iPhone 4/4S vady?
-
- Host
iPhone 4/4S vady?
Ahoj, chci se zeptat jestli máte někdo podobné "vady" nebo jestli je iPhone na reklamaci, koupil jsem tenhle tyden novy iP 4S a vysledoval jsem následující: když v horní půlce lehce "zaťukám" na iP tak je slyšet chrastění vypínacího tlačítka,má tam nějakou vůli. Druhá věc je, že mi úplně nelícuje šuplík na simkartu, tzn. když po něm přejedu prstem tak na straně kam se strká ta jehla na vysouvání, cítím lehkou vystouplost cca půl milimetru. Ptal jsem se známého s iP 4 a ani jednu vadu nezaznamenal tzn šuplík má zarovnaný a tlačítko nechrastí. Vím, že to může znít jako puntičkářství, ale jsem zvyklí kupovat kvalitní Apple... Díky za odpovědi.
-
- iPhone expert
Re: iPhone 4/S vady?
Ten SIM slot mám presne tak, ako popisuješ.
Ja zase keď zaklepkám veda HB, akoby iPhone rezonoval.
Ja zase keď zaklepkám veda HB, akoby iPhone rezonoval.
///M
To neni vypinaci tlacitko ale ostrici mechanizmus fotaku. Je to naprosto normalni. Suplik je nedokonaly na vsech. Nekde vic, bekde min. Pul milimetru je extremne moc, ale ja si myslim ze jsi to prestrelil.
-
- Host
Díky za odpovědi, nicméně pro jistotu jsem volal Applu a prý by slot na simku měl být opravdu úplně hladký a chrastit by taky nic nemělo, takže posílají náhradu. Co se týče ostřícího mechanismu tak by to asi mělo chrastit u u iP4 ne? Jak jsem řekl známému nic nechrastí.
-
- Host
U prvního iphone 4s mi foťák nechrastil pak sem ho ale reklamoval kvůli nefungování s Tmobile simkou a novej už chrastí ale kašlu na to. Šuplík byl u ubou zarovnanej.
-
- Klub čistého iOS
mě taky chrastí, předchozí iP4 nechrastil... už je to druhý 4s, předchozí jsem reklamoval pro výpadky signálu a zmizení spojení se sítí, vybíjení baterie. Přišel mi nový, s updatovanou verzí 5.0.1 (na předchozím jsem měl neupdatovanou 5.0.1). Baterie se zdá být o.k., ale výpadky sice v menším měřítku, ale jsou stále, jednou ztráta signálu a jednou hláška nefunkční SIM.... mám jej asi 12 hodin v ruce po reklamaci.... Mám T-mobile... má někdo zkušenost s dev účtem, zda 5.1 problémy vyřeší? Je někdo komu telefon nechrastí?
-
- Host
Tak iPhone jsem vyměnil, šuplík je srovnanej, je to opravdu rozdíl oproti tomu předešlému a záda pořád chrastí, co jsem vypozoroval tak to asi opravdu bude "funkce", ne vada a to ostřícího mechanismu, jak už bylo řečeno.
jeenik píše:Je někdo komu telefon nechrastí?
Já jsem koupil iP 4S od T-Mobile těsně před Vánoci, jeden z posledních kusů (bohužel už neměli bílou verzi) ale je to všechno pevné (tlačítka etc.) nic nechrastí, vše v naprostém pořádku.
No mám ho chvilku, takže se to může projevit až pozdějc. To samé baterka.
Předtím jsem měl iP 4 a chrastil mi off button.
-
- Mírně pokročilý
To chrastění mohu také potvrdit, nicméně neřekl bych, že to jde od tlačítka power. Spíš někde zevnitř. Já to odhadoval na nějaký polohový senzor, ale to s tím foťákem by mohlo sedět.
Šuplík na microSIM mi lícuje s hranou iPhonu dokonale.
Šuplík na microSIM mi lícuje s hranou iPhonu dokonale.
-
- Mírně pokročilý
Chrastění je autofocus.
iPhone 6 - 16GB gold
iPad mini - 16GB wifi white
AppleTV 3
-
- Sons of Jailbreak
taky chrastí, ale šuplík je přesně
Na svém iPhone 4s mám šuplík dokonale zarovnaný, ale nejsem si jistá jestli mi funguje správně blesk. Občas se fotka s bleskem vyfotí strašně světle a namodrale, ale na další pokus se to většinou už podaří.
Pak mi přijde že se strašně dlouho nabíjí, alespoň ve srovnání s předchozím iPhone 3G.
