cuting píše:Ta přední kamera je jen na videochat a je myslím naprosto dostačující. Ta zadní už je použitelná a na fullHD video příjemný doplněk. Co by bylo také milé, kdyby iPhoto app byla i pro iPhone,ale uvidime. Co mne ale zajimá, když je silnejší, jak bude pasovat do stavajících obalů na iPad 2 , ty jsou na knop.
praveze bola rec ze bude aj na iPhone tiez som zvedavy !
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM iPad Black Wifi, 3rd, 32GB iPhone 5 white, 64GB
Nevim, proč se tu pořád řeší název Ale kdyby se jmenoval fakt New iPad, tak pak by to z angličtinářškého pohledu nedávalo smysl, kdyby to na stránkách měli jako The new iPad. Před jména se "the" nikdy nedává. Prostě je to iPad...
urcite to budu vediet ludia z Apple store supportu, skus im rano zavolat Hovorilo sa, ze uz dnes, ale to je zrejme pre US, tak v CZ mozno uz zajtra. Ale radsej znovu zopakujem dostupny bude 23.3.2012 v CZ a SK.
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM iPad Black Wifi, 3rd, 32GB iPhone 5 white, 64GB
Jsem moc rad, ze jsem si pockal a neobjednal dvojku... z jednicky to smysl nemelo. Jednicka nam sice funguje bez problemu skoro dva roky, ale tenhle upgrade uz smysl ma
Vždyť ani iPad druhé generace nebyl oficiálně Applem označen jako iPad 2...I na Apple Store jste ho našli prostě jako iPad. A stejně tak i teď je to zase prostě jen iPad...jen další generace...
Ale kuš, já teda vidím iPad 2 za 9990 Kč. Nový iPad se prostě jmenuje iPad. To The new označuje jen to, že se jedná o nový model. Však si všimněte, až vyjde třeba nový MacBook Air nebo cokoliv jiného. Taky bude mít před sebou The new.
Trošku mě mrzí, že když už Apple tolik na keynote ukazoval jak mohou hry být výkonější než na dnešních konzolích Xbox360 a PS3 tak nepředstavili nějaký gamepad na bázi modréhozubu 4, protože podle mě nelze hardcore hry hrát na pouze na displeji...............
tak to vypada ze se bude ipad 2 prodavat pouze ve verzi 16GB, i na US strankach je pouze tato varianta. pokud chces vyssi asi vyuzit vyprodeje u nejakeho APR prodejce, kde uz ceny u 16Gb verzi maji jako na apple.cz , jestli snizily i ceny u vyssich modelu nevim, nevim kolik staly predtim ale muzes se podivat napr http://www.istyle.eu/cz/ipad.html
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
Předpokládám, že s o mnoho vyšším rozlišením budou také aplikace (zejména hry), optimalizované pro "iPad retinu" o mnoho větší, že (beru to podle situace iPhone non-retina X iPhone 4(S))? Má pak vůbec cenu přemýšlet nad 16GB verzí, pokud bych na ní chtěl hrát i nějaké ty graficky náročnější hry?
Mně docela sklamalo, že iPad zůstal u nejvyšší konfigurace s 64GB. Jelikož mám dvojku s 64GB a mám jen 5GB volného místa. Když teď budou ještě hry v retina s větší velikostí, tak budu nucen smazat nějaké filmy, fotky..
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN iPad 2 64GB 3G iStyle iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
No původně jsem počítal, že vezmu 16GB, ale když prolízám App store a vidím, že některé appky pro iPad už teď mají přes 1GB a to ještě nejsou "retina ready", tak asi vezmu raději 32GB. V 32GB iPhone mam zabráno jen 3.8GB, z toho 2.1 je hudba, zbytek fotky a appky. ale u toho iPadu asi nebudu raději riskovat, že bych neměl dostatek místa
MacBook Pro 13" (2017) iPhone XS Max 256 GB Gold https://twitter.com/smoldik
to je fakt, 16GB verze pro mnoho uživatelů pomalu ztrácí smysl a to nejen u iPadu. Ale za 32GB se hrozně připlácí, o 64GB nemluvě.
To, že neudělali 128Gb ale dává svůj smysl - vyžadoval by 2x 64GB modul, což je (minimálně u iPhonu 4S) nejdražší součástka na celém přístroji. Apple by tak musel nasadit výrazně vyšší cenu, nebo mít na nejvyšším modelu nejnižší marži. Možná příští rok, až součástky zase trochu zlevní...
a co si myslite o baterke? ma o 70% vyssiu kapacitu... ked tuto technologiu pouziju na macbookoch tak mozme ocakavat velmi krasnu vydrz baterky... podla mna ale skor spravia tensie macbooky... aby boli vsetky na styl airu
MacBook Air (mid2012), core i5, 64GB SSD + ext. disk WD My Passport Ultra 1TB iPhone 5 32GB black iPad 2 WiFi+3G 64GB white iPod nano 6G 16GB silver
OT: @ B0Gy: To by byla ta největší blbost, kterou by mohli udělat - udělat z Proček Airy. Pro je plnohodnotný počítač a tak potřebuje věci jako standardní 2.5" hraddisk nebo výměnné RAMky a čtyřjádrové procesory. V kastli z Airu by quad-core i7 v žádném případě neuchladili.
Baterka s větší výdrží by ale bodla. Kde jsou časy, kdy MacBooky vydržely na baterku výrazně déle než jakýkoliv konkurenční stroj... Spíš si ale myslím, že i větší kapacitu (alespoň částečně) zabijou displaye s HiDPI /OT
Jinak 1GB RAM je v iPadu paráda. Sice jsem zatím u nikoho s iPadem 2 neviděl problémy s nedostatekem, ale věřím, že nové aplikace dokážou silnější hradware plně využít. Teď už jenom šetřit....
musíte vzít v úvahu, že v novým iPadu teď zabírá baterie 75% prostoru. to je už dost příplatek 2000 Kč za 16GB navíc je už dost, ale obávám se, 16GB už nebude pomalu stačit ani nenáročným uživatelům. vždyť i ty textbooky mají přes 1GB některé...
Verim tomu, ze si to (iPad 2, pak prip. iPad 3) jeste zakazniky najde. Mozna ne jednotlive uzivatele, ale kdo potrebuje na firmu, skolu, restauraci apod. nakoupit vic kusu za urcitym ucelem, ten se spokoji i s 16 GB wifi modelem a usetri mu to hodne tisic. Kdyz uz mu to maji lidi casem osoupat a rozbit, nemusi to byt top model.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
Tak určitě... Nechávali jste si někdo dělat na iPad gravírování? Přemýšlím o tom, ale nevím co bych si tam dal. Pravděpodobně bych si tím ale prodloužil i dobu dodání, co?
Premyslel jsem nad tim. Dat to nekomu s venovanim je fajn. Pripadne si ten svuj oznacit pro pripad ztraty nebo kradeze - nejake kontaktni udaje. Ale pokud to pak chces prodat... Ale az tolik by to vadit nemuselo. Pripadne tam uvest nejake zajimave heslo nebo myslenku, motto. Proc to nevyuzit. Ze by treba nejakou pamatnou vetu Steva Jobse?
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...