iCloud
-
- Senior uživatel
Re: iCloud
Zdravim,
nevite nekdo, jak nastavim v iCloud - kalendar - tak, aby se mi zobrazoval cas kalendare na konkretni dny treba jen od 6.00 do 19.00 jak to mam napr. v Outlooku? Rozciluje me, ze vidim zbytecne cely den od 0.00 do 24.00, nebo jen 6 hod ktere si tam nastavim, pak to ukazuje od 0.00 do 6.00. Dik za odpoved. Atyp
nevite nekdo, jak nastavim v iCloud - kalendar - tak, aby se mi zobrazoval cas kalendare na konkretni dny treba jen od 6.00 do 19.00 jak to mam napr. v Outlooku? Rozciluje me, ze vidim zbytecne cely den od 0.00 do 24.00, nebo jen 6 hod ktere si tam nastavim, pak to ukazuje od 0.00 do 6.00. Dik za odpoved. Atyp
iPhone2G 8Gb-USA (2-5 2008)
iPhone2G 16Gb-USA (5-8 2008)
iPhone3G 16Gb White-USA (8 2008-7 2009)
iPhone3GS 32Gb Black T-Mobile (8 2009-9 2010)
iPhone4 32Gb-Black
iPhone4S 32Gb-White
iPhone5 32Gb
iPhone5S 32Gb
iPhone6 64GB
iPhone6 Plus
iPhone6S
iPhone7
iPhone 11Pro 256Gb
Apple Watch5 - 44mm Milano
iPhone2G 16Gb-USA (5-8 2008)
iPhone3G 16Gb White-USA (8 2008-7 2009)
iPhone3GS 32Gb Black T-Mobile (8 2009-9 2010)
iPhone4 32Gb-Black
iPhone4S 32Gb-White
iPhone5 32Gb
iPhone5S 32Gb
iPhone6 64GB
iPhone6 Plus
iPhone6S
iPhone7
iPhone 11Pro 256Gb
Apple Watch5 - 44mm Milano
ahoj, nevíte náhodou jestli se mi na iCloud zálohují SMS, iMessage atd. a když ano, tak kam?
-
- Host
Zálohují se do celkové zálohy iPhonu, pokud je zapnutá (Settings>iCloud>Sorage&Backup>iCloud Backup --> ON)
Aha a je mozné to nějak vypnout? Jen ty sms a iMessage. Na icloud jsem je totiž nenašla. Je mozny, když zná nekdo me iCloud heslo, aby si ty zprávy nejakym zpusobem stáhnul, přečetl? Díky
-
- Moderator fóra
Obávám se, že SMS samostatně nejdou. Jinak kdo zná iCloud heslo, může stáhnout obsah do jiného iPhone. Nicméně já si zálohuji tak, že se mi stahuje jen kalendář, kontakty a další.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- iPhone expert
romana píše:Aha a je mozné to nějak vypnout? Jen ty sms a iMessage. Na icloud jsem je totiž nenašla. Je mozny, když zná nekdo me iCloud heslo, aby si ty zprávy nejakym zpusobem stáhnul, přečetl? Díky
To je tiež nápad rozdávať svoje heslá
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Predpokladám keď sa prihlásiš na iCloud na netu tak sa dá spravovať účet a možno že sa dá zmeniť i to heslo. Alebo si založ nové iCloud.
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Sons of Jailbreak
Ahojte, v iCloude mam spravenu zalohu savegame real racing 2 verziu 1.00. Teraz mam iPhone po totalnom restore a nainstalovanu najnovsiu verziu real racing 2. Ako tam dostanem ten save? Nechce sa mi to hrat od zaciatku.
“Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.” Albert Einstein
Macbook Pro 15 late 2013
iPhone 6 64GB
† iPhone 5 16GB
† iPhone 4 16GB
† iPod Touch 2G 8GB
Macbook Pro 15 late 2013
iPhone 6 64GB
† iPhone 5 16GB
† iPhone 4 16GB
† iPod Touch 2G 8GB
tam v nastaveni je nekde restore progress nebo tak neco.. bud to je v nastaveni nebo v tvojem profilu
-
- Host
Chtěl jsem si normal na webu www.icloud.com zálohovat kontakty z iPhonu 4S.
Kontakty se zálohovaly, ale ne všechny, myslím že tak 5 - 7kontaktů to vynechalo a nevím proč, žádné speciální znaky neobsahují nebo že by byly nějak odlišné.
Nevím co s tím
Kontakty se zálohovaly, ale ne všechny, myslím že tak 5 - 7kontaktů to vynechalo a nevím proč, žádné speciální znaky neobsahují nebo že by byly nějak odlišné.