Mám ho min. 2 hodiny v nabíječce a je na 89% s tím že se nabíjí od 52%.
Pak mi přijde že se strašně dlouho nabíjí, alespoň ve srovnání s předchozím iPhone 3G.
Mám ho min. 2 hodiny v nabíječce a je na 89% s tím že se nabíjí od 52%.
andyZ: nemš prez čočku folii nebo kryt? nekteré kryty (hlavne levné neoriginály) nemaj dobře vyřízlej otvor na foták a tak s bleskem tomu udělají modrej nádech...stačí sundat kryt a bude ti to fotit normálně pokud si nedáš kolem blesku prst.
Jinak to chrastění dělá každýmu měl jsem 3x iPhone 4 a všechny chrastily, ted mám iP 4S už nějaký dva měsíce možný dýl a taky chrastí..je to autofocus, a pokud si zaklepete ze zadu kolem čočky fotáku tak to chrastí každýmu...neviděl jsem zatím iPhone u kterého by autofocus nechrastil...je to normální.
S tím šuplíkem nevím, mám ho krásně zarovnaný...
Jinak to chrastění dělá každýmu měl jsem 3x iPhone 4 a všechny chrastily, ted mám iP 4S už nějaký dva měsíce možný dýl a taky chrastí..je to autofocus, a pokud si zaklepete ze zadu kolem čočky fotáku tak to chrastí každýmu...neviděl jsem zatím iPhone u kterého by autofocus nechrastil...je to normální.
S tím šuplíkem nevím, mám ho krásně zarovnaný...
-
- Host
Zdravím chci se zeptat při poklepání na zadní stranu iPhone 4S mi přijde že je zadní sklíčko odlepené nebo může zadní kryt nějak špatně sedět. Vydává to takový dutý zvuk a myslím si že to není normální, iPhone4 to nemá.
Díky za každou odpověď
Díky za každou odpověď
iPhone 4 to má, ale u 4S je to hlasitější a zní to "děsivěji" Také jsem se prvních několik dnů bál, ale už si toho ani nevšímám
Tý jo, jsem si od prvně řekla že to nebude takový problém, ale začíná mě to už děsně vytáčet! Mám ORIGNINÁLNÍ kabel a nabiječku... a tak teda zasunu konektor, iPhone udělá své typické "píp", vše vypadá ok... no tak se teda po pár minutách, podívám jak příbívaj %... a nic nebo dokonce % ubylo.
Na 2-5 pokus se to většinou podaří, jenže teď už se ten krám pokouším nabít hodinu!
Občas se tam objeví "nabíjení přes toto příslušenství není podporováno", OK, beru! Zasunu-vysunu a na další pokus většinou naběhne bez keců...
Jenže nejvíc na πču je, když večer lehnete, přes noc ho necháte nabíjet a ráno zjistíte že je nepoužitelně vybitý. Dobrý výkon na ani né měsíc staré příslušenství, ačkoliv to dělá od prvního dne.
Krom toho mám doma skoro tucet čínských kabelů, na nic ani jeden nefunguje, ani "píp" se neozve. Ale na mém předchozím 3G fungovaly všechny bez jediného problému...
Doufám že bude špatnej jen kabel nebo nabíječka, mám dojem že po připojení k MacBooku najede hned. Jen tak náhodou Apple asi nedává záruku na příslušenství, co?
Na 2-5 pokus se to většinou podaří, jenže teď už se ten krám pokouším nabít hodinu!
Občas se tam objeví "nabíjení přes toto příslušenství není podporováno", OK, beru! Zasunu-vysunu a na další pokus většinou naběhne bez keců...
Jenže nejvíc na πču je, když večer lehnete, přes noc ho necháte nabíjet a ráno zjistíte že je nepoužitelně vybitý. Dobrý výkon na ani né měsíc staré příslušenství, ačkoliv to dělá od prvního dne.
Krom toho mám doma skoro tucet čínských kabelů, na nic ani jeden nefunguje, ani "píp" se neozve. Ale na mém předchozím 3G fungovaly všechny bez jediného problému...
Doufám že bude špatnej jen kabel nebo nabíječka, mám dojem že po připojení k MacBooku najede hned. Jen tak náhodou Apple asi nedává záruku na příslušenství, co?
