Šťastný osud iPhonu
-
- Senior uživatel
Šťastný osud iPhonu
Ahoj všem.
Dnes se mi stal vcelku nepříjemný zážitek. Byl jsem služebně v Ostravě a po zaparkování u benzinky jsem přebíhal velmi rušnou čtyřproudovou silnici k obchodu, kde jsem potřeboval cosi vyřídit.
Byla to samozřejmě z mé strany hloupost, poněvadž jsem přebíhal mimo přechod, o to rychlejší bylo mé přeběhnutí. V obchodě jsem vše vyřídil a v klidu, tentokrát řádně po přechodu jsem šel zpět k autu. Nasedl jsem a v klidu dojel zpět do Orlové, kde pracuji a bydlím. V autě jsem sáhl do pouzdra za opaskem pro iP, ale ono nic.
Říkal jsem si, asi zapadl mezi sedadla. Prozvonil jsem své číslo ze služebního mobilu a nic. V tom už to přestala být legrace. Stále jsem doufal, že jej mám třeba v kanceláři, ale ani tam nic. Jediné co mne napadlo, že mi mohl vypadnout z pouzdra při tom mém jelením běhu přes silnici v Ostravě. Už jsem se s iPhonem začal loučit a uvažoval, kde vezmu 15 klacků na nový.
Sedl jsem do auta a fofrem jel zpátky. Mezi tím jsem ještě telefon několikrát prozvonil a poslal na něj SMS, jestli jej někdo nenašel, že nabízím odměnu. Dorazil jsem zpět na místo a očima urputně hleděl na onu silnici, jestli jej někde nuvidím, byť třeba rozježděný na mraky, alespoň bych měl jistotu.
Přešel jsem silnici na druhou stranu a stále nic neviděl. Už jsem to chtěl zabalit, když na mne u patníku na krajnici silnice mrklo stříbrné jabko. S trochou obavy o stav telefonu jsem se pro něj sehnul a byl jsem štěstím bez sebe. Kromě malého ťukanečku na hliníku byl zcela v pořádku.
To, že mi iPhone vypdnul tak šťastně, že neležel uprostřed silnice, jakož i to, že si telefonu nevšimnul nějaký poberta považuji za zázrak. Určitě si představíte, jak jsem byl štěstím bez sebe. Hned jsem si říkal, že se musím o zážitek podělit a požádat, aby jste v případě, že jste se svým jablkem zažili něco podobného se ŠŤASTNÝM koncem, napsali váš příběh zde.
Podotýkám, že jsem byl majitelem cca 25 telefonů a žádný jsem nikdy neztratil. Jsem rád, že tomu tak je i po dnešním hektickém dni
Dnes se mi stal vcelku nepříjemný zážitek. Byl jsem služebně v Ostravě a po zaparkování u benzinky jsem přebíhal velmi rušnou čtyřproudovou silnici k obchodu, kde jsem potřeboval cosi vyřídit.
Byla to samozřejmě z mé strany hloupost, poněvadž jsem přebíhal mimo přechod, o to rychlejší bylo mé přeběhnutí. V obchodě jsem vše vyřídil a v klidu, tentokrát řádně po přechodu jsem šel zpět k autu. Nasedl jsem a v klidu dojel zpět do Orlové, kde pracuji a bydlím. V autě jsem sáhl do pouzdra za opaskem pro iP, ale ono nic.
Říkal jsem si, asi zapadl mezi sedadla. Prozvonil jsem své číslo ze služebního mobilu a nic. V tom už to přestala být legrace. Stále jsem doufal, že jej mám třeba v kanceláři, ale ani tam nic. Jediné co mne napadlo, že mi mohl vypadnout z pouzdra při tom mém jelením běhu přes silnici v Ostravě. Už jsem se s iPhonem začal loučit a uvažoval, kde vezmu 15 klacků na nový.
Sedl jsem do auta a fofrem jel zpátky. Mezi tím jsem ještě telefon několikrát prozvonil a poslal na něj SMS, jestli jej někdo nenašel, že nabízím odměnu. Dorazil jsem zpět na místo a očima urputně hleděl na onu silnici, jestli jej někde nuvidím, byť třeba rozježděný na mraky, alespoň bych měl jistotu.
