Zdravim, preinstaloval jsem PC. Knihovnu itunes mam na D:\ITUNES\ITUNES MEDIA. Spustil jsem Itunes, v nastaveni Pokročilé -> umístění mediální složky jsem nastavil D:\ITUNES\ITUNES MEDIA, dal OK, ukončil iTunes, a pak znova spustil čekajíc, že knihovna bude zpět. Ale není, WTF?
Co dělám blbě? ITUNES me nekdy privedou do hrobu!!
Itunes, jak vratit knihovnu do Itunes?
-
- Host
Re: Itunes, jak vratit knihovnu do Itunes?
To je všetko pekné že ju máš na "Déčku" ako ja, ale databáza o tvojej knihovne je na "Céčku" tak či tak.
C:\Users\"tvoj_uzivatelsky_ucet"\Music\iTunes\
Pokiaľ si si nezálohoval súbor "iTunes Music Library.xml" z disku/particie "C" tak musíš všetko znovu pridať. Veľa pevných nervov
edit:
Pred každým veľkým zásahom na "C" je dobré si zálohovať Knihovňu priamo v iTunes. Súbor -> Khinovna -> Exportovať knihovnu
A potom importovať keby sa niečo pokafralo.
C:\Users\"tvoj_uzivatelsky_ucet"\Music\iTunes\
Pokiaľ si si nezálohoval súbor "iTunes Music Library.xml" z disku/particie "C" tak musíš všetko znovu pridať. Veľa pevných nervov
edit:
Pred každým veľkým zásahom na "C" je dobré si zálohovať Knihovňu priamo v iTunes. Súbor -> Khinovna -> Exportovať knihovnu
A potom importovať keby sa niečo pokafralo.
iPhone 3G 16GB | iPhone 3GS 16GB | iPhone 4 16GB iOS 5.0.1
Asus N53sv SSD 120GB, HDD 640GB, GeForce GT540M 1GB, i5 2410M SB, 6GB RAM
patricius: ne, opravdu neni. KOMPLET KNIHOVNU mam na "decku". Na C:\Users\"tvoj_uzivatelsky_ucet"\Music\iTunes\ opravdu neni nic (slozkuj Users mam zalohovanou a opravdu je prazdna).
Kazdpadne, me to to sve. Resim to snad pokazde
Kazdpadne, me to to sve. Resim to snad pokazde
-
- Host
Ak máš súbor: iTunes Music Library.xml tak ho stačí nakopírovať do priečinku iTunes spustiť iTunes. Musíš mať ten súbor inak nemáš nič.
Ja mám tiež nastavené v pokročilých nastaveniach inde ako je C:/users... a stále mi databazu knihovny uloží na C. Nie pesnicky a všetky veci ale súbor kde sú uložené všetky informácie o súboroch ktoré knihovna obsahuje.
edit:
apple itunes podpora
obnova(restoring) itunes knihovny
Ja mám tiež nastavené v pokročilých nastaveniach inde ako je C:/users... a stále mi databazu knihovny uloží na C. Nie pesnicky a všetky veci ale súbor kde sú uložené všetky informácie o súboroch ktoré knihovna obsahuje.
edit:
apple itunes podpora
obnova(restoring) itunes knihovny
Naposledy upravil(a) patricius dne sob bře 24, 2012 4:43 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 3G 16GB | iPhone 3GS 16GB | iPhone 4 16GB iOS 5.0.1
No tam jsem ho tam nahral (je v nem cesta <key>Music Folder</key><string>file://localhost/D:/iTunes/iTunes%20Media/</string>), ale co dal? Soubory knihovny to iTunes neprida. A pokud je pridam rucne? Pak je to ok, jenze to nijak neresi, ze po pripojeni telefonu k iTunes vyhrozuje smazanim telefonu atd.
EDIT: džizs, tak se to nejak povedlo, nakopiroval jsem tam jak iTunes Library.xml, tak i iTunes Library.itl a telefon uz nenabizi smazani, SUPER!
EDIT: džizs, tak se to nejak povedlo, nakopiroval jsem tam jak iTunes Library.xml, tak i iTunes Library.itl a telefon uz nenabizi smazani, SUPER!