Aktualizace aplikací
Aktualizace aplikací
Když se snažím v iphonu updatnout aplikace, tak po zadání hesla mě to přesměruje na moje soukromé informace o účtě a když zadám security code u karty, tak vyjede tato hláška - Your payment method was declined. Please enter another payment method.
Nevím proč to vůbec chce něco o kreditce, když se jen snažím updatnout aplikace...
EDIT: má s tím někdo zkušenosti? Nemůže to být tím, že nemám teď na kartě peníze?
Nevím proč to vůbec chce něco o kreditce, když se jen snažím updatnout aplikace...
EDIT: má s tím někdo zkušenosti? Nemůže to být tím, že nemám teď na kartě peníze?
-
- Klub čistého iOS
Aktualizace aplikací
áno je to nedostatok financií na karte!na 99.99%!!
Poslané cez Tapatalk
Poslané cez Tapatalk
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3
-
- Sons of Jailbreak
Re: Aktualizace aplikací
Mne sam appstore ponukne uptade aplikacii..ale ziadne overenie karty odomna nepyta,..a dokonca ked kupim nejaku app tak cislo kreditky z iTunes mazem...
iPhone 8 plus 256GB
-
- iPhone expert
Re: Aktualizace aplikací
Tak nevím co to je. Neměl s tím někdo zkušenosti? Příjde mi to poněkud divný, že si nemůžu updatnout aplikace. S kartou sem nic nedělal, je pořád stejná. Jen na ní nejsou peníze, a příjdou až 9., tak to vyzkouším a kdyžtak dám vědět, protože je to docela problém, když nemůžu nic stahovat ani aktualizovat ![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
Edit: nemůže to být, že mám na PC starší ( neaktualizovanou ) verzi iTunes. Ale zas nevím, proč to vyskakuje na mobilu.
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
Edit: nemůže to být, že mám na PC starší ( neaktualizovanou ) verzi iTunes. Ale zas nevím, proč to vyskakuje na mobilu.
-
- Host
Aktualizace aplikací
Pri nakupu aplikace se nestrhnou penize z karty ihned, takze se da nakoupit i kdyz mas na ucte nulu Pokud se strhnou penize v dobe kdy nemas na ucte penize, vznikne Ti dluh vuci Apple. Od te doby chce Apple pri update nebo nakupu i free hry overeni karty nebo zadani nove. Jakmile se dluh zaplati, bude vse zase jako driv. Kdyz se podivas do uctu v apple, uvidis kolik jim dluzis atd ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
OpenFeint, Plus, GameCenter ID: CooLajz