je zcela (ale naprosto) nepoužitelná pro každého, kdo má velkou sbírku a ještě ke všemu skladby, které zrovna neleté v žebříčkách. A po tom, co jsem nevěřícně hleděl na zobrazení žánru v přehrávači v iOS (abecední seznam skladeb přes všechny interprety bez možnosti změnit aspoň třídění), soudím, že Apple míří přímou cestou do řiti.

*) doplnění: tak prý se skladby stahují z cloudu od iPhonu na vyžádání. Tedy je třeba si vybrat, počkat na stažení (stáhnout předem doma) a pak lze poslouchat. Přehrávání prý začne hned už během stahování, poté skldaby zůstávají v zařízení. Já se nedočkal ani po čtvrthodině. A jak se to řeší, když dojde místo, netuším.
http://tl.gd/f98kkf · Reply
Report post (?)

Bartsin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Bartsin »

Tak v tom článku je par slušnejch blábolů. Nebo mám brutální štěstí a funguje mi iTM jinak. Nesmysl je například, ze neni mozno navolit v iOS co stáhnout. Samozřejmě ze to jde a to dokonce po jednotlivych skladbách nebo po albech...

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

tak nam napis clanok s praktickymi skusenostami a zatial tu mame jedneho co podrobne napisal skusenosti a teba, co si okrem slova blabol napisal jednu vetu. sam som zvedavy, ci a co to vie. pre mna je pixy autorita, dlhodoby Applista, ktory taketo vety nevyslovi len tak len rpeto, ze mal v tej minute zlu naladu.

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Přesně, jak už něco takového řekne člověk jeho formátu, tak něco na tom určitě bude, navíc, dost lidí na to nadává, dle mého názoru je tato služba úplně zbytečná. Nechci tady rozpoutávat žádnou další diskuzi na téma, jak je to super atd. Neobhajujte to tu, pro mě to není potřeba. Každý ať si používá, co chce, je to můj osobní názor na celou věc, nepotřebuji být přesvědčovaná o tom, jak je to skvělé. Stejně i tak bych za to nezaplatila ani cent.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Bartsin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Bartsin »

Aha. Tak to pardon. Nevím kdo je jakej formát. To asi neni moc argument k tematu.
A nikdy bych si nedovolil polemizovat s něčím, co nemam osobně vyzkoušené. Ambice na psaní recenzi iTM nemam. Jen když vidím par řádku které jsou v rozporu s mou zkušenosti neda mi nenapsat proti názor. O tom asi diskuse je? Ale stále to má daleko k obhajovani či vychvalování služby jako takové. Asi jsem nemel použit slovo blábol uznávám. Nicméně trvám na tom, ze je jeho článek pouze popisem jednoho neúspěšného rozbehani služby. Me jde stahovat jednotlivá alba. Covery alb vidím všechny. iTunes po zapnutí a přidání nového obsahu do knihovny nic nechrousta- jen zkontroluje prave přidané atd. Proste je to jinak. Aspon u mne.

Odpovědět