vyplatí se koupit iPhone 4 s BB?
-
- Mírně pokročilý
Ahoj,
prosím o radu je to trochu nemístní jsem tahat takové věci,ale potřebují radu od Vás.
Má cenu si koupit iPhone 4 16GB s iOS 5 (5.0.1). BB 04.11.08. TELEFON JE BLOKOVANÝ.
ohledně BB a blokování jsem něco na forum našel, ale nerozuměl. Má tedy cenu si to koupit? chci to nějak dát dohromady s pomocí kamaráda(nebo servis na kolik asi vyjde) abych si z toho zavolal a fungoval i mi GPS. A na co dávat pozor při koupě (kdybych měl na tel. 10 000kč tak si koupím nový a nepíšu sem tohle-díky za pochopení)
díky moc
prosím o radu je to trochu nemístní jsem tahat takové věci,ale potřebují radu od Vás.
Má cenu si koupit iPhone 4 16GB s iOS 5 (5.0.1). BB 04.11.08. TELEFON JE BLOKOVANÝ.
ohledně BB a blokování jsem něco na forum našel, ale nerozuměl. Má tedy cenu si to koupit? chci to nějak dát dohromady s pomocí kamaráda(nebo servis na kolik asi vyjde) abych si z toho zavolal a fungoval i mi GPS. A na co dávat pozor při koupě (kdybych měl na tel. 10 000kč tak si koupím nový a nepíšu sem tohle-díky za pochopení)
díky moc
-
- Moderator fóra
Re: vyplatí se koupit iPhone 4 s BB?
Ne protoze momentalne neni zadna sance ze bys ho mohl nejak odblokovat. zadna Gevey ti momentalne nepomuze. mel bys s toho max ipod.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
-
- Mírně pokročilý
kamarád má Iphone 4 ze zahraničí a používá Gevey SIM, může volat, přijímat a SMS, ale neukazuje se mu signály...Ale nevím jestli má BB.
-
- Moderator fóra
Každý iPhone má baseband, důležitá je ale jeho verze. To jen tak pro upřesnění.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
- Senior uživatel
asi mysli tim BB iPad BaseBand, ale to nejde pouzit pro iPhone 4, iPad BaseBand sel pouzit pouze pro iPhone 3G a 3GS.Samozrejme stim rizikem, ze pokud si nahral iPad BB tak ti vetsinou prestalo fungovat GPS a nekterym i WiFi.Nemluvim o castych restartech. Takze doporucuju nekupovat blokovany iPhone.
[*]iPad 2 Wi-Fi 16 GB Black JB
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
-
- Moderator fóra
Na ten iphone co tady pises gevey pouzit nejde, co na tom nechapes? Tento iphone aktualne nejde nijak odblokovat, ipad bb je pouze pro 3G,3GS, Gevey je pouze pro BB fw 4x , na BB fw 5x zatim zadna "Gevey" neni. Takze kamarad ma v iphonu BB na ktery Gevey jde, ty ho tam nemas.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
Manual iPhone
- rony
- Klub čistého iOS
neoplati a mozno aj preto, ze o par mesiacov pride aj dalsi model iphone, takze na tvojom mieste by som si peniaze nechal a setril dalej. Podla toho, kolko nasetris si kupis bud lacnejsie i4, i4s alebo rovno novy model. Ja na tvojom mieste by som uz nikdy nechcel riesit odblokovanie pretoze:
1. bud sa oklames a kupis blokovany iphone draho a rozdiel oproti plnej cene je prilis maly
2. kupis sice velmi lacno ale aj tak tie peniaze vyhodis kominom pretoze namaha spojena s odblokovanim su dalsie peniaze a istota odblokovania mala, cim menej o tom vies, tym vacsie riziko. No a my ti tazko odovzdame v jednej odpovedi vsetku chytrost, aku potrebujes.
1. bud sa oklames a kupis blokovany iphone draho a rozdiel oproti plnej cene je prilis maly
2. kupis sice velmi lacno ale aj tak tie peniaze vyhodis kominom pretoze namaha spojena s odblokovanim su dalsie peniaze a istota odblokovania mala, cim menej o tom vies, tym vacsie riziko. No a my ti tazko odovzdame v jednej odpovedi vsetku chytrost, aku potrebujes.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Mírně pokročilý
ale jo díky Vám lidi jsem to pochopil šetřím dál a na 'IP5' až září ne