Ahojte,
zohnal som si nedavno Iphone 3 GS. Pokial s nim velmi malo robim (a to v nom este nemam SIM kartu zatial) tak mi tie 3 dni vydrzi. Pravda, v multitaskingu mam minimum veci, resp. nic, na wi-fi sa pripojim a po ukonceni prace alebo skypu zasa vypnem wi-fi. Hry zatial velmi nehram. Ked som vsak na nete cez wifinu tak mi baterka ide pomerne rychlo dolu ako eura v potravinach, zhruba 6-7 perc. za polhodinu. A to nemam zapnutych viac stranok ani subezne skype. Neviem, ci ta vydrz na 2 rocnom telefone je OK, alebo nie. Mam FW 5.0 neJB. Predtym tam bol FW 3.5.4 myslim, ale to som uz nestihol porovnat spotrebu baterie, lebo v ten den ked som iphone doniesol a pripojil k PC, tak mi ho cez Itunes upgradlo na 5.0. Itunes mi pise, ze mam zalohovany predosly FW. Totiz uvazujem takto: Ak tu spotrebu baterie sposobuje 5.0., chcel by som si downgradnut na povodny FW. Neviem, ci sa mi to len tak podari, uz som tu ba fore cital, ze to zasa az take jednoduche nie je. Preto sa teda pytam, ci ta bateria je podla vas OK, ci by mohla menej kapat pri starsom FW? Vobec sa v tom nevyznam, uz som mal chutky dat vymenit bateriu za novu. V masine je asi povodna bateria, ja som uvazoval o silnejsej ak su. Vdaka za odpovede.
Výdrž baterie v iPhone
-
- Host
Re: Výdrž baterie v iPhone
Mám IP 4s cca 1 měsíc. Večer stav baterie 100%, ráno 75% Na pozadí nic neběží, wifi vypnuté
-
- Moderator fóra
Zkus jen tak pro zajímavost totéž příští noc v AIR modu. Jestli to bude stejné, tak asi obnova FW, potom reklamace. Mě klesne při plném zapojení - běží mi vše včetně lokalizačních služeb - tak o 2-3%.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Mírně pokročilý
klakson23:
Zkus se mrknout v Nastavení do Obecné-Využití ,jestli náhodou nemáš stejné časy u Využití a Pohotovost.
Zkus se mrknout v Nastavení do Obecné-Využití ,jestli náhodou nemáš stejné časy u Využití a Pohotovost.
-
- Host
Mno zajimave, mam zaple push notifikace na 4S a na wifi mi to vydrzi 3 dny, kdyz zapnu i mobilni sluzby, tak den... A to v praci i doma jede wifi nonstop... Necekal sem az takovy rozdil
Have you tried turning it off and on again?
[ iPhone 2G 16GB @ FW 3.0 ]
[ iPad wifi 16GB @ FW 4.2 ]
[ iPhone 4S 32GB @ FW 7.0.6 ]
[ iPhone 2G 16GB @ FW 3.0 ]
[ iPad wifi 16GB @ FW 4.2 ]
[ iPhone 4S 32GB @ FW 7.0.6 ]
Potreboval by som radu:
Kupil som iP5 asi pred tyzdnom a po tom čo som prečítal diskusiu som ostal trochu paf. Telefon čaká na odblokovanie, takže ho skoro vôbec nepoužívam - max. hodinka hudby denne inak väčšinu času leží. Baterka mi však vydrží len deň. Napr. cez noc som nabíjal teraz mám 32% doba používania je 52min a "stanby" je 14h 47m.
Teraz otázka - je to tých, že v telefóne ešte nie je SIMka, tým, že je nový alebo tým, že je s ním niečo v neporiadku??
Díky predom za odpovede
Kupil som iP5 asi pred tyzdnom a po tom čo som prečítal diskusiu som ostal trochu paf. Telefon čaká na odblokovanie, takže ho skoro vôbec nepoužívam - max. hodinka hudby denne inak väčšinu času leží. Baterka mi však vydrží len deň. Napr. cez noc som nabíjal teraz mám 32% doba používania je 52min a "stanby" je 14h 47m.
Teraz otázka - je to tých, že v telefóne ešte nie je SIMka, tým, že je nový alebo tým, že je s ním niečo v neporiadku??
Díky predom za odpovede