iTunes- nemůže najít mojí hudbu.

Odpovědět
Redfoxx

iTunes- nemůže najít mojí hudbu.

Příspěvek od Redfoxx »

Ahojte...Sry, že otravuju takovou banalitou, ale jsme blbý nebo slepý nebo nevím co..
Přetáhl jsme hudbu do iPodu a položka je světle a prý ji iTunes nemohl najít.. Kde je chyba? Co mám udělat, aby to fungovalo?
Koukal jsem se na nápovědu od itunes, ale nepomohlo mi to..:(

Když tam hudbu přetáhnu tak to má sětlé písmo a ani nejde přehrát v tom itunes..:(

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Re: iTunes- nemůže najít mojí hudbu.

Příspěvek od Metalgirl »

Až si pořídím věšteckou kouli a pomocí ní zjistím, jestli máš synchronizaci hudby manuálně nebo automaticky a až zjistím, v jakém formátu je ta hudba, tak ti pak snad budu moct poradit.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Redfoxx

Příspěvek od Redfoxx »

Po hodině jsme zjistil,že je chyba v synchronizaci..:D jak se to dělá manuálně? Dám "Přidat složku do knihovny" dám to tam tam...Potom dán synchronizovat a stejně to tam není...:(
Formát .mp3 . Jinak nechápu, že to polovinu písniček z jedné složky našlo a tu druhou né..:(

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Tak špatné mp3, jinak připojí se zařízení k pc, objeví se jeho ikona v iTunes, klikne se na ni a v záložce souhrn, tam je vybírat hudbu a videa manuálně, tak se dá přidávat ručně hudba do iPodu. Jinak musíš jít přes to zařízení a tam se přepnout do záložky hudba a tam vybrat, co se má synchronizovat, to je automatika.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Redfoxx

Příspěvek od Redfoxx »

Jéjej vůbec tOmu nerozumím..Nechám to na zítřek..:) Určitě dám vědět..:)

Odpovědět