Šťastný osud iPhonu

vše co vás napadne
Odpovědět
Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Šťastný osud iPhonu

Příspěvek od Hape »

Ahoj všem.

Dnes se mi stal vcelku nepříjemný zážitek. Byl jsem služebně v Ostravě a po zaparkování u benzinky jsem přebíhal velmi rušnou čtyřproudovou silnici k obchodu, kde jsem potřeboval cosi vyřídit.

Byla to samozřejmě z mé strany hloupost, poněvadž jsem přebíhal mimo přechod, o to rychlejší bylo mé přeběhnutí. V obchodě jsem vše vyřídil a v klidu, tentokrát řádně po přechodu jsem šel zpět k autu. Nasedl jsem a v klidu dojel zpět do Orlové, kde pracuji a bydlím. V autě jsem sáhl do pouzdra za opaskem pro iP, ale ono nic.

Říkal jsem si, asi zapadl mezi sedadla. Prozvonil jsem své číslo ze služebního mobilu a nic. V tom už to přestala být legrace. Stále jsem doufal, že jej mám třeba v kanceláři, ale ani tam nic. Jediné co mne napadlo, že mi mohl vypadnout z pouzdra při tom mém jelením běhu přes silnici v Ostravě. Už jsem se s iPhonem začal loučit a uvažoval, kde vezmu 15 klacků na nový.

Sedl jsem do auta a fofrem jel zpátky. Mezi tím jsem ještě telefon několikrát prozvonil a poslal na něj SMS, jestli jej někdo nenašel, že nabízím odměnu. Dorazil jsem zpět na místo a očima urputně hleděl na onu silnici, jestli jej někde nuvidím, byť třeba rozježděný na mraky, alespoň bych měl jistotu.

Přešel jsem silnici na druhou stranu a stále nic neviděl. Už jsem to chtěl zabalit, když na mne u patníku na krajnici silnice mrklo stříbrné jabko. S trochou obavy o stav telefonu jsem se pro něj sehnul a byl jsem štěstím bez sebe. Kromě malého ťukanečku na hliníku byl zcela v pořádku.

To, že mi iPhone vypdnul tak šťastně, že neležel uprostřed silnice, jakož i to, že si telefonu nevšimnul nějaký poberta považuji za zázrak. Určitě si představíte, jak jsem byl štěstím bez sebe. Hned jsem si říkal, že se musím o zážitek podělit a požádat, aby jste v případě, že jste se svým jablkem zažili něco podobného se ŠŤASTNÝM koncem, napsali váš příběh zde.

Podotýkám, že jsem byl majitelem cca 25 telefonů a žádný jsem nikdy neztratil. Jsem rád, že tomu tak je i po dnešním hektickém dni :Yahoo!:
Naposledy upravil(a) Hape dne čtv bře 22, 2012 4:47 pm, celkem upraveno 3 x.
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6

frantod
Host
Host

Re: Šťastný osud iPhonu

Příspěvek od frantod »

Gratulácia a šťastné narodeniny....
* iPhone 5s Black 16Gb, iOS 8.1.1
* iPhone 4 Black 16Gb, iOS 6
* iPhone 4 Black 16Gb, iOS 7 /chyba, už by som neupgradoval :(
* iPad 16Gb Wi-Fi, iOS 4.2.1,
* iPad Mini 16Gb Wi-Fi, iOS 7
* iMac
* Macbook Air 2013

Roman_Pe
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Roman_Pe »

Tak to je pekný príbeh. :)

Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White

benitoSVK
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Šťastný osud iPhonu

Příspěvek od benitoSVK »

Tak to si mal z pekla šťastie ;-) tiež som nikdy nestratil telefón a že ich bolo dosť, hádam to tak zostane!a ak sa mi náhodou stane niečo odobné tak snáď budem mať podobné šastie;-)

Poslané cez Tapatalk
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Ještě mi řekni, že jsi přebíhal Rudnou mimo přechod a budu tě považovat za sebevraha. :D Jinak pěkný konec, přeji ti to. :)
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od cuting »

Asi jsem "dítě štěstěny" , ale v naši rodině jsme ztratili telefony 3x a vždy nám zavolali poctiví nálezci a telefon ještě ten den vrátili. A i my jsme stejným způsobem asi před půl rokem udělali radost jedné starší paní. :)
 Apple hračky 

kotelník
iPhonefil
iPhonefil

Šťastný osud iPhonu

Příspěvek od kotelník »

Drsné, gratulace
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB

CooLajz
Host
Host

Šťastný osud iPhonu

Příspěvek od CooLajz »

Mas stesti. Mne se kdysi vysoukalo pouzdro i s mobilem z opasku (14 dnu stare 32gb 3GS) u benzinky kdyz sem kontroloval tlak v pneu. Nasedl sem do auta, kousek popojel a auto zahlasilo rozpojeni handsfree. Tak sem ho zacal hledat a tech par metru se vratil. Bohuzel mi vypadl tak blbe, ze sem si ho pri odjezdu jeste sam prejel :)

No, aspon sem mel duvod si poridit iP4, protoze prave zacinaly. Ale jeste ted si pamatuju, jak sem si celej den nadaval do debilu :)
OpenFeint, Plus, GameCenter ID: CooLajz

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Šťastný osud iPhonu

Příspěvek od vbruno »

Skoda ze nepouzivas Find My Phone. Hned bys vedel kde je :-) ale jinak to musela byt radost prevelika, ja to zazit nechci :-)

Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Hape »

Děkuji za vaše reakce, bylo to z pekla štěstí :-)
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

stesti jako blazen :)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Odpovědět