Nevím co s tím
-
- iPhone expert
Mne sa to tiež raz stalo že sa mi z iCloud nenatiahli všetky kontakty do iP4s ale teraz to už ide tak jak mám. Neviem čím to bolo.
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Host
Ok, tak to zkusím znova
-
- iPhone expert
Skús exportovať všetky kontakty z adresáře čo máš na PC do nejakej složky a z adresáře všetky vymaž a i na iCloude a i v iP. Potom to stiahni naspeť do PC adresáře a zálohuj na iCloud a potom do iP. Ja som to nejak takto robil a už to potom fungovalo.
Hádam si ten jednoduchí postup pochopil![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Hádam si ten jednoduchí postup pochopil
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Host
Žádnej adresář na PC nemám a co jsem zkoušel různé kopírování do google contacts atd., tak mě to zase nevzalo např. všechny čísla(když mám třeba u kontaktu 5čísel+další údaje)
Zkusím to znova a buď to půjde nebo ne.
Díky
Zkusím to znova a buď to půjde nebo ne.
Díky
-
- Host
Tak jsem to dnes zkoušel a zase o 5kontaktů míň ![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
-
- Klub čistého iOS
Já zálohuju kontakty jedině přes phonecopy. Vždy se zalohují všechny a se vším, tedy kromě nastavení vlastních vyzvánění ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
iPhone 6 64
iPhone 5 16
iPhone 4S 16
iPhone 3G 8
iPad 1st 16 WiFi
iPad mini 1st 16 WiFi
♂+♂
iPhone 5 16
iPhone 4S 16
iPhone 3G 8
iPad 1st 16 WiFi
iPad mini 1st 16 WiFi
♂+♂
-
- Host
MrCrow píše:Já zálohuju kontakty jedině přes phonecopy. Vždy se zalohují všechny a se vším, tedy kromě nastavení vlastních vyzvánění
Tu aplikaci v mobu mám, ale ještě jsem ji nezkoušel, tak to budu muset napravit
-
- Host
Jak se Vám synchronizuji maily přes iCloud pls ?
Už od minulé verze 5.01 se mi děje tohle.
Dojde mail, na Mac/Mail dtto pípne iPad a iPhone na stejném účtu. Pokud Mail první přečtu na některém IOS zařízení tak se do pár sekund přenese info a smaže se odznak i na Macu/Mail. Sync funguje.
Pokud to udělám obráceně mail první přečtu na Mac, tak na iPhone a Ipad zůstane svítít pořád odznak s číslovkou a nic. Musí se se mail otevřít , pak proběhne vše OK.
Kalendář a kontakty funguji dobře 100%
Gmail mi tohle nedělal.
Co můžu mít nastaveno blbě ?
Už od minulé verze 5.01 se mi děje tohle.
Dojde mail, na Mac/Mail dtto pípne iPad a iPhone na stejném účtu. Pokud Mail první přečtu na některém IOS zařízení tak se do pár sekund přenese info a smaže se odznak i na Macu/Mail. Sync funguje.
Pokud to udělám obráceně mail první přečtu na Mac, tak na iPhone a Ipad zůstane svítít pořád odznak s číslovkou a nic. Musí se se mail otevřít , pak proběhne vše OK.
Kalendář a kontakty funguji dobře 100%
Gmail mi tohle nedělal.
Co můžu mít nastaveno blbě ?
iPhone X 256 GB
iPad Air 2 128 GB SG
iPod Touch 64 GB
iPad Air 2 128 GB SG
iPod Touch 64 GB
-
- patron iPhone.cz
Nevím, jestli jsem tě pochopil úplně správně, ale řekl bych, že je to vlastnost a nejspíš né verze 5.0.1. Na tohle jsem si stěžoval na podpoře iPhonu někdy už před lety, že když na jednom zařízení mail přečtu, ikonka s počtem nepřečtených zpráv z iPhonu nezmizí.
Bylo mi řečeno, že je to vlastnost a že se schránka přenačítá pouze tehdy, když vznikne nová událost - přijde do ni nový mail, necháš maily přečíst atd.
Bylo mi řečeno, že je to vlastnost a že se schránka přenačítá pouze tehdy, když vznikne nová událost - přijde do ni nový mail, necháš maily přečíst atd.
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
-
- Host
Ano pochopil správně, další událost ,mail, to srovná.
Gmail fungoval v pořádku, co jsem přešel na iCloud dělá to tohle.
