Sloučení dvou účtu

Odpovědět
Sabii
Host
Host

Sloučení dvou účtu

Příspěvek od Sabii »

Ahoj, mám normálně účet na iTunes a klasicky jsem si stahovala aplikace a vše v pořádku. Ale od jednoho dne mi to u PaymentMethod hází chybu (mám pořád stejnou kreditku)...zkusila jsem založit nový účet a ten jede v pořádku (se stejnou kreditkou a údaji). Je možnost nějak tyto dva účtu spojit? Když to "spojím" a chci aktualizovat své aplikace z prvního účtu, tak to chce zase zaplatit...vím právě, že iTunes tohle zrovna nepodporuje, ale jestli není nějaká možnost. Děkuji moc za odpověď :)

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Sloučení dvou účtu

Příspěvek od rony »

nie je. stacilo na tom povodnom ucte asi iba pouzit zlozitejsie heslo na tom totiz itunes trva... aj ked to priamo nepovie, lde je problem.

aj tak, s dvomi uctami sa da zit, jednoducho sa prihlas jednym, zaktualizuj. potom druhy a zaktualizuj.

na pocitaco s itunes to ide lahsie.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

lafore
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od lafore »

ked das nejaku app updatovat tak ono rovno vyhodi ten ucet, cez ktory je kupena nie? Len heslo napises. Aspon u mna to tak funguje.

Sabii
Host
Host

Příspěvek od Sabii »

Jo, přesně to mi napíše, dám heslo a chce to po mě údaje z kreditky...;) ale děkuji za pomoc, zkusím na to ještě kouknout, kdyžtak budou dva účty no :)

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

nastav si tie udaje v Apple ID znova na pocitaci v iTunes, zmen si heslo na zlozitejsie a mam pocit, ze to bude fungovat. Payment method declined sme tu uz riesili, stacilo zadat do vyhladavania a prides na to, ze treba tie udaje len pozorne prepisat.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

taky je nutne aby byla spravne a zcela vyplneny udaje v profilu jako adresa atd
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

Odpovědět