-
- Mírně pokročilý
zaruka musi byt i na prislusenstvi
pokud jsi zkusila tolik kabelu tak by mohla byt zavada v dock konektoru
mam druhou no name nabijecku i s kabelem (cca 90kč) a nemam nejmensi
problem
pokud jsi zkusila tolik kabelu tak by mohla byt zavada v dock konektoru
mam druhou no name nabijecku i s kabelem (cca 90kč) a nemam nejmensi
problem
iPhone Xs max 64 GB SG
iPhone 6 PLUS 64GB SG
iPad PRO 12.9 32GB SG
iPad 4 32gb 7.1.2
iPhone 4s 16GB -prodán
iPhone 3Gs 32GB -prodán
iPhone 3G 8GB -prodán
iPhone 6 PLUS 64GB SG
iPad PRO 12.9 32GB SG
iPad 4 32gb 7.1.2
iPhone 4s 16GB -prodán
iPhone 3Gs 32GB -prodán
iPhone 3G 8GB -prodán
-
- Starý pes fóra :)
iPhone 4/4S vady?
Presne tak, zaruku mas i na to prislusenstvi. Reklamoval bych to.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
Freeze píše:U prvního iphone 4s mi foťák nechrastil pak sem ho ale reklamoval kvůli nefungování s Tmobile simkou a novej už chrastí ale kašlu na to. Šuplík byl u ubou zarovnanej.
Tak problém s Tmobile SIM mám taky, výměna telefonu má trvat ale 10-12 dnů, to mi přijde naprosto tragické, přitom na applu píšou, že je skladem!!!
P. S. A chrastil taky.
Re: iPhone 4/4S vady?
Jen drobná aktualizace. Nový iPhone 4S koupený přes apple store odmítal T-Mobile SIM. Výměna za nový trvala 14! dnů. Nový, vyměněný telefon nahodile ztrácel signál, jak s T-Mobile, tak Vodafone SIM. nejdřív jsme týrali T-Mobile, ale když ani se třetí SIM telefon stále více šel než nešel, tak jsme uznali, že je zase asi chyba na straně Applu, byť je to těžké uvěřit, že 2 kusy po sobě jsou vadné rovnou z výroby. Další oprava výměnou trvala tentokrát již jen 2 dny. Třetí kus vypadá, že funguje.
-
Já kupoval iP4S nedávno už s iOS 5.0.1 .. mam t-mobile .. simku jsem si oriznul doma sam pač se mi nechtělo čekat až otevřou prodejnu a všechno šlapalo jak mělo ... a teď po updatu na iOS 5.1 se zlepšila i vydrž baterky... jinak to chrastění na zadu taky sliším ale je to jak píšou foťák ..
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9
iPhone 5S 16GB White iOS 9
-
iPhone 4/4S vady?
To gonza:
Ja jsem takhle v lete kupoval Macbook Air - prvni kus do tydne umrel, druhy kus se odepsal taky do tydne a az treti byl dobry. Pripadal jsem si jak idiot a problemovy zakaznik.
Ja jsem takhle v lete kupoval Macbook Air - prvni kus do tydne umrel, druhy kus se odepsal taky do tydne a az treti byl dobry. Pripadal jsem si jak idiot a problemovy zakaznik.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
Ahoj, nedávno jsem si koupil použitý iphone 4s 16gb, můj první Apple produkt...
Co jsem vypozoroval:
šuplíček úplně nelícuje, strana s dírkou je trošku nad povrch, ale neřeším, je to jen kousek
při poklepání na zadní stranu se ozývá opravdu ,,hrozivý,, dutý zvuk
tohle všechno jak jsem se dočetl je normální, proto to neřeším
na co jsem ale došel ještě:
při telefonování a maximální hlasitosti zadní kryt tak nějak rezonuje, je to spíš při hlubokých tónech a opravdu hlasitosti jen na max, což bych vzhledem k vlastnostem skla pochopil
další věcí je uvolněné sklíčko fotoaparátu. není to nic extrémního, ale dá se s ním otáčet a při poklepání na okolí chrastí, taky jsem si všiml pár zrnek prachu pod sklíčkem, takže jsem volal do prodejny a tam mi řekli, že mi to klidně vymění
co si myslíte o těchto vadách?
Co jsem vypozoroval:
šuplíček úplně nelícuje, strana s dírkou je trošku nad povrch, ale neřeším, je to jen kousek
při poklepání na zadní stranu se ozývá opravdu ,,hrozivý,, dutý zvuk
tohle všechno jak jsem se dočetl je normální, proto to neřeším
na co jsem ale došel ještě:
při telefonování a maximální hlasitosti zadní kryt tak nějak rezonuje, je to spíš při hlubokých tónech a opravdu hlasitosti jen na max, což bych vzhledem k vlastnostem skla pochopil
další věcí je uvolněné sklíčko fotoaparátu. není to nic extrémního, ale dá se s ním otáčet a při poklepání na okolí chrastí, taky jsem si všiml pár zrnek prachu pod sklíčkem, takže jsem volal do prodejny a tam mi řekli, že mi to klidně vymění
co si myslíte o těchto vadách?
