AHojte,
známi mi dal Iphon 3G, ale je zablokovaný, nefunguje mi tlačidlo ON/OFF musím vymeniť flex,
Môj problém spočíva v tom, že moj Iphon sa nedokáže pripojiť k Itunes, a chce nejaký kód. Dnes ráno som len tak zapol Iphon, a chcel odo mna nejaký kód, dal som 1111 a zrušilo sa mi to, a zase len to isté, dajú sa volať iba tiesnové linky. https://picasaweb.google.com/102618952898584569155/DropBox?authkey=Gv1sRgCPOo4t6js5ODQQ&gsessionid=-h9D62QHehEg438pSF2BNw#5703003115216321746
díky za pomoc.
Itunes sa nedokáže pripojiť k Iphonu.
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Itunes sa nedokáže pripojiť k Iphonu.
vsetko, v com je problem predsa vies.
1. mas vstup do iphone na heslo, to zrejme vies.
2. mas iphone zablokovany na operatora. to tiez zrejme chapes, takze si k problematike blokovanych iphonov nastuduj problematiku, pozistuj imformacie z nasho fora, co presne znamena zablokovany iphone, ake rizika to ma, co nesmies urobit a co sa vobec s tym da robit.
len upozornujem, ze nevinnym ukonom sposobis, ze si z toho telefonu nezavolas nikdy, resp. len s moznostiami, ktore zlikviduju niektore dolezite funkcie telefonu.
1. mas vstup do iphone na heslo, to zrejme vies.
2. mas iphone zablokovany na operatora. to tiez zrejme chapes, takze si k problematike blokovanych iphonov nastuduj problematiku, pozistuj imformacie z nasho fora, co presne znamena zablokovany iphone, ake rizika to ma, co nesmies urobit a co sa vobec s tym da robit.
len upozornujem, ze nevinnym ukonom sposobis, ze si z toho telefonu nezavolas nikdy, resp. len s moznostiami, ktore zlikviduju niektore dolezite funkcie telefonu.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Re: Itunes sa nedokáže pripojiť k Iphonu.
a aké je to heslo ako ho zistím, to neviem, ...
a aké rizika to má tiež neviem, ako a kde to zistím? Čo smiem a čo nei urobiť?
Fakt neviem, mám Iphon prvý krát v rukách tak sa radšej pýtam ako by som urobil nejakú sprostosť.
ano viem ze je to na heslo ale ako zistim to heslo? ked ho nepoznam?
a ako na operatora? ze je napr iba na t mobile?
Radsej sa pytam lebo drzim v ruke iphon po prvi krat ...
a aké rizika to má tiež neviem, ako a kde to zistím? Čo smiem a čo nei urobiť?
Fakt neviem, mám Iphon prvý krát v rukách tak sa radšej pýtam ako by som urobil nejakú sprostosť.
ano viem ze je to na heslo ale ako zistim to heslo? ked ho nepoznam?
a ako na operatora? ze je napr iba na t mobile?
Radsej sa pytam lebo drzim v ruke iphon po prvi krat ...