Gmail fungoval v pořádku, co jsem přešel na iCloud dělá to tohle.
iPhone X 256 GB
iPad Air 2 128 GB SG
iPod Touch 64 GB
iPad Air 2 128 GB SG
iPod Touch 64 GB
-
- Klub čistého iOS
Nemám synch mailu přes iCloud, ale dělá mi to u Gmailu taky. Přijde mail, na PC ho otevřu, ale na iPhonu/iPadu stále svítí jednička. Napadlo mě jedině zkusit vypnout PUSH u mailu na mobilu a nastavit check co 15 minut. Tím možná ten počet nepřečtených zmizí, když se budou maily refreshovat. Vyzkoušeno nemám, jen teoretizuju. ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
iPhone 6 64
iPhone 5 16
iPhone 4S 16
iPhone 3G 8
iPad 1st 16 WiFi
iPad mini 1st 16 WiFi
♂+♂
iPhone 5 16
iPhone 4S 16
iPhone 3G 8
iPad 1st 16 WiFi
iPad mini 1st 16 WiFi
♂+♂
-
- Host
Jinak koukám, že na iCloud.com je už možné zvolit češtinu.
Drobnost, ale potěší. Je vidět, že na nás Apple úplně nekašle.
Drobnost, ale potěší. Je vidět, že na nás Apple úplně nekašle.
![Obrázek](http://www.museweb.com/ag/qbul/apple.gif)
-
- iPhone expert
Mam taku otazocku, neviem ci sa to tu uz riesilo, ale tato tema je pomerne rozsiahla a nechce sa mi to citat cele, ked mam zapnuty fotostream, fotka je fyzicky ulozena v iphone iba 1 krat a v albume fotostream su skopirovane iba nahlady a samotna fotka ma jeden zdroj, alebo zere jedna fotka pamat 2 krat, tym ze je aj vo fotostreame aj v camera roll?
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
-
- iPhone expert
Ja si myslím že to je len odkaz a tak nezaberá dvojnásobne miesto.
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
Prosim nevie mi niekto pomoc ? vcera som sa na iCloude pokusal rozbehat email vypytalo si odomna email meno ktore chcem aby obsahoval dal som a ked som si skusal poslat emai napisalo mail delivery support. neznamy alias. jedine z neho viem poslat ale nepride mi ziadny.
-
- Sons of Jailbreak
chtěl jsem se zeptat na iCloud ohledně restore. Pokud provedu restore bez načtení zálohy a obnovy z iTunes a poté si kontakty a poznámky a kalendář obnovím pomocí iCloud tak se mi nenatáhne záloha nějakých systémových nastavení a souborů a hlavně ten bordel ze Cydie který způsobil to že musím provést restore?
iPhone 4 16GB, iOS 7.03
pokud udelas restore cisty bez obnovy (jelikoz nejde udelat obnova jen vybranejch veci jen vseho najednou) tak se ti tam nic nenatahne.. maximalne se ti dotahnou kontakty a photostream
-
- Sons of Jailbreak
tak tedy jak to udělat aby se mi po čistém restore zůstaly kontakty. Jedná se o nastavení zálohy iCloudu?
Já jsem si všimnul že na icloud.com jsou kontakty uloženy včetně obrázků kontaktů. Dokonce jsou tam i kalendáře a poznámky. Ostatní tedy oželím. Ale nechápu jak to provést. jde především o ty kontakty ostatní si doinstaluji. Navíc ty aplikace s koncovkou ipa jsou v PC v knihovně, tak je nebudu muset ani v appstore hledat.
Já jsem si všimnul že na icloud.com jsou kontakty uloženy včetně obrázků kontaktů. Dokonce jsou tam i kalendáře a poznámky. Ostatní tedy oželím. Ale nechápu jak to provést. jde především o ty kontakty ostatní si doinstaluji. Navíc ty aplikace s koncovkou ipa jsou v PC v knihovně, tak je nebudu muset ani v appstore hledat.
iPhone 4 16GB, iOS 7.03
-
- Moderatorka fóra
Po restore jsem dala, že nechci obnovit, že chci nastavit jako nový iPhone. Poté se mě zeptalo, jestli chci užívat službu iCloud, dala jsem, že ano, tak jsem se hned přihlásila na iCloud. Poté se kalendáře, kontakty, poznámky zesynchronizují zpět, bez toho, aniž by se ti instalovaly aplikace.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Mírně pokročilý
A co obrázky? Hodily se i obrázky zpět do iphonu nebo ty ne?! Děkuji ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
-
- Moderatorka fóra
Abych pravdu rekla, tak u tech si jista nrjsem, ty by se mohly resit pres photostream. Ale jestli se synchronizuji i bez obnoveni ze zalohy, to fakt nemam tuseni.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Sons of Jailbreak
Ne obrázky to mi nenatáhlo zpět a ani mi to nenabídlo, ale já si je předem do PC stáhl.