- rony
- Klub čistého iOS
ze si kupil nieco chore.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- iPhoneHolik
iPhone 4/4S vady?
Ja bych to tipl na fake...
To mi chceš říct, že jsem koupil fake iphone 4s? To je podle mě blbost, telefon se připojí k itunes, má originální sw, nakupuji aplikace atd...tohle s fakem přece jít nemělo. Kupované v Mobilpohotovosti.
-
- Moderatorka fóra
Bych řekla, že se do toho někdo vrtal a nesmontoval řádně zpět. Rozhodně vyměnit.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
pizzadox007
Zdravím chci se zeptat při poklepání na zadní stranu iPhone 4S mi přijde že je zadní sklíčko odlepené nebo může zadní kryt nějak špatně sedět. Vydává to takový dutý zvuk a myslím si že to není normální, iPhone4 to nemá.
odpověď:
Mari.Shinzon
iPhone 4 to má, ale u 4S je to hlasitější a zní to "děsivěji" Také jsem se prvních několik dnů bál, ale už si toho ani nevšímám
tak vidím, že už to vlastně někdo řešil a bylo mu řečeno, že je to ok, tak nevím, každopádně to pujdu zítra vyměnit a pohlídám si to
odpověď:
Mari.Shinzon
tak vidím, že už to vlastně někdo řešil a bylo mu řečeno, že je to ok, tak nevím, každopádně to pujdu zítra vyměnit a pohlídám si to
-
- iPhoneHolik
iPhone 4/4S vady?
No me zaskocila ta rezonance a hybani sklickem, pokud ti jede iTunes, tak to bude spis to co pise MG
Dobře, děkuji za rady. Každopádně si na to dám příště pozor a bude v prodejně jiný adekvátní model bez potíží. Jinak to vidím zpět na droid
-
- Moderatorka fóra
Tak jen kvůli tomu, že koupíš kousek z druhé ruky ještě není důvod zanevřít na iPhone.
-
- patron iPhone.cz
iPhone 4/4S vady?
Chrastici fotak pri poklepani na nej je normalni, protoze chrasti cocka kvuli autofocusu. Prirozene je pohybliva.
Koupil jsem si Iphone 4S 16G je super dokonce sem si aktualizoval nejnovejsi ios 6 a máka dobře.Muj problem je ze kdzy poklepu na čočku u fotaku chrastí divně i kdyz polozim mobil zachrasti.Nekdo rika ze je to normlani ze nekomu chrasti vic a nekomu mic ale nevim jestli to nemam reklamovat.Šuplik na sim mam OK dekuji za info:-)
-
- Moderator fóra
doporucuji precist alespon posledni prispevek nad tvym, je tam napsano cim to je...
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
Dobrý den,
mám taky takový drobný problém, ale štve mě to a myslím si že když jde o Apple, nemělo by se to stávat. Když zatlačím na horní část LCD, tak to "křupne" a zatlačí se obrazovka dovnitř, tedy - nesedí tam dobře. Zdá se mi, že se to čím dál horší a křupe to čím dál níž. Poradí někdo, co s tím? Vím, že je to prkotina, ale platí to co jsem již psal výše.
Díky,
Mauri
mám taky takový drobný problém, ale štve mě to a myslím si že když jde o Apple, nemělo by se to stávat. Když zatlačím na horní část LCD, tak to "křupne" a zatlačí se obrazovka dovnitř, tedy - nesedí tam dobře. Zdá se mi, že se to čím dál horší a křupe to čím dál níž. Poradí někdo, co s tím? Vím, že je to prkotina, ale platí to co jsem již psal výše.
Díky,
Mauri
-
- Klub čistého iOS
Jestli křupe a je v záruce, tak reklamace, dostaneš nový kousek
-
- Moderatorka fóra
To se mi stává teď s iPodem Touch 3G, ten celý vrchní díl s displayem prostě už nedrží, jak by měl a když se zamáčkne, tak vydává křupavý zvuk. Prostě je ten díl povolený, ale na fuknčnost to vliv nemá.
No na funkčnost to příliš vliv nemá, ale prostě to dobré není, pořád mám pocit, že se to zhoršuje a že by to časem mohlo odléhat víc a víc až do úplného vyskočení. Jaká je šance, že mi to uznají a nepošlou mě do "pryč"? Kupovaný je u Vodafonu.
Dík
Dík