iPhone 3G - fleky pod sklickom

Odpovědět
fycke
Host
Host

iPhone 3G - fleky pod sklickom

Příspěvek od fycke »

Zdravim. Dneska rano (okolo 06:50 ), sa mi bohuzial utopil iphone. Bola to cista voda a nebol tam ani sekundu. Ihned po vybrati vody som ho vypol, rozobral,poodpajal flexy a asi 5 min fukal s fenom a triasol zeby kvapky sa dostali von. Nechal som ho rozobraty a siel do skoly. Prisel som zo skoly cca 14:00. Poskladal a FUNGUJE. Neuveritelne. Vsetko OK. Len jedna vec. Mal som fleky pod sklickom. Nevadi rozobral som predny panel, dal prec displej a vycistil sklicko a aj displej so specialnou handrickou. Zmontoval a fleky ostali. Cize su niekde "v displeji". Neviete poradit? Chcem sa spytat ci to bude vadit, ci je dost mozne, ze po case sa to pokazi (ako displej), alebo to casom zmizne. Nieje problem ovladat telefon vsetko aj vidno len niekde je ta svietivost o nieco slabsia, ale pixeli, grafika OK. Dakujem za vase reakcie. Majte sa

Dajlr
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Re: iPhone 3G - fleky pod sklickom

Příspěvek od Dajlr »

Neumim si představit žeby byli někde v "displeyi"... Když ho nemáš problém rozebrat, kdykoli si ten display můžeš vyměnit... cena je kolem pětistovky, nic strašnýho.
IPhone 3G
IPhone 3GS
IPhone 4 sn0wbreez CFW 5.0.1 + Redsn0w unt. JB + Gevey PRO

IPhone 5

fycke
Host
Host

Re: iPhone 3G - fleky pod sklickom

Příspěvek od fycke »

No jo ale ja som prednedavnom kupoval novy displej, pretoze mi odislo podsvietenie. A nechcem par tyzdnov nato zas, kupovat novy. :D On funguje OK len tie fleky su tam co nieje az take strasne. Len sa chcem informativne spytat. Od toho je toto forum, nie?

Odpovědět