Aky mate nazor na vodnu fajku?

vše co vás napadne
Odpovědět
alias
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od alias »

Takze tato tema bola vytvorena o tom, ze co si myslite o vodnej fajke, ci ju "fajcite" alebo ako to nazvat a cim je to pre vas vynimocne... :) pripadne pre vacsich fajnsmekrov ako ja, napisat ake pouzivate tabaky, kamienky atd.

takze zacnem ja, vodnu fajku som spoznal niekedy v juni 2011 (pre cechov ktori by nerozumeli: 6/2011) a zacal som z toho byt maximalny magor :D uplny smak proste nic nevidim na tom zleho
[iPhone 7 - 32GB - iOS 11]

Sphyn0x
iPhone expert
iPhone expert

Re: Aky mate nazor na vodnu fajku?

Příspěvek od Sphyn0x »

Hovorí sa, že škodí tak isto, ako normálne cigarety. Neviem čo je natom pravdy.
K téme: Dáme sem-tam s kamarátmi, tabak El-Nakhla, ale častejšie nejaky egypt noname. Keď sa nám nechce sa s tým babrať, dáme uhlíky samorozpalovacie, keď chce, tak brikety z kokosového dreva. Melasu sme zatiaľ ešte nedávali. Osobne mi najviac chutí jahoda a mango. Aj keď veľa som ich ešte nemal.
///M

Scarto
Host
Host

Příspěvek od Scarto »

Negativní
iPad 64 GB WiFi 4.2.1 JB greenp0isoned
iPhone 16 GB (the old bitch) 3.1.3 JB unlock

niky79

Příspěvek od niky79 »

Sphyn0x píše:Hovorí sa, že škodí tak isto, ako normálne cigarety. Neviem čo je natom pravdy.

Neni to pravda. V cigaretach je dehet a dalsich tisice svinstev, ktere v tabaku pro vodni dymku proste nejsou. Navic vodni dymka se nepouziva tak casto, jak u mnoha lidi vidim cigarety :-)

alias
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od alias »

Tiez by ma zaujimalo ci to viac alebo menej skodi ako cigy...

ja som teraz v piatok mal Shiazo kamienky (broskynove :D) a su podla mna lepsie ako tabak. tabak mi prestava chutit :/ prvu prichut tabaku co som mal bola cola :D a to bola fajnotka :D navyse kamienky tak neskodia ako tabak lebo fajcis iba tu "stavu" ci co to je (neviem ci sa to nevola ta melasa ci jak) a ma to luxusnejsi dym
[iPhone 7 - 32GB - iOS 11]

Marthin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Marthin »

Negativní, znám lidi co si dávali 3-4 denně a dneska mají z mozku másla kostku. :crazy:
[flame] Sice jenom wiki, ale o škodlivosti i tabulka srovnání http://cs.wikipedia.org/wiki/Vodn%C3%AD ... 0kodlivost [/flame]

xslide
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od xslide »

Vodní dýmka škodí víc, než cigarety. Ovšem vzhledem k tomu, že ji většina lidí kouří jen občas to asi nemá cenu řešit. Kuřák, který denně kouří cigarety je na tom mnohem hůře.

Nejlepší uhlíky co jsem zkoušel jsou kokosové. Hoří opravdu dlouho a perfektně. Tabáky různě, ale nejlepší je nějaké ovoce.

Jen škoda, že u nás stojí krabička 115,- Kč a to kupuji ve velkoobchodě. V Egyptě naprosto stejný tabák jsem kupoval za 1 dolar a to ještě byla každá 5tá krabička zadarmo.
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

niky79 píše:
Sphyn0x píše:Hovorí sa, že škodí tak isto, ako normálne cigarety. Neviem čo je natom pravdy.

Neni to pravda. V cigaretach je dehet a dalsich tisice svinstev, ktere v tabaku pro vodni dymku proste nejsou. Navic vodni dymka se nepouziva tak casto, jak u mnoha lidi vidim cigarety :-)

vo vsetkom, co hori je to "svinstvo". dym je ten nosic. ale to je vlastne to iste ako vyprazany rezen a vsetko jedlo, ktore pecies. otazka je len kolkko toho tam je ale hlavne kolko dostanes do seba

Decht nie je prítomný v tabaku, vzniká však pri jeho horení.  Decht je definovaný ako frakcia dymu zachytená na filtračnej vložke v laboratóriu za špecifických podmienok.

decht nie je specialita tabaku, je to hlavny produkt horenia (uhlika), cize vznika ci uz horenim dreva, uhlia ropy alebo hoci aj masa :-)

kludne mozes spalovat seno a inhalovat ten dym a ten decht tam bude.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Pred rokom som fajcieval z kamaratmy po vikendoch.
Dnes uz ani cigarety.

Nemam nic proti ked to niekto fajci, nasi rodicia nam vybojovali slobodu slova a prejavu ale nedavam to uz len preto ze mi to nechyba a nepotrebujem to.

vasa13
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od vasa13 »

Chodívám na ní s kamarády, nejvíc mi chutná kombinace máta s višní a taky granátové jablko s medem, ty ovocný moc nemusim ;)
iPhone 6S, Macbook Pro retina, Apple Watch Sport 38mm

Odpovědět