Přešel jsem silnici na druhou stranu a stále nic neviděl. Už jsem to chtěl zabalit, když na mne u patníku na krajnici silnice mrklo stříbrné jabko. S trochou obavy o stav telefonu jsem se pro něj sehnul a byl jsem štěstím bez sebe. Kromě malého ťukanečku na hliníku byl zcela v pořádku.
To, že mi iPhone vypdnul tak šťastně, že neležel uprostřed silnice, jakož i to, že si telefonu nevšimnul nějaký poberta považuji za zázrak. Určitě si představíte, jak jsem byl štěstím bez sebe. Hned jsem si říkal, že se musím o zážitek podělit a požádat, aby jste v případě, že jste se svým jablkem zažili něco podobného se ŠŤASTNÝM koncem, napsali váš příběh zde.
Podotýkám, že jsem byl majitelem cca 25 telefonů a žádný jsem nikdy neztratil. Jsem rád, že tomu tak je i po dnešním hektickém dni
Naposledy upravil(a) Hape dne čtv bře 22, 2012 4:47 pm, celkem upraveno 3 x.
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
-
- Host
Re: Šťastný osud iPhonu
Gratulácia a šťastné narodeniny....
* iPhone 5s Black 16Gb, iOS 8.1.1
* iPhone 4 Black 16Gb, iOS 6
* iPhone 4 Black 16Gb, iOS 7 /chyba, už by som neupgradoval
* iPad 16Gb Wi-Fi, iOS 4.2.1,
* iPad Mini 16Gb Wi-Fi, iOS 7
* iMac
* Macbook Air 2013
* iPhone 4 Black 16Gb, iOS 6
* iPhone 4 Black 16Gb, iOS 7 /chyba, už by som neupgradoval
* iPad 16Gb Wi-Fi, iOS 4.2.1,
* iPad Mini 16Gb Wi-Fi, iOS 7
* iMac
* Macbook Air 2013
-
- iPhone expert
Tak to je pekný príbeh.
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Klub čistého iOS
Šťastný osud iPhonu
Tak to si mal z pekla šťastie tiež som nikdy nestratil telefón a že ich bolo dosť, hádam to tak zostane!a ak sa mi náhodou stane niečo odobné tak snáď budem mať podobné šastie;-)
Poslané cez Tapatalk
Poslané cez Tapatalk
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3
-
- Moderatorka fóra
Ještě mi řekni, že jsi přebíhal Rudnou mimo přechod a budu tě považovat za sebevraha. Jinak pěkný konec, přeji ti to.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Klub čistého iOS
Asi jsem "dítě štěstěny" , ale v naši rodině jsme ztratili telefony 3x a vždy nám zavolali poctiví nálezci a telefon ještě ten den vrátili. A i my jsme stejným způsobem asi před půl rokem udělali radost jedné starší paní.
Apple hračky
-
- iPhonefil
Šťastný osud iPhonu
Drsné, gratulace
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhone 6S space gray, 64GB
-
- Host
Šťastný osud iPhonu
Mas stesti. Mne se kdysi vysoukalo pouzdro i s mobilem z opasku (14 dnu stare 32gb 3GS) u benzinky kdyz sem kontroloval tlak v pneu. Nasedl sem do auta, kousek popojel a auto zahlasilo rozpojeni handsfree. Tak sem ho zacal hledat a tech par metru se vratil. Bohuzel mi vypadl tak blbe, ze sem si ho pri odjezdu jeste sam prejel
No, aspon sem mel duvod si poridit iP4, protoze prave zacinaly. Ale jeste ted si pamatuju, jak sem si celej den nadaval do debilu
No, aspon sem mel duvod si poridit iP4, protoze prave zacinaly. Ale jeste ted si pamatuju, jak sem si celej den nadaval do debilu
OpenFeint, Plus, GameCenter ID: CooLajz
-
- iPhone expert
Šťastný osud iPhonu
Skoda ze nepouzivas Find My Phone. Hned bys vedel kde je ale jinak to musela byt radost prevelika, ja to zazit nechci
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
-
- Senior uživatel
Děkuji za vaše reakce, bylo to z pekla štěstí
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
-
- Administrator
stesti jako blazen
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.