nevi prosim nekdo kde bych mohl v CR zakoupit tento kabl? nejak mi nefunguje PWRButton , (ale je zajimavy ze nejde ani zmacknout , mozna bych mel skusit vlezt dovnitr a podivat se na to ale mam strach a jednak nemam tyhle spesl sroubovaky)
A koukal jsem snad vsude Aukro , ruzny servisy a nic...
Nevi nekdo ?
iPhone 4 Power button flex cabel
-
- Mírně pokročilý
iPhone 4 Power button flex cabel
iPhone 4 - 32Gb , iOS 4.2.1 JB , Bez PWR Buttonu
Asus K73S 17" :
Intel i5 - 4 x 2,9 GHz
RAM - 8 GB
nVidia 540M - 1 GB ram
Win 8,7 a Mac OS X 10.7.3 Lion
-
- Starý pes fóra :)
Re: iPhone 4 Power button flex cabel
Nevím jak jsi vyhledával, ale hned první ling z googla po zadání "Power a senzor flex kabel pro iPhone 4" vede do českého eShopu
> > > www.PDA-Prislusenstvi.cz < < <
M29: neskutečně jsi mi nandal dnes je to asi xtej dotaz s odpovědí, zeptej se googlu ). http://www.jfgit.com/
Jinak už je asi pozdě na odpověď, ale pokud nejde zmáčnknout (necvaká), jedná se o vymačkanou/vypadlou, takovou miniaturní podložku na kloboučku přímo tlačítka POWER. Stačí něčim malinkym vycpat. Jinak servisů, kteří Ti to vymění je dnes už xx . .
Jinak už je asi pozdě na odpověď, ale pokud nejde zmáčnknout (necvaká), jedná se o vymačkanou/vypadlou, takovou miniaturní podložku na kloboučku přímo tlačítka POWER. Stačí něčim malinkym vycpat. Jinak servisů, kteří Ti to vymění je dnes už xx . .
-
- Starý pes fóra :)
PeterSmith24 - Bych mi klidně dal i rovnou link, ale nehodlám si tu honit triku Na jednu stranu je chápu, že je pohodlnější se zeptat ve fóru a čekat na odpověď, než si sám hledat na seznamu, nebo na googlu. A obávám se, že časem to Siri ještě zhorší
> > > www.PDA-Prislusenstvi.cz < < <