Spíše se ještě zeptám na jednu věc. Po čistém restore, a to nevím jestli to je díky iCloudu nebo iTunes, se mi stejně do iPhonu dostalo asi 0,42GB dat označení jako JINÉ. Nevíte co by to mohlo být a jak tomu zabránit, něco ještě dělám špatně. A to nemám ani jednu aplikaci, sms, ani fotku, ale kontakty ano. Také jsem si všiml že a v appstore když koukám přes iPhone tak si pamatuje které aplikace jsem tam měl nainstalované. To s tím asi souvislost nemá že?
Spíše se ještě zeptám na jednu věc. Po čistém restore, a to nevím jestli to je díky iCloudu nebo iTunes, se mi stejně do iPhonu dostalo asi 0,42GB dat označení jako JINÉ. Nevíte co by to mohlo být a jak tomu zabránit, něco ještě dělám špatně. A to nemám ani jednu aplikaci, sms, ani fotku, ale kontakty ano. Také jsem si všiml že a v appstore když koukám přes iPhone tak si pamatuje které aplikace jsem tam měl nainstalované. To s tím asi souvislost nemá že?
iPhone 4 16GB, iOS 7.03
-
- Host
to je nainstalovany system, toho se bohuzel
nezbavis
spis me docela s..e, ze jsem obnovoval ipad a nahrani nastaveni a asi sedmi her trvalo neskutecnych 6 hodin, celkova velikost stahovanych apek byla cca 400mb,bych se z takove obnovy picnul
a net mi pres wifi na vsem ostatnim valil naplno
posledni dobou jsou porad nejake problemy s rychlosti at uz na appstore nebo u itunes
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
spis me docela s..e, ze jsem obnovoval ipad a nahrani nastaveni a asi sedmi her trvalo neskutecnych 6 hodin, celkova velikost stahovanych apek byla cca 400mb,bych se z takove obnovy picnul
a net mi pres wifi na vsem ostatnim valil naplno
posledni dobou jsou porad nejake problemy s rychlosti at uz na appstore nebo u itunes
-
- Mírně pokročilý
ked vyexportuem kontakty s gmailu a naimportujem ich do iCloudu tak pri nich nie su fotky. nevie niekto ako na to aby som mal pri kazdom kontakte aj fotku ako v gmaily??
-
- iPhone expert
v iCloudu si znovu nahraješ fotky ku kontaktom a budeš mať i v iC.
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
doufám, že se to tu ještě neřešilo, ale mám malý problém. Primárně mám kalendář uložen v Outlook (na exchange serveru). Tento kalendář se jmenuje Kalendář a tento si pomocí Itunes synchronizuji s iphone 4S. A teď nastává problém jak tento Kalendář sesynchronizovat do Icloud. V položce Icloud v telefonu mám povolenu synchronizaci do Icloud - bohužel když se podívám přes web je kalendář prázdný a mohu volit jen mezi kalendáři Domácí a Pracovní. Poradíte někdo zkušenější jak můj Kalendář synchronizovat i do Icloud? Díky moc předem.
-
- Mírně pokročilý
to je dobra rada, ale velmi mi nepomohla pretoze to viem aj sam. je prácne nahravat fotky ku kontaktom jednotlivo
ahoj. Dnes ráno mi iPhone napsal hlášku že nemohl provést zálohu na iCloud že nemám dost volného místa,tak jsem se na to podíval a je tam ještě skoro 3.8 GB volného místa. Máte s tímto někdo zkušenost?
-
- Klub čistého iOS
Je možné že máš nastavené zálohovanie aj aplikácií a ich dát a niektorá app ich zrejme má tolko, že sa ti to do iCloudu nezmestí. Typicky napr. "neorigo" video prehrávač (ja som mal túto skúsenosť s GoodPlayer-om na iPade). Stačí keď si prejdeš zoznam tvojich apps ktoré sa synchronizujú do iCloudu a tam vypneš sync pre tú jednu konkrétnu, ktorá tolko miesta zaberá.
Zdravím v předchozím iphonu 4 jsem měl zálohu v icloud, teď po reklamaci dám použít zálohu z icloud a napíše mi to žádné zálohy k dispozici, nevíte někdo, co s tím